Går ikkje så fort med pinnene når ein skal følge med på kor fort Therese går

Søndagsmogen og halve helgen er ferdig. I går vart det skikkelig sløvedag. Etter ein liten gårtur og ein tur på butikken, så gjorde vi ingen ting. Var liksom tom for energi heilt. Det vart enkel mat og bare tv-titting og litt strikking. Greit med ein slik dag innimellom , når ein treng det. Håper det er litt meir energi  her i dag. Eg skuldar det meste på uveret som for forbi i natt. Håper på at det ikkje bare har pause. 

Ja ja,  det er jo ikkje dumt at det er så mye VM på tv, når ein har sløvedag da. Fikk med meg det alle emste tror eg. Opp til flere ganger hehe. Er imponert over Therese da. ho er no bare god. Prøver å  strikke litt medan eg ser på. La fort fra meg hullmønster strikket mitt fra tidligere i uka.  Fann ut at eg måtte ha noko enkelt, når eg skulle få med mag all sporten.  Da fikk eg ferdig ein sokk


Ikkje noe godt bilde ser eg. JAja, får lage bedre bilder når begge er ferdige. Det er sterk dei er strikka i. Deilig garn å  strikke med. Men eg veit ikkje når eg tar sokk nr to. I dag har eg lyst til å strikke noen rader på sjalet, det er så lenge siden sist. Er jo eit greit strikk det også. Må jo få med meg 50 km til  gutta. Skal vel vere irritert over noen som ligger langt bak og ikkje kjem frem før heilt på slutten, men slik er det no. Da får ein jo bare tåle det da hm. 

Sølv om det ikkje tar her, ser eg no når lyset kjem, at det blåser ganske bra på  andre siden av bygda. Det blir vel inne dag i dag, med ein liten tur på  kiosken utpå ettermiddagen. Kanskje vi  rett og slett sløver litt i dag  også. Greit det igrunnen. Neste uke har eg avtale kvar einaste dag. Det er jo enten eller. Ofte er det jo slik at eg drar på trening to ganger i uka og så  skjer det ikkje så mye. Men denne uken som kjem, så skjer det noko kvar dag i tillegg. Da får eg testa om det generelle energi nivået har økt, slikt eg tror og håper at det har gjort. 

Ellers  er det ikkje noko spennende å skrive om herfra. Kos deg med det du har lyst til i dag

29 kommentarer

strikkogtov

01.03.2015 kl.08:28

Sokkene blir fine. Du er så flink med mønster på sokker. Her i huset skal vi også se femmil i dag. :)

gretashobby

01.03.2015 kl.08:53

strikkogtov: Takk for det. Liker å ha mønster på einsfarga sokker. Er det fleirfarga garn så har eg oftest ikkje mønster. Blir ofte vekke . Men vurderer det fra sokkepar til sokkepar. Må få med seg siste øvelse også, heilt klart

Ellbjørg Skinderhaug.

01.03.2015 kl.09:04

Dagen ligg bare og ulmer her og enda. Hører sangtimen i radio. J. steller frokost. Vi skal over fjellet midt på dagen. Et oldebarn har vært på veekendleir på fjellet og vi kjører henne ut til fergeleiet ved Trondheimsfjorden . En fordel å slippe å dra over med bil, så de venter henne på ferga. Over 200 ,- en vei med bil på ferga---:-((((

Her er andre bunadstrømpen snart ved leggfellinga. Blir fine om jeg selv skal si det:-)))

Kanskje vi kjøper oss middag på turen hjem. Dagen ligger åpen for muligheter. Blir nok ingen "trimtur " i dag.

gretashobby

01.03.2015 kl.09:08

Ellbjørg Skinderhaug.: Dagen er godt igang her. Vel frokosten er inntatt, men sitter fortsatt i pysjen da hehe. Ingen ting som haster. Da er det jammen greit at dere kan kjøre henne til fergen og ho blir elelr han blir hetet på andre siden. 200 kr var ein stiv pris.
Du får det unna. Dei såg veldig fine ut. Heldig han som har så dyktig oldemor som kan strikke strømper til seg :). Og kjekt for oldemor å kunne gøre det.
Det blir ingen trimtur her helle. Da tar vi trimpause begge i dag. Passer meg utmerket. Kjøp dere middag og kos dere på biltur.

Liv

01.03.2015 kl.09:09

Morn. Sløvedag og sløvedag...Trur pulsen var høgre når hoppgutta tok gullet sitt, enn når eg går i motbakkane heim. Endelig, og vel fortjent! Noen av renna tar virkelig på du. 😃 Blir en liten pustepause før torsdag. Da starta VM i skiskyting, uten at forventningane er skyhøge. Håpe vi blir overraska. Uansett, sport på TV er kjempegod underholdning.

Eg har mimouna sin sokk på pinnane eg og, uten fletter altså. Har strikka litt på Nancy'en. Er i grunn et lett mønster, så det kan kombinerast med TV når spenningen ikkje er på topp.

Mild og fin luft idag, men blir ingen tur ut. Nedbøren er vannrett og ikkje paraplyvær, så sånn er det.

Da snakkes vi imorra. Kommer mellom halv ti og ti eg da. Tok feil ang. den andre avtalen min, den er kl. 13. Ha en fin søndag. Klem.

gretashobby

01.03.2015 kl.09:19

Liv: Hei på deg.T meinte eg var veldig engasjert eg også. Så pulsen var nok litt høg ja. Ja, vel fortjent. Står respekt av dette. Og så er det så gøy å sjå kor stor pris dei setter på å klare noko saman.
enig med deg. Passa bra med noen dager pause, så får vi få med oss skiskytinga. Har vel ikkje så store forventninger, men alt kan skje.
Greit å ha sokker på pinnene når ein skal følge med. Vel så lenge du ahr kontrol på Nansyen så går det vel bra da. Eg foretrekker å ikkje ha slikt på pinnene når eg skal følge godt med. Greit viss ein bare følger med med eit auge.
holder oss inne i dag. Greit med ein dag uten å bruke beina så mye. Trenger å få opp styrken, men greit å ha ein dags pause også.
gleder emg til det. at du kjem i morra. Den andre avtalen din ahr eg ikkje fått med emg. Men bare du kjem hit, så er det gret for emg. Ha ein fin søndag. klem

akbhandy

01.03.2015 kl.09:52

Ble en fin sokk dette. En skikkelig "gull" sokk. :-) Det gjør seg veldig med disse flettene. Ha en fin sports-søndag. :-))

gretashobby

01.03.2015 kl.10:05

akbhandy: Hei. Ja gullsokk er det faktsik. Hehe. Vart jo tull gull medan eg strikka den og ein bronse. Ikkje dårlig det. Takk det samme til deg vennen

annebe

01.03.2015 kl.10:15

Se der sitter du å koser deg med ny og fin sokk ja...det er vel ikke lenge til den andre er ferdig tenker jeg :)

Ingen gåtur på oss i går...men skal gå ei lita runde nå før femmila .blir spennende...gøy med jentene i går :)

Her er det sludd i dag...typisk Mars vær...Kos deg med dagen ,så håper jeg du har litt mer energi i dag :) Klemmer fra meg <3

Hekleri og Ra

01.03.2015 kl.11:54

Det er deilig med sånne sløvedager innimellom :-) Jeg synes det er utrolig deilig når jeg kan gå inn i helgen uten å ha noen planer. Det er veldig hyggelig å være sosial, men det er friheten til å kunne ta det på sparket som er deilig etter travle dager :-) Repeterer meg selv med å igjen si at jeg er imponert over tempoet ditt ;-) Ha en flott søndag med femmila og håndarbeidet ;-)

gretashobby

01.03.2015 kl.12:07

Hekleri og Ra: Ja eg trengte det. Og i dag er det ein sån halveis sløvedag. Så får vi stå på litt meir i morra. Ja, det er ikkje dumt det. Spesielt når ein har full jobb. Men det er godt med helg for meg også. Det skjpønner eg godt. Hehe, eg syns det har gått treigt i det siste eg da. Husk eg er ikkje på jobb og ahr ikkje unger heime. Anna enn når eg har besøk. Men det går da litt fremover. Det blir sjalstrikking til femmila i dag. Gleder emg til det. Er lenge siden eg strikket på det no

Hekleri og Ra

01.03.2015 kl.12:12

Det er en tid for alt Greta - og det kan gjøres gjeldende på mye ;-) Koselig med sjalstrikk :-) Vet ikke helt hva jeg skal strikke på i dag, men må se om jeg kan finne driven til å fortsette på noe jeg har begynt på ;-) Kos deg masse!

gretashobby

01.03.2015 kl.12:36

Hekleri og Ra: Det er jo sant Tonebritt. Ja det er kjekt det. Da er det bare å lukke øynene og så trekke eit av ei påbegynte. Det gjer eg av og til, når det er det samme. I dag blir det sjal. Vi får kose oss masse begge to tenker eg

Hobbystua

01.03.2015 kl.12:42

Riktig god søndag Greta:-) Ja her sludder og blåser det ganske så godt i dag så er veldig glad for at det er ski og se på tv så har jeg ikke dårlig samvittighet for og være inne. En spennende 5 mil tror jeg det blir,,og så får jeg håpe han går og ikke ligger og lusker hele tiden og kommer frem når det er nesten mål. Liker ikke den taktikken jeg..men vi har jo Sundby som er en blid og flott gutt. Sokker er ikke det verste en strikker når en skal se på tv og igjen lager du fint mønster på dem. Ja nå står kalvesteken i ovnen og jeg har gjort klart for tv titting så garn og heklenålen ligger og venter på meg. Har hatt noen sløve dager selv og ikke hatt energi til så mye annet. Været spiller helt sikkert inn:-) Men ha en flott dag og kos deg med sporten og sjalstrikkingen din. Klemmer fra Marianne:-)

Oddbjørg

01.03.2015 kl.13:08

Veldig greit me ein sløvedag ein gong i mellom. Men ein fin sokk har du unnagjort. Kor mykje strikking vert det medan stafetten går i dag? Eg har funni fram garn til vottar - med berre striper - så ein slepp å tenkja. Når dei er ferdig strikka skal dei ein runde (eller to ?) i vaskemaskina.

Klem

Oddbjørg

01.03.2015 kl.13:10

Var visst ikkje heilt med. Veit det er 5-mil og ikkje stafett som er på programmet i dag!!

Liv T gjesdal

01.03.2015 kl.13:37

Ja så ble det en til fin sokk fra deg.God dag forresten jeg er kommet hjem etter noen herlige dager hos en god venn,Godt å bli dullet med og stelt for.Nå venter jeg på Ruben som skal være her et par timer.Jeg har strikket mye på restegarnteppe og retrojakka,lagde og to nye vravgborder på en jumper til min vennSå litt har det blitt.Her er surt og kaldt,Ønsker dere en fin innedag og goe klemSkal lage pannekaker nå

gretashobby

01.03.2015 kl.17:53

Hobbystua: God søndag ettermiddag min ve3nn. Det er dårlig vere både i øst og vest i dag. Greit å sitte kor dei sleit på 5 mila da. Petter tok det i dag også. Han er no bare spesiell. Og no kan han nyte det. Ein sterkt berørt mann som stod på seierspallen i dag. Gratulerer til Petter.
Sundby får ta det att ein annan gong. HAn er uheldig med sjukdom når det virkelig gjelder.
Vi har hatt tikka masala med grønnsaker. enkel og god rett. Fikk strikket noen omganger på sjalet, om enn ikkje så mange.
Greit med sløvedager. Håper bare at det snur snart. EG trenger å komme meg til hektene fort. Men vi får ta det som det kjem. Ny dag i morra. Håper du får tilbake energien. Vi må satse på det. Klem fra Greta

gretashobby

01.03.2015 kl.17:55

Oddbjørg: Eg har hatt to no, så da håper eg det snur i morra. Vil ha flott ver. Hehe, så du skrev feil første gangen. 5 mila i dag ja. Regna med at det var feilskriving. Votter med striper er gøy, det går av seg sjølv. Ok, du lager tovavotter. Lykke til med tovingen. Klem til deg og god ny uke.

gretashobby

01.03.2015 kl.17:58

Liv T gjesdal: Må vel bli to av dei etter kvart, men i dag er det sja strikking.
Så kjekt at du ahr kost deg og blitt litt bortskjemd. Godt det av og til. Så du har ikkje latt pinnene kvile desse dagene heller. Dyktige du. Koser deg vel med besøk av Ruben no.
Ja det har vel blitt pannekakerspising på deg i dag med besøk. Klem fra emg

Oldemorbloggen

01.03.2015 kl.18:23

det var så spennande og fantastisk då Therese vann, at jammen merka eg at eg fekk ei tåre i augekroken. Dette har aldri hendt meg før i sporten.

venkesstrikk

01.03.2015 kl.18:34

Det ble jo et skkkkelig lureløp av Petter, men det ble jo så spennende og overraskende. Litt trist at det er over, men neste helg blir det skiskyting. Etter ei sløvehelg sist helg, var det godt å bruke litt krefter ute i dag. Skikkelig vitamininsprøyting før ei ny veke

gretashobby

02.03.2015 kl.07:58

Oldemorbloggen: Ja det var herlig. Det kom ingen tårer her, men det var utrulig kjekt ja.

gretashobby

02.03.2015 kl.08:00

venkesstrikk: Det vart spennende. Men for ei styrkeprøve. Det er heilt vilt føre. Godt at VM er over no. Får lade opp til skiskyter VM no da.
Hørtest deiligt ut å bruke kroppen ute. Her har det bare vore om å gjere å bare sløve. Må lytte til kroppen av og til. Ha ei strålandes ny uke

gretashobby

02.03.2015 kl.12:11

annebe: Hei. Huff og huff. Eg har rett og slett oversett kommentaren din i går. Beklager så masse. Kan ikkje ha vore i form da nei. Godt dere fikk lada opp med ein tur før 5-mila da. Ingen tur på meg bortsatt fra ein tur på kiosken og der fikk eg meg eit strikkeblad. Akkurat som eg trengte det hehe. Den andre sokken blir nok ei stund til eg får ferdig. Vi får ta det som det kjem som med det meste anna. Stor klem herfra og eg håper det ikkje skjer igjen klemmen

Spinnvinn.com

02.03.2015 kl.17:40

Strikker du på oppdrag? Har et par barn som kunne trengt litt saker og ting. Name your price :)

gretashobby

02.03.2015 kl.17:59

Spinnvinn.com: Ja det gjør eg. Skriver mail til deg eg

mimouna

03.03.2015 kl.17:34

Sløvedager er greie innimellom, de. Så lenge skiløperne holder tempoet oppe. ;)

Det ble visst en grei sokkestrikkehelg både her og der, hihi.

gretashobby

03.03.2015 kl.17:41

mimouna: Ja det er greit viss skiløperne gjør jobben sin, så kan vi slappe av. Ja det vart ein sokk her da. Og så al eg det vekk. Må få ferdig denne gaven min no og så får eg ein jobb i posten snart, så det blir vel litt pause med småstrikket mtt. Vi får sjå

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits