Sjal og 5-mil hørte sammen i går.

Ny uke, nye muligheter. I dag får eg  besøk av ei god vennine. Alltid så kjekt når Liv kjem på formiddagsbesøk. Da er det vafler, strikking og skravling som står på programmet.  Det er starten på ei aktiv uke. Ei uke der eg også får teste kroppen. Har hatt ei dårlig helg, men eg regner med at det er dette ustabile veret som er skuld i det.  Skal vere litt bedre ver i dag og så er det vel bare rot resten av uken. Litt lei  av dette veret no. Vil ha vår og stabilt ver. Men eg får smøre meg med  tolmodighet. 

I går rigga eg meg til i sofaen med sjalet teppe over beina, og var klar til å sjå på 5 mila. Fikk strikka meir enn eg forventa, sjølv om eg ikkje kom så veldig lanngt. Men 5-mila varte mye lengre enn eg hadde forventa hvertfal. Eg klagde på Petter opp til fleire ganger iløpet av løpet, men krtikken forsvann dei siste 2-300 metrene. Han er no bare rå da. Han klarte det og det betydde masse for han å klare det, det var det ikkje tvil om. Gratulerer Petter Northug. 


Strikket fra den brune breie stripa i går, så det vokste ikkje så veldig mye, men det er fortsatt veldig mange masker. Målet er at det skal bli ferdig til neste vinter. Uner ligger hjemmet. Eg har tatt eit tilbudsabonemang, så da får eg bladet i posten før helgen. Skulle bare ha tatt meg meir tid til å lese blad. Men det er jo opp til meg sjølv og prioritere da. River ut det eg vil lese og smaler opp  i ei mappe. Så eg har lesestoff i lange tider hehe. 

I  dag får eg fortsette på hovesdstrikket mitt. Kanskje eg kan komme eit godt stykkje videre. Vi får sjå. Nei, får vel komme emg på badet, kan ikkje sitte i pysjen når eg får besøk. Ha ein super dag der ute i verden

15 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug.

02.03.2015 kl.08:22

Sjalet vokser ser jeg. Jeg får aldri startet på det trekantsjalet jeg hadde planer om . Det dukker opp så mye annen morro . Så har jeg jo dette lilla havskumteppet som sjelden vokser. Egentlig er jeg vel ikke opprådd for sjal heller, har bare lyst å lage.

I dag blir nok bunadstrømpene ferdig, og da spørs det hva som kommer på pinnene----

Må bli en tur etter veien i dag vel? Ha en fin dag:-)))

gretashobby

02.03.2015 kl.08:29

Ellbjørg Skinderhaug.: JA det vokser, men sakte. Eg trenger heller ikkje flere sjal, men eg syns det er kjekt å lage dem. Så det havner vel i algeret. Så får vi sjå.
Dei har jammen gått fort. Det er mye arbeide med dem.
Tror eg skal ha meg ein dag til med pause, men er litt usikker. Har angst for dette kneet. Er kanskje overforsiktig. Det er ikkje bra det heller. Det må jo ha bevegelse for å bli bra også. Vi får sjå. No skal eg i dusjen og så skal eg lage vafler til beøsket kjem. Så får eg ta det som det kommer. Ha ein fin dag

irene

02.03.2015 kl.08:55

Hei. Ja det ble spennende på de siste meteren på 5 mila. Hadde ikke trodd at han ville vinne. Sjalet ditt vokser nå. Fine farger. Kos deg i dag med besøket. Ha en fin dag. Klem.

Liv T gjesdal

02.03.2015 kl.10:06

Så fint sjalet blir,Uff er ikke kneet så bra ennå,Får håpe det går seg til etterhvert,Håper og på mer stabilt vær har vært mye blåst og regn nå.Jeg må ha meg en kopp kaffe til å se on jeg kommer igang er blitt treg om morningene Nyter å gå inn her og på strikkesidene.Ønsker deg en kjekk dag med besøk kos dokke og ønsker deg en goe klem

Hobbystua

02.03.2015 kl.10:16

God mandag Greta:-) Ja det var en spennende 5 mil i går og for et elendig føre dem stakkars guttene måtte gå i,,men jammen kom Petter og vant til slutt så i går lo jeg godt når jeg så oppløpet hans. Typisk Petter dette men jeg unte han denne seieren faktisk:-) Ja nå er det ikke mange dagene til vi igjen kan benke oss foran tv og se vm i skiskyting Greta,,så vær klar:-) Flott sjal du strikker og dette blir nok stort og fint og greit og ha for neste vinter igjen. Håper du får en fin dag med besøk og kos dere så mye. Her skinner solen i dag og er nesten så en får solstikk. Klem fra Marianne.-)

gretashobby

02.03.2015 kl.12:13

irene: Ja det var virkelig spennende. Godt det blir litt pause no. Det vokser, men veldig sakte. Tkk vi koste oss masse. Fin dag til deg også klem

gretashobby

02.03.2015 kl.12:15

Liv T gjesdal: Ja, det blir bra til slutt. Det kommer seg nok. Er bare giktisk regner eg med. Dette veret er ikkje sunt nei. Men det blir bedre når våren kjem. Alt blir bedre da. hehe. Det er jo litt godt å kunne ta det litt med ro om morgonen da. Liker det sjølv eg. Vi har kost oss masse. Stor klem til deg også nyt dagen

gretashobby

02.03.2015 kl.12:21

Hobbystua: God formiddag MArianne. JA, eg misunte dem ikkje nei. Han tok det til wlutt ja. HAdde ikkje trodd det tidlig i løpet. Men med Petter veit ein aldri.
Vi trenger ein pause no hehe. Men kan vel ikkje regne med at dei gjer det så bra i skiskyting. HAr ikkje vore så gode i år. Vi får sjå kva som skjer. KAnskje dei finner formen til VM.
Ja, sjalet blir stort år det ein gong blir ferdig. Greit strikk å ta til når ein skal følge med på skjermen.
Vi koste oss masse i eit par timer eg og Liv. Det var kjekt.
Ikkje mye sol her nei. Vi skulle få finere ver enn det vart. Får bruke kroppen som vermelder, ikkje yr tror eg hehe. Ha ein fin dag og kom deg ut i sola litt da. klem fra meg

Oldemorbloggen

02.03.2015 kl.12:47

Du kjem til å bli fornøgd med det fine sjalet der. Det var stor spenning på slutten, då Petter overraska heile Noregs land og heilt sikkert i andre land og. I allefall i Sverige.

gretashobby

02.03.2015 kl.12:50

Oldemorbloggen: Ja det tror eg også at eg blir. Liker det godt alle rede. Ja han tok alle på senga denne gong. Det står virkelig respekt av den avsluttninga der

Hobbystua

02.03.2015 kl.12:56

Solen skinte ikke så lenge her for nå regner det og jeg blir inne:-)

gretashobby

02.03.2015 kl.13:01

Hobbystua: Huff da. Ja da får du heller få lov til å vere inne :)

Ann Tove Stølen

02.03.2015 kl.18:26

Litt no og då, so blir det nok ferdig :-) Greit å ha slikt TV strikk der ein ikkje behøver å følge med heile tida.

mimouna

03.03.2015 kl.17:40

Høres ut som om du og Liv har det kjekt, med vafler og strikking. :)

Synes det er koselig med sånne langtidsprosjeker jeg. Da er det ikke nødvendig å stresse, de blir ferdige når de blir ferdige. Du trenger vel nesten ikke noe teppe med det sjalet i fanget, det blir jammen stort!

Ikke noen som tar Northug på innspurten, nei. Han er helt rå! Akkurat den fikk til og med jeg med meg. ;)

gretashobby

03.03.2015 kl.17:44

mimouna: Vi koser oss vi veit du. Det er veldig kjekt med slike langtidsprosjekt som ein ikkje blir ufo. Ja det er kjekt med slike. Kosestrikk. Det blir ganske stort og det er meningen også. Deilig blir det. HAdde du ikkje fått med deg den innspurten da hadde det vore noko gale med deg hehe. Neida. Det er vel andre som ikkje følger så mye med heller. Torsdag begynner skiskyting. Blir gøy det også.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits