Kva skal til for å få "klikk" på eit sokkepar

God lørdags morgen. Tenkte å starte med ei  god overskrift. Overskrifter er jo veldig viktig har eg skjønt. Det eer det ein får mest "klikk" på. Og klikk er o viktig. Det er jjo derfor man ofte blir intresert i overskriftene og går inn. Ofte viser det seg  at overskrifta og  innholdet i  artikkelen ikkje stemmer. Overskrifta kan vere missvisende, direkte feil, eller bare nevne ein liten del av artikkelen. Dette gjeld stort sett i  avisinnlegg da. Det er ofte dei stemmer altså, det er ikkje det eg meiner. 

I ein blogg som min, har jo bilda  mye å sei for å få "klikk" også. Det er klart. Eg er bare av og til flink til å ha fine bilder og  har skjønt av leser mengden at overskrifta mi ofte kan vere litt kjedelig. HAr eg ei  god overskrift, kan eg få mange lesere på ein kjøkkenklut. Men få få lesere ved eit produkt eg har brukt mye tid på og er stolt over. Men sånn er det vel. Det er vel noe med kor mange som er på nettet til rett tid og ser innlegg også. 

I dag er ein sån dag da eg berre har eit kjedelig sokkepar å vise frem


Det var ikkje kjedelig å strikke sokkene, og eg syns dei vart fine. Men det er heilt enkle sokker uten mønster og dilldall.Strikket i fabel på  p nr  3. La opp 64 masker og  dei  passer til noen som liker romslige sokker og  har størrelse 38-40. Sikker lite spennende for andre å  sjå. Men kva så. Eg skriv stort sett kvar morgen, når vi ikkje ahr besøk. Det ahr blitt ein vane. Eg elsker det. Blir veldig glad når eg får kommentarer og mange av dei som kommenterer har blitt mine venner. Det tror eg kanskje eg skal skrive eit innlegg om ein dag. Eit innlegg om alle  dei fantastiske personene eg har blitt kjend med igjennom bloggen. 

Kanskje du som les dette har lyst at eg skriv om noe spes ein dag. Da blir eg meir enn glad for å få innspill. Ellers blir det jo mye om meg og mitt. Som i dag. Stod opp kl 06.00. Mest for å sjå på drittveret som er ute. "Eg elsker å sjå at regnet pisker mot ruta, at trærne på andre sider av bygda danser i vinden og bøyer seg mot bakken. Her er o så tørt etter månder med tørke, så litt regn gjør jo bare godt."

Dette siste var bare løgn. Ei lita omskrivning av virkligheten. Men det var litt gøy å skrive det. Her er drittver og da gjør det o ikkje noe om at eg har fått beskjed av legen og sitte heilt iro i helga og eit par dager fremover i uka. Ta meir medisin og vere iro. Heldigvis har eg verdens beste mann, så da tar han over det som skal gjerast i heimen og så gjør eg det eg kan mved å bruke stolen min. No skal vi få roa ned kneet elelr forsøke på det. Viss  ikkje får eg berre drite i det og leve som om det er bra så godt det lar seg gjøre og så lenge det går. 

Da stod min elskede opp, da skal eg spise  frokost og skravle litt med han. Takk  for a t du stakk innom og leste bablet mitt. Det er alltid så hyggelig når akkurat du  er innom. Håper dere får ein kjempefin lørdag

#sokk #fabel #heimestrikka #klikk

40 kommentarer

Torild

07.03.2015 kl.08:15

God morgen!

Synes bloggen din er kjempebra. Er innom å leser den hver dag, så fortsett med den sånn som den er. Bruker vel ikke å kommentere bloggen din hver dag, men som oftest får du en liker :-)

Fine sokker forresten. Er det 100 % ull? Hadde vært moro å strikke til Amandaprosjektet av det garnet. Hadde blitt fargerike sokker.

Ønsker dere ei fin helg. Jeg skal snart ut på den ukentlige handelen :-)

gretashobby

07.03.2015 kl.08:26

Torild: Morn du vennen. Det var koselig sagt. Takk for det. Liker fste lesere. Blir som eg skriv til vennern når eg veit at mine faste lesere er der. Treng ikkje kommentarer kvar dag eg. Ser på lesermengden. Og dere som er faste veit eg jo at dere er der Det er så kjekt.
JA eller 80 ull og forsterka med 20%nylon. Så dei er slitesterke. Ja, det er ikkje dumt å strikke sokker til amandaprosjekt avdette garnet. Dei blir tynne, fine og du får flere melelr mange par av eit nøste.
Takk for det God handel og god helg til deg også

Ellbjørg Skinderhaug.

07.03.2015 kl.08:39

I dag var du "god" du---. Du har så rett-- ikke alltid innhold i og overskrift gir det samme. Slik er det med bøker og tittel og. Du får nok mange " klikk" på denne overskriften. Du og jeg og mange med oss får skikkelige " kikk" av sokker og sokkegarn, men det er noe annet- he he he

Du må ikke strikke for mye i helga no da når du må ta det slik med ro. Finn deg ei god bok. Hva leser du helst foresten? Jeg er en bokorm !! Blir fiskearbeid i dag og på meg. Rensket bare i går, så kjente jeg det var nok ståing. I dag blir det en kjele med fiskeboller. Populært med kvit saus, poteter og gulrot. Strikker en lilla babyjakke som du får se når den blir ferdig Hadde 12 nøster Dale baby som ble litt mye til teppet jeg lager, så no blir det jakke i tillegg. ( må snart få litt avsetning på strikk ellers går koferten full ) Sier litt for spøk til ungene at de får holde basar etter meg.

Storm og regn--- vi lar det bare holde på.

Liv

07.03.2015 kl.08:40

Morn, morn. Eg hadde nok vært innom her om du ikkje hadde hatt overskrift og. Kanskje det er viktigare for deg å tenke på dette, enn for oss andre. Er ikkje alle som har bloggen klar så tidlig på dag, så det er blitt en kjekk vane å ta en tur "innom" deg. Fabelsokkane var fine, flott med farger. Sokker er aldri kjedelig, sånn er det berre.

Ingen store planer her idag. Skal dampe Nancy'en, lett, etter en vask. Så er den klar og kan pakkes inn. Glad eg slipper å gå ut, veldig vått idag. Trur det er masse TVsport, det hjelper alltid. 😃 Fin lørdag til dere. Klem.

gretashobby

07.03.2015 kl.08:54

Ellbjørg Skinderhaug.: Takk vennenen hehe. Ja det er ofte stor forskjell men ikkje alltid. Det kan sikkert vere slik med bøker også ja. Hehe, ja det er noko anna. Men det er sant. Merklig kor vanskelig det er å gå ut at fra ein garnbutikk uten i hvertfall sokkegar. Digger sokker. Neida hehe, blir litt sport på tv og da strikker eg ikkje så fort.
Leser ikkje mye. Blir mest ukeblader for tiden. Hører lydbok ein gang iblant. Sliter litt med å få med emg alt i ei bok, spørs kor lange avsnitta er. Leste masse masse før. Men da hoppet eg over mye hehe.
Du må passe på knea ja. Gode fiskeboller er jo godt. Elsket fiskeboller i kvit saus da eg var barn. Min eldste sønn tok over den som favoritt da han var liten. No har minsten , han til Monika også algt sin elsk på det. Men det er kjøpte fiskeboller. Veit ikkje om eg har smakt heimelga fiskeboller.
Gleder emg til å sjå den. Eg ahr tenkt å få vekk litt sånne småstrikkno medan eg venter på avgjørelse på garn til jakka. så gøy da. KVa teppe er det du strikker. Babyteppe da? Brått så kommer det noen som kan ta ting fra kfferten. Min er ikkje full. For to år siden tømte eg heile lageret. Tok med meg alt eg hadde til "mor i parken" i Bergen. Litt godt å kunne hjelpe litt til deisom treng det ein gong iblant.
Hehe, heldigvis er det leeeenge til det blir aktuelt. Ja vi får bare det og lest som det ikkje ppåvirker oss så elnge vi er inne.

gretashobby

07.03.2015 kl.08:58

Liv: Ja, det håper eg da vennen. Mine faste lesere og venner titter nok innom uansett. Og det er kjekt. Men syns det var litt spes hadde eit produkt ein dag for ei stund siden som eg virkelig var stolt over. Hadde under 200 lesere. Så la eg ut ein klut dagen etter og sikekrt ei gode overskrift. HAdde over 600 lesere. Hehe. Litt gøy da.
JA det er kjekt å tenke på. Stort sett tenker eg ikkje over leserrmengden. Skriver jo fordi eg ahr lyst. Men i dag tok eg den vinklingen.
Den gjekk jammen fort unna du. Ja i dag hadde det ikkje blitt gåtur uansett da. Vi får kose oss med tv-sporten og kasnkje noe godt å spise. Takk det samme til dere klem

07.03.2015 kl.09:09

God morgen, Greta😊 Takk for sist. Sokkane vart veldig fine👍 fint når du skriv info om antall masker, pinnestr, garn etc. Då veit eg at eg kan leite på bloggen din om eg treng tips👏

Kvardagane mine i full jobb m.m, har rutiner med scrolling i sosiale media og nyheter på nettet.

I helgene er det tid og ro for å lese meir og gå inn på blogg, slik som no.

Da leser eg gjerne tidlegare innlegg og, om eg dessverre ikkje har vore så flink til å legge igjen ei helsing.

Eg tenker nå at det skal egentlig ikkje så mykje til. For dere som av ulike grunnar blir mest i huset,og mykje aleine, er sjølvsagt sosiale media ein veldig viktig arena for sosial kontakt😊

Eg skal prøve å tenke meir på akkurat det, og legge igjen eit klikk eller helsing.

No er det snart frukosttid på oss to og. Ville nett gje deg en hilsen idag😊

God helg😃

Synne

07.03.2015 kl.09:11

Er innom deg hver dag 😊 Sokker er spennende nok, holder på med et par i fabel selv, men jeg strikker alltid skaft med rette og vrange hele veien, tror jeg skal prøve meg på den du har laget her. Ha en fin dag!

kari furu

07.03.2015 kl.09:14

Litt babbel lørdag morgen er bare hyggelig. Ha en fin helg mens du passer på benet ditt. 😊😊

gretashobby

07.03.2015 kl.09:18

Anonym: Takk for det. Siden du sei takk for sist, så lurer eg veldig på kven du er. Klarer ikkje heilt å finne det ut med det eg les. Du trenger ikkje å legge igjen kommentar. Ser på lesermengden eg. Vil ikkje at folk legger igjen kommentarer uten ein føler for det. Var ikkje slik ment. Bare syns det er litt morro og sjå på leser tallet av og til. Kan i mange tilfeller vere mange lesere og lite kommenterer.
Sosiale medier er kjekt å ha for slike som meg. Men vil jo ikkje at andre skal føle at dei må kommentere. Hyggelig at du leser bloggen min når du ahr tid. Og kalrt at i helgene er det flere som ahr tid til å lese enn andre tider. Burde kasnkej legge ut ting eg virkelig er stolt over på lørdager, slik at flest mlig får sett det. Håper du/dere får ei god helg. OG gøy om eg visste kven du er. Klem

Oldemorbloggen

07.03.2015 kl.09:21

Eg har sett mange par sokkar som var mykje kjedelegare enn desse. Det var rektig nokre spretne sokkar. Eg går inn på bloggen din viss eg opnar pc den dagen. Ein sjeldan gong kommenterer eg ikkje, og det er for at eg berre rasar gjennom innlegga og kommenterar ingen. Det har noko med kor god tid eg har akkurat då, ikkje at innlegga er dårlege. Ha ein fin dag med ro i både sjel og kropp.

gretashobby

07.03.2015 kl.09:21

Synne: Så gøy da :). Så kjekt at du syns det. Fabel er eit kjekt og godt sokkegarn for tynne sokker. Dei fleste strikkerr vel stort sett vanlig skaft. Eg liker ikkje å strikke det. Da lager eg helelr mønster på dei. Eg syns denne måtene g lager sokker i flerfaget garn er veldig grei. Syns at mønsteret i garnet kommer så mye bedre frem da. Og så er det kjekt med eit lite brot nede ved foten. Da sitter dei bedre på. . Fin dag også <3

gretashobby

07.03.2015 kl.09:22

kari furu: Takk for det. Så kjekt at du syns det er greit. Takk det skal eg gjøre. Fin lørdag til deg også

gretashobby

07.03.2015 kl.09:24

Oldemorbloggen: Takk for det vennen. JA eg syns dei vart veldig festlige og det var gøy å strikke dei og sjå korlesi dei vart. Det er det som er så gøy med dette garnet.
Ein treng ikkje kommentere heile tida. Er eg opptatt av lesermengden ein dag. Så ser eg jo bare på antal lesere. Er viktigere det. Man skal ikkje kommentere bare for å kommentere. Men det er sjølvsagt kjekt med kommantarer. Da får man skreve noko tilbake også. Ha ein flott lørdag min venn

Lisbeth

07.03.2015 kl.09:36

God morgen, Greta og takk for sist;) Det var nok berre meg som vart anonym idag ...slik er det før kaffi!! :) No meiner eg å ha satt inn Lisbeth under navn? Og der er kaffien klar :0) Fortsatt god helg. Klem

gretashobby

07.03.2015 kl.09:54

Lisbeth: Hei Lisbeth. Så kjekt at du kommenterte da. Skjønner at du har ein travel kvardag. Du skal aldri føle at du trenger å kommentere. Kjekt at eg veit at du er innom av og til. Kjekt å ha dere på besøk. God helg til deg og dine også.

Hobbystua

07.03.2015 kl.10:26

God lørdagsmorgen Greta:-) Det er flotte fargerike sokker og det er ikke det verste en kan se på en morgen som denne med skikkelig gråvær og hard vind. Ellers er det ikke lett og få til overskrifter som fenger,,men selv er jeg ikke opptatt av disse " klikkene" så jeg skriver bare et eller annet som stemmer med det en blogger om. Men nå må du gjøre som legen har anbefalt deg og så håpe at det roer seg i kneet igjen. Så ha en fin sportsdag med tv sendingene og kos deg med sokkestrikking eller hva du skal sette i gang med nå:-) Klem fra Marianne:-)

Elins strikkeri

07.03.2015 kl.11:23

Hei. Alltid koselig å lese blogginnlegga dine og ikkje minst å sjå alt det fine du strikker:))

irene

07.03.2015 kl.11:24

Hei. Fine og enkle sokker igjen. Det liker eg. Det alltid spennende å se hvilken farge og mønster du får på sokkene. Seint oppe idag. Når man står opp halv seks om morgenen, så er det litt deilig å sove litt lenger på lørdagen. Må hente seg inn litt igjen. Det blåser godt ute, og det går hvitt på Fanafjorden. I dag blir det strikking og skiskyting og litt husarbeid. Ha en fin helg. Klem

Liv T gjesdal

07.03.2015 kl.12:02

Hei Ja det blir flotte sokker av fabelgarnet men var litt tynt synes jeg,Hadde det litt travelt i går kveld det var faktisk 134 gjester pluss 4 i orkesteret og oss 11 som er med å lager det til.Men kvelden gikk fort Ikveld er det selskap for Ingvald som blir 18 år i morgen.Utrolig hvor fort årene går.Skal bare montere sauejumperen så er den ferdig og fikk strikket litt på kofta mi i går.Pass godt på kneet dit så det ikke blir verre.kjenner selv hvor slitsomt det er å ha et kne som ikke er bra.Ønsker deg og din mann en goe helg og kos dere inne i regnværet,Goe klem

gretashobby

07.03.2015 kl.13:04

Hobbystua: God formiddag vennen. Fargerike sokker kan ein ikkje bli i dårlig humør av hehe. Likte dem godt eg. Tenker ikkje så mye på d3t eg heller. Men var så gøy ein dag da eg hadde lagt ut noe eg var virkelig stolt av, så var det lite lesere. Og så var det passende oversrift og kjøkken klut dagen etter og da vart det veeldig mange lesere. Eg skriver eg så får folk lese og sjå om dei vil. Kjekt emd kommentarer da. Da har man liksom kontakt med folk. Eg og du snakker jo sammen så og sei kvar dag, ikkje sant? Kjempekjekt det:).
Eg prøver så godt eg kan. Ikkje alltid like enkelt da. Men eg har ein som passer på også. Hjelper det ikkje nok får det bare vere som det er ei stund og så går eg så lenge det holder. Har ikkje lyst å kaste vekk mer tid på dette kneet. Får ta det som det kjem.
Da er det skiskyyting. Får kose meg med den og så ein sokk ja. I morra blir det aksnkje noen rader på sjalet att. Vi får sjå. Ha ein super lørdag min venn

VeraKChr.

07.03.2015 kl.13:06

Haha, ja nå var du morsom! Apropo antall klikk, så må det vel være i helgen du får mest klikk, eller? Jeg feks er på nett og fb mest i helgene. Da kommer det som regel opp din link på en av strikkegruppene. Tenker da ikke så mye på overskrift eller bilde, egentlig. Det du skriver blir som en brevvennine, slik man hadde som ung, der man skrev om fast og løst. Er en viss ro i dette.

Så har du mye spennende å by på i strikkeverden. De såkalte "kjedelige" sokkene var heller frodige, fine, må jeg si. :) Ha en god helg til dere. Liker din blogg

gretashobby

07.03.2015 kl.13:07

Elins strikkeri: Tusen takk for koselig kommentar Åse. Du er no grei da

gretashobby

07.03.2015 kl.13:15

irene: Takk for det. Sokker er sjelden kjedelig syns eg. Men det er ikkje alle som er enig. Sokker er gøy. Så kjekt at du syns det da.
Om ein klarer å sove om morgonen, så syns eg det er bare å gjøre det. Eg må som regel tidlig opp. Men trøster meg med at da får eg meir ut av dagen.
Det kan vere kjekt å sjå på sjøen når bårene går kvite. Likte det som barn. Ser ikkje sjøen her eg bor.
Her blir det staks sofa og strikking. Sjå om eg får ferdig eit sokkepar til. Takk det samme klem

gretashobby

07.03.2015 kl.13:27

Liv T gjesdal: Takk for det. Ja du likte ikkje garnet du. Eg liker det godt både det og tjukkere garn. Alt til sin tid.
Da sprang dere vel masse i gårkveld da. Håper du ikkje ødelagde kneet ditt meir.
Det blir stas med selskap til Ingvild. Kjekt for deg det.
JA da gjør så godt eg kan. Kan jo det å ha vondt i kneet. Litt lei no. roer det seg ikkje så drit eg i det og går til det stopper. Kan ikkje bare ha livet på vent heller. Håper du får ein fin ettermiddag og ein god dag i morra også. Stor klem fra meg

gretashobby

07.03.2015 kl.13:33

VeraKChr.: Takk, kjekt at du syns det. JA stort sett er det vel det, men ikkje bestandig. Men eg burde kanskje passe på å legge ut ting eg virkelig er stolt av på lørdager. hehe. Ja det er vel slik at vanlige folk som er i jobb, ikkje er så mye på blogg og face midt i uka. Tenker ikkje over det eg.
Takk det var godt å høre att du syns det er som å lese brev fra ein brev venn det var skikkelig koselig. Har gitt meg litt å tenke på dette innlegget faktsik.
takk for alle gode ord. Blir no litt takknemmelig for sånne fine ord.Håper du får ei knallfin helg. Klem fra meg

akbhandy

07.03.2015 kl.15:17

Hei og hå! Flotte sokker du har strikket i friske farger. Har selv bare strikket sokker med ribb på hele skaftet. Kanskje dette må prøves en gang, for fine ble de. Når det gjelder klikk, så synes jeg det er litt morsomt å følge med hvor mange som har vært innom å kikka. Det kan variere ganske så mye. Og selvfølgelig betyr overskriften noe. Men hos de faste, som deg, går jeg inn å ser uansett hva som står til overskrift. Du er bestandig så tidlig oppe, at jeg får kikket innom deg før jeg drar på jobb. Det er blitt en vane. Er lliksom noe som mangler når jeg ikke har vært innom deg. :-) Men er skjelden jeg får tid til å kommentere på morran. Ønske deg en flott lørdag. Klem

annebe

07.03.2015 kl.15:21

Først ....de sokkene var jo alt annet enn kjedelige ...veldig fine og fargerike :))

Jeg leser jo innlegga dine så si hver dag...uansett overskrift, kommenterer ikke hver gang ..men ca halvparten kanskje...alt ettersom hvor mye nakken og skuldrene tåler av pc skriving :) Hos de jeg leser fast bryr jeg meg ikke så mye om overskrifta...men jeg kan dumpe innom en blogg jeg ikke pleier lese p.ga overskrifta...og da blir man jo stort sett skuffet...Jeg har overskrifter som har ett eller annet med innholdet å gjøre...ellers forklarer jeg i allefall overskrifta i første linje så folk ser det før de går inn...for jeg liker ikke å "lure"noen inn for å få en leser mer..liker heller at de som er innom liker meg eller bloggen min...:))

Jeg synes du skal fortsette å skrive slik du gjør...det er jo litt om alt og variert...selv om noe også går igjen ..men sånn er det jo med de fleste blogger..hos meg er det antrekk og kafè besøk f.eks...hehe..

Da får du hvile beinet ditt ...men kose deg for det :) Fortsatt fin dag og helg :) Klem<3

gretashobby

07.03.2015 kl.18:27

akbhandy: Hei på deg. Eg likte dei og syns det er morro å strikke med slikt garn. da veit du ikkje korleis dei blir før du ahr laga dei. J det er litt gøy å strikke dei slik. Anbefaler det.
Det er jo litt morro da. Er så nøye, men litt kjekt når det er fleire enn vanlig.
Så gøy at eg er med på morra rutinen din. Ja eg er jo tidlig oppe. Er fast vane og lage frokost og skrive innlegg. Må liksom det når eg ikkje har besøk. Liker å ha faste lesere.:).
Tusen takk for veldig koselig kommentar. Fortsatt fin lørdagskveld til deg også. klem

gretashobby

07.03.2015 kl.18:32

annebe: Tusen takk vennen. Eg likte dem sjølv eg, men dei er jo veldig enkle da. Men alt trenger ikkje å vere så avangsert helller.
Takk for hyggelige ord. Eg fortsetter som før eg. Skjønner at folk liker den som den er. Skjønner det gjør eg ikkje, men skjønner det siden dere sier det hehe. Det er jo mye som går igjen da. AHr da ikkje eit så spennende liv akkurat. Men det er mitt liv og det er godt.
Du har ein variert og fin blogg du. HA ein fin lørdagskveld vennen. Håper du ahr hatt ein finere dag vermessig enn det vi har hatt. Stir klem fra meg til deg <3

fruensvilje

07.03.2015 kl.21:39

hei igjen,det var koselig å lese babbelet ditt :)) har savnet det siste uken hi hi.

Så synd å lese att kneet ikke er bedre da,hva skjer ?

likte sokkane og jeg har blitt fristet av fabelsokkane dine hi hi så jeg kjøpte 4 nøster på Melhus :)

gretashobby

08.03.2015 kl.07:21

fruensvilje: Hei, så kjekt å sjå at du er tilbake. Eg har savna deg veldig eg og. Har blitt ein del av kvardagen min.
Eg var bedre. Så slo heile kroppen seg vrang forrige helg og kneet hovna opp. Om det er kneet som streika og kroppen vart dårlig av den grunne elelr omvendt veit eg ikkje. Kroppen liker overhode ikkje dette våte veret her mellom fjella. No må eg berre prøve å få roa det ned. HAr kjøpt meg støtte bandasje og går minimalt. Det kommer seg sakte. Trenger litt verforandring.
Så gøy da. Glder emg til å sjå dine sokker. Det er gøy å strikke dem.

Hekleri og Ra

08.03.2015 kl.19:53

Gleder meg til hvert innlegg du har Greta :-) Koser meg masse med bloggen din! Flotte sokker i kult mønster :)

gretashobby

09.03.2015 kl.07:29

Hekleri og Ra: God mogern. Så gøy å gå inn på bloggen å sjå så mange kommentarer fra deg. Du er ikkje inne kvar dag, men eg tror du får med deg alle innlegga mine. Du er jammen god altså. Så kjekt å høre at du koser deg med innleggene mine. Stor klem til deg

mimouna

09.03.2015 kl.11:33

Jeg er vel en av dem som synes at sokker er spennende, da. Har fått helt dilla selv, så her produseres det på løpebånd.

Får av og til rare kommentarer jeg også, av folk som åpenbart har søkt på helt andre ting enn strikking. Litt morsomt noen ganger, andre bare sletter jeg.

gretashobby

09.03.2015 kl.12:55

mimouna: Det er så morro. Da vi vart kjend med kvarandre strikket du jo ikkjesokker. AHr jo strikket for deg eg. Det er jo bare tull da. Hehe, du er ein super sokkestrikker.
Eg har aldri jo foresten har selettet eit par tre kommentarer. Men det var slike eg skjønte var samlebånd kommentar. Lot dem stå litt til eg var sikker.

Hekleri og Ra

09.03.2015 kl.20:21

Det er ikke alltid tida strekker til på hverdagene. Men jeg prøver å få vært innom og lest når jeg har mulighet :-) Må jo få med meg nytt frå Høyanger ;-)

Klem

gretashobby

10.03.2015 kl.07:05

Hekleri og Ra: Nei ein kan da ikkje regne med at dere som er i full jobb ar hus og heim, rekker å lese mine blogginnlegg kvar dag. Er ikkje så mye fantastisk viktig som står, at ein må lese kvar dag. Bare stikk innom når du har tid og overskudd du vennen. Det er meir enn godt nok. Prøver å få med det som skjer her, men oppdager stadigvekk at eg ikkje får med meg alt som skjer. Blir sånn når ein stort sett er heime. Ha ei god uke videre.

Hekleri og Ra

10.03.2015 kl.07:31

En får ikke med seg alt, men så lenge en får med seg det som er viktigst så får det være greit ;-) Ha en flott uke min venn! Klem

gretashobby

10.03.2015 kl.07:38

Hekleri og Ra: Sant det. Klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits