Det er ikkje det at det regner, men måten det regner på. Kjøkkenklut i dag

God morgen. Først må eg berre få takke for den herlige responsen eg fikk på innlegget mitt i  går. Dere er no berre skjønne da. Kva hadde livet vore uten dere. Eg meiner det. Det er herlig å få slik respons og gøy å sjå kor mye ein kan få ut av eit sokkepar. Men det var jo livat i  fargane da. Livat er ikkje denne kjøkkenkluten her i seg sjølv.


Men når T får i oppgove å fotografere den slik han ahr lyst, ja så vert det litt meir liv i den. Slik som bildet under vart den når eg skulle prøve å gjøre den spennende


Tror eg må gjøre noko med fantasien min. Eg er jo ikkje noko  stort fan av Dilbert, tegneseriefiguren som T brukte for å muntre opp kluten, men akkurat den setninga der, har jo eit godt poeng da. Kluten er strikka i bommulsgarnet fra søstrene Green på p nr 3,5 la opp  81 maker og strikket  til den ca er firkanta. da blir dei best sei T og eg er enig. til vanlig bruk er eg mest gald i denne oppskrifta. Men eg har tenkt å prøve eit anna eit snart. Fann det på ein strikkeside i  går. Med link til. Spent på om den blir bra. 

Eg er jo glad eg slipper å gå ut for tida. Det blåste ein del i går og regna. Vinden har gitt seg og det er jo kjekt, men no syns eg faktsik regnet kan gi  seg også. For det er jo ikkje bare det at det regner, men altså måtenn det regner på. Det auser ned. Skjønner ikkje at det ikkje snart er tomt der oppe.Det burde vore litt bedre fordelt. Ikkje rart det raser ned fjellsidene både her og der. ALt blir jo vaska vekk. Gikta liker det heller ikkje. Men det blir vel bedre snart, ikkje sant. Kan jo ikkje gjere noko med dette veret. Men jammen kan ein snakke og skrive om det. Hjelper berre så lite. Men å ønske  seg bedre ver, kan ein jo da. 

Er ikkje heilt sikker på om eg skal strikke på sjalet i  dag, eller noen omganger på vikle skjerfet. Begge er visst langtidsprosjekt.  HAr både fleire påbegynte kluter og sokker i korga. Men tror ikkje det blir noen av dei i dag. Vi får sjå. No er det på tide å oppdatere seg på alt som skjedde etter at eg ikkje orka å vere på nettet i  gårkveld. Tidlig ekstra tidlig oppe for tida og da blir jo kvelden ofte deretter. Må få snudd dette snart. Sov i 6 timer i strekk da i natt, det er jo kjempebra. Sjølv om det ikkje vart meir  en vel  ein halv time etter det. Men den beste søvnen er jo den som er sammanhengande. 

Nyt dagen mine skjønne venner og lesere og familie. Glad i  dere

26 kommentarer

Torild

08.03.2015 kl.07:50

God morgen :-)

Skjønner dere har samme været som vi har her i trøndelag, men vi får ikke gjort noe med det. Er ikke så mange mnd. til det blir sommer :-)

Ønsker deg en fin søndag, kos deg med strikketøyet. Jeg kjøpte meg Fabel igår, så det blir spennende å prøve. Klem

gretashobby

08.03.2015 kl.07:55

Torild: Morn morn. Vi får sjå fremover og håpe på ein fin sommer. Eg har tenkt å vere mye i Høyanger i sommer, men blir veret dårlig, så drar eg østover da og.
Så gøy at du også kjøpt eg fabel. Det er virkelig gøy å strikke sokker av det garnet. Gleder eg til å få sjå dei når dei er ferdig. Du får sende meg bilde.
Fin søndag til deg også. klem

Torild

08.03.2015 kl.08:21

Får håpe det blir en kjempefin sommer. Har tenkt meg til Høyanger, så det hadde vært moro å treffe deg.

Legger sikkert ut et bilde når jeg blir ferdig med sokkene ( kan ta litt tid for jeg er ikke så rask til å strikke) :-)

gretashobby

08.03.2015 kl.08:32

Torild: Ja det får vi virkelig håpe. Ja eg håper eg er heime når du kjem til Høyanger. AHdde vore virkelig gøy å truffe deg.
Bare eg får sjå dei er det ikkje så nøye år det kjem. Og legg du dei ikkje ut på strikkesider så får sende meg ein mms. Sjå vermeldinga før du kjem hit da. For i dette veret vil du ikkje vere hehe.

Liv

08.03.2015 kl.08:46

Morn morn. Festlig vinkling på bilde til T. 😀 Og fin klut.

Kjempevått siste døgnet, er jo elver over alt idag. Har ikkje en eneste plan. Jo, har vel en, skal ikkje ut. 😊Eg har alt starta sportssøndagen med Vasaloppet, siden går det vel slag i slag i heile dag. Hehe, blir utkjørt berre eg tenker på det. Får ta meg noen tura i trappene, innendørs altså, fra kjeller til loft så ikkje det blir "maur" i beina. Kanskje en tanke i første omgang nå, å komme seg på badet. Men det går fint å nyte en sånn søndagsmorning fordi om en er pensjonist. Ingenting som hasta.

Vi får være tålmodige noen dager til så skal det visst bli væromslag. Da får vi sikkert en snev av våren. Glede oss kan vi jo gjør, god helse i det. Fin søndag. Klem.

gretashobby

08.03.2015 kl.08:51

Liv: Morn du i "finveret". Ja det gjorde seg det. Kluten er god den.
Det vil eg tro at alle elvar er digre og at det er fleire av dei enn noen gang.
Det er som å høre mine planer det der. Når ein ser bortifra trappe gåinga da. Det skal eg ikkje prøve meg på. Men første punkt er å komme seg på badet og i dusjen. Tror det kan gjere godt no. Må bare rive meg laus herfra.
Kan vel ikkje vere anna enn tolmodig. Men glede oss på veromslag kan vi ja og det skader ikkje. Hverken å drømme om det elelr at det blir virkelighet.
fin innesøndag til deg og gubben. klem

Ellbjørg Skinderhaug.

08.03.2015 kl.08:52

Noen av oss som starter dagen litt tidligere enn andre en søndag er oppe og holder hverandre med selskap😀😀 Ett tynt lag med snø ble det løpet av natta av regnet som herja i går.

Var ute og lufta meg noen hundre meter i går, men ble piska blaut på den lille turen.

Ser at du har stor nytte av T som fotograf ja--- en kjøkenkluten gjør liksom litt mer av seg når han tar hånd om den --he-he

I går kveld fikk jeg anmodning om å strikke etpar babyplagg som datter mi ville ha til venninnegaver. Det blir morro . ( slikt blir en rik av:-))))) tror jeg skal strikke seleskjørt i Mariusmønster. Det andre kunne jeg ha lyst å strikke en body i bomullgarn. Begge er jenter.

Hva gjør vi på kvinnedagen da Greta? Har vi noen store kampsaker? Jeg er blitt for lat til å engasjere meg tror jeg--- 😨 har ikke vært så ivrig på kvinnekamp heller. Syns heller vi kan hjelpest ad og gjøre så godt vi kan alle---

Ha en fin dag.

gretashobby

08.03.2015 kl.09:41

Ellbjørg Skinderhaug.: JA det er greit å vite at ein ikkje er åleine oppe om morgonen. Snø vil eg ikkje ha no nei. Det får holde seg unna no syns eg. Men det er jo bare mars, men.
Det vil eg tro. Må ha fult oljjehyre om ein skal bli vt på turer for tida.
Ja det er heilt klart. T må fotografere kjøkkenkluter, uten tvil hehe.
Kjekt med slike oppdrag. Regner med at du ikkje blir stor rik når det er dattra som ahr bestilt. Men kjekt å lage er det :).
Eg har delt noen artikler om noen av våre tøffe jenter med utenlandsk bakgrunn i går. Ytringsfriheten er verd å kjempe for. Syns det er viktig, men kampen for å minske vold mot kvinner generelt i heile verden er vel den viktigste saken. Det skjer i alle sammfunslag og kulturer.
Eg ahr aldri vore noen kvinneskapsforkjemper sånn sett. Var på likestillings semninar da eg var ung og jobbet i oslo. vAr så sint når eg kom heim på jobb. Ikkje på mennene men på kvinnene eg hadde vore på seminar med. Men likestilling er jo ein god sak. Den begynner i heimen. Og eg leverr eit eit likstilt eksteskap. Vi gjør det vi er best på og hjelper kvarandre.
Fin dag til deg også

fruensvilje

08.03.2015 kl.09:42

god morgen.En fin og god klut i en praktisk farge,no gjør jo ikke jeg noen vesen av en klut uner fotografering heller :)) men kanskje vi skulle kjøpt en fargerik og fin oppvaskbørste til det formål å stasje opp bilde av en klut hi hi.

Akkurat no er det vindstille og opplett ute,men jeg tror jeg vil holde meg inne alikavel,har jo ikke vært i ro siden jeg kom hjem igjen :)

gretashobby

08.03.2015 kl.09:47

fruensvilje: God morgen. JA det er gode kluter og ingen dum farge. Fikk spørsmål ein gong om eg ikkje kunne alge et litt meg gøy, så da prøver eg på det når T kan ta bilde.
vindstille er det her og men ikkje opplett nei. Men regner gjør det fremdeles. Om enn kanskje ikkje så heftigt.
Du trenger ein dag i ro heime idag. Kos deg heime. Og nyt dagen.

Elins strikkeri

08.03.2015 kl.10:18

Hei og god søndag til deg. Super klut du har strikka, eg er veldig glad i heimestrikka kluter. Bruker berre slike... Været her er vel omtrent det samme som hos deg, håper og trur på ein fin vår:)

AnnetteK

08.03.2015 kl.10:40

En enkel og praktisk klut du har strikket.

Her regner det også i bøtter og spann, men det blir vel sommer og sol til slutt denne våren og sommeren også :)

Ha en finfin søndag!

Liv T gjesdal

08.03.2015 kl.11:02

Hei Her er og grått å trist men ikke så mye regn.De klutene er kjempegode Fiks fotograf har du og,Har begynt på lua til sauejumperen og fikk strikket en del på min og så nå er jeg snart oppe til ermene.Jeg strikker og kluter innimellom veldig godt for fingrene og hendene å ha litt letter strikk av og til.Idag skal jeg være banevakt for Chico som er en liten tibertaniell ,Han er veldig snill.Ellers blir det avslapning en blir trett etter rangling.Håper dere får en fin dag inne, goe klem

gretashobby

08.03.2015 kl.12:04

Elins strikkeri: god søndag til deg også Åse.JA det er supre kluter. Bruker ikkje andre eg heller. JA vi får satse på ein flott vår. Det er lov å håpe. Klem

gretashobby

08.03.2015 kl.12:04

AnnetteK: JA eg liker desse svært godt. Vi satser på fin vår og sommer. Lov å leve i håpert.
Tak det samme til deg

gretashobby

08.03.2015 kl.12:22

Liv T gjesdal: Her hadde vi opplett i ca 30 min, men no blåser det opp att. Det er vel eit nytt lavtrykk som kom. Ja ja, vi får vel tole det også.
Du får gjort så masse. Det går trengt her altså. I dag blir det sjalstrikking da. Det vises ikkje noe serlig da. Tar sin tid å strikke det. Men veldig greit tv-strikk.
Kluter er veldig greit innimellom strikk ja. Strikker som regel ein halv klut og så legger eg dei fra meg og så gjør eg dei ferdig neste gang.
Kos deg som hundebarnevakt og kos deg inne du også. Må ikkje rangle slik veit du. HAdde ikkje orka det tempoet du lever eg. Klem fra innedama

irene

08.03.2015 kl.14:01

Hei. En fin og enkel klut. Ute er det stille, ingen vind og regn. Her strikkes det på Marius genser og sokker. Det går litt tregt idag, det er hvist en liten forkjølelse på gang. Håper eg slipper sengen. Ha en fin søndag. Klem

Oldemorbloggen

08.03.2015 kl.15:28

Det er lett å sjå at T har meir grep om fotograferinga enn du, ja. :-)

gretashobby

08.03.2015 kl.16:31

irene: Takk for det. Eg syns desse klutene i dette mønsteret er best. Her har det vore bygever i dag. SMå perioder med opplett og fint. Og så skikkelig drittver. Men det beviser at det er mulig at det er opplett.
Masse god bedring. Kjedelig å bli sjuk. Håper du kan nyte resten av søndagen klem

gretashobby

08.03.2015 kl.16:31

Oldemorbloggen: Ikkje vanskelig å sjå det nei

Hobbystua

08.03.2015 kl.22:59

God kveld Greta:-) En klut er ikke så lett og få et fint bilde av,men og legge den litt pent brettet med en pen oppvaskkost ved siden av kan gjøre stor forskjell. Vi har nok hatt samme været her også med mye vind og grå og trist himmel. Men ikke så mye regn så har vært litt skånet for det. Vi får nok pent til slutt vi også Greta og da kan en kanskje sitte litt ute med strikketøyet. Det skal bli godt:-) Ønsker deg en god natt og så ses vi i morgen igjen. Klem fra Marianne:-)

Hekleri og Ra

08.03.2015 kl.23:37

Vi reiste fra sol og blå himmel her sør på fredag og kom frem i øsepøs regnvær. Regnet og blåst har det gjort hele helga :-) Men jo nærmere vi kom heimen i dag jo bedre ble det. Ikke fullt så bra som da vi dro, men opphold er bra det :-)

Det blir så kjedelig når været er sånn, og en får ikke det lille ekstra i forhold til energi som sola gir en.

Ha en flott uke Greta :-) Stoor klem fra sør

gretashobby

09.03.2015 kl.07:35

Hobbystua: God morgen MArianne :D. Jo det er jo ein løsning på å piffe opp kjøkkenklut bilder. Men det er det jo så mange som gjør og eg ville ha noe uvanlig. Og da spør eg minn kre da. For han er ikkje vanlig hihi.
Det er jo regnet som er verst her da. Det blir så fuktig for å sei det enkelt.
Til våren og sommmeren blir det fint her også, håper vi. Gleder oss til å sitte ute og gå turer korte elelr lengre turer. Det går rett veg og mot vår. vi får bare sjå fremover.
Hadde ei god natt til kl var 5 . Det gjorde godt det. Ønsker deg ein fin dag. Såskrives vi vennen. Klem fra meg

gretashobby

09.03.2015 kl.07:41

Hekleri og Ra: Tenkt å reise fra finveret frivillig hehe. Godt at veret var ganske bra når du kom heim da. Er finere ver der sør hos dere enn her i vest ja. Men det var vel ikkje på grunn av veret do dro vekk i helga akkurat. :D
Energien blir liksom vaska litt vekk ja, men no er det bygever. Håper det blir soooool snart. God ny uke og nydelig start på arbeidsuka for deg. Stor klem på vegen

mimouna

09.03.2015 kl.11:37

T har det nok morsomt når han fotograferer! Ofte er det jo bildene som fanger oppmerksomheten, ikke nødvendigvis hva vi viser fram. En grå klut kan bli kjempemorsom, og en flott, mønstret kjole kan se kjedelig ut med feil lyssetting og bakgrunn. Gleder meg til lysere tider, med blå himmel og blomster på bildene.

gretashobby

09.03.2015 kl.12:57

mimouna: JA han gjør det og det er kjekt. Det er sant. Ein bør tenke litt på korleis ein tar bilda. Du er jo alltid flink å ta spennende bilder da. Eg og, og snart får eg det

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits