Eg og pakking hører ikkje sammen. Rakk berre ein sokk

Da får den andre bli i påsken da. Sokken altså. 

Sokkene er Fabelsokker som dere ser. Er så gøy når sokkene gjør seg sjølv :)


Planen var å strikke ein sokk til i går. Skulle jo bare pakke kofferten og så på trening. Middagen var enkel. Så da hadde eg god tid til å strikke ein sokk til. Men nei. Eg fikk lagt opp og strikket brotet pluss lit til. Burde ha visst bedre. For når eg skal pakke for meir enn ei langhelg, da blir  det kaos. Greit når eg skal pakke for 5 uker som i fjor sommer. Da var det sommer og eg skulle vere så lenge at eg kunne ta med det meste. Men no  er det 2 uker og ikkje sommer. Pakket kofferten 3 ganger.  Og den 4. gangen fikk  eg den igjen. Eg tror eg trenger alt mulig. Men til slutt så begynte eg å tenke fornuftig. Kva slags klede er det du ahr mest bruk for  der østafor. Gå på byene klede eller komfortable leike med Trym klede og  gå på besøk  til familien klede. Da forsvann ein god del fra kofferten. Eg har lært ein ting. Eg lærer aldri og eg bør begynne å pakke lenge før. For da forsvinner mye ut av kofferten. 

Sitter her og skriver og tenker samtidig på kva eg må  gjer før vi drar.  Kom brått på at eg kanskje skulle sjekke fergerutene og det var bra. Eg hugsa feil og fergene gejkk ikkje som eg trodde. Hadde vi reist kl  12 som planlagd hadde vi stått på kaia i 45 min å ventet. Det er ikkje nødvendig år den første ferga er 5 mil unna. Vi reiser eit kvarter før og sparer tid og ergrelse. Når man kjører andre vegen, så må man som regel bare kjøre på, men denne vegen kan man vere forberedt. 

Eg gler meg no på å reise som dere skjønner. Det skal gjere så godt. Eg skreiv i går at eg kjem til å blogge ofte. Eg tror eg heller skal sei at eg skal blogge litt, men veit ikkje kor ofte. Kanskje ofte kanskje ikkje. Men om det ikkje ser noe spennende på veien i dag, så blir  det ikkje noko  i morra. Så tar eg det derfra. Blir det lite blogging, håper eg dere kommer tilbake når eg er tilbake :). Men eg tror nok at det det blir ein del innlegg. 

Da skal eg skrive meg ei liste, så eg er sikker på at eg hugser det eg skal gjere før eg drar. Ha ein flott dag og ei god helg. Så skrives vi kjære dere.

 

 

15 kommentarer

fruensvilje

12.03.2015 kl.08:13

God morgen.En pakker nok mye mye mer enn en trenger ja,jeg var jo borte en uke og trenkte en gåbort bukse og en kosebukse det holdt i massevis,noen t-skjorter og heller ei jakke til å ha utenpå om det blit litt kjølig så har en nok :))

Fin sokk,har ikke prøvd fabelgarnet mitt ennå så eg er rimelig spendt på hvordan mine sokker blir :) god tur

gretashobby

12.03.2015 kl.08:32

fruensvilje: No har eg med litt til det meste. Så får eg prøve å huske kva det er eg ikkje brukte, når eg kjem heim att. Er jo kjekt å ha litt skift også da.
gled deg til det. Eg får eit par med voksen sokker og eit par til små barn av to nøster. Ha ei god helg. Og takk for det.

Lisbeth Pedersen

12.03.2015 kl.09:53

Hehe :-) sånn er det, pakker ut å inn før en bestemmer seg. På sånne turer er det kjekt å ha strikking som hobby, lett å få med seg. Jeg får ikke hobbyen min med på ferieturer :-)

Ønsker deg en strålende tur :-)

Stor klem

gretashobby

12.03.2015 kl.09:55

Lisbeth Pedersen: Sånn er det meg hvertfall. Ja helfig. Kan ta med hobbyen min. Verre for deg ja. Du får sy i veg og bare slappe av dei gangene du er på tur.nyt helgen og finveret. Klem

mimouna

12.03.2015 kl.13:22

Å pakke er en kunst! Ofte tar man jo med helt feile ting. Men det går stort sett bra uansett. Bare ikke glem garn og pinner da! ;) (Men det er vel det første du pakker, hvis du ligner på meg, hihi.)

God tur østover!

bodil

12.03.2015 kl.18:01

Ynskjer deg god tur , og gode dagar :)

Oldemorbloggen

12.03.2015 kl.19:00

God tur til austlandet. :-)

fjellgeitbundingen

12.03.2015 kl.19:59

Fin sokk. God tur. Blir kort svar i dag. Har noen havrekjeks som må bakes ut med minstemann om ei kort stund..

AnnetteK

12.03.2015 kl.20:39

God tur!

gretashobby

13.03.2015 kl.06:46

AnnetteK: Takk for det

gretashobby

13.03.2015 kl.06:49

fjellgeitbundingen: Takk for det. Heilt greit det vet du. Får sjå hvor mye blogging det blir fremover. Laptoppen streika litt i dag. Håper svigersønnen kan fikse det. Alle utenom meg sover her enno.

gretashobby

13.03.2015 kl.06:49

Oldemorbloggen: Takk for det ??

gretashobby

13.03.2015 kl.06:49

bodil: Tusen takk for det ??

gretashobby

13.03.2015 kl.06:54

mimouna: Det gjekk bra til slutt ??. Strikk var pakka strategisk så eg kunne strikke noen omganger på vegen. Skal hente garn som er bestilt hit i dag. Så får vi sjå kor mye strikk det blir. Bare mob som virker i dag. Så vi får sjå kor mye blogg det blir. Klem fra meg

Åse Helen

13.03.2015 kl.18:44

Ååå, så koselig at du skal ut og reise :-) Jeg har ikke hatt tid til å være på blogg i det siste, så har ikke fått med meg noe.

Du må kose deg masse sørafor da. Her er det sol og fint og meldt veldig bra framover :-) Håper reisen går fint for dere :-) klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits