Koser meg på Nøtterøy

Starter innlegg no så ser eg kor langt eg kjem. Sitter nett no for emg sjølv og iser ned kneet. Har meg sånne stunder for å vere på  den sikre side. No fikk  eg vel beskjed om å gjøre det. Vel  eg har vore ganske i ro i  dag da. Men starter med torsdagen. Vi kjørte over Hemsedal i våkkert påskever, kan ein vel  sei


Tok  sjølvsagt ein drøss med bilder på turen ned, men dei fleste var ikkje brukendes. Blir sånn når ein tar  dei  i  fart. Og tid til å stoppe ahdde vi ikkje andre steder enn litt på Gol. 


Er ikkje så ofte det er så vakkert når vi kjører over Hemsedalsfjellet. Dagen før var det vel kolonnekjøring der tror eg. Så eg kan vel ikkje  sei anna enn at vi valgte rett dag. 

Trym sov søtt da vi kom frem rundt kl  20.00. Det var vel igrunnen greit. Ellers hadde vi vel  ødelagt heile  kvelden for alle. 

Trym var ikkje heilt forberedt på  at mommo og morfar var der da han stod opp. Skjønte liksom ikkje alt, men det gjekk fort over. Og  det tok ikkje amnge minutta før  han la sin elsk på  Mosste(morfar).  Han kalte han Mosste fra første stund, så  no  heiter han det. Her er eit bilde av dei to som koser  seg og ser på  noe på barentv.


Mosste skulle vere med på  alt og Trym hang rundt han. Dei vart veldig gode venner:). Det var jo  bra for  dei  begge, siden Mosste skulle reise opp att alt  i dag.  Han sa hade og gjekk ut dørene litt før kl  11.  Da kledde eg og trym oss for å gå ut å leike og etterpå trilla vi ein tur så Trym fikk  seg ein times dubb. Har ahtt nydelig ver både i går og i dag. Men i  går var vi ikkje så mye  ute, da brukte vi istede flere timer på Farmanstredet. Fikk kjøt garn til  eit apr produkt. Det får eg vise frem seianre, for eg sendte det med Mosste heim. Men om noen dager skal eg vise dere jakka eg så vidt har lagt opp til. Det blir bare litt kveldstrikking tror eg. Vi  får sjå. 

Eg som nesten ikkje ahr vore ute siden tidlig i høst,  har tilbringt dagen ute på gårdsplasse, med Trym, sykkla meg ein tur  på butikken og siden på verandaen i 3 timer. Får vel frsikluft sjokk kan eg tenke meg. MEn det er bare heilt nydelig. 

Regner med at bloggingen min blir sporadisk, men sånn er det. Skal få med det viktigste før elelr siden. Nyt resten av helga og et fine veret. Lover å prøve meg på ein runde til andre blogger i morra. 

21 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug.

14.03.2015 kl.17:29

Godt at dere fikk så fin tur østover da.

Ser det er stas med besøk. Slike småtasser skulle en ha litt nærmere, for de vokser så fort til. No må dere bli riktig godt kjent disse ukene, så er han så stor at han husker det lenge. God helg.

annebe

14.03.2015 kl.17:49

Så fantastisk flott det så ut over fjellet der :)) Og det bildet av Trym og "Mosste" var jo veldig koselig..og de ser fornøyde ut begge to :)

Fint å høre at du har fått vært ute og kost deg i finværet...vi har også fått vært en del ute i dag :) Hygg deg videre på Nøtterøy :) Lørdagklem fra meg<3

Hobbystua

14.03.2015 kl.19:04

Så koselig og se et innlegg fra deg og var litt spent på hvordan været var når dere kjørte over fjellet. Men ser jo på bildene fra Hemsedal at det var skyfritt og vinterlig. Så nå tenker jeg du koser deg med din lille sjarmør og resten av din familie. Sikkert godt for deg og komme litt vekk fra dørene og oppleve litt annet etter en tung og vond vinter . Så dette blir nok sikkert et par fine uker og du kommer til og blomstre etter dette. Koselig bilde av Torstein og Trym . Ha det riktig så godt Greta og så ses vi igjen:-)) Gode klemmer fra Marianne:-))

Liv

14.03.2015 kl.19:11

Hei. Bra at dere kom dere over fjellet i finværet. Nesten synd for Trym at Mosste måtte reise, og omvendt sjølsagt. Stor og fin gutt, du og du som tida går. Bra det går mot vår og sommer, da er det jo lettare å komme seg østover.

Her har vært aldeles nydelig idag! Eg har vært ute i timesvis. Satt først på vår veranda og strikka, så var eg på verandaen på Håland enda et par tima. Herlig dag!

Ha det fint der du er, og kos deg med Trym. Klem.

gretashobby

14.03.2015 kl.21:10

Ellbjørg Skinderhaug.: Ja det var godt med godt ver over fjellet. Ja man skulle jo ha sånne skjønninger nermere. Men sånn er det ikkje no. Da får vi nyte medan vi kan. Å ja han husker oss no og kjente oss att fra skypen. Skal nyte desse ukene. Kos deg du og

fruensvilje

14.03.2015 kl.21:21

som dere koser dere,utrolig godt å være så heldige med været også når en skal kjøre så langt ) nyt dagen og kos deg godt

Hekleri og Ra

15.03.2015 kl.12:52

Så koselig :-) Trym vokser til :-)

Kos deg masse masse med familien :-) hvor lenge skal du være der?

Så lenge du gir litt lyd fra deg av og til så er jeg fornøyd ;-) Stooor klem!

mimouna

15.03.2015 kl.19:59

Flott tur over fjellet! Trym ser veldig fornøyd ut med besøk, koselig at han fikk noen dager med "Moste" også.

Overdose av sol og frisk luft høres ikke så ille ut. Etter denne vinteren har vi jo blitt skikkelige stuegriser, med alt regnet og vinden. Herlig å kunne bevege seg utendørs igjen.

Kos dere masse framover!

AnnetteK

16.03.2015 kl.10:41

Herlige "påskevær"-bilder!

Kos deg med Trym og strikkinga, og nyt finværet, måtte det vare leeeeeenge!

fjellgeitbundingen

18.03.2015 kl.11:11

Hei, så koselig innlegg. Du må bare kose deg der nede med en skjønn gutt, vår og frisk luft :)

gretashobby

18.03.2015 kl.20:41

fruensvilje: Bedte seint enn aldri svar hehe. Her går dsgene fort og i ett. Når kvelden kommer blir det ikkje blogga. Tror eg må ta det att når eg kjem heim. Koser meg veldig. Får lese meg opp på alt dere gjør også seinere. Skrives. Nyt dagene du og

gretashobby

18.03.2015 kl.20:44

Hekleri og Ra: Koser meg masse. Dagene går i ett. Blir lite tid og ork til blogg desverre. Får sjå om det blir mer blogging. Mulugens i helgen. Drar hjem den 27. Nyt dagene og så skrives vi stt. Stor klem fra ei som har det bra ??

gretashobby

18.03.2015 kl.20:46

mimouna: Koser meg heile tida eg og dagene går fra meg. Blir lite tid til blogging. Men det er ei tid for alt. Tar det att når eg kjem heim stor klem fra Nøtterøy

gretashobby

18.03.2015 kl.20:48

AnnetteK: Takk for. Koser meg masse. Dagene flyr avgårde og om kvelden er eg trøtt. Blogg pause frem til eg kjem heim kanskje. Take care

gretashobby

18.03.2015 kl.20:50

fjellgeitbundingen: Takk vennen. Eg gjør så godt eg kan. Blir lite tid til blogging. Tar det att. Skrives.

fjellgeitbundingen

19.03.2015 kl.07:29

Stress ikke med blogg nå. Folk er oftest der når man kommer tilbake :)

gretashobby

19.03.2015 kl.12:37

fjellgeitbundingen: Takk for det vennen :)

Gørill A. Oelschlägel

24.03.2015 kl.08:15

Kan tenke meg du har det som plommen i egget siden det er så stille her :)

Kos deg masse, vi savner deg, men vet jo at du dukker opp før eller siden.

Ha strålende dager!!!uten blogging!!!

Hobbystua

27.03.2015 kl.11:36

Heisan Greta:-) Håper du har det bra og kanskje har du kommet hjem eller om du fortsatt er på Nøtterøy? Men nå er du savnet her og jeg venter spent på nye innlegg fra deg snart.-)) Så ønsker deg en riktig fin helg og så må du kose deg:-))

Hekleri og Ra

29.03.2015 kl.22:12

Så godt å høre at du har det bra og at du koser deg. Gleder meg til du er tilbake ;-) Stoor klem!

gretashobby

30.03.2015 kl.08:42

Hekleri og Ra: Eg hadde det bra eg. Kjekt at du liker å høre omm mine dager. Stor stor klem til deg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits