Liten forsmak på oppsumering fra mine 2 siste uker. Litt strikk men lite

God morgen. Da er eg tilbake i Høyanger og snart er eg tilbake til normalen. Det tar alltid litt tid før eg lander. Men det har eg sagt så mye om før at det skal eg ikkje utdype meir i dag. 

Eg har hatt to koselige og anerledes dager en eg er vand med. Eg har bevega meg mye mer. Gått masse tur i skogen, vore på fotballbana og sparka ball og leika, vore på besøk hos søster og mor, vore på shopping eit par tre ganger. Tegna, leikt med plastelina, koste meg med datter og sviger sønn og mye mye mer. Dagene gjekk fort og eg rakk ikkje alt eg hadde sett fore meg. 

Veret har vore alt fra så varmt og fit at ytterjakka vart kasta til ei meter snø i løpet av eit halvt døgn. Har ein god del bilder, men dei må sorteres og lastes inn så det får komme seianre. Men eg ahr eit fint bilde av min mor og Trym. 


Eg og Trym var på besøk to ganger heime hos Oldemora "moja" som han kaller henne. Og så  traff vi ho hos tanta og "Jobin" Ein gang. Da var Monika med også. Ha likte seg veldig godt Begge steder. Da vi var hos tanta så fikk han sparke ball på stua med både "tanta" og "Jobin". Det var gøy det. 

Har strikka litt kvar dag. Me det har blitt stort sett på kvelden. Har strikket bare på jakke bestillingen. Sjølvom det er pinnner nr 6 og tjukt garn, går det ikkje så fort. Kjenner eg syns det er kjekkere å strikke med tynnere pinner. blir litt tungt etter kvart. Skal gjøre ferdig den no før eg gjør noe anna. 

Litt sliten i dag. Er ei lag reise. Monika kjørte emg til toget. Eg vil o  alltid reise i god tid. Det fører til at vi måtte stå å vente i 20 min før toget gjekk. Lærer eg, neida. hehe. Var litt spent på om toget skulle vere i rute. Det var jo fulstenidig kaos dagen før på grunnn av all snøen. Men det gjekk greit. Hadde eit kvart til å bytte tog i Drammen. Og siden toget fra Tønsberg var i rute, så rakk eg å bli kald, før toget gjekk mot Bergen. 

Det var stappfullt av folk på toget. Var heldig å sitte samme med 3 hyggelige personer. Alle skulle heilt til Bergen. Toget var 15 min forsinka til Bergen, men det gjorde ikkje noe for min del. Eg rakk å kjøpe meg lader og gå til båtkaia i akkurat rett tid for å gå ombord i båten og finne meg ein god plass. Båte måtte stå i Rysjedalsvika og vnete på ein båt fra nordfjord. Dermed kom eg ikkje heim før klokka var neste 20.30. Turen tok da 13 timer. Da har man vel lov å vere litt sliten i dag. 

Får pakke ut og rydde litt i dag. Så skal eg ha  meg ei tur ut å gå og så må vi handle inn litt mat. Så får vi ta dagen som den kjem. Kva som skjer ellers i påsken, veit eg ikkje enno. T skal jobbe mandag, og så skal han ha fortjent fri resten av påska. Han har jobbet altfor mye medan eg har vore vekke. Sånn er det ofte. 

Nei no får eg komme igang med det eg skal gjere i dag. Eg skal blogge oftere no. HAr ein heil haug med blogger eg skal lee meg opp på. Det kan ta litt tid, mee g skal nå igjenom. Håper dere får ein flott dag og hugs å  stille klokka i kveld da. 

22 kommentarer

ewymarie

28.03.2015 kl.09:30

Så fint å høre at du har hatt det kjekt med å være på besøk og kost deg med familien.

Håper alt er bra med deg og dine. Riktig god påske!

fruensvilje

28.03.2015 kl.09:52

velkommen tilbake,13 timer er lang reise,skjønner godt att du er sliten da ja.Ellers høres det mest ut som 2 hyggelige uker du har hatt :)en mye annerledes hverdag en du vanligvis har.Du må ha en fin dag og kvil deg godt ut no

Ellbjørg Skinderhaug.

28.03.2015 kl.09:55

Fint å ha deg tilbake😊litt slitsomt med reising , men du hadde bare godt av litt forandring. No håper vi på fine dager så vi får puste inn vårlufta. God helg😊

Hobbystua

28.03.2015 kl.09:56

Hei så koselig og høre fra deg igjen Greta,og du har lov til og være sliten etter en lang tur hjem igjen. Men godt og lese at du har hatt fine dager med familien din og da går tiden alt for fort dessverre. Men sikkert godt og komme seg hjem igjen også ,så du får bare ta deg tid til det som skal gjøres og så kommer du tilbake her med flere innlegg etter hvert:-) Flott bilde av din mor og Trym. Ønsker deg en riktig fin helg:-))

gretashobby

28.03.2015 kl.09:58

ewymarie: Eg har kost meg eg ja. Trives godt der øst. Takk det er det. God påske til deg også

gretashobby

28.03.2015 kl.10:01

fruensvilje: Takk for det Connie. Ja det er lenge, men det går seg fort til. Skal vske litt klede o og få kommet igang. Gleder meg til å lese alt du har gjort siden eg var innnom deg sist.
Har hatt to kjekke uker som gjekk forferdelig fort. Eit heilt anna liv ennn det eg ahr til vanlig. Det gjør godt for kropp og sjel. Blir nok litt kombinasjoen av kvile og få gjortting her i heimen. T har jobba Mye medan eg har vore vekke. Så det er litt å gjere. Fin dag til deg også

gretashobby

28.03.2015 kl.10:02

Ellbjørg Skinderhaug.: Takk for det Ellbjørg. Eg hadde veldig godt av foradrig. Og mulig det ikkje er så lenge til eg drar østover att. Er visst meldt storm her utpå dagen. Så no får eg finnne joggeskoa og gå emg ein liten tur, før eg bretter omm armene og begynnner å pakke ut og rydde litt. God helg til deg også kjære venn

gretashobby

28.03.2015 kl.10:06

Hobbystua: Tusen takk for det MArianne. Er jo kjekt å vere savna da. Skal i løpet av helga prøve å lese meg opp på dei bloggene som eg har spes lyst til å få med emg kva som har skjedd. Der er du jo klart ein av dei. Hadde vel oen innnlegg du ogå dei to siste ukene.
Tida går veldig fort år ei har det kjekt. Kjekt å ikkje rekke alt ein vil, på ei måte. Rekker jo å ta det att seinare.
Kommer nok i gjennge att med daglige innlegg, men kanskje ikkje i starten. Vi får sjå. Neste tur østover, skal eg fine litt tid til blogging også. HAr savna det litt kjenner eg.
Flott palmehelg til deg også kjære MArianne klem
p.s. Ja eg synns det var så fine samme Trym og "Moja"

Hanne

28.03.2015 kl.10:33

Ha en flott helg !

annebe

28.03.2015 kl.11:25

Fint å høre at du har hatt det fint på tur , og fått vært sammen med familien :) Trym er jo så søt og moren din så også veldig snill og søt ut...:)) Blir artig å få se og høre mer etterhvert :)

Blir sikkert fint med vanlige dager igjen også ...kos deg masse i påsken :))) Klem<3

Liv

28.03.2015 kl.12:21

Hei. Der var du tilbake. Litt godt å komme heim rekna eg med. Borte bra, hjemme best sier de fleste.😊Har sjølsagt vært kjekt å få være ihop med fam. såpass lenge. Håper det er vår til du skal ned igjen...

Nydelig dag enda. Så får vi se ka som skjer...Eg har brukt formiddagen til å forberede påskemiddagane. Har steik og koteletter i ovnen, og har laga ei stor panne med betasuppe for å få brukt opp ribbene etter jula. Påsken varer jo fleire dager enn jula, så det blir samme rutinane her i huset. Kosa meg med det. Ha en fin lørdag. Skal hugse klokka. 😀 Klem.

gretashobby

28.03.2015 kl.13:04

Hanne: Takk det samme til deg. Koselig å høre fra deg

gretashobby

28.03.2015 kl.13:07

annebe: Hei, så kjekt at du syns det da. Elsker å vere sammen med all familie. Blir så sjelden med dei østafor. Hvertfall om høst og vinter. Men tror det blir litt meir i år. Dei koste seg masse sammen mor mi og Trym. Gode begge to.
Ja det blir det. Må bare få landa skikkelig først. Tar eit par dager det, vanligvis. Men har jo litt å gjøre da, får bare ta den tid eg trenger.
Takk for det vennen. Kjem innom snart til deg også. klem <3

gretashobby

28.03.2015 kl.13:16

Liv: Hei, ja o var eg tilbake att. Ja det er jo alltid godt å komme heim til sin kjære. Vil egentlig vere både der og her på samme tid, men det går jo ikkje da.

Det er ok heilt sikkert vår år eg skal ned att. Det var jo vår der flere dager, bare så synd at vinteren kom så voldsomt tilbake. HAr ikkje vore skikkelig vinter der før i år .
Vi var på mii sykkeltur før vi for nedover i dag. Deilig ut no. Men det skal slå om utpå dagen visst nok.
Venter du stor innrykk i påska da?. Kjøpt inn litt av kvart eg og, men koteletter glemte eg. KAsnkje eg skulle få tak i det over helga. Steiker du dei berre i steikovnen. Eller surrer du dei i steikepanna først?
Ja det er sant. Må ha litt gode middager på lur da.
Kos deg masse. Eg skal rydde litt i noen skap og få vekk litt post og rydde i noe garn og..... Får sjå kor mye som blir gjort i dag. Klem fra blokka

Liv

28.03.2015 kl.15:18

Hei. Kottelettane tar eg i steikepose slik som med steika. Reinslig, lettvint og det beste av alt, får masse god sjy som eg bruka i sausen. Sånn er det. 😀

gretashobby

28.03.2015 kl.15:33

Liv: Takk for tips Liv. Det skal eg prøve :)

Lisbeth Pedersen

28.03.2015 kl.19:45

Så fint å høre at du har hatt en flott tur :-) Ja 13 timer reise var lenge, klart du blir sliten av det. Koselig bilde av din mor og Trym. Ha en fin helg :-)

gretashobby

29.03.2015 kl.09:41

Lisbeth Pedersen: Har det alltid kjekt når eg er med familien eg. Det er vel vanlig det :). Reisa vart litt lang, men så er det jo. Kommer seg fort til att. Ja eg syns det var eit koselig bilde av dei to. Fin helg til deg også Klem

Hekleri og Ra

29.03.2015 kl.21:45

Velkommen heim igjen Greta :-) Har savnet deg :-) Gleder meg til å høre om ferien din og dine daglig betraktninger og ikke minst strikkerier ;-) Stoor klem!

gretashobby

30.03.2015 kl.08:37

Hekleri og Ra: Takk for det Tonebritt. Så koselig da. Det blir strikkeprat att fra i morra :)

mimouna

30.03.2015 kl.20:34

Kjekt å dra på besøk, og kjekt å komme hjem igjen. Tar litt tid å lande og fordøye alle inntrykk ja, og en tur på 13 timer er slitsom uansett.

Har savnet bloggingen din, så nå ska jeg oppdatere meg litt her inne. :)

gretashobby

31.03.2015 kl.08:41

mimouna: Hei vennen. Så kjekt da. Liker å vere savna hehe. Ja det er sant. Kjekt begge deler. No har eg landa foresten :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits