Garn og mobilkjøp på hyggelig Førdetur

God onsdag morgen. Det er onsdag i dag, og kanskje vil det føles som onsdag også. I går trodde eg det var lørdag flere ganger. Det hadde vel med at T var fri og at vi i tillegg var i Førde. Vi skulle til Førde fordi T hadde noen ærend. Og så vart det eg som handla mest. Skulle bare kikke på mobil. så fikk eg eit godt påsketilbud. I alle fall så innbiller eg meg at eg fikk eit godt tilbud :). God service fikk eg hvertfall. Og det vart ei kjekk ny leike. Garn til bursdagsgave til Monika vart det også. Da må eg få opp farten med jakka eg holder på med. Siden ho har bursdag 30. 


Det skal bli ei jakke i blazer model. Det blr spennende. 

Måtte ta eit bilde av mobilen også hehe


Den er ein del mindre enn den gamle og mye lettere. Får tilsendt veske til den når dei får den inn på butikken. Det er ein samsung Galaxy A3. Ikkje den nyeste modellen sjølvsagt. Men ein god mobil til ein pris eg kan tole. Kommer jo snart ein heilt ny model. Men da koster den jo sikkert 7000, og så mye penger har eg ikkje til slikt bruk. 

Testet kameraet da vi sat på kafe. Først eit bilde av min kjære


på kafe i handelshuset. Ser da ikkje så verst ut her han :) goingen min


Selfie av ei dame som begynner å merke alderen. Men det er vel ikkje så rart da. Men ikkje mye rynker enno hehe. Kameraet virker bra, virker det som. 

Det ghekk noen timer til å taste ned apper,  og legge inn ting eg bruker masse. Vart så sliten i hodet og uggen at eg tok kveld tidlig. I dag får eg først og fremst strikke tror eg og så  får eg ta resten litt om litt. 

Det var nydelig ver da vi dro til Førde i går


Tatt i fart i bilen.  Da vi kjørte heim var det så vidt begynt å snø. Det snør ikkje mye. Men veret er ekstremt skiftende desse dagene. Det er noe eg ikkje liker. Men sånn er det og da får vi takle det da. Må vel få til ein spasertur i dag også. Prøve å gå litt lengre enn i går. Men da trakka vi jo så masse i Førde og var frosne da vi kom heim. Prøvde oss på ein liten tur i det vi kom heim, men det var lite vellykka. Får prøve litt meir i dag. Ellers skal vi ta det ganske så med ro. T trenger å slappe av.  Nyt dagen og for dere som drar på påskeferie. God påske! Til dere so  blir heime. Eg kjem nok innom i morra 

20 kommentarer

Liv

01.04.2015 kl.08:46

Morgen. Ja, været er skiftande for tida. Igår blei det, overraskande nok, fleire tima med fint. Det var jo herlig.

Jakka som Monika skal få høres spennande ut, og et deilig garn. 😊 Fine bilder med nye mobilen.

Merke alderen? Alder er jo berre et tall. Må slutte å tenke alder i din alder. Hehe. Eg gjør det ikkje...😃

Ha en fin onsdag. Klem.

Oldemorbloggen

01.04.2015 kl.09:12

Det var ikkje mykje alder i ditt fjes. Elles er Samsung ein god telefon med kjempegodt kamera. Eg har ein gammal slik telefon, og er veldig fornøgd med kameraet.

irene

01.04.2015 kl.09:30

Hei. Det skal bli spennende å se jakken du skal strikke til Monica og garnet så deilig ut. Er det tykt garn og pinner du skal bruke. Mange fine bilder du har tatt i Tønsberg og jeg ser at du har kost deg sammen med barn og barnebarn. Jeg har lik mobil bare det er nr 4. Jeg er veldig fornøyd med den. Gode bilder. Ha en fin dag uansett vær. Håper det kommer litt sol.

Liv T gjesdal

01.04.2015 kl.09:36

Hei.Flotte bilder av deg og din mann.Herligt garn du har kjøpt og fin farge.Her er og kommet snø og den er ikke velkommen men får håpe den forsvinner fort.Min mobil må også lastet opp veldig ofte men den er jo ganske ny,Må du kose deg med strikkingen og ikke gjøre formye Pass godt på deg selv.Ser ut som du har det veldig bra,Ønsker deg en flotte dag og goe klem

mimouna

01.04.2015 kl.11:46

Kjekt at handleturen ble vellykket! Ny mobil med godt kamera er supert! Og så fant du fine modeller å ta bilde av også. :)

Jeg trenger også ny mobil, så jeg må vel ut på shopping jeg også. Får vente til det slutter å snø i alle fall. Her er det full vinter i dag. Blir en fin dag for hjemmekos. Og lykke til med nytt strikkeprosjekt! Spent på å se den jakken vokse fram.

Litt forfrossen klem fra Bergen. :)

gretashobby

01.04.2015 kl.11:52

Liv: Det vart perfekt ver for Førdetur. Begynte å dale litt snø da vi var på Langeland på veg tilbake. Perfekt timing.
Tror den kan bli fin ja. Vi får sjå om eg får det til. Skal strikkes med dobbelt garn.
Alder er bare tall, men furene begynner å ta form rundt munnen hehe. Nei, men eg tror kasnkje det er enklere å ikkje tenke alder når ein har runda eit tiår meir enn eg er hehe.
Fin onsdag vennen. klem

gretashobby

01.04.2015 kl.11:54

Oldemorbloggen: Takk hehe. Dei sei det er den beste tlf, så da satser vi på det.

gretashobby

01.04.2015 kl.11:56

irene: Det blir spennennde. Skal strikke med dobbelt garn. Er spent sjølv. Det blir vel mellomtykke minner tenker eg. Hugser ikkje skkurat no.
Koste meg masse ja. Levere eit anna liv der nede.
Ein litt meir eksklusiv din da. Tror eg blir fornøgd med min.
Sola kjem på fredag. Til da får vi her i vest ta det veret som kjem.

gretashobby

01.04.2015 kl.12:01

Liv T gjesdal: Hei. takk for det. Garnet er herlig ja. Liker det veldig godt.
Snøen er ikkje velkommen nei, men vi får ta det vi får. Tror batteriet skal vare ganske lenge på den nye. Skal bruke den gamle til nettbruk heime. Er hvertfall meningen.
Eg skal ikkje gjøre mye i det hele tatt i dag. Har vore å gått ein tur i skikkelig snøver og vore på butikken. Har mat i hus i vekesvis, tror eg.
Nydelig dag til deg også. Klemmen

gretashobby

01.04.2015 kl.12:04

mimouna: Det vart ein flott dag for oss begge. Kjekt ja. Hehe takk for det. Det var snilt sagt.
Ja det må du da. Snør i perioder her også. Skikkelig surt. Var ute å gjekk ein tur og da snødde det sjølvsagt på tvers. Blir heime kos resten av dagen.
Takk håper å få ferdig den andre i dag. Så kan eg begynne på den nye i morra.
Ein fuktig snøklem herfra også. Vi får sjå frem mot fredag. Da skal det bli fint.

irene

01.04.2015 kl.12:21

Hei. Du kjører ikke forbi Eidfjord når du kjører til Bergen. Du kjører til Voss over hardangerbrua mot Eidfjord. Det ligger rett før du kjører opp Måbudalen til Hardangervidda..

gretashobby

01.04.2015 kl.12:22

irene: Ok, da er det vel liten sjangse for at eg kjører forbi der ja.

fruensvilje

01.04.2015 kl.14:13

gratulerer med ny telefon,ja det kan ta litt tid å komme inn i en ny ,ikke rart en blir litt tullet i hodet:)

Masse fint garn,heldige du som kan strikke fortsatt,jeg har endten en betendelse eller en nerve i klem så eg greier ikke å strikke no :( da blir dagene lange.

Det har snødd i dag,men det legger seg ikke,her smelter alt i lufta :) kanskje eg bare skal kle meg og gå en tur eg også ) ha en fortsatt fin påske da

Ellbjørg Skinderhaug.

01.04.2015 kl.17:08

Ser du er godt igang med hjemmelivet etter reisa østover. Vi har hatt påskegjester i nærheten nesten ei uke no, men i dag drog de hjem til Oppdal. Fint å være sammen med de små noen dager. Livlig, men det trenger vi. Har hatt bra vær, men no blåser det opp litt. Går en tur hver dag og har såvidt begynt litt i hagen.

Ha noen fine fridager sammen med T.💐💐

gretashobby

01.04.2015 kl.17:28

fruensvilje: Takk for det. Det gjekk bedre enn forventa. Har kome heilt inn i det. Er nok noen apper eg mangler enno, men dei kan eg ta etter kvart som eg treng det.

Ja det er eg. HAdde blitt smårar om eg ikkje kunne ha strikka ja. Håper du kommer deg fort. Får nok orden på det på Muritunet.
HAr smelta alt her og, men det er skikkelig giktaver. Men vi får bare ta det som det kjem. Tenker du fikk ein fin tur ut og håper du ahdde bedre ver enn vi på vår tur. Da var det nesten snøstorm. Verste veret på heile dagen, sjølvsagt. Fin onsdagskveld til deg

gretashobby

01.04.2015 kl.17:33

Ellbjørg Skinderhaug.: Ja det gjekk lettere enn eg trodde å bli aklimatisert att.
Så kjekt da. Kjekt at dei bur nær dere noen dager ja. Det blir eit anna liv, men det har ein jammen godt av. Er så kjekt med barn og barenbarn på besøk. Sikkert lke kejkt med oldebarn også :).
Vi har planer om å gå ein tur kvar dag vi også. Det var eit forferdelig da vi gjekk i dag. Verste veret på heile dagen. Da var det godt å komme inn. Men vi gjennomførte det. Takk for det Ellbjørg. Kos dere to også <3

Hobbystua

01.04.2015 kl.20:25

Heisan Greta:-) Skjønner du fikk litt ut av turen i går og jeg må få gratulere deg med en flunkende ny telefon også,ja det kan nok lønne seg og bli med på tur:-) Og kameraet fikk du jo testet ut og fine bilder av Dere begge to. Du holder deg godt Greta. Blir spennende og se jakken du skal strikke og den blir du helt sikkert ferdig med i tide . Har hatt sol i dag men det er for kaldt til og sitte ute,men mye snøvær i landet så jeg nå så er kanskje ikke rart det er kaldt i lufta da. Kos dere og ha en fortsatt fin kveld:-)

Berit

01.04.2015 kl.22:56

God påske og gratulerer så mye med ny mobil, det må til nå og da. Du ser jammen ung og sprek ut vil jeg påstå!

gode ønsker for påskedagene herved avsendt :D

klem fra Berit

gretashobby

02.04.2015 kl.09:12

Hobbystua: Hei kjære Marianne. Fikk prøvd oss litt ja hehe. Skal ha finere tur i dag. Venter ei stund, så vi får sjå kva ver det blir. Takk for det. Tror at eg skal bli veldig godt fornøgd med denne tlf. Takk, vi er no som vi er da hehe.
Skal få strikka litt på den i dag. Er pinner nr 5, så litt tjukke pinner her og. Men det blir mye enklere å strikke, siden det er eit heilt anna garn.
Det blir vel skikkelig vår og varme snart både i sør og nord, øst og vest. Vi får ta det som det kjem. Ønsker deg ein flott dag. Og ei nydelig påske. klem

gretashobby

02.04.2015 kl.09:14

Berit: God påske til deg også. Takk for det. Ja ein må holde seg oppdatert :). Tusent akk det var koselig sagt da :). Takk for det og det samme til deg. Stor påskeklem fra meg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits