På tide med ei lita ommøblering vel :)

God morgen. Etter å  ha vore lenge på nettet, vore på "lang" tur, hvertfall for meg, strikka, skypa, strikka noen timer. JA kva gjer man da. Eg sat i strikkestolen og såg rundt i stua. Nei no er det på tide med ei lita ommøblering. Det elsker eg. Og T er som regel ikkje vnselig å be. Dermed tok vi ei enkel ommøblering. Fordelen med det er jo at det da blir støvsugd under ting som ein kanskje ikkje tar frem kvar gang. 

Sofaen var sett fremfor vindauga mot verandaen


Da fikk eg vise frem dei 3 nye putetrekka til putene i sofaen også. Vart koselig der. Kosekroken foran tv vart slik


Her er det plass til bare oss sjølv forann tv'en. Men det er lett å gjøre noe med når vi har besøk og flere skal sjå tv eller film samtidig. HAr flere stoler som kan hentes bort dit, og ikkje er det vanskelig å hente frem sofaen heller.  Det vart hverfall koselig både i kosekroken og ved sofaen. Spisebordet fikk stå der det stod. 

Vi hentet oss inn litt bjørk på turen vår i går også. tok våren inn i stua. Det vart tre vaser. Her er ein av dei


Skulle vel pynta det litt med noe gult. Men eg har da ei lita brikke som Hobbystua har hekla  til meg med gult i. Passa ypperlig her den. 

Strikka jo litt i går. La opp til ny akke. Ikkje ei slik som sist. Men med dobbel babymerino på p nr 5. altså fortsatt tjukke pinner. Måtte skifte til litt tynnere p på kvelden. Da ble det starta på ein vanlig kjjøkkenklut på p nr 3,5

Gjorde ein stor papirobb også i går. fikk rydda i utrevne oppskrifter. Satt på plass oppskrifter som eg har strikket og kasta masse. I kveld eller ein annan kveld, skal eg gå igjennom noen hefter og bøker og lage meg ein strikkeplan. Gleder meg til det. 

I morra tekte eg å prøve å blogge fra mobilen. Fann ut at det var mulig i går. Så da må eg jo teste det. Kan bli litt lettere å blogge når eg er uute å reiser, om eg kan bruke den. 

Det får vere nok for i dag. Ser ut som det kan verte ein fin dag. Skal ut å småsykkle tror eg. Ønsker deg ein flott langfredag. 

24 kommentarer

lulltove

03.04.2015 kl.09:59

Så deilig å rydde opp i saker og ting. Hos meg blir det mer orden i hodet når jeg har orden rundt meg :) Ommøblering er genialt, man ser liksom alt det man har på en ny måte. Her går det for halv maskin, men jeg rydder litt her og litt der når jeg orker. Deilig å jage vinteren ut med påska og ønske våren velkommen og gjøre plass for noe nytt i sjel og sinn :) Ha en vakker og ryddig dag! Klemmer

Hekleri og Ra

03.04.2015 kl.10:01

Så koselig å ommøblere :-) Gjør at en nesten har fått nye stue det :-) Hørtes ut som en effektiv dag i går :-) Jeg fikk gjort ferdig en sokk og holder på med bilstrikket mitt i tillegg :-) Det skal jeg fortelle om senere.

Kos deg masse Greta :-) Klem

gretashobby

03.04.2015 kl.12:16

Sånn er det med meg og. og til dårligere kroppen er til ryddigere vil eg ha det. omøblering er topp.
så synd kroppen Ikkje funker. masse god bedring. klem.

gretashobby

03.04.2015 kl.12:36

Hei. Ja det er så kjekt å ommøblere. Får ny stue heilt klart. Det var det. Samtidig en avslappende dag. du fikk da gjort litt du og??. Gleder meg til å lese om det. Takk det samme. klem.

Lisbeth Pedersen

03.04.2015 kl.14:06

Så kjekt, koselig med litt forandringer, blir liksom en ny stue :-) Du hadde vist nok å henge fingrene i ja. Her går det litt tregt med søm, nyter fridagene. Men så skal vi pusse opp et rom, må bare vente til vi får gått på butikken i morgen og kjøpt inn planker og utstyr. Så må vi finne ut hva vi kan gjøre med gulvet på det rommet, det er oljet parkett og vi vil endre det med en lysere farge.

Ha en strålende dag :-)

Klemmen

Liv T gjesdal

03.04.2015 kl.14:16

Koselig med litt forandring.Det kan ikke jeg gjøre men det er greit.Har hatt 2 lange telefonsamtaler pluss besøk av Helge eldste sønnen så kom jammen Mathias og han gikk tur med hunden,Den hadde fåt tak i sjokoladeboksen og forsynt seg godt så den spydde 2 ganger her,Nå er nettopp Helge gått så nå kn jeg være litt innpå her,Fikk strikk opp 1 nøste mens han var her.Er så mye letere å srikke når du har noen å snakke med,Så nå går de fremover med islenderenDen er nå 44 cm så et stykke igjen.Torsdag reiser jeg til Berlin med 52 andre fra fredagstreffen.Gleder meg til det.Du har blitt flink til å gå tur igjen .Ønsker deg en koselig dag og klem

irene

03.04.2015 kl.15:48

Hei. Litt data trøbbel. Veldig fin jakke du har strikket. Den så god og varm ut. Alltid litt gøy med forandring i stuen. Idag har vi sol så da blir det en spaser tur. Herlig når solen kommer frem. Ha en fin dag. Klem

Liv

03.04.2015 kl.16:12

Det blei koselig i stua deres. 😊 Det var det jo før ommøbleringa og altså.

Fin dag å ta sykkeltur i. Blir skikkelig spennande med jakka du strikka på nå.

Ha en fin dag videre. Klem.

Hobbystua

03.04.2015 kl.16:22

Heisan:-) Ja det er godt og få sett over oppskrifter og få det i permer så har man lettere oversikt over hva en har og lettere og finne det igjen også. Ser ut som Torstein har satt seg og slapper av med avisen etter ommøbleringen dere har gjort,så godt og få støvsugd skikkelig der en ikke tar frem møbler for ofte. Og vil tro det var litt garndotter som hadde samlet seg hos deg også vel. Ser koselig ut og en skal trives i stuen så forandring fryder det.-) En fortsatt fin langfredag til dere begge to:-)

gretashobby

03.04.2015 kl.20:41

vart så kjekt atter. koser oss i den nye kose kroken. ??.
Da blir det full jobbing hos dere i moroa da. håper dere har kost dere i dag da. Det har vi. klemmen.

gretashobby

03.04.2015 kl.20:41

Ditt svar:

vart så kjekt atter. koser oss i den nye kose kroken. ??.
Da blir det full jobbing hos dere i moroa da. håper dere har kost dere i dag da. Det har vi. klemmen.

gretashobby

03.04.2015 kl.20:41

Ditt svar:

Ditt svar:

vart så kjekt atter. koser oss i den nye kose kroken. ??.
Da blir det full jobbing hos dere i moroa da. håper dere har kost dere i dag da. Det har vi. klemmen.

gretashobby

03.04.2015 kl.20:47

Veldig kjekt. må gjere slik av og til eg.
Får det til uansett hehe. Hatt en koselig dag i dag du da. Så bra da.
Det høres ut som en veldig kjekk tur du skal på.
Må trene opp att kneet og resten av beina. uten å gjere for mye. vart sykling i dag. får sjå kVA det blir i moroa. klemmen.

gretashobby

03.04.2015 kl.20:51

Takk for det vennen. Håper den passer mottaker.
det er så koselig i kroken vår No. Vart dårlig med sol her. Vart liksom aldri noe av den. Men vi fikk oss tur allikevel. Klem herfra

gretashobby

03.04.2015 kl.20:54

Det vart så kjekt her i kroken kjære deg. Tenker du må prøve å drikke kaffe her over påske. Ferdig med ryggen. Forstykke blir litt mer gøy å strikke. Starter på det første i morra. fin kveld vennen

gretashobby

03.04.2015 kl.20:59

Fått oversikt no. Skal kose meg å bla i hefter No i kveld i nye kose kroken ??. Reint og fint og ganske ryddig her No ??. langfredagen et snart ferdig. Vi har hatt en fin dag. Håper du har hatt det også ??. Klem fra meg ??.

Åse Helen

03.04.2015 kl.22:50

Det er så morsomt å omøblere og det ser skikkelig koselig ut hos dere :-) Får ikke fram hvilken farge det er på de nye putetrekkene dine, og uansett lyver fargen fra mobilen.

Jeg har blogget fra mobil i dag som en nødløsning, men det ble litt tull med bilder på siden og sånn. Det er best å gjøre det fra datamaskinen :-)

Nå har jeg akkurat parkert utenfor huset vårt (jeg er passasjer) Vi har vært på Harrytur i dag. Nå er det pakking ut av bilen og jammen meg snart natta også. Klemmer til deg fra meg <3

fruensvilje

03.04.2015 kl.22:54

det vart jo koselig i heimen no,kjekt med litt forandring:)skulle gjerne strikket litt eg også men hele høgre handa bruser og prikker så noe ligger i klem,håper jeg får hjelp på muritunet ellers må det bare ta sin tid å bli bra igjen.

Blir ingen innlegg fra meg i dag,har hatt besøk hele dagen,dei siste drog nå så jeg finner heller sengen
fina bilder :D

gretashobby

04.04.2015 kl.09:50

Åse Helen: Det er veldig kjekt å omøbelre ja. Takk vi syns vi har det ganske koselig sjølv. Putetrekkene er to i burgunder rød og eit i svart og grått. Kan aknskje vise det på eit anna bild ein annan gong.

Vart på datamaskina i dg også. Men skal prøve snart på mobilen.

Alltid kjekt å vere på harrytur. Slitsomt ja, men gøy. ein stor jobb med å pakke ut alt da. Tenker du koste deg. Skal inn å lese innlegg snart. Fortsatt fin påske til deg. klem

gretashobby

04.04.2015 kl.09:52

fruensvilje: Ja vi syns det vart veldig kjekt i kroken vår.
Føler med deg som ikkje kan strikke da. Håper du blir fort bra att. Tenker dei fikser det fort på Muritunet eg.

Du tar det att med innlegg i dag da sikkert. Ikkje alltid ein rekker det go det gjer jo ingen ting. Fortsatt fin påske

gretashobby

04.04.2015 kl.09:52

en av sveriges största bloggar: Takk for det

mimouna

05.04.2015 kl.20:48

Ommøblering og rydding i papirer er overskudds-prosjekter. Sånne ting er utrolig godt å få gjort. Du er flink!

gretashobby

06.04.2015 kl.08:33

mimouna: Det er godt eg og vi fikk gjort det da det var fint ver. Hadde ikkje orket dei ssite dagene

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits