Ikkje påskehare, men påskeskål, litt påskestemning og ryggen på jakka :)

God påske aftans morgen. I dag var vi oppe i normal tid att. I hvertfall sånn ca. Tenkte eg skulle blogge med mobilen, men så vart det pc'en likevel. Er no enklest det da. Tror eg. HAr jo ikkje  prøvd med mob enno. Tenker kanskje at det er best med korte innlegg og få bilder da. vi får sjå. 

Siden vi ikkje har besøk i påska, så kom ikkje påskeharen. vel han gjorde jo det da. Vi hadde ikkje tenkt å kjøpte noer serlig  godterier viss det ikkje kom fint besøk. Men så var det ei av dei herlige damene på mega da. Overtalte(og det var visst ikkje vanskelig) gamlingane til å kjøpe inn litt snop. 3 poser for 100 kr  eller noe  slikt. Det er lov å kose seg i påsken fikk vi beskjed om hehe. Eg tenkte at vi kanskje kunne ha ein av posene i ei  skål. T skulle gjøre det. Men han syns visst vi skulle kose oss veldig. HAn tømte like godt alle posene opp i skåla han da. 


Korleis skal dette gå. vi trimmmer litt forsiktig kvar dag, men redd det ikkje er nok. for dette er vel farlig det. ? Har holdt meg ganske bra hittil da. 

Påskepynten vår på kjøkkenbenken


Litt koselig da. T spiser opp appelsinene :).

Fanga opp noen påskeliljer i veikanten i går. Her bgde dei ny mur i tidlig høst. da er det litt gøy at dei har planta påskeløker også.  Måtte forevige dei


Ikkje verst dette heller da

Strikket ferdig ryggen på jakka eg holder på med no, i går kveld. Ikkje lett å sjå korleis denne jakka blir  da


Bakstykkje er bare rettstrikk. Men det er bare bak at det ikkje r noe mønster. blir enda meir gøy å strikke forstykkjene. Skal starte på første forstykkje i  ettermiddag. Blir nok ikkje noe strikka før det. Skal vel ut på ein eller annan tur for å bevega av meg dei 3 små sjokoladebitene eg spiste i går. Og enda eg har kjøpt halve butikken før påska starta, så har eg gått tom for fløte. håper dei har litt att på ein av stadane. 

I går sykkla  vi  litt sånn frem og tilbake og rundt omkring. Hadde litt lite klede på meg. Det fikk eg svi for utover dagen. Vart så frosen og giktisk, men samtidig så var det deilig. I dag skal eg heller ha på meg for mye  klede, når trimturen starter. Masse klede og støttebandasje på kneet, så får eg meg vel ein liten tur i dag også.

Det blirein nydelig dag i  dag. Kanskje det blir så varmt at eg kan sette frem utemøblene. I hvertfall ein stol. Vi får sjå. Nyt dagen der du er. 

19 kommentarer

Oldemorbloggen

04.04.2015 kl.08:40

Deilig, deilig, men farleg, farleg, her i huset har me ikkje ein einaste bete med snop. Ingen Megadame har lokka oss ut i elende, heller. Men no fekk eg lyst på, og det er di skuld, eller T si, at eg no går strake vegen til Kiwi og handlar snop, som eg skal leggje på det nympla etasjefatet mitt. Ha ein fin dag vidare.

Ellbjørg Skinderhaug.

04.04.2015 kl.08:47

Venta neste at du slo til med den nye telefonen i dag--- Jeg blir litt terget for den gammeldagse telefonen min( selv om den er ny). Tror du gamle damer klarer å bruke dette nymotes vidunderet ditt? Må se hvordan det går med deg først--- men du er jo nesten en mannsalder yngre:-(

Ser du har funnet frem sykkelen. Tøff!! Se deg for no da så det ikke hender noe----

I dag skin sola etter ruskveret i går og ei kald natt. Vi fikk sol mens vi grilla ute i går. Trivelig dag sammen tre generasjoner. God mat , godteri og kaker--- må visst trimme i dag jeg og😊 T har sannelig sansen for godsaker du. Klarer du å stå imot dette da? Vi får vel se hvordan det står til i skåla mandag kveld😂

Du såg vel den fine påskegaven jeg fikk i går? Hun vet hva som skal til for å forføre ei farmor den jenta. Stemor fikk og garn og kurv. Trivelig💖

Liv

04.04.2015 kl.09:06

Hei. Snop må vi ha, men for meg er det mengda som er problemet...Skitt og, er mitt problem så det får eg ta opp med meg sjøl etter påske.

Klart du kan sitte ute hvis det ikkje skya til eller er vind. Sola er jo deilig og varm. ☀️

Ha ei fin afta. Klem.

irene

04.04.2015 kl.09:09

God morgen. Det er lov å spise litt snop i påsken. Du er jo så flink å trimme,så da har vi lov å spise litt. Det ser nå ut til at det blir en fin dag. Det går unna med pinnene. Finner du på mønster etter hvert eller. Fin farge. Ha en fin dag med din kjære. Klem

Liv T gjesdal

04.04.2015 kl.09:32

Hei.Litt påskegodt hører veDu er god som har tat frem sykkelen l med i påsken ,Jeg har ikke noe selv er ikke så gla i det men spiser sjokolade en sjelden gang.Du er allrede ferdig med bakstykke,Ja det går unna blir spennende å se framsykkene med mønster,I dag skal min bror og jeg på graven til våre foreldre å pynte litt.Her ble de lit tull med skrivingen,men håper du forstår hva jeg skriver,her er det og sol idag så nyt dagen din og kos deg med både strikkinga og noe attåt.Goe klem

gretashobby

04.04.2015 kl.09:55

Oldemorbloggen: Det er sant ja hehe. Hehe. Vi tar ikkje på oss skulda. Var jo ikkje meint for å lokke deg ut i elende hihi. Men det er visst lov å kose seg ekstra i påska. Så da kan du bare kose deg. Forventer å sjå det nymåla fatet ditt fult av snop da. Fin dag til deg også. :)

gretashobby

04.04.2015 kl.10:00

Ellbjørg Skinderhaug.: Ja eg hadde jo tekt det. Men så oppdaga eg at eg gjorde det på laptoppen like vel. Men skal prøve meg utpå snart :).
Ja det tror eg heilt klart. Deter ikkje vanskelig. Du kan jo å bruke datamaskina og vanlig tlf. Så kan du bruke slik mob som meg også. :).
hehe, er da ikkje det. Det er jo bare så vidt du kunne ha vore mor mi. Og ei av mine beste venniner her i bygda er på samme alder som deg. Alder er bare eit tal sei du jo.

så kjekt dere hadde det i går da. Grilla ute, det hørtest ut som dere hadde flott ver da.

Nei det klarer eg ikkje. Men eg holder meg på eit lavt nivå. Og spiser ekstra sunt ellers. Men må nok litt borti skåla ja. Hehe, får vel ta bilde av den mandags kveld for å sjå om vi ahr gått heilt av skaftet hihi.

Ja eg såg den. Kommenterte den også. Du er jammen heldig. Og du fortjener den også. Snilt barenbarn du har. Det er heilt klart. Veit kossen ho skal glede dere

gretashobby

04.04.2015 kl.10:02

Liv: Hei. Foreløpig holder eg meg på eit lavt nivå, og da går det vel bra får vi håpe. Ja, ein skal jo kose seg litt og ikkje bare tenke på kva som er lurt og ikkje. Vi får ta skeia i ei anna hånd etter påske. Sånn er det bare.
håper at sola er der fortsatt når den kjem seg over fjelelt. Får ta ein mini tur på butikken go ein trim tur først, så får vi sjå når sola kjem. HA ein fin afta videre godeste deg. klem

gretashobby

04.04.2015 kl.10:04

irene: God morgen. Ja dei si so og da stoler eg på dei som sei det no :). Begynner å omme seg att. Skal ut snart no sjølv om det er kaldt. Ja det tegner til å verte ein fin dag. Tar litt tid før sola kjem hit da. Men da skal den nytest.
Nei denne jakka har eg oppskrift på. Er eit bursdagsgave ønske fra dattra. Takk det samme til deg. klem

gretashobby

04.04.2015 kl.10:06

Liv T gjesdal: Hei på deg. Ja det gjør jo det, ikkje sant. Det har hoppet litt for deg i dag ser eg. Men forstår det este. Eg skal ut å sykkle ja og så skal eg unne meg noen biter påskegodt. Og i ettermiddag eller kveld starter eg på første fremstykkje. Blir ikkje så mye strikking, men litt skale g vel får til i dag. Også. HA ein fin dag videre. klem

Hobbystua

04.04.2015 kl.10:49

Heisan:-) Det er lov og kose seg litt ekstra i påskedagene Greta,og her har vi også en skål som jeg heller opp med noe godt hver kveld. Så du skal unne deg dette synes jeg. En nydelig dag blir det her også og så kanskje det blir og sette seg litt ut snart. Men har tatt frem koffertene nå og skal begynne og pakke litt ned for er jo ikke mange dagene før vi reiser sydover nå. Så har vært på apoteket i dag morges og fått ordnet med litt av hvert som jeg må ha dokumentasjon på av medisiner. Du har jo kommet langt på jakken allerede så den blir du ferdig med i tide:-) Vil få ønske deg og T en fortsatt fin dag og bare kos dere så mye. Klemmer fra Marianne:-))

gretashobby

04.04.2015 kl.12:30

Hobbystua: Ja ein trenger jo ikkje å tømme skåla akkurat. alt med måte er det vel noko som heiter.
Deres første sydnetur i år altså. Det blir sikkert deiligt. Er vel greit å ha ordna med dokumentasjon på dei medisina som trenger det ja. Dumt at ein blir tatt fra ting ein trenger.
Ja eg tror eg skal bli ferdig med den. No er det dei gøy delenne eg begynner på. Litt mønster og litt anna å passe på.
vi gar ytsatt trimturen til sola kommer. Tok tidlig lunch istede. Ønsker dere også ein fortreffelig dag min venn. klem

annebe

04.04.2015 kl.17:02

Å blogge fra mobil blir for smått for meg, synes det er slitsomt å lese meldinger der tilogmed jeg...hehe...

Litt godt må man ha ja, og det går nok med i løpet av påskedagene det der tenker jeg :))

Fin påskestemning over her , men koselig pynt inne og blomster i veikanten :)

Må nok kle seg enda bedre når en sykkler enn når en går...for da kjenner en den skarpe lufta :) Nå skal jeg setta meg noen min i solveggen før det blir litt mat :) Klem<3

fruensvilje

04.04.2015 kl.17:38

slike skåler er farlig gode ja,jeg hadde en skål i går med div egg merkelig nok forsvant dei da vi hadde besøk :)ble ikke mye på meg,men så koste eg meg med multekrem da og det er også godt.

Blir spennende å se den jakken ferdige,mye montering men helt sikkert knallfin.

Påskeliljer er nydelige og det er så hyggelig å finne slike ute der en minst forventer å se hageblomster

gretashobby

04.04.2015 kl.17:49

klarer godt å lese både blogger og kommentarer fra mobil. svare også. Det Gjør eg no.
litt godt må man ha ja. Blir ikke så mye.
Litt påske kos må en ha. kjekt å pynte litt. var også morro å sjå påskeliljene ikke bakken.
kledde meg skikkelig Før turen i dag. Det gjorde susen. Fikk til og med nytte av endorfinene og sovnet i godstolen. kos deg videre. klemmer i fleng. ??

gretashobby

04.04.2015 kl.17:52

Farlig og god. Men påske bare en gang i året. men litt får en passe seg.
Tar tid før den blir ferdig. og mye montering. men det får våge seg.
kos deg videre.

Hekleri og Ra

04.04.2015 kl.21:00

Vi har en god godteskål her også etter å ha vært en tur på Svinesund og shoppet lørdagssnop :-) Vi hadde ikke noen Megadame som overtalte oss heller ... greide bare ikke la være ;-) Kos dere masse! Det er lov å kose seg innimellom :-) Klem

mimouna

05.04.2015 kl.20:52

Farlig med sånne godteskåler som står framme. Jeg er nok litt rar, for jeg ville heller hatt appelsinene. (Akkurat det er nok Klumpen glad for, hehe. )

Det var en nydelig vårdag i går, deilig å være ute.

gretashobby

06.04.2015 kl.08:34

mimouna: Hehe. Appelsin toler eg ikkje. Så det blir nok godteskåla som plager meg. Ikkje lqvkarbo nei. Får vere flink etter påske.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits