Min inpulsvie mann har kjøpt seg ny bil

Det ringte så kraftigt på døra.  Ikkje ofte det gjer det her hos oss når vi ikkje venter gjester. Eg sendte T ut. Han vart såande ei stund og så kjem han inn å spør om eg har kontanter. Det svarte eg benektende på. Han gjekk ut at og vart veldig nysjerrig. Men ville ikkje vise det. VArt sittende inne. Det varte og det rakk og så kom den stolte eier inn att.

Eller det visste eg ikkje enno at han var. Eg lurte på kva det var. Vent å sjå  fikk eg til svar. Han styra på borte på bordet. Eg sat godt i strikkestolen og skjønte at her var det best å holde seg unna. Viss du holder deg i ro der du er, så kan du få sjå bilder snart, var beskjeden fra min kjære. 


Mannen eller guten hadde kjøpt seg bil :). 

Her kjem ein billed spesial korleis han oste seg denne ettermiddagen


Svusj her går det litt for fort.


Heldigvis var trafikk betjenten ute å patruljerte. Han hadde med seg vakt grisene og fikk stoppa råkjøreren


Eit oversiktsbilde etter at han har skjønt alvoret og er klar til å parkere bilen. 


Her har han laga seg carport av bjørketrær.


Denne grisemora likte godt å ligge oppe på panseret. Var vel varmt og godt på panseret etter råkjørigen.

Eg burde vel ha lagt til min lekende mann ikkje bare inpulsive. Det var ein mann som sa han var student, som solgte "sjølvaga" biler på dørene. T syntest den var så fin og forseg gjort. så han slo til. Selgeren ville ha 150 kr. T hadde berre ein 200 lapp og sa det var greit. Selgeren protesterte, men T syntest den var så fin. Da han var ferdig med foto seansen og begynte å studere bilen, såg han vel at den ikkje var fult så fin som han trodde. Skeiv og litt hurtig laga. Men han hadde det gøy så lenge det varte. Stakkars mann har ikkje fått leika seg i påsken, så da måtte han finne på noko sjølv.

26 kommentarer

Oldemorbloggen

06.04.2015 kl.08:47

Slikt kan eg like, leikande menn, dei blir aldri gamle til sinns. Bilen var jo kjempefin, fekk nesten lyst å leike litt sjøl og. :-))

gretashobby

06.04.2015 kl.08:48

Oldemorbloggen: Så kjekt at du likte innlegget. Du er jo ein skikkelig mester til slikt. Og har ma'en som også er leiken.

Liv

06.04.2015 kl.09:02

Hei. Bilen ser kjempefin ut, nydelig med treleiker. Er en flott ting å ha ståande til pynt når T. er ferdig å leike...Hehe, vi har jo, som regel, ikkje meir morro enn det vi finner på sjøl. 😀

Trenge ikkje bruke solbriller idag heller, men kjenner eg må ha en tur seinare.

Ha det fint, klem.

gretashobby

06.04.2015 kl.09:08

Liv: Hei. Ja treleker er jo kjekt. Synd den er litt skeiv. Ja den blir nok mest ståandes til pynt hehe. Det er sant Liv. Kjekt å sjå når han leiker seg.
No har vi vore på tur kvar dag denne påsken, så da må vi nok ut ein tur i dag også. Vi får gjøre det beste ut av denne dagen også.

akbhandy

06.04.2015 kl.09:36

Hehe. Morsom bildeserie dette. Godt når voksne kan leke seg litt. Det sies jo at man er ikke voksen, før man tørr å være barnslig. Ha en fin dag. :-))

Ellbjørg Skinderhaug.

06.04.2015 kl.09:38

Ha-ha-ha ---- minner meg om da J. kjøpte et lite plastjuletre av en "student" på døra en mørk kveld før jul. Hadde det bare ikke blinket blått rødt gult og grønt----😱😱 Ingen ville ha det.😊

I dag er siste påskedagen i år. Veret har blitt bedre og det blir nok utetur. I går snødde det hele dagen og vi var late hele dagen. Slitsomt det og. Ble helt matt av å høre om alle som stod i timer i fergekø og stanga i bilkø i timer for å komme hjem frå ferien. Håper alle kom vel hjem.

Strikker og syr litt, men ingenting haster. Tenker det blir et par selbuvotter fra den nye kurven med Raumagarn snart. Du har drevet med store plagg en tid ser jeg.

Liv T gjesdal

06.04.2015 kl.09:57

Ja det er kjekt når mennene kan leke litt.Koselige bilder.Var å hadde pizza igår å det var veldig koseligt.Espen synes han begynner å dra på årene. Hadde besøk av min yngste sønn i går men ble litt trist for han sliter,Er ikke godt for en mor å vite det,Men får ta tiden til hjelp å håpe det går bra,Det øker sakte men sikkert på islenderen men du og du så drøy den er,Ønsker de en flotte dag håper dere og har fint vær og til slutt en goe klem

fruensvilje

06.04.2015 kl.10:12

ha ha godt din kjære har det moro da :) og han kunne jo rotet vekk større pengesummer på andre mindre morsomme ting også så hvorfor ikke når han selv var fornøgde :) no tviler eg på att studenten lager bilane selv,slike ser jeg titt og ofte ,men han trengte vel penga hi hi

Hobbystua

06.04.2015 kl.10:24

Heisan:-) Det ser jo ut som T hadde en artig dag og kunne leke litt med denne fine bilen . Og selv om det ikke var av beste kvalitet så var det jo ikke snakk om for mye penger på den . Og være impulsiv kan gi gleder det:-) En fortsatt fin dag og snart er denne påsken over for denne gangen:-) Klem fra Marianne.-)

annebe

06.04.2015 kl.11:00

Fikk mye moro for 200kr ser jeg..hehe...:) Bilen var fin den og han fikk virkelig laget til mye fint rundt den også...en hel liten fortelling ble det jo ...og artige bilder :)

Kan tenke meg du lurte fælt hva det var før du fikk se bildene...hehe...

Og han som solgte bilen var nok veldig fornøyd....solgte over prisantydning :)

Du får spørre om å låne bilen og leike litt du også, eller du får strikke et "trekk"til den :)

Ha en hyggelig dag :) Klem <3

gretashobby

06.04.2015 kl.12:41

akbhandy: Hei på deg. Ja det vart eit slikt innlegg i dag. Gøy det også. Det er eit godt utsagn. Liker at han er litt leiken. Fin dag til deg også

gretashobby

06.04.2015 kl.12:48

Ellbjørg Skinderhaug.: Hehe. Bedre kjøp dette da. T fikk leika seg og unger kan leike med den når dei er på besøk og så kan den pyte opp imens hihi

Veet er ltt bedre her også. vi har vore ute å sykklet og gått ca 8 km. Må få laga til avstandsmåleren på mob til neste gang. Fin temp. Det gjorde godt.

Veldig glad vi ikkje måtte ut å kjøre i går elelr på ettermiddagen i dag ja. Det fineste med å vere heime i påsken.

Kose håndarbeide er jo kjekt da. Ta det som det kommer. Det er litt stort plagg no også ja, men ein heilt anna type jakke til Monika enn den som var bestilt.
Det passer vel til selbuvotter ja. Kejkt å ha lager av det. Det må eg notere p lista mi. . Fortsatt fin dag vennen. No skal vi ha lunch

gretashobby

06.04.2015 kl.12:49

Liv T gjesdal: Det er veldg kjekt det. Det setter både eg og barenbarna pris på.
Ikkje kjekt når sine eigne sliter nei. Håper det blir fort så det ordner seg. Kos deg i dag og tenk på deg sjølv. Klem herfra

gretashobby

06.04.2015 kl.12:51

fruensvilje: Hehe. vi fikk litt morra av denne bilen begge to. Var jo gøy å skrive om det også. Og T var veldig fornøgd han, sjølv om han såg etter kvart at dette kanskje ikkje var eit produkt av noen som hadde sittet og laga det sjølv. Men han trengte sikkert pengene.

gretashobby

06.04.2015 kl.12:56

Hobbystua: Hei på deg :). T koste seg veldig når han lagde til desse bildene. Og da kunne ikkje eg vere dårligere enn at eg skriev om det. :). Tror alt i alt så var det verdt pengene. Og den står no her så kan eventuelt bb leike med den når dei er på besøk. I mellomtiden kan den stå til pynt hihi.
ja no er påsken over og kvardagen er rett rundt hjørne. Spennende å sjå kva den bringer med seg. Ha ein fin siste påskedag vennen. Klem fra ei som har trimma masse i dag.

gretashobby

06.04.2015 kl.12:58

annebe: Ja det er heilt sant. Mye morro for 200 kr er ikkje å forakte. Han koste seg å lage bildene og da kunne ikkje eg vere dårligere enn å skrive om den.

Ja så nysjerrig som eg er så lurte eg skikkelig hihi. Alle vart glade her. Ein vinn vinn situasjon. Ikkje ofte det.
Eg tror eg skal greie meg med åstrikke å sjå på den, så kan heller bb leike med den når dei er her. Fortsatt fin dag til deg også. klem<3

Åse Helen

06.04.2015 kl.13:17

Ha ha, så herlig :-D Ingenting er som voksne som aldri blir for store til å leke seg. Du får gratulere han med ny bil da, og er du heldig så får du kanskje sitte på ;-)

Kos dere i dag :-) klem

gretashobby

06.04.2015 kl.13:31

Åse Helen: Hehe. Syns det var litt morsomt eg og. Det skal eg gjere søte deg. Kanskje det, viss eg spør pent hihi.
Takk det samme til deg. Klem

lulltove

06.04.2015 kl.14:52

Bilen var fin den, og så gjorde han en god gjerning :)

mimouna

06.04.2015 kl.14:59

Ikke dumt med ny bil. ;)

Disse "studentene" som selger på dørene er nok noen gode luringer. Men det ble i alle fall et morsomt blogginnlegg, og der ser ut som om bileieren har hatt det kjekt også. :)

gretashobby

06.04.2015 kl.17:38

lulltove: Vinn vinn situasjon heilt klart

gretashobby

06.04.2015 kl.17:39

mimouna: Den bilen har gitt oss mye glede alt den. Ja det er dei nok og T er av og til lett å lure. Men han likte bilen og har kost seg med den. så da skader det ingen.

Lillemor

06.04.2015 kl.17:49

Vi fikk så mye til lunch hos min søster så vi dropper middagen, da blir det tid til blogglesing i dag også. Skal hilse så mye fra C. måtte vise han den nye bilen til T. C. har jo bildilla som mange menn, men han håper ikke at T. har kjøpt katta i sekken, det er jo vanlig at kilometerstand blir stilt bakover vet du, og bilselgere på døren kan være skummelt, sier han, men bilen ser ny ut, så det er nok i orden ;-) Moro at mennene våre har gutten i seg enda. C. har tatt vare på lekebilene til b.barna, kanskje han leker med dem når jeg ikke ser det, koselig det :-D Ha en kos 2.påskedag, i morgen er vi tilbake i gamle rutiner, like greit det. Klemmer fra øst til vest, her har det vært solbrillevær i hele dag og er det enda.

gretashobby

06.04.2015 kl.17:57

Lillemor: Så kjekt da. Vi hadde skikkelig lunch vi også og droppet middagen.
Han har sjekket km standen eller lett etter den, men den var ikkje der. Da må det bety at den ikkje ahr kjørt noe. Egentlig så har ikkje T bildilla, men denne måtte han ha.
Syns det er kjekt når han tar frem barent i seg. Vi ahdde ålreit ver da vi sykklet og gjekk tur i dag. Tåken forsvann og det var evelig. No er det på an igjen. Men vi overlevere det og. Ja i morra er det tilbake til normalen. Da får vi ta for oss av det livet kan by på og gjøre det beste ut av alle dagene. Det vart mange klemmer å ta imot, men eg ahr eit stort hjerte så eg klarte å ta imot alle. Er redd mine trenger å bli tørka litt, men du har vel hånklær. Sender hvertfall mange eg

fjellgeitbundingen

09.04.2015 kl.20:56

Hei, så fin bil dere har fått dere :) Spørs om ikke Trym også blir å beundre denne. Og så staselig jakken ble. Blir spennende å se hvordsn detaljene blir på den. Har kost meg med inneleggene dine fra påsken og etterpå. Fine innlegg du skriver. Så fint å følge deg :)

gretashobby

10.04.2015 kl.07:31

fjellgeitbundingen: JA ikkje sant. Men det er vel T sin bil. Veit ikkje om eg får låne den hehe. Det er jo mulig det hihi. Takk, den blir nok eit hakk bedre med heklekant rundt.
Tusen takk skal du ha. Du er no god da

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits