Resultatet av gårsdagens arbide

Ja No skulle  eg har vist frem eit fint arbeide på ei jakke. Men så blir  det bare dette bildet her


Etter noen timer ed strikking, fann eg ut at eg buurde ha gort som eg pleier. Nemelig ta ein halv p. størrelse større enn oppskrifta. Det vart for tett og for lite elastsik og sikkert ok i smaleste laget også. Jaja, eg tenkte det etter noen omganger, men så  tekte eg at nie,  dette blir jo fint. Fint ja, men for stramt og for lite. Det er bare å gå på med godt mot igjenn i dag. så blir det vel bra til slutt. Har bare rekket opp rett ned på golvet ved stolen, så det blir vel  litt frustrasjon når eg skal strikke det opp att.  Får sjå om eg er fornuftig og ruller det opp  før eg begynner. hm

Men før eg kjem så langt som å sett emeg i godstolen, får eg vel ta litt klesvask og dra ein tur på trening og så må eg vel  ein snartur innom butikken. Nytt brød og noen lys står på lappen min. 

Så står jo ei ny helg for tur. Har vore ei litt spes uke, uten at eg kan sette heilt fingeren på kva som har vore så spesielt. Det blir vel ei meir normal uke neste uke. Den har jo vore normal, det er kanskje det som er feil hehe. No er det snart vår på rett og eg skal nyte livet. T har slitt med migrene heile uken, så eg tror nok han ser frem til helg han og. Vore på jobb kvar dag, men han ikkje vore mye futt i han om kvelden nei. Det hender han har det slik 3-4 dager med migrene. Håper han får ei god helg. 

Har litt eg vil ha gjort før trening kl 10 i dag, så eg får vel komme igang. Håper dere får ein flott dag.

22 kommentarer

foreignerat50

10.04.2015 kl.07:45

God morgen min venn. Det blir sikkert fint t slutt det du holder på med:)

Migrene er plagsomt. Håper T blir frisk snart.

Lykke til med treningen. Håper jeg fikk tid til det i dag:)

gretashobby

10.04.2015 kl.08:04

foreignerat50: God morgen vennen. Det blir det nok, er bare så kjedelig å rekke opp hehe.
Det er heilt klart plagsomt og så vondt å ikkje kunne hjelpe han med det.
takk, gleder eg litt til den timen. Du får det nok til om du vil det nok . Fin dag til deg

Oldemorbloggen

10.04.2015 kl.08:20

Fyttikatta, så irriterande å måtte rekke opp. Plagsomt med migrene, eg har det sjøl, men får det hurtig bort med gode migrenetablettar.

Ellbjørg Skinderhaug.

10.04.2015 kl.08:31

Det ser ikke ut som dere er kommet helt i det vante gjenge etter reise og påskehelg. Vi mennesker er noen skikkelige " vanedyr " og det skal ikke mye forandring til før vi er ute av lage. Noe av skylden legger jeg på det ustabile været( eller kanskje skal jeg heller si-- stabile). Storm og lavtrykk, regn og sludd slår meg rett ned noen ganger.

Den fluren med opprekkgarn var det noe kjent med du----

Enda dagen er gått har du nokfått skikk på den tenker jeg.😀😀

Jeg har begynt på en ny blå genser. En størrelse mindre. Har nok garn til et ser jeg.

Ha en fin tur " ut i verden"😊😊

gretashobby

10.04.2015 kl.08:47

Oldemorbloggen: Ja det er det. Meir irriterende er det at eg ikkje hørte på meg sjølv og gjorde det mye før hehe. Sånn er det med den saken.
T blir ikkje bedre av mmigrenemedisin desverre. Men etter ei helg i ro ordner det seg vel tenker eg.

gretashobby

10.04.2015 kl.08:53

Ellbjørg Skinderhaug.: Du har nok litt rett i det. Vi får ta tilbake kvardagen :). Har nok litt med at eg har meir og meir lyst til å bo østafore permanent. Merker så stor forskjell på helsen når eg er der nede. Både klima messig og sjølvsagt så spiller det psykiske også inn der da. Eg må bare innstille emg på at det er to år til vi skal og kan flytte. Må vere flikere til å leve her og no :). skal nok få skikk på hodet mitt snart. Og du har rett veret har ikkje akkurat hjelpt meg til å trives her og ikkje hjelper det T heller. Migrena er alltid verre når skodda ligger lagt ned. Vi skal få orden på det meste i helga har vi bestemt oss for. Bortsett fra veret da. Det kan vi ikkje gjere noko med.

Alle strikkere har vel hatt slike opplevelser av ein elelr annan grad. Det er bare å stå på og starte på ny frisk :)
Kjekt å strikke ein til. Det går nok som ein leik når du nett har strikka ein i samme. Kos deg med strikketøyet så skal eg ta meg ei skikkelig treningsøkt i dag før strikkinga <3

Liv

10.04.2015 kl.11:49

God dag. Det var litt av ei "garnvospe". Det er vårt uttrykk om slikt kaos med opprekk. Eg ville nok, heilt sikkert, tatt meg tida til å nøsta det opp før strikking. Kan jo bli verre enn værst før du har brukt det opp igjen. Nydelige farga forresten. 😊

Dere får bruke helga til å "bygge" dere opp igjen. Spørst om dere ha påvirka kver andre, på kver sin måte, i negativ retning...Det meste ligger mellom øyrene.. To år til flytting, men det er ikkje to år til dere skal tilbake på besøk. 😃 Vi har heile våren, sommaren og kanskje en fin høst (for det vi veit), framfor oss. 😊Vinteren kommer og går, og når vi tenker tilbake så går jamen vintrane, rart nok, megafort og. Dere kan ta fleire "runda" østover framover. To år er ingenting, det har eg lov å

uttale meg om med min høge alder. Da ser en tydelig så fort det minka på åra. Livets gang det. Dagen igår er alt historie, nesten skummelt. 😳

Ha ei finfin helg!! Klemmen.

annebe

10.04.2015 kl.14:27

Kjedelig å måtte rekke opp...trodde først du hadde begynt å lage paryker da jeg så bildet jeg..hehe..

Du må sikkert venne deg til å være hjemme igjen etter å ha vært sammen med barn og barnebarn i mange dager..før du er i vanlig gjenge hjemme :)

Høres ikke bra ut med mannen , men da blir det vel snart en bedre periode får vi håpe :))

Kos deg med ferskt brød og resten av dagen forøvrig :)) Her blir det litt tøyvask og litt å sitte på terrassen utover dagen :)) Klem<3

gretashobby

10.04.2015 kl.14:40

Liv: Du skriver det fint min venn. Eg veit ikkje kva det er som har gjort det. Kasnkjee g trente det av meg, men brått så ser eg lysere på alt. No skal eg kose meg med å få orden på gan vasen min, før eg legger opp og begynner på nytt. Heldigvis så er det ikkje noko som haster med denne her.
Du er ikkje gammel du vennen, berre godt voksen. Ha ei super helg du med kjempe klem til ei god jente

gretashobby

10.04.2015 kl.14:42

annebe: Eg fikk ei veldig god treningsøkt i dag og no serr eg så mye lysere på alt. Tenker eg skal kose emg å nøste opp garn vasen min no, så får eg kanskje strikka litt i kveld. Håper du koser deg på terassen vennen. God klem fra meg. <3

irene

10.04.2015 kl.17:42

Hei. Jakken ble kjempe fin. Du burde strikke en til deg også. Fin vår jakke. Eg var inne og så på oppskriften. Det var fint med lommeklaffene, men det velger vel Monica selv. Det er irreterende og måtte rekke opp, men det er vel i orden nå. Det skal bli godt med helg,så kanskje neste uke blir litt bedre. Ha en fin helg og kos dere. Klem

Trulte H

10.04.2015 kl.17:51

Uff kjedelig når det blir resultatet av flere timers arbeid. Men regner med at du har kommet langt på nytt med nye pinner. Lykke til.

gretashobby

10.04.2015 kl.18:14

irene: Tusen takk for det. Det blir vel resultatet til slutt ja. Fin nvår og høstjakke ja og litt mer sånn draktjakke enn ei vanlig jakke. Ho vil vente med å bestemme seg til ho får sett jakka og prøvd den på. Får ta med garn nedover neste tur.
Det er det ja, men ingen vits i strikke når ein tror det blir forlite. Har gjort så mye anna i dag, så eg ahr nok ikkje fått strikka opp att alt, men det skjer nok i kveld kanskje.
Dagen i dag vart veldig veldig god. Eg fikk trent så godt og veret vart så fint. Så sola og treninga gjorde at damen vart blid.
Takk og god helg til deg også

gretashobby

10.04.2015 kl.18:15

Trulte H: JA det er kjedelig. Har fått starta opp att , men ikkje fått strikka opp att mer enn halvparten. Men det går rette vegen no hvertfall :)

fruensvilje

10.04.2015 kl.18:37

litt av en jobb du fikk der gitt ) håper det gikk greit å vikle opp trådane igjen,greier du det har du nok snart strikket alt opp igjen tenker eg :)

gretashobby

10.04.2015 kl.18:44

fruensvilje: Det gjekk veldig lett det. Sat ute i sola og fikk vikla det opp. No har eg starta på å strikke på nytt. Tar litt tid da. Men kasnkje i løpet av kvelden.

Hekleri og Ra

11.04.2015 kl.19:55

Så utrolig kjedelig med å måtte rekke opp et arbeid. Og utrolig kjedelig for T med migrene. Utrolig slitsomt. Imponerende at han har vært på jobb hele uka.

Kos deg videre med strikketøyet, det kommer seg nok fort ja.

Klem

gretashobby

12.04.2015 kl.08:30

Hekleri og Ra: Heldigvis gav migrenen seg utover dagen på fredag. Han er ikkje effektiv på jobb, men så lenge han får gjort litt går det bra. Han ahr jo ein slik jobb at det er mulig.
Strikket er no kome så langt som det var før eg rakk opp. Jaja, no får vi håpe det blir rett størrelse. Fin fin dag til deg

Hekleri og Ra

12.04.2015 kl.09:48

Så bra at den gav seg. Migrene er helt forferdelig.

Det var nok en deilig følelse når du kunne "fortsette" der du slapp ;-)

gretashobby

12.04.2015 kl.11:55

Hekleri og Ra: Ja det er veldig godt. Han ahr sånn fleredagers innimellom. Men dei er helsigvis ikkje så sterke som når han var ung.
Ja no i dag får eg komme litt videre. Enkelt mønster, men det tar tid alikvel

Hekleri og Ra

12.04.2015 kl.20:14

Ting tar tid :-) Uff da, hørtes ikke bra ut. Har heldigvis normalt ikke flerdagers, har heldigvis blitt forskånet for de. Og godt er det, synes det er ille nok med de jeg har hatt.

gretashobby

12.04.2015 kl.21:12

Hekleri og Ra: heldig du da. Men eg veit at migrene er fælt, sjølv om eg ikkje veit kva det er. Man kan ikkje heilt sette seg inn i det uten å ha prøvd. Men ser at det er ille

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits