Aktiv søndag og mandag med forskjellig innhold

God morgen nok ein vakker morgen. Det kan vel bli like fint i dag som i går.  I går var det aldeles nydelig. Eg hadde litt å gjere på formiddagen. Litt husjobb. Før eg for nedover å handla litt før eg dro på trening. Etter ei god trening bar det heim, dusje og så lage til ostesmørbrød til besøk. Sola kom tidsnok på  verandaen til at vi sat ute heile tida. Det var så kjekt. Hadde besøk av to kjekke damer. Eg vart visst sittende litt skjevt, for eg er knallrød på eine siden av halsen hehe. 

Søndag som lørdag hadde vi vårrngjøring på agendaen. MEn ikkje bare arbeide vi sykkla tur og kjørte ut bak tunellen og gjekk tur. Måtte få med seg mest mulig sol. Tid for veranda kos vart det også.

På ein av turene våres hadde vi med mitt siste lille produkt.


Lange strømper i Hot socksevent på p nr 3,5. Ikkje sikker på størrelsen men dei er 20cm i lesten når dei ligger flatt. Så tenker rundt størrelse 10 år. Eller er eg heilt på gjorde da? Måtte ha meg eit enkelt og tankeløst strikk etter flere jakker. HAr jo blitt 3 jakker i vår. No blir det bare strikking fra kurven før eg drar østover. 

Det var bilen som fikk ein etterlengta vask og støvsuging. Vi er vel ikkje av dei som er flinkest til å ta bilen. Men når vi først gjør det sammen, så  gjør vi det skikkelig. tok den skikkelig inni først. Eg med støvklut og eddikvann til å først  å  ta støv så  skikkelig vask. vinduene fikk sjølvsagt også ein omgang. T støvsugde. Og da kunne gikkje dy meg


Han likte det ikkje. At eg tok bilde altså, men eg fikk lov til å legge det ut hehe. Etter at den "skein" inn, dro vi opp og vaksa den i vaskehallen. Ut på luftetur med bilden da, for å tørke den. Og da kjørte vi ut bak tunellen. Så fikk vi gått ein tur og bilen fikk tørke seg i solen.  Knipsa bilde bååde av utsikten utover havet og eit bilde av den reine bilen


Gammel gammel bil, men rei er det hvertfall hehe

avslutter med eit herlig vårbilde utover fjorden

Nyt dagen i vest og øst, sør og nord. 

 

22 kommentarer

mimouna

21.04.2015 kl.08:43

God morgen! Tenk at jeg er førstemann til å kommentere, det tror jeg ikke har skjedd før, hehe.

Ser dere har hatt en aktiv helg. Godt å være ferdig med "vårrengjøringen", da er det bare å nyte livet og solen videre! :)

gretashobby

21.04.2015 kl.08:53

mimouna: Hei og god morgen. Ja stusset litt når eg såg det hihi. JA vi har hatt ei aktiv helg, men likevel fått slappet av. Det er vel ofte slik om våren. godt det. Vi får bare nyte fine veret så lenge det varer. HA ein strålandes dag

Ellbjørg Skinderhaug.

21.04.2015 kl.09:19

I dag må du sannelig bare slappe av i sola( på andre siden så du blir jevnrød.)

Du har vært flink til å blande jobbing- trening og sosialt liv de siste dagene syns jeg.

Dette er veien OPP OG FREM.😀😀 Sokkene blir til underveis.

Trulte H

21.04.2015 kl.09:27

Dere har vært aktive i helgen. Godt med alt som er gjort da.

Sokkene er fine de, størrelsen aner jeg ingen ting om. Men vet at det er viktig å bytte arbeid i perioder med store arbeider ellers kan man gå lei.

gretashobby

21.04.2015 kl.09:31

Ellbjørg Skinderhaug.: Hehe, ja det skal eg gjøre, om sola kommer. Du ahr det faktisk skyet over her. Skodda har lagt seg ned i fjella. Dei er brått ikkje så høge hehe.
Takk, ja eg syns det sjølv også.
Det er det ja. OG i dag skal eg bare pakke litt til og så må eg sykkle ein tur i sentrum Litt som må ordnes når ein skal vere vekke ein månad.

gretashobby

21.04.2015 kl.09:32

Trulte H: JA det har det vore. Ei god helg også. Det er det. OG siden eg skal vere så lenge vekke er det veldig godt å få gjort det før eg drar.
Det er viktig. Prøver å ha flere arbeide r på samme dag Men av og til glemmer eg det. Når eg vil ha ting ferdig.

strikkogtov

21.04.2015 kl.11:00

Vi skal nyte dagen her i øst. Nydelig sol her også. Så fint bilde av sokkene ute i naturen :)

Oldemorbloggen

21.04.2015 kl.12:49

Desse mannfolka er ikkje alltid like blide når me tar bilde av dei, men som regel protesterar dei ikkje mot å kome på bloggen.

irene

21.04.2015 kl.12:51

Hei. Fine sokker du har laget. Det blir ikke strikket like mye på denne årstid når det er fint ute, litt blir det jo.Flinke dere har vært i helgen. Eg og skulle ha vasket bilen ute og innvendig. Tynt skydekke ennå, men vi får håpe solen kommer snart. Ha en fin dag.

annebe

21.04.2015 kl.14:24

Så artig å ta med strømpene på tur..hehe.. :)) Deilig med finvær om dagen ja, satt litt ute nå nettopp ...nesten så en må gå inn litt ¨avkjøle seg innimellom :)) Veldig godt med soldager da :))

Deilig å få rufsa litt opp i bilen...mannen som har den jobben her....

Jeg så de deilige pizzasnurrene..det synes jeg er greit å ha i fryseren også...tar det gjerne med på badetur om sommeren ;)) Nydelig bilde av fjord og fjell :)) Klem og kos deg videre i dag <3

gretashobby

21.04.2015 kl.14:25

strikkogtov: Ja nyt den dere. Her vart det heller surt i dag. Men det er ikkje nedbør da.

gretashobby

21.04.2015 kl.14:25

Oldemorbloggen: HEhe, berre bilda ser noko lunde ut så er det greit ja hihi

gretashobby

21.04.2015 kl.14:27

irene: Hei. Takk for det. Strikker ute også eg da. Men så lenge eg ikkje sitter ir, så blir det ikkje strikking. JA vi syns no det sjølv og da må vi jo skryte hehe. Det er mye ein skulle ha gjort. Er så godt når det er gjort. Kasnkje det blir bra her også. Ser ut som sola prøver å komme igjennom hvertfall. Takk det samme

gretashobby

21.04.2015 kl.14:31

annebe: T syns det er kjekt å ta bilde av det ute. Og eg syns det er topp når han gjer det.
Her vart det heller surt i dag. Men no prøver sola å komme igjennom skydekket. Så det kan vel bli bra til i ettermiddag.
Du får nyte det. Ikkje bruke opp alt til eg skal dra. Snart klar no.
Bruker å vere t som tar det mest nødvendige her og. en denne gangen gjorde vi det skikkelig og da jobbet vi på begge.
Veldig greit å ha i frysen. HAdde bare glemt av dei ei stund. Tror vi tar det med som nsote når vi drar no.
Takk syns det vart eit bra bilde. Klem fra ei son strever med pakkingen

Hobbystua

21.04.2015 kl.21:29

Heisan Greta:-) Ja når vårsolen dukker frem med litt ekstra varme så gjør den noe med oss og gir energi til og gjøre noe som ikke blir gjort for ofte. Og ren bil er jo godt og ha både innvendig og utvendig. Ser du skriver at du skal Østover noe jeg ikke har fått med meg,,så nå må jeg spørre hvor du har tenkt deg denne gangen? Flotte sokker og vakkkert bilde av fjord og fjell. Flott at du koser deg i solen men husk solkremen Greta:-))

fruensvilje

21.04.2015 kl.22:52

fine bilder ) jeg ville sagt att sokkane passa en 6-7 åring,spørs jo litt på hvor stort barnet er,noen har jo kraftigere og lengre føtter en andre.

kjekt med en spasertur og deilig med rein fin bil )

gretashobby

22.04.2015 kl.07:38

Hobbystua: Hei på deg. Det er eheilt sant og det er så godt å kjenne at energien kommer tilbake. Rein bil er godt når ein skal kjøre over fjellet. Eg skal ned att til Tønsberg og Nøtterøy. Skriver mer om det i morra.
Takk for det. Ja mor eg skal huske solkrem. Men har liksom ikkje vore ute å lenge og sittet i ei stilling. Men skal passe på fremover. HA ein flott dag. klemmen

gretashobby

22.04.2015 kl.07:39

fruensvilje: Takk. Og takk for tips. Ja det er jo forskjell på kor stor føttene er til unger også, med samme alder.
Det er det heilt kalrt. Da mener eg rein bil og spasertur. Ha ein flott dag

Hekleri og Ra

01.05.2015 kl.12:55

Koselig når en kan gjøre det sammen sånn :-) Og koselig å se et bilde av T ;-) Dere er flinke til å komme dere ut og gå en tur :-)

gretashobby

01.05.2015 kl.21:46

Hekleri og Ra: Det er sant at det er. Du har hatt deg ein skikkelig blogg runde no. serdet var mange kommentarer fra deg. Du er no god da

Hekleri og Ra

01.05.2015 kl.23:31

Var ikke meningen å pepre deg med kommentarer ;-) Men måtte oppdatere meg litt. Klem

gretashobby

05.05.2015 kl.20:19

Hekleri og Ra: Du pepprer meg aldri. Bare hyggelig at bdu kommenterer. Når det passer for deg .klemmen

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits