Besøk hos oldemora og kvitveis

Min andre morgen i Tønsberg og veret vil liksom fortelle meg at samme kvar eg drar så blir det surt hehe. Det er +9 g i  dag og overskya. Er vel meldt fare for  regn. Jaja, det gjør ikkje så mye det da. I dag tror eg at vi blir mest innendørs. Bare til og fra bilen. Og viss det ikkje regner for mye ein tur ut kasbkje. Vi får sjå. 

Da vi kom ut til Nøtterøy i går morres, var det ein liten gutt som var overlykkelig fordi vi kom. Sprang rundt å  visste ikkje heilt kva han skulle gjøre hehe. Ville vere både hos Moste og mommo. Men det er nok Moste som er favoritten da. Er vel flinkere til å sparke ball, sitte på golve å bygge og så er han flinkere enn mommo  til  å tegne da. Men det skal ikkje mye til. hehe. Eg er vel den mest elendige til å tegne. Men prøver så godt eg kan. 

Trym, Moste og mommo dro  på besøk til Oldemora å spiste lunch og leika etter ei stund. Dei to er gode venner. 


Lego og ei skål med masse småtteri, da trenger ein ikkje andre ting å leike med. På golve låg det fult av biler, men det var meir gøy oppe ved borde hos oldemora.

Seinare på dagen etter at vi hadde dratt ut att til Nøtterøy, gjekk vi ein tur i skogen. Vil bare vise dere noe seg syns var så flott. 


Er så glad i kvitveis, og her er det flust av dem. Begynner å blomstre litt av enkelte steder da. Men her er fortsatt mye att. Her er så mange stier å plasser å gå i skogen, som ligger rett utenfor døren hos Monika og dem. Det skal eg benytte meg av både sammen med dem og åleine desse ukene. Kjekk plass å trene på. 

Strikket noen omganger i går også, men ikkje så masse. Men litt får eg nok gjort. Det kommer etter kvart. 

No er det frokost før vi drar ut til Nøtterøy. Blir nok morrablogg i morra også. HA ein flott dag. Kva ver har du i dag da?
16 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug.

25.04.2015 kl.08:27

Ser du har det bra--- uansett vær😊

Trivelig bilde fra kjøkenet hos mor di. Bollebakst på benken og samme kjøkenkaffekopper som her hos meg--- .

Vi fyrer litt i ovnen i dag og ja---⛅️❄️☔️

gretashobby

25.04.2015 kl.08:29

Ellbjørg Skinderhaug.: Ja det har eg veit du. Ja vi fikk nystekte boller må vite. Så gøy da. Det kunne eg og tenkt meg. No regner det her og. Tåke og litt vind. Jaja, det går vel over. Nyt dagen inne vennen. <3

Liv

25.04.2015 kl.08:35

Morgen. Ligger kvitt her idag, men vanskelig å få gjort noe med det...Så lenge eg slipper å måke skal eg være fornøyd. 😃😃😃Tina vel utover dagen.

Må være stort for Trym å få en sånn overraskelse. Stakkar, så glad han bli sjølsagt.

Ha en fin lørdag med fam. Klem.

gretashobby

25.04.2015 kl.08:39

Liv: Mornings. Da har eg det bedre her vermessig også. Kvitt vil vi ikkje ha no nei. Håper det forsvinner fort hos dere. Det gjør det jo det er da langt på året.
Takk venn. HA ein fin dag du/dere også. Krysser fingrene for at det blir bedre ver i løpet av dagen for dere også. Klem

Siv Svanem

25.04.2015 kl.08:58

Ikke rart du trives med slikt fint selskap.

gretashobby

25.04.2015 kl.08:59

Siv Svanem: Du har eit poeng der Siv

Ann Karin

25.04.2015 kl.10:36

Så koseligt innlegg . God helg

Trulte H

25.04.2015 kl.12:59

Er uggent vær her også. Men er jo trist når man er i en slik "sommerby" som Tønsberg at været ikke er på topp Koselig bilde av oldemor og oldebarnet.

Min bestemorsnuppe liker best å leke på gulvet, så når hun er på besøk sitter vi nesten alle sammen på gulvet å leker med Lego.

Lillemor

25.04.2015 kl.15:38

Jeg er bare en tur hjemme fra hytta på 'feil side' ha ha og henter noe, klarer ikke å få med meg det som står på lista engang, hi hi. Nå tenker jeg du koser deg med familien, nyt dagene alt du kan :-) Oldemora ser SÅ ung ut, først trodde jeg det var søsteren din til jeg leste innlegget. Været får vi ikke gjort noe med, men alle b.barna kommer på hyttebesøk torsdag, så da blir det sol uansett :-))) Ha en flott helg og kommende uke. Klemmer fra meg som kjører rallybilen min i dag<3<3

gretashobby

26.04.2015 kl.08:54

Ann Karin: Så kjekt at du syns det. God helg til deg også

gretashobby

26.04.2015 kl.08:58

Trulte H: I dag er det nydelig ver. Deilig. Blir nok mest finever når eg er her, håper eg.
Ja dei koser seg sammen dei to.
Han leker på golvet med dem som kan sitte på golve, og på bordet med dei som ikkje kan sitte på golvet. Som mommo og oldemor. :)

gretashobby

26.04.2015 kl.09:07

Lillemor: Hehe. Hei på deg. Er ikkje lett å få med alt, det veit eg. :). Har hatt to flotte dager her hittil og mer skal det bli. Litt trist at T reiser heim i morra da. Men da får vi bare telle ned til moste kommer ned att.
Håper ho såg det. Mor mi altså, ikkje søstra mi. Mor mi blir 78 år neste månad :).
Sola kom tilbake i dag. Deilig. Så kjekt da. Da blir det sol og fult liv i hytteheimen.
Takk det samme til deg. Vi får kose oss på kvar vår plass. Solklem fra vakkre Tønsberg <3<3

mimouna

26.04.2015 kl.17:23

Du tok visst været med deg. ;)

Ser ut som om dere koser dere likevel, da. Herlig med så stor gjensynsglede hos Trym! Og så bra at du fant hvitveis. De hører liksom til, ikke helt vår uten.

gretashobby

26.04.2015 kl.22:08

mimouna: Veret ingen hindring hehe. Koste osss masse kvar dag vi. Ja det var kjekt. Veldig gøy var det. JA ikkje sant. ELsker jo den blomsten.

Hekleri og Ra

01.05.2015 kl.14:09

Det er et av de koseligste tegnene på våren :-) Hvitveisen. Og nå har nok liljekonvallen begynt å komme også :-) Og da må jeg ut og plukke noen ;-) Koselig at Trym trives godt sammen med og ikke minst får muligheten til å bli godt kjent med både besteforeldre og oldemor :-)

gretashobby

01.05.2015 kl.21:52

Hekleri og Ra: Ja heilt enig med deg i det. Kvitveis er vårtegn. Hm tenk om dei finnes her rundt omkring. Dei er også vakkre. Ja det er kjekt for dei små å kunne ha konntakt med heile slekta. Han koser seg hols oldemora. God klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits