små sokker og trehjulssykkel

God morgen denn vakkre morgen her i Tønsberg. Sol fra ein heilt klar himmel. Litt kjøligt på morgonen, men tempen stiger fort når sola skin.  Det blir ein fin dag. Siste dag T er her. I morra drar han opp att til masse jobbing. Da får vi telle dagene til han kjem ned att. 

Dagen i går gjekk med til shopping. Både for store og små. Eller knerten var jo bare med da. Vi skulle kjøpe trehjulssykkel. T bruker å køpe sykkel av en eller anna sort til barnebarna. Ikkje enkelt å finne i går. Vi var innom 5 butikker før vi fant den vi ville ha. Den blir nok testet i dag. :). ein velfrtjent tur på kafe vart det etterpå. Da var vi så sultne at når maten kom på bordet, var eilt stilt. Alle var opptatt av å spise. 

Bare småtterier som vart kjøpt ellers. Ikkje mye å skrive om. Men tida gjekk og vi var ikkje heime før klokka nerma seg 18. Lang dag for store og små. 

Strikking blir det av naturlige grunner altså lite av. Men eit lite sokkepar av restene etter voksenpare fra tidligere uken har eg fått ferdig.


Veldig greit å strikke små sokker av restene. Ikkje mye att når desse var ferdig. Fabel på p nr 3. la opp 48 masker. Felte ned til 40 på vrangborden ned. HAdde 42 etter att vaar ferdig med fellingen etter hælen. Strikk til ønsket lengde. Eller så langt garnet rekker. 

I dag blir det mer utedag enn i går, naturlig nok. Blir nok ein fin dag. Bare det blir litt varmere fort. hehe. Nyt dagen der du er. Håper snøen som kom enkelte steder i går, har forsvunne. 

24 kommentarer

malla

26.04.2015 kl.09:00

Kjekt med ein handledag. Det hadde eg også i går ,men her i byen. Flotte labbar du hadde laga av restane. Kos deg med familien!

gretashobby

26.04.2015 kl.09:08

malla: Det er veldgi koselig det. Finner det meste i din by også :). Takk for det. Eg koser meg masse eg. Skal nyte siste dagen T er her i denne omgang. Flott dag til deg også

Ellbjørg Skinderhaug.

26.04.2015 kl.09:11

Sokkestrikking er så greit når en er opptatt med andre ting. Det sitter i fingrene fra alle tidligere par.

Nyt dagen sammen. Vi rigger oss på tur i lettskyet , men fint vær.Finner oss en turvei med grusdekke og lite trafikk. God tur hjem til T:-))))

gretashobby

26.04.2015 kl.09:22

Ellbjørg Skinderhaug.: Det er heilt sant. Det og kjøkkenkluter. Så eg tror det blir det som blir produsert mest av denne månaden. Men vi får sjå.
Det skal eg gjøre og takk det samme til deg. Får nyte den siste dagen T er her nede no. Høres deiligt ut med trueren deres. T takker så mye for det.

Trulte H

26.04.2015 kl.10:13

Håper fin været fortsett hele tiden du er der ned. Hørtes ut som dere hadde en slitsom men koselig dag i går.

Jeg har mye sokkerestegarn men aldri tenkt på at jeg kan lage noe til snuppa, hvilken størrelse ca er de som du har lagt ut bilde av?

Ha en fin dag, og kos deg med familien.

Liv T gjesdal

26.04.2015 kl.11:04

Å så heldig du er som har sol Her regnet det nettopp men ser ut som det blir bedre,I morgen skal jeg til legen med kneet mit Må ta smertestillende hver dag for det er vondt å gå.Håper bare de kan finne noe.Jeg strikker litt på det ene og litt på det andre ,Skal legge ut når jeg er ferdig,Sokkene ble veldig fine,Er så godt å høre at du koser deg.Ha en fine dag og goe klem

annebe

26.04.2015 kl.11:11

Koselige sokker det der ...i fine farger :)) Fint å høre du har det fint og tilogmed har fått sol i dag..håper den varer lenge :))

Jeg så at små og store hygga seg sammen med litt småleker ved kjøkkenbordet også...må være hyggelig for dere alle :))

Vi skal prøve å få til en liten tur ut her nå vi også ....Kos deg masse med familien :)) Klem<3

strikkogtov

26.04.2015 kl.13:54

Kjekt å strikke små sokker av restegarn. Ha det fortsatt fint i Tønsberg. :)

Liv

26.04.2015 kl.14:17

Hei. Kjekt å få en fin dag når lillegutten skal prøve trehjulsykkelen. 😃 Her er det fortsatt snøbyger, men det legger seg ikkje på marka idag... Tar det som det kommer. Innedag med strikk og fyr i ovnen. Ikkje så værst det. 😃😃 Klem.

irene

26.04.2015 kl.15:19

Hei. Det er så fint å høre at du koser deg i Tønsberg, og at du har fint vær. I dag morges hadde vi hagel byger. Litt surt ute. Fine sokker av restegarnet. Kos deg. Klem

Hobbystua

26.04.2015 kl.15:58

Heisan Greta:-) det er lurt og bruke opp garnet på sokker og for slike små føtter så går det jo lite garn og raskt og strikke. Koselig og kunne gi lillegutten en sykkel og det er jo så mange fine og finne nå så tenker dere valgte noe som han kan bruke en stund fremover. Solen skinner i dag men det er jo så kald vind så ikke rart det har kommet sludd og hagel flere steder nå. Her er naboen i full gang med gressklippingen noe jeg ikke liker at folk skal gjøre på en søndag...:-) Kos deg så mye og veldig fint og høre at alt er bra. Klem fra Marianne:-))

fruensvilje

26.04.2015 kl.16:13

en hel dag på byatur kan slite på både rygg og føtter og små barn som helst vil springe og leke ) håer dere fikk kost dere godt i dag da.

fine sokker,litt misunnelig på dere som får strikke no,for meg blir det vondt ( sparer derfor armen til i morgen kveld når jeg skal prøve å lære kontstrikk )

mimouna

26.04.2015 kl.17:26

Deilig med skikkelig sol! Det har vi også hatt i dag. Innimellom hagl og sludd, hehe. Alltid spennende å stikke nesen utenfør døren her.

Kjekt å få brukt opp restegarnet til små sokker. :)

gretashobby

26.04.2015 kl.21:32

Trulte H: Det håper eg og, men det gjør den vel ikkje. Skulle godt gjøres det. Det var det. Kjekt men slitsomt. Dei passer perfekt til Trym. Han bruker 23 i sko og 24 i støvler tror eg.

Dagen var fin og eg skal kose meg fremover. Blir ikkje tidlig innlegg i morra tror eg. Kanskje om kvelden. Ha ein flott start på ny uke

gretashobby

26.04.2015 kl.21:37

Liv T gjesdal: HAr hatt ein del sol i dag ja, men det har vore kjølig vind. Så det var ikkje akkurat varmt. Men vi var ute to ganger og leika.
Lykke til med legen i morra. Håper det ordner seg.
Takk for det det. Håper eg får emd meg når du legger ut God start på uka ønsker eg deg vennen. Klem

gretashobby

26.04.2015 kl.21:42

annebe: Takk for det vennen. Eg er enig i at fargene er fine. Klart den gjør det, sola altså. Hatt noen kjekke dager no. T reiser heim i morra. Så no begynner eit nytt kapittel. blir vel trist når Moste reiser.
Sjølv om det var kald vind, har vi vore ute to ganger i dag. Nyt resten av kvelden og så håper eg du får ein god start på ny uke. Klem <3

gretashobby

26.04.2015 kl.21:44

strikkogtov: Det er det ja. Koser meg og nyter dagene eg. I morra flytter eg til Nøtterly for noen dager. Ha ein fin start på ny uke

gretashobby

26.04.2015 kl.21:54

Liv: Hei Ja vi har hatt ein fin dag, og vore ute masse. , sjølv om det var litt kald vind. Lillegutt venter nok litt før han tar den sykkelturen.
Da er eg glad eg er her. SNø vil eg ikkje meir av hehe. Lite strikk her. Kanskje det blir mer i morrakveld. Kanskje hehe. Skrives.etter at eg har flytta ut til Nøtterøy i morra. Ha ein find ag i morra og god start på uka. SKjer det noe spennende i Høy så sender du meg vel melding?. klem

gretashobby

26.04.2015 kl.21:55

irene: Det var koselig sagt. Veret var bra i dag ja, sjølv om det var litt kald vind. Takk for det. Fort gjort å lage. klem

gretashobby

26.04.2015 kl.21:59

Hobbystua: Veldig greit å praktisk å bruke restegarn til slike sokker ja. Hei foresten. Litt høffelig kan eg vel vere. :). Vi valgte sjølvsagt det. Hehe. Den er grei til å bruke å lære seg på og når stanga blir tatt av, kan han ah den ei stund ja.
Fint ver i dag, men kald vind her også. Men ikkje verre enn at vi fikk oss noen turer ut.
Blir nok litt meir sporadisk blogging fremover no, men vi får sjå. Tar det som det passer eg da. HA ein fin dag i morra og god start på uken, vennen. Klem fra Tønsberg

gretashobby

26.04.2015 kl.22:07

fruensvilje: Vi har kost oss mer i ro i dag ja. Bare vore ute å leika og slikt .
Skjønner at du er misunnelig som ikkje kan strikke. Det er greit å ikkje strikke, når ein velger å ikkje gjøre det. Men når ein har lyst, så blir det kjedelig å ikkje kunne gjøre det. Håper du får lært deg kontestrikk i morra da.
Du ser om det blir og når det blir innlegg i morra,

gretashobby

26.04.2015 kl.22:09

mimouna: Hatt masse sol, men ingen somemrvarme akkurat. HAr vore kald vind. Men bedrre det enn regn da.
Veldig kjekt å bruke opp restegarnet til slike sokker. Ha ein strålande start på ny uke. Klem

Hekleri og Ra

01.05.2015 kl.14:11

Så gøy at dere fant en sykkel til Trym :-) Tenker det blir mye kos og gøy med den :-)

gretashobby

01.05.2015 kl.22:02

Hekleri og Ra: Ja det er tradisjon at T kjøper ein sykkel til barenbarna. Den blir nok brukt mye når beina når frem skikkelig til trøene.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits