Her ser dere neste års trappekonge :) neppe hihi

 

Har tenkt å vise dere neste års trappeknge i trappeløpet som holdes første helga i juni her kvart år :).


Ganske sjølvsikker før start :)


Her kan dere sjå litt av kor bratt trappa er. Den er på 1268 trinn. Ikkje like bratt heile tida, men tøff nok. Da han var litt yngre, for ein mannsalser siden sprang han opp på  sitt sprekeste på 10.02. (Trappe rekorden er på ca 7.40, tror eg det var). Det var spennende å sjå kva han greidde igår. 


Fortsatt veldig optimistisk. 


Sliten men fattet. Men tida den må han jobbe med ja. Han brukte 23.40. Så noen trappekonge blir han nok ikkje nei, men no er han igang med å trene att. Han har vore så sløv og ute av form det siste året. Og vel så det. Men no håper eg at han kjem i gang med både jogging og trappegåing. et gir meir energi og er godt for helsen. For noen år siden jogget han 5-6 ganger i uken og sprang trappene både der han spran i går og den fremme i dalen regelmessig. Vi får sjå kossen det går. 

Medan han varma opp og gjekk trappa, sykla eg først saman med han og så rundt omkring nede i bygda. Så kjørte eg opp fjellvegen, for å hente han. Greit å ikkje måtte spribnge ned att fjellvegen første gangen på lenge. Siden eg ahdde tatt så mange bilder av han, så måtte eg love å legge ut eit av meg også.


jaja, men blid var ho no hvertfall hehe. 

Etter lunch kva gjorde vi da. Ingen ting. Vi hørte på lydbok og eg strikka. OG så strikka eg litt til og litt til. Bolen til Retrogenseren er ferdig. MEn siden eg har vist frem den så mange ganger, så skal eg spare  dere for det i dag. Er vel greit med eit innlegg uten strikk ein gong i blant også. 

Det regner ikkje ute no.  Det håper eg det lar vere å gjere heile dagen. Eg skal først sykle ned på trening og heim. Så skal eg sykle ned til legen og heim. Det blir ikkje mye gjort i huset i dag, når det blir så mye farting. Men ein klesvask må eg vel få vaska og hengt opp. OG så lage middag. Tenker det holder eg i dag. 

Håper at varmen no kjem over heile landet snart og vi kan få litt sommer før sola snur, ellers så må vi få ein varm høst, ikkje sant? Nyt dagen uansett

#trappeløp #Trappekonge #trening #strikking #retrogenser 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

21 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

15.06.2015 kl.09:56

Blir helt " tafatt" av å lese om så spreke gamlinger😰

Godt å høre at dere er i gang. Jeg heier på T.( be han passe på farten så han ikke stuper midt oppi den bratte trappa)

Vi hadde to brukbare dager i helga, selv om jeg brukte tynne ullhansker på formiddagsturene. I dag silregner det igjen😡

Venter på en dag å sitte på verandaen med heklinga mi. Gardinkappa har pasert 1,5 m no men må ha enda 20-30 cm. Den krymper nok litt i vask og.

Startet dagen ved symaskina i dag. Tre buksebein med hull på knea fra spreke oldebarn. Så må jeg i fryseren og se om det er en middag å finne--- ha en fin dag😊

Lillemor

15.06.2015 kl.10:29

Er ikkr T. trappekonge, da er han iallfall en trappeprins :-) C. trener på studio to ganger i uka, bygger muskler, og løper trappene i Holmenkollen, der er det bare 350 trinn, he he, en gang i uka. Synes C. er slank jeg, men T. er veldig slank. Du er fin i treningstøy du også, SÅ sporty :-) Her noteres det så blekket spruter, vi blir 20 personer på hytta til St.Hansfeiring, så vi drar avgårde allerede nå torsdag :-) Ha en fin sykkeltur og treningsøkt i dag, her blir det lunsj på terrassen i vakkert sommervær, litt handling og pakking. Mye sengetøy må med, flere som må overnatte vet du :-) Sommerklemmer fra meg til deg, husk å ta livet med ro, uansett vær<3<3

fruensvilje

15.06.2015 kl.10:55

flotte bilder av dere da :) trapper er tøffe endten mann er trente eller ikke,og superfin trening for alle :)) høres ut for att du får en aktiv nok dag i dag ja,jeg trosser det våte ute og går en tur opp i skogen,må finne noen tynne greiner i hasseltre som jeg kan bøye over salatfrøa i grønnsakshagen,så kaldt og vått som det er ser avlingen heller liten ut i år

gretashobby

15.06.2015 kl.12:08

Ellbjørg Skinderhaug: Hehe. Spreke er vi ikkje, men skal bli spreke. Det er bra. Han trenger noen som heier på han :). Skal gi han beskjed om det :).
Vi hadde det sånn noenlunde til vi var ferdig med turen i går. Så var det slutt. No er det 9 g og opplett. Med små byer innimellom. Tåken ligger lengst oppe. Håper den holder seg der eller forsvinner.
Eg vil gjerne ha flere dager på verandaen. Vi får vente og håpe i det lengste. Eg gleder meg til å sjå den gardinkappa di.
Kos deg med symaskina. Eg skal lage ratatouille til middage og så må eg ha noe til. Tror kanskje det blir pølser med god smak eller så får eg kjøpe noen fiskekaker når eg er i sentrum.

gretashobby

15.06.2015 kl.12:12

Lillemor: Hehe. Han er min trappekonge, men det er nok litt langt ned til å ta den tida som skal til for å bli det i trappa.
Så sprek C er da. T er slank ja. Sjølv om han syns han har fått litt sideflesk hehe. Hehe, takk for det. Må jo sjå sprek ut eg også.
Det blir litt av ein gjeng. Litt som må ordnes da ja skjønner eg. Mye som må med da. Dere koser dere sammen skjønner eg. Ikkje verandaver her nei. Men nyt det dere som kan. Skal snart nedover att og ein tur til legen. Må det innimellom også.
Kan jo få sommerklem fra meg også. Men den er ikkje svett for å sei det slik. Ja da eg koser emg eg. Det må du og skjønne damen

gretashobby

15.06.2015 kl.12:13

fruensvilje: Takk for det. Superfin trening for dei fleste. Tror ikkje at knea mine tåler den trappa. Men vanlige trapper dei er supre for slike som meg også :).
Har ein aktiv dag i dag ja. Men så kan eg ta det med ro etterpå. Så lenge eg klarer å holde formen ved like, så får eg bare utnytte den. Ha ein fin dag i skogen

Liv

15.06.2015 kl.14:00

Er vel bra gjort det trappeløpet der!! Et år uten trening og prestere så bra tid, ka kan det ende med...Han er nok med neste år skal dere se, trenge vel ikkje å vinne. Er ikkje sagt at han slår Sedrik eller Thristan. 😃 Kan være kjempebra likevel.

Eg har berre vært passasjer i bil idag. Eirin reiser i Nordsjøen torsdag, da blir det vel litt mer gåing. Har kjøpt Smartgarn til barnekofta idag. Likte den godt, berre to farga og mye som passa til TV strikking.😊 Ha en fin og rolig resten av mandagen. Det skal eg og. Klem.

venkesstrikk

15.06.2015 kl.14:39

Sånne trapper får en melkesyre i beina av ganske fort. God trim og etter noen ganger vil han nok ha forbedret tiden ganske kraftig. Deilig er det iallefall å trimme.

gretashobby

15.06.2015 kl.15:28

Liv: Ja eg syns det er bra gjort. Verre med han som gjekk det hehe. Ja kva kan det ende med. Det veit ingen. Nei det tror eg ikkje er ambisjons nivået heller. Men stiller han, så vil han nok satse på å nå til tops i sin klasse. Slik er han bare. HAn slår nok aldri dei sprekingene der nei, men det har aldri vore målet heller.
Så da har du nok lagt opp alt og er i full gang med den nye kofta. Det blir spennende å sjå og høre kossen den blir.
Takk det skal eg. No er det snart middagslaging og så bare rett strikk i dag. klem

gretashobby

15.06.2015 kl.15:28

venkesstrikk: JA det får ein heilt klart. Eg går ikkje slike trapper. Går fort å forbedre seg om ein går dei regelmessig. . Det kan vi vere enig i

irene

15.06.2015 kl.19:09

Hei. Dere er virkelig spreke begge to. Han har et år og trene i trappene på, så da klarer han å forbedre tiden sin. Han kommer til å få en fin tid uansett. Den blå jakken kommer å bli fin. Har sett på det mønsteret mange ganger. Klutene blir helst strikket på når vi kjører på lengre strekninger. Det er ikke alle klutene eg strikker i klute alongen. Nå har eg også vært og gått tur på 1.5 time. Deilig. Ha en fin kveld. Klem

Oldemorbloggen

15.06.2015 kl.20:40

Trappespringing er noko om tek på pust og kne, så det er tøff mann du har.Teng ikkje vera konge heller.

Trulte H

15.06.2015 kl.20:51

De trappene der har jeg sett på tv, bl.a i 71 grader nord. Det er virkelig en tøff mann du har som løper opp der selv om det ikke var noe rekord denne gangen da.

Spreke dere. :)

fjellgeitbundingen

15.06.2015 kl.23:00

Sprekinger :) så artig skikk. Trodde det var bare jeg som fikk ala slike innfall ;) Håper kvelden deres har vært god. Riktig god natt, og takk Greta fordi du bryr deg om en liten blogger som meg :)

gretashobby

16.06.2015 kl.09:29

irene: Takk, prøver men skulle ønske eg var litt sprekere. Men det kommer seg bare eg klarer å ikkje overdrive.
Han klarer det godt om han får det i blodet. Så får vi sjå. Håper han blir hekta att, for det gjer han så godt Både trappene og jogginga.
JA det tror eg nok at den blir.
Sal sei du er sprek du også da. Så lange turer går eg nok ikkje. Vel det spørs kossen ein går da. HA ein fin dag

gretashobby

16.06.2015 kl.09:30

Oldemorbloggen: JA eg ahr ein tøff mann. Og kommer han igang med treninga si att no, så blir han enda tøffere :) HAn er jo min konge så nei han treng ikkje det :)

gretashobby

16.06.2015 kl.09:31

Trulte H: Ein skikkelig tøffing er han ja., Og enda tøffere blir han om han no f¨år treninga inn i blodet att. Det håper eg. Det gjer han så godt. så skal eg vere sprek på min måte.

gretashobby

16.06.2015 kl.09:32

fjellgeitbundingen: HEr i bygda er det mange med slike innfall. EIn må bruke det naturen har å by på. Må prøve å få tatt bilde av trappa fremme i dalen ein gong. Den er lang men ikkje fult så bratt.
Eg bryr meg om deg det er da klart. <3

fjellgeitbundingen

16.06.2015 kl.18:45

:)

mimouna

18.06.2015 kl.18:04

Blir sliten bare av å se på den trappen, jeg! Sprekt å løpe opp der uansett tid.

gretashobby

18.06.2015 kl.18:07

mimouna: Eg får vondt i kneet når eg ser opp trappa hehe. Kva si lyst sånn er det. Klem fra meg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits