Brått måtte eg lage ein enkel klut

God morgen denne herlige soldagen. Ser ut som det skal bli ein herlig dag. Sol og tempen klatrer oppover. Vi skal nyte den. Må vere ute mase i dag. Vart masse strikking i går. I dag tror eg det blir lite. I alle fall på dagtid. Har strikka masse flettestrikking i det siste. Og det vart ein del i går også. Men brått måtte eg ha noe heilt enkelt. Fann ein klut som var påbegynt. Heilt enkelt strikk. Er så kjekt å ha noe tankesløv strikking utpå kvelden når man begynner å bli trøtt


Her får kjøkkenkluten sole seg i det vakre veret. Fikk med dei to siste blomstrene eg har kjøpt også. Og stemoren står fortsatt fin. Ein gammel log cobin duk fikk også vere med hehe. 

Vi har planer om å sjekke ut forholda på fjellet i  dag. Sjå om det er mulig å gå noe der oppe. Elelr om vi må kjøre ned att og gåher. Vi skal hvertfall gå/rusle litt i dag. Nyte sola. Og så tar eg vel med strikketøyet ut på verandaen etter kvart også. Dagen skal hvertfall nytes ute. Må jo det når det endelig er noe som likner på sommer. Tror eg avslutter her no. så får eg vise i morra viss eg klarte og få noko ut av soldagen. Nyt dagen du og. 

Dagens blomsterbilde


Blir vakker denne utover sommeren. Står i sentrum og er ein av flere.

#sommerbilde #kjøkkenklut #blomster

18 kommentarer

Liv T gjesdal

20.06.2015 kl.10:08

Heldige du er som har sol her er det masse gråe skyer men en kan jo alltids håpe på at de letter,Hadde en flotte tur Hadde en deg med regn resten var både solskinn og overskyet.Fikk strikket en del og så det kommer bilder etterhvert som de blir helt ferdige.Jeg strikket og en klut Vårdøg heter den var veldig fin.Ellers er jeg gla på dine vegner at du endelig får litt sol.Ha en fine dag og nyt den ,Klem

Tone

20.06.2015 kl.11:43

Sånn er det bare. Plutselig må man gjøre et helt annet strikkearbeid. Snart er det vel tilbake til et større prosjekt. Flott klut i flotte farger. Kos deg med sol og helg. :)

Liv

20.06.2015 kl.11:47

Hei. Eg har tatt turen min tidlig idag. Gikk nedover før kl. 9 og labba meg opp igjen med varer i ryggsekken. Gjorde godt det. Gikk på Dale igår og heim. Ikkje måte på på to dager. Hehehe.

Blir ikkje stort meir idag. Har sitte i sola, sjølsagt. Måtte inn ei stund for å støvsuge og glo litt i internettverden. Resten av dagen blir i frisk luft, så lenge sola er på visitt.

Fin dag!! 🌸🌸 (Trur dere kan gå langt etter vegen mot Breidalen nå. Grusen er halvveis framme.)

irene

20.06.2015 kl.12:24

Hei. En nydelig dag ja. Fine blomster og en fin klut i nydelig farge. Ha en fin spasertur og nyt dagen. Klem

gretashobby

20.06.2015 kl.12:59

Liv T gjesdal: Er veldig glad vi har sol ja. Skal nyte den så godt eg kan hele dagen. Håper det letter hos deg og. Trodde det skulle vere fint over alt i dag eg.
Kjekt at du hadde det fint på turen din stor sett. Gleder emg til å sjå strikka dine. Klem fra meg

gretashobby

20.06.2015 kl.13:00

Tone: Ja sånn er det bare. Skal prøve å legge opp til første arm på Retrogenseren i dag. Passer ikkje å strikke på verandaen da.
Takk og takk det samme til deg <3

gretashobby

20.06.2015 kl.13:04

Liv: Hei på denne flotte dagen. Så sprek du er blitt da. Det er ikkje dårlig. Og dumt er det jo helelr ikkje. Får skikkelig trening når du går opp att med ryggsekk på.
Vi har vore ein tur på fjelelt og skal snart ut og nyte resten av dagen. Mulig parasollen må opp hehe.
Halveis fremme var litt overdreve, men vi gjekk til ferista og tilbake. Måtte gå over snø ein plass. Og andre plasser var det det god plass å gå andre steder var det barre ei smal rås. Skal sjå om det vart noko av bilda og legger dei da ut i morra. Ha ein fin dag i sola vennen

gretashobby

20.06.2015 kl.13:05

irene: Hei. Ja i dag er det nydelig. Takk for det. Spaserturen var kjekk, skal sjå igjennom bilda no. Fin dag til deg også

mimouna

20.06.2015 kl.17:18

I dag har det vært fint! Her henger klesvasken ute, det er ikke ofte det går an. Deilig duft av soltørket sengetøy, det gleder jeg meg til.

Fine blomster, og kjekt å komme seg ut på tur når solen endelig skinner.

gretashobby

20.06.2015 kl.18:10

mimouna: Ja Det har vore herlig. HAr vaska masse klede eg og. Og fått det emste tørst. I morra vil eg skifte på sengene og håper å få det tørt. Ja, dei er fine. Var veldig kjekt med tur på fjellet i dag. Klem og god kveld til deg

fruensvilje

20.06.2015 kl.18:27

skjønner att du må ha noe lite og enkelt innimellom,en god klut er alltid kjekt å strikke.

Nydelige blomster,ja vi får tru det blir frodigt om ikke så altfor lenge :)

gretashobby

20.06.2015 kl.18:32

fruensvilje: Ja av og til må ein det. Var veldig kjekt. J det satser vi på

Trulte H

21.06.2015 kl.21:26

Den kluten ligner på mine kluter. De er de som fungerer best sier gubben, og jeg må si meg enig. Nydelig farg var det din også. Kos deg med strikking men husk å ta pauser for da varer du lenger. :)

Hekleri og Ra

21.06.2015 kl.22:31

Godt å se at det er andre som må strikke kluter også ;-) Føler det har blitt en del av det i det siste ... men det kommer andre ting etter hvert ;-)

gretashobby

21.06.2015 kl.22:48

Har vel kome frem til samme konklusjon eg og. Men må strikke noen med mønster av og til.
skal prøve på det. Litt vanskelig når det er så gøy

gretashobby

21.06.2015 kl.22:56

Måtte bare den kvelden. Ein heilt enkel en. av og til må det til. Må få opp lageret på kluter også

Hekleri og Ra

22.06.2015 kl.00:03

Hehe ... det er greit å ha et lite lager av diverse ;-)

gretashobby

22.06.2015 kl.09:15

Hekleri og Ra: Ja av kluter må eg det. For dei forsvinner fortere enn eg klarer å lagre dei :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits