Førde tur med bloggvenninne treff :)

God morgen. Her sitter eg da at med pc og frokost. Ser ut av vinduet på tåka og tenker, det blir nok ein fin dag i  dag også. For kvar dag blir da i hovedsak fin, ikkje snat? Dagen er det vi gjer den til. Og av og til får vi hjelp av andre til at dagen skal bli god. 

I grå dro eg til førde emd bss, og med strikketøy i nevene, gjekk det ikkje så tregt som eg ahdde trodd. Er faktsik fult mulig å  ta buss til Førde. Tror nok at eg kjem til å gjere det flere ganger. Men nok om det. Der skulle eg treffe Tonebritt. Som har bloggen http://hekleriogra.blogg.no Ho møtte meg på bussen og så gjekk vi på kafe. Det var veldig trivelig som ein kanskje akn sjå


To blide jenter. Hennes mann vart eg kjend med da eg starta i Olderdalen barneghage for 22 år siden. Han er fra østfold, men bodde her i bygda i 2 1/2 år. Vi hadde mye kontakt i den tiden. HAn jobbet ikkje der lengre, men gjennom to andre som hadde starta i jobb der samtidig som han, vart vi godt kjent. Og han jobbet som assistent på forskulen som det het den gangen der Monika gjekk. 

Etter at han flyttet mistet vi gradvis kontakten og eg var ute av jobb og han flyttet. Slik går det jo til tider. Men vi har hatt kontakt via  facebook noen år no da. Han og Tonebritt flyttet for 5 årsiden til det blide sørland. Det er vel etter det at eg og Vidar som han heter, tok opp att litt kontakt. Han visste vela t eg hadde blogg og ville ha noen tips til kona som ville blogge. Da ho begynte å blogge var eg nysjerrig og eg og ho har fått mer og mer kontakt. vi har hatt planer om å møtest før. Men kvar gang dei har vore i sogn for å besøke venner, har eg vore østafore. Men denne gangen klaffet det. Det vart to trivelige timer. :) Det blir ikkje siste gngen vi treffes for å sei  det slik. Men ofte blir det jo ikkje, siden vi bor så langt fra kvaradre. 

Torstein hadde også eit ærend i Førde i går. Da han var ferdig med det treftest vito og vi tok ein liten runde på butikker før vi dro ned att. Handla litt mat og skulle heim og lage oss mat og slappe av heime. Var ganske sulten, men skulle jo bare kjøre rett ned att. Og det var ikkje mye venting på veg opp sa T. Det er mye veiarbeide på strekninga. Vel om han var heldig på veg opp, så var vi ikkje det på veg ned. Der er både manuelle stopp og stopp med trafikklys. vi  kom akkurat for seitn til at det skifta til rødt to ganger og måtte stå og vente leenge 30 min på ein plass og 15 min på ein anna. Brukte vel vel 2 timer på vegen heim. Gjett om det var noen som var sulten, da vi endelig kunne sette oss ned å ete heime.  Vart ganske utslått resten av kvelden. Men det var verdt det. Det var ein koselig dag. 

Eg må foresten skryte av meg sjølv. Var innom ein garnbutikk og  det einaste eg kjøpte var ein vaier. HAdde lyst til å kjøpe garn til eit nytt sjal. Vil alge samme sort som det store eg lagde sist, men i einsfarga. Men eg lot det vere. Skal få ferdig noen flere av dei  eg holder på med først. 

Fikk pakke i posten i går, men den glemte eg heilt av. Så den skal eg sjå på no. Dere får nok sjå den i morra. For den er fra ei strikkedame. 

I dag er det siste trening med fysio før det blir stengt der. Ønsker dere ein fin torsdag med bedre ver enn her. 

16 kommentarer

annebe

25.06.2015 kl.09:30

Koselig bilde av to fine jenter ...ser på dere at det er hyggelig ja :)..så bra at dere endelig fikk møttes, og gjerne møtes igjen :))

Den ventinga på hjemturen hørtes ikke like hyggelig ut, men da smakte vel maten ekstra godt tenker jeg :)Da var du jammen flink ja ,som ikke kjøpte et eneste garnnøste...hehe...

Ha en fin dag med trening hos fysio og andre sysler :) Klem <3

gretashobby

25.06.2015 kl.09:37

annebe: Takk, syns det ser ut som vi koste oss ja. Ja det var kjekt å få det til. Og no får vi det hvertfall til flere ganger.
Ja maten smakte skikkelig godt når vi endelig fikk mat.
Kjempeflink syns eg sjølv da :)
Takk for det. Fin dag til deg også

Ellbjørg Skinderhaug

25.06.2015 kl.09:39

Ser ut som dere kosa dere godt. Vi trenger slike dager. Skodde med yr i her og , men vi ordner oss på gåtur innover marka mot skytterbanen . Dit går vi ofte --etter grusveien. På hjemtur skal jeg besøke bror min som er på helsesenteret noen dager. J har en kamerat som er der på korttidsopphold, så får han besøk og.. " Slik går no daggan-----"

gretashobby

25.06.2015 kl.09:41

Ellbjørg Skinderhaug: Ja vi gjorde virkelig det. Høyres kjekt ut det da. godt å gå på grusvei. Da får dere besøkt begge to. Så kjekt for dere og dem. Ja slik går no dagan. Bruk den godt.

Liv T gjesdal

25.06.2015 kl.09:43

Hei Ja det så ut som dere koste dere og kjekt er jo det.Flinke Greta som ikke kjøpte garn det skal litt av en vilje til å klare å motstå,Så uheldige dere var på heimturen kan tenke meg maten smakte godt,Jeg var en tur hos ei av mine venninner igår .Alltid koselig når vi treffes selv om vi er sammen på treffen.Lagde pannekaker ok kvelden og reiste opp til 2 gutter som ble glade,Nå har jeg endelig fått mønsteret til Mathias genseren Rannveig kan være litt treg men men -.Her og er det overskyet og grått men håper det vil lette,Lykke til med siste trening ha en fine dag og goe klem til deg

Liv

25.06.2015 kl.10:03

Hei. Å ta buss til Førde er helt greit det, sier eg som tar buss på kver Førdetur. 😃 Du er heldig som kan strikke på bussen. Eg kan hverken lese eller strikke, blir kvalm på et blunk...😝 Ventetida kan være lang, men sånn blir det når vi skal få flott veg. Ekstra lang ventetid forrige veke. En time og et kvarter!! Det skjedde to ganger. Da var visst køen laaaang, og masse sure folk. 😁Blir en tur neste veke, tar nok med strikk som eg har mens vi står i ro. 😃

Koselig å treffe gamle kjenninger. Da går et par tima rasande fort. Eg kan ikkje hugse mannen,

sikkert før mi tid på skulen. Ha en fin dag. Klem.

mimouna

25.06.2015 kl.10:14

Så kjekt at dere hadde en koselig dag. :)

Har nok samme vær her som hos dere - kaldt og regn. Men sånn er det, vi får finne på noe kjekt innendørs.

Lillemor

25.06.2015 kl.11:47

Har nettopp kommet hjem, men måtte innom deg for å se om du var i farta, og det var du med både det ene og det andre :-D Vi har hatt det fint, St.Hansaften kom det ikke noe vått fra oven, så vi satt ute til langt på kveld, men med varme gensere på, he he. C. tente bålet på stranda, tradisjon det skjønner du, og så ble det bryggedans. I dag blir det plenklipping her og vask av sengetøy. Vi skal tenke over hva vi skal gjøre i sommer, hvis været ikke blir 'sommer', da setter vi kursen sydover. Flybilletter får vi tak i og huset til sønnen er ledig :-D Han en fin dag mellom fjellene med strikking og trening, du gjør som du vil :-) Klemmer på vei fra sol, men litt kald vind her nå <3<3 Det er meldt regn og torden her i ettermiddag, pytt, pytt.

gretashobby

25.06.2015 kl.12:48

Liv T gjesdal: Ja vi koste oss. Var ikkje i stor shoppe humør, så det gjekk egentlig greit. Sjelden at maten smaker så godt som i slike situasjoner ja.
Kjekt å treffe venniner av og til ja. Det gjør kvardagen litt mindre grå. Du veit korleis du skal skjemme bort gjengen din hehe. Håper det eltter hos deg ja. HEr skal det lette i morra og neste uke skal det vere knallver. Får vi håpe. klemmen

gretashobby

25.06.2015 kl.12:53

Liv: Hei. Ja men det var ikkje dumt og det gjekk jo mye fortere enn å kjøre ned att. Når ein tar buss er ein jo forberedt på at det tar lengre tid enn privatbil vanligvis.
Lese kan eg overhode ikkje. Kan bare strikke på strikk eg ikkje ser på i det heile tatt. Ser nok litt merkelig ut der eg sitter å stirrer ut medan hendene beveger seg hehe.
Ja det blir bra til slutt. Var bare så dumt at vi var sulten på forhånd. Men vi lærte litt tror eg.
Ja det var nok før di tid. HAn dro i 95/96.
Treffen var veldig kjekke. Håper du får ein fin ettermiddag. klem

gretashobby

25.06.2015 kl.12:54

mimouna: JA det var veldig kjekt. Neste uke skal det bli skikkelig sommer her og da blir det det nok hos dere også. Klem

gretashobby

25.06.2015 kl.12:58

Lillemor: Alltid kjekt når du mmå rett inn å sjå til meg.
så kjekt at dere slapp nedbør og fikk kost dere ute. Tenker at det blir litt meir feiring på oss også når vi flytter østover.
JA plenen har vel ikkje slått seg sjølv. Og kleda må vaskes opp. Men du ahr vel sånt å gjøre :).
Sommeren kommer no. Vi skal hvertfall få somer neste uke elelr alt fra helga. Klart det blir sommer når alle ahr bestilt seg sydentur.
Tipper at det blir varmt nok etter kvart eg. Er optimist i dag.
Optimsitiske klemmer fyker avgårde uten vind

Oddbjørg

25.06.2015 kl.15:42

Så koseleg at du fekk treffa ei blogvennine.

Sanneleg var du flink som ikkje kjøpte garn når du var i ein slik "godtebutikk".

Sommaren let vente på seg. Skodda heng langt nedi og regnet held fram. Godt at ein har noko triveleg å halda på med innafor veggane.

gretashobby

25.06.2015 kl.17:29

Oddbjørg: Det er alltid kjekt å treffe på nye bloggvenner. Ja eg måtte jo bare skryte av meg sjølv da ikkje sant?
Tror vi her særom stadt får fint ver fra søndag av. Blir nok fint hos deg også til slutt. Nyt dagene uansett ver

fruensvilje

25.06.2015 kl.17:45

så hyggelig da å endelig få treffe bloggveninna :))like spennende hver gang en er heldige å få treffe noen en bare kjenner gjennom blogg.

Kan nok være greit å strikke opp litt av garnet en har før noe nytt kjøpes inn hi hi du har jo et lite lager :)

Fint vær,hmmm kaldt er det iallefall og tåke i fjella,2 varme dager fikk vi og det er ikke mye nei

gretashobby

25.06.2015 kl.17:52

fruensvilje: Ja det var veldig kjekt. Er alltid spennende å finne ut om dei er slik ein tror dei er.
Ja eg ahr eit bitte lite lager, så du har nok rett der ja hehe.
Men neste uke blir det knallver, hvertfall her. Måtte sjekke pent.no og dere får fint dere også. Da er det bare å nyte

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits