Liten kjole var med på fjellet i går

Morgen morgen. Liten pasuse på sommerveret i dag og. Men det gjør ingen ting. Vi skal gjør litt huslige ting og trene litt og ikkje minst høre lydbok og da blir det litt strikking også. Det var dei foreløpige planene for dagen som kjem. 

Så over til gårdagen. Vi ville opp å gå litt langs vegen på fjellet igjen. Sjå om det hadde tint masse og det hadde det. HAdde planer om å fotografere i snøen, men den snøen langs vegen var for  skitten. Da fann vi heller blomster å fotografere den med. 


Søt liten kjole i baby daleull. Den er til dattra til ein nevø av meg. Strikket den i str. 6mnd. Syns den ser litt stor ut. Men det er jo ikkje noe problem da. Jenta vokser jo inn i den uansettoppskriften er i dette heftet her.

Snøen var forsvunnen fra veien fra Siplo og inn til Breidalen. Men da vi nerma oss vegen opp til Bridalen, vart det litt snø langs vegkanten. Veit ikkje når dette raset har gått.


Tar litt tid før dei kan kjøre opp vegen her


Ser ut som bommen har fått seg ein ødeleggende trøkk


Jada noen som alltid skaø ta rare bilder av fruen. Dette var det beste hehe

Vi hadde ein fin tur og fann ut  at det hadde tint mye mer enn vi trodde. Håper at det snart er mulig å kjøre opp den andre veien forbi siplo. Håper det er lett å komme seg opp  til dammen når vi har besøk neste uke. Men med dei tempraturene vi er lovet, tror eg ikkje det blir noko problem. 

Da gjenstår det å ønske dere ei nydelig dag. Sjølv om det ikkje er sol og serlig varmt i dag, så skal vi kose oss. 

18 kommentarer

Liv T gjesdal

29.06.2015 kl.09:25

Det var en nydelig kjole og flotte bilder.Jeg hadde overnattingsgjest Det var Rosa Linn som er13 år og så kom Ruben begge dager for han er vldig gla i henne Hun er så flink å leke med han Ruben hadde laget både tegning og perlet små sommerfugler til oss.Det var så koselig Fikk ikke tid hverken til å skrive eller strikke.Vi var på tur så steikte med vafler og lagde rundstykker som Rosa Linn fikk med hjem .hun er så gla for å få være med på kjøkkenet.En koselig men litt slittsom helg.ikke sommervær her heller men ha en fine dag og goe klem

gretashobby

29.06.2015 kl.09:48

Liv T gjesdal: Takk for det. Syns den ble fin eg og. Det er kjekt med slike helge, sjølv om det er slitsomt. Så gøy at dei to går så gått sammen da. Du har nok av tid til å ta deg inn att. SLik tenker hvertfall eg. HA ein god dag. klem

Fru Stussli

29.06.2015 kl.09:58

Så nydelig kjolen var sammen med blomstene. Er så moro å se håndarbeid når det er gjort slik flid både med selve håndarbeidet og med å ta bilde av det.

Her er det også litt overskyet i dag, så jeg planlegger en løpetur og husarbeid. På fine sommerdager er det slitsom å løpe, så det er greit å gjøre det unna på gråe dager. Husarbeid orker jeg ikke tenke på når sommeren er her. Da kan rot være rot :-D

Ha en finfin gråværsdag!

gretashobby

29.06.2015 kl.10:02

Fru Stussli: Ja den kom liksom mer frem kjolen også. Vi liker å fotografere ting ute når det er mulig.
Ja det er sant. Godt å løpe for dem som løper i slikt ver vi har i dag. Det samme er jo å sykle også. Lettere når ein går da.
Greit å ha gjort unna det meste før varmen kommer på onsdag

mimouna

29.06.2015 kl.10:40

Nydelig kjole! Og mye koseligere med blomster enn snø.

Satser på at du har rett i at sommeren kommer på onsdag. Vi vil ha sol!

Ellbjørg Skinderhaug

29.06.2015 kl.10:41

Bra med et ferdig plagg igjen😀Den ble fin. Enkel og grei med og uten noe med armer inni. Du finner alltid et eller annet å fylle dagen med-- du og. Husarbeidet venter til vi tar det, men alltid godt når det er gjort. Visste jeg hvordan, skulle jeg blåst bort tåka💨💨

fruensvilje

29.06.2015 kl.11:10

kjolen ble nydelig,et god fasong på ei lita tulle :) blomster passet nok bedre en skitten snø ja,utrolig att så mye fortsatt ligger,vi skriver tross alt snart juli .

gretashobby

29.06.2015 kl.14:08

mimouna: Tusen takk. Ja, det har du heilt rett i.
Ja eg ahr rett. Og ja vi vil ha sol

gretashobby

29.06.2015 kl.14:25

Ellbjørg Skinderhaug: Ja det er det. Syns den ble det eg og. Ja det er det fine med den. Den kan brukes med Boddy.Å ja da. Er alltid noe å gjøre. No er alt vi hadde tenkt å gjere. Trening vart det det ikkje, men vi har bevega oss masse i dag. Trene får vi gjøre i morra. Hehe, det skulle eg også. Kom regn her også.

gretashobby

29.06.2015 kl.14:30

fruensvilje: Tusen takk. Håper den blir anvennelig. JA det gjør det heilt klart. Vi får håpe at all snøen er borte før august.

irene

29.06.2015 kl.15:30

Hei. Så nydelig kjolen ble. Fargene blir som regel riktig når man tar bilde ute i naturen. Eg stoler på deg at solen kommer tilbake på onsdag. Eg får gjøre litt husarbeid mens eg venter. Ha en fin dag videre. Klem

aina

29.06.2015 kl.17:37

Så nydelig den kjolen var:))) og så sååå mye snø da :)

Liv

29.06.2015 kl.17:38

Hei. Kjolen blei berre lekker! Bedre den er litt stor, blir kanskje favoritten til seinsommaren. 😊

Masse snø oppe i Breidalen og. Kan ikkje kjøre der heller på lenge, så det blir ett fett. Vi får berre roe ned,og det går fint. Bruka ikkje energi på noe så håpløst. 😃😃

Vi har vært på sj.huset idag. Ingen ventetid i det heile på vegen opp. Så var det CT. 1 t. venting mellom blodprøve og kontrast. Så enda en time før bilde. Phuuu. Pluss noe venting på veg heim. Så det holder for en dag. Så nå er det beina høgt, glad for å være heime. Hahaha, skal ikkje være lenge heimifra eg før eg er happy over å være i hus igjen. Ha en fin kveld. Klem.

gretashobby

29.06.2015 kl.17:55

irene: Tusen takk for det. Ja dei blir det. Det er kjekt. Håper eg ahr rett da :). Veldig greit å gjere det unna medan det er slikt ver. HA ein fin kveld. Vennen. klem

gretashobby

29.06.2015 kl.17:56

aina: Tusen takk for det. Ja der er litt snø, men det er fordi det har gått ras da

gretashobby

29.06.2015 kl.17:59

Liv: Tusen takk vennen. Ja det er jo det da :). Ja kanskje den blir det. Kan jo håpe.
Ja liten vits i å stresse med det ein ikkje akn gjere noko med. Men ein kan ønske seg. Håper det er kjørbart opp til dammen til neste uke. Noen som ahr lyst på fjellet når die kjem.
Det var jo bra da. Nok venting på sjukhuset og ja det er alltid godt å kome heim etter slike dager. Det er no dei mest slitsomme dagene der det går med mye tid til venting. Nyt kvelden. Og kjenner eg deg rett så strikker du litt. klem

Tone

30.06.2015 kl.12:06

Så helt utrolig flott kjole. Det ble fine farger sammen. Var så spent på å se resultatet.

Du strikker også til tanteunge-babyer? :) Jeg er så heldig at jeg blir kalt gammeltante, til babyen til niesa mi.

gretashobby

30.06.2015 kl.13:09

Tone: Tusen takk for det. Ja den vart fin. Fornøgd med den. Ja eg gjør jo det. Er ikkje så mange av dem akkurat. Så gøy da :).

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits