Enkel jakke og liten bloggpause

God morgen. Ja i dag skal sommeren starte og  i følge vermeldingene skal den no vare til søndag. Foreløpig er det høgt sjydekke her, men det letter nok snart. Så får vi nyte veret så lenge det varer. 

Strikket ferdig og  fikk vasket den enkle jakken eg har snakka litt om. Blokka den litt med å tre den på meg våt. Det var litt kaldt hehe.


Det regnet litt også. Men det gjekk jo greit. Jakken mangler knapper. Det skal ho som skal ha den få kjøpe når ho kjem heim fra storferien sin. Eg har gjort litt om da. Merkelig hehe. For det første så bruker eg mye tynnere garn enn oppskrifta. Eg bruker Falk. Prøvde å regne ut masketallet, men det vart for stort. Tok til slutt største størrelse og fulgte eller lengda til den størrelsen eg skulle ha. Så da håper eg den passer til fruen. Det skulle vere rundfelling oppe etter 5 raglan fellinger. Men eg tok raglan felling heile vegen. Håper ho syns det er greit. Avslutta med icord felling oppe. Siden det ikkje  skulle vere noko brot. Håper ho blir fornøgdJakken er innsvinga ganske mye. Kanskje ikkje så lett å sjå når eg har hånda i siden. 

I kveld ein gong får vi besøk østfra. Monika og Trym kjem kjørende i dag. Det blir kjekt. Til helga kjem Stian(eldste sonen) . Da blir det fult hus hos oss noen dager. No er det jo sommeren skal vere her også. Håper den varer litt lengre enn meldingene er no da. For 3-4 dager syns eg litt kort tid. Men vi tar det vi får og er fornøgd med det. Vel det er kanskje ikkje meg hehe. Eg er stort sett fornøgd med slik ting er, men veret det elsker eg å klage over hehe. Eg gir veret skulda for alt som er gale. Men uansett så får eg vel godta det veret eg har . Men no gleder vi  oss på besøk og eg regner med at det blir lite blogging på meg noen dager. Det tar eg att når dei har reist. Vil ikkje bruke tida på det no.  

Håper dere får ei flott uke og ta vare på dei dere er glad i. Man veit o ikkje lengre enn dagen i dag. Kanskje ikkje den ein gong. Glad i dere alle. Klem

 

#jakke #cardigan #bloggpause  

 

 

31 kommentarer

Liv

01.07.2015 kl.09:37

God morgen. Der var jakka ferdig. Tenker fruen blir fornøyd du. Den er kjempefin! 😃 Du strikka fram og tilbake altså, var vel gjerne det på mønsteret og? Eg har lyst på den eg og. Får sjå ka det blir til....Masse plana vet du. Bombe!! 😃😃 Ta bilder når det regna går nok fint når jakka var våt fra før...Hahaha. Flotte bilder av deg i alle fall.

Så koselig å få besøk av Monika og Trym da. Blir lang tur for han, for tru han digga å kjøre bil.

Nei været bryr meg ikkje, da skal det være ekstremt. Finner som regel noe å glede meg over i stedet for å bruke energi på været som vi ikkje kan gjør noe med. Sånn er det berre. 😊 Kose dere masse med besøket, og ha ei kjekke veke. Klem.

gretashobby

01.07.2015 kl.09:45

Liv: Morgen. Ja da var den ferdig. Tusen takk for det. Ja eg gjorde det. Ja det var det. Ja den er veldig grei å strikke. Gjorde jo nesten alt rett. Men ikkje oppe i rillene da.På rundfellinga var det strikka høgre bak men siden eg ahdde raglan felling så kuttet eg ut det.
JA men det er da kjekt at ein har masse plana. Ville vore trist uten. Ja det gjekk heilt fint det hehe. Tusen takk for det.
Han liker å kjøre bil, men har vel aldri kjørt så alngt før. Spent på å høre ja.
Ja du er flink sånn du da. Det som irriterer meg med veret er jo at det påirker kroppen slik. Men blir ikkje bedre av å irritere seg heller.
Takk for det. Skal kose oss masse. Håper du får ei fin uke du også. klem

Liv T gjesdal

01.07.2015 kl.09:46

ei,Så flott en jakke du er bare fantastisk å strikke,Veldig fin var du og,Håper dere får fint vær alltid lettere det når en får besøk.Selv reiser jeg til Ebetoft på fredag og kommer hjem på tirsdag da blir det slutt på reisende men skal til Danmark med hele fredagstreffen den 30 august. Det skal stå hei pc tuller av og til.Blir lite strikking på meg kommer liksom ikke helt i gang men litt blir det jo,Har kommet opp til ermene på genseren og har begynt på begge ermene,Liker å strikke de samtidig litt på den ene så den andre,Så holder jeg på med en setesdal i bayull i str,4 år og det går jo ikke fort.Satt ute noen timer i går og det var nydelig .Skal sitt ute idag og må jo benytte sola når den endelig er litt fremme.Ønsker deg en flotte dag og kos deg med besøket ,Blir godt å få se de igjen tenker jeg,Goe klen til deg fra meg

gretashobby

01.07.2015 kl.09:54

Liv T gjesdal: Hei på deg. Tusen takk sakl du ha. Satser på det. Men vi skal nok kose oss uansett.
Kos deg på tur. Skal du vere heime så lenge :).
Du får unna mye strikk du etter kva eg får med meg. Kos deg med finveret og nyt dagene. Eg eller vi skal kose oss masse med ferie besøk. Klem fra meg

Ellbjørg Skinderhaug

01.07.2015 kl.10:12

Fin jakke ble det . Enkel og anvendelig. God ferie sammen med dine. Vi får også "turister "på besøk. 😀😀

Hekleri og Ra

01.07.2015 kl.10:18

Jakka blei kjempeflott Greta :-)

Så koselig å få barna heim en tur. Kos deg masse med de - de er det viktigeste å ta vare på ;-) Stooor klem!

Oddbjørg

01.07.2015 kl.10:27

Kan ikkje tenkja anna enn at mottakaren vert godt fornøgd med den fine jakka!

Skjøner du gled deg til du får gjester. Dei første gjestane her i huset kjem i morgon;fleire på laurdag. Det er meldt regn dei neste dagane. ikkje så positivt når ungdomen har lyst på skikkeleg fjelltur ein dag eller to. Vi får ta det som det kjem.

Kos deg saman med familien!

Fru Stussli

01.07.2015 kl.11:06

Ble en kjempefin jakke. Det enkle er ofte det beste ;-)

Sommerblogging er litt av og på for meg også. Så det blir litt pauser her og der og så kommer vi sterkere tilbake til høsten.

Ha en fortsatt fin sommer og kos deg med gjestene.

Klem

irene

01.07.2015 kl.11:17

Hei. Kjempefin jakke. Den likte eg veldig godt. Enkel og grei til å ta på seg på kjølige kvelder. Var det Drops sitt mønster. Eg mener eg har sett mønsteret her i rotet mitt. Trimmet litt igår og fikk også litt regn på meg. Idag kom solen som du sa. Det er koselig at du får besøk. Kos deg med familien din. Klem

gretashobby

01.07.2015 kl.13:12

Ellbjørg Skinderhaug: Takk for det. JA det er vel den rette karaktristikken. Takk for det. Så koselig da. Kos dere masse dere også.

gretashobby

01.07.2015 kl.13:12

Hekleri og Ra: Takk skal du ha vennen. Veldig kjekt med besøk ja. Det er sant. Familien er det viktigste. Stor klem til deg også

gretashobby

01.07.2015 kl.13:14

Oddbjørg: Tror ho blir fornøgd om den passer henne like godt som den passet meg. Det er alltid kjekt med besøk ja. Så koselig at du gså får fam på besøk da. Nei veret kan vi ikkje gjere noko med. Men vi får ta det som det kommer. Takk det samme til deg

gretashobby

01.07.2015 kl.13:16

Fru Stussli: Tusen takk for det. Det har du rett i. Det blir ofte det når ein har besøk eller er på besøk. Men ellers holder eg på mine rutiner. Det er sant. På hausten er man som regel i vanlig gjenge att. Det er leeenge til hehe. Takk for det. Nyt sommeren du også. klem

gretashobby

01.07.2015 kl.13:18

irene: Hei. Takk for det. Ja det er ei drops oppskrift som eg har gjort litt om på med raglan istede for rundfelling.
Sola har ikkje kommet her enno, men det er veldig godt og varmt da. Takk det skal eg. HA ei flott uke du også. klem

Gørill

01.07.2015 kl.13:29

Ha en flott tid med dine Greta! Nyt de deilige soldagene😎☀️ Flotte plagg du har strikket i det siste. Jeg har vært litt sjeldnere innom i det siste. Nyter sola på Hvaler med mann og ett av barnebarna. Det blir ikke så mye strikking at det gjør noe heller😊

gretashobby

01.07.2015 kl.13:33

Gørill: Tusen takk det sakl eg Gørill. Takk for det. Det er somer og da blir det litt mindre aktivitet i bloggverden også. Blir nok minimalt med strikking den neste uka med meg også. Blir vel helst på kvelden tenker eg. fortsett å kose deg på Hvaler du. Klem fra sogn
Så fin den var.:)

mimouna

01.07.2015 kl.23:52

Flott jakke, den skulle du nesten hatt selv. Kledelig farge og fasong.

Lurt å ta en liten pause fra bloggingen, spesielt når du får besøk. Merker at det er veldig stille i bloggverden generelt nå, folk er nok i feriemodus.

Kos deg masse med familien! *klem*

Tone

02.07.2015 kl.10:20

Neimen så flott ei jakke. Den ligne veldig på en jeg har, men husker ikke om jeg brukte oppskrift på den. Veldig enkel og fin og ei god blåfarge. Du... eh.... har du sånn der full garderobe med strikkaklær :) :) Ha noen fine dager med flere folk i huset.

gretashobby

02.07.2015 kl.11:59

Tusen takk for det ??

gretashobby

02.07.2015 kl.12:02

Skulle vel nesten det. Kanskje eg lager meg ei slik sjølve og. Vi får sjå. Ja det blir pause No. koser meg veldig masse. klemmer til deg.

gretashobby

02.07.2015 kl.12:04

Hadde eg beholdt alt sjølve, hadde eg nok det. Men denne og det meste andre er til andre. Takk for det. snakkes klem

Ann Britt

02.07.2015 kl.12:45

Fin jakke:-) Kor har du henta mønsteret i frå?

Hanne

04.07.2015 kl.21:56

Den var flott, ha en fin helg hos deg!

05.07.2015 kl.16:20

Hei, håper du koser deg med besøket ditt. Hørtest koselig ut med fullt hus :) Jakka ble flott :)

Lillemor

06.07.2015 kl.11:04

Ser at du har bloggpause, men å bytte ut blogging med familiebesøk er bare kos :-) Vi kom fra Gøteborg på fredag, b.barna ble hentet i går, så nå skal vi ta lang ferie, he he, retning hytta. Vi har vært bortskjemte med flott sommervær lenge nå, så regnbygene i dag er kjærkomment for markens grøde :-) Ha en fortsatt fin sommer og kos deg med dine. Søsteren min er ferdig med den lange jakken hun strikket til meg, perfekt for kjølige sommerkvelder ved havet. Sommerklemmer på vei<3<3

gretashobby

06.07.2015 kl.20:00

Eg fant den på drops vennen.

gretashobby

06.07.2015 kl.20:00

Ditt svar:

Eg fant den på drops vennen.

gretashobby

11.07.2015 kl.12:46

Anonym: Eg har kost meg masse med besøket mitt eg kjære deg. Veldig koselig å ha liv og røre i heimen. Takk for det.

gretashobby

11.07.2015 kl.12:47

Hanne: Tusen takk skal du ha. Får ønske deg god helg denne helgen eg da :)

gretashobby

11.07.2015 kl.12:49

Lillemor: JA no har eg hatt bloggpause i halvanna uke og kommer vel ikkje igang att skikkelig før på tirsdag. Godt med ferie hehe. Vi har kost oss masse og dagene har bqre fløge avgårde.
Du er vel på hytta og kviler ut du fremdeles tenker eg. Sommeren har vore veldig skiftenede der nede også etter som eg skjønner. Men ein får kose seg best ein kan uansett.
Hdde vore kjekt å fått sett deg i jakka da. Men eg skal slutte å mase om bilde. Kos deg på hytta du, så skrives vi att. klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits