Hei, på tide med livstegn eller?

Hei til alle i sommernorge. Vi har hatt besøk og har det fortsatt av Stian, Men i dag reiste Trym og Monika heim. Det er ein lang kjøretur, så dei dro herfra kl 6. Vi har hatt det veldig trivelig. Vekslende  ver fra Skikkelig storvarme og flott badever til regn og 8g på morran. Regn ein heil dag, har vi vel bare hatt ein dag og da var vi i Førde. Ein perfekt shopping dag. Det var det mange andre som syntest også. For det var veldig mye folk både i butikker og på kafeen. Eg kjøpte meg ein par til  av Gait line skoa. Da har eg ett til innebruk og eit til ute. Det er dei beste skoa eg noen gang har prøvd. Knalldyre ja, men det får ikkje hjelpe. Og så brøt eg min sjølvpålagde kjøpestopp av garn som ikkje eg har konkrete mål for.


Eg unnskylder overfor meg sjølv at det var jo halv pris på det da :). Det blir nok brukt. :)

Mye srikking har det ikkje vore denne ei og ein halv uke vi har hatt besøk. Litt grann på kveldstid. Ellers har vi vore mye ute på tur. HAr tatt ein haug med bilder og det er mange som skal gåast igjennom før eg kan legge ut noen. Så det får eg ta etter kvart. Det er mange bilder som bare er til privat bruk. Men noen skal eg legge ut etter vart. Avslutter dette innleggget med eit bilde eg tok tidlig på dagen sist onsdag. Før vi fikk besøk


Ein naturopplevelse på verandaen. Vakkert?

Fra tirsdag regner eg med å vere tilbake i vanlige gjenge at  Mulig eg blogger før det, men veit ikkje heilt enno. så inntil da. Ta vare på dere sjølv. 

 

22 kommentarer

Liv T gjesdal

11.07.2015 kl.10:42

Hei min gode venn .Godt å ha deg tilbake,Nydeligt bilde du har tatt.Blir alltid tomt etter godt besøk,Ja nå er jeg ferdig med Mathias genseren den ligger til pressing men bilde kommer.Dagene går uten at jeg får gjøre så mye men i ettermiddag kommer Ruben og skal være til i morgen.Jeg fant garn i dannmark det var hjemmefarget og ren ull og 450 meter på 50 gram ,Betalte 30 kr, nøste.Hadde tenkt å kjøpe mer men da var butikken stengt Kansje det var like godt,Hadde en flotte tur til Ebeltoft nydelig plass,Ønsker deg en fine dag tenker på deg ,Goe klem

fruensvilje

11.07.2015 kl.12:24

hei på deg igjen :) skjønner att det ikke har vært rom for blogging med sommergjester i heimen ,vi drar avsted på mandag så da blir det bloggfritt herfra en stund framover også,mest fordi jeg nå sliter slik med armen så den bør få en lengre kvile :)

nydelig bilde av blomst med sommerfugl da,og spennende garn,hva slags garn er det der da ? ser helt fremmendt ut .

ha en fortsatt fin dag da

gretashobby

11.07.2015 kl.12:52

Liv T gjesdal: HEi på deg også. Er ikkje fult tilbake før på tirsdag tror eg. Men vi får sjå. Det blir alltid tomt ja. Men det går seg heldigvis til. Og Stian er jo her eit par dager til.
Høres ut som eit spennende garn det du kjøpte i Danmark da. Håper du koser deg med besøk og så skrives vi snart att. klem

gretashobby

11.07.2015 kl.12:55

fruensvilje: Hei Connie. Nei blogging blir bort prioritert da ja. Kost oss masse og dagene har fløge avgårde. Gjør gjerne det når ein har det kjekt.
Når eg er tilbake, så drar du :). Ja ja, vi ses når du er tilbake da. Så kjedelig at armen er dårlig da. Håper du snart får gjort noko med den da. Tar meg nok ein tur innom å leser meg litt opp på deg etter kvart. Men no skal eg ut å gå. Ha ein fin dag og god helg

Ellbjørg Skinderhaug

11.07.2015 kl.14:18

Trivelig og se deg igjen--😊

Liv

11.07.2015 kl.15:38

Hei. Håper besøket er snart komt heim og at alt har gått fint. Flott bilde av Neslesommerfuglen. 😃

Går ut i fra det er ullgarn du har kjøpt. Ser tjukt ut, må ha tjukke pinner til det der? Aldri sett det merket. Blir spennande det.

Eg har vært på tur, så nå skal det strikkast. Ha en fin tur og lørdagskveld.

fruensvilje

11.07.2015 kl.21:28

har time hos nevrolog igjen 10 august så får vi se hva som skjer :)

Gørill A. Oelschlägel

11.07.2015 kl.23:41

Hyggelig å se deg igjen :) Nydelig garn, du finner sikkert på noe fint å strikke av det ;)

gretashobby

12.07.2015 kl.09:10

Ellbjørg Skinderhaug: Så kjekt du syns det da. Var litt kjekt å skrive innlegg også.

gretashobby

12.07.2015 kl.09:22

Liv: Turen heim gjekk fint. Godt å vite når dei er ihus. JA syns det vart eit flott bilde. Var tilfeldigvis på verandaen til rett tidspunkt.

Det er Økologisk alpakka fra viking garn. Det skulle eg sjølvsagt ha skreve. Er nok ikkje heilt i vater enno hehe. Håper å få til eit innlegg i morgon. Ja det er tjukt garn. p 5-6. Men mjukt å godt å strikke med. Måtte legge opp til ein vest til meg sjølv i går kveld. Viet ikkje om den blir slik eg tenkte. No har eg flere strikk til meg sjølv hm. Der stod Stian opp, så da får vi spsie frokost. Ha ein fin dag. klem

gretashobby

12.07.2015 kl.09:26

fruensvilje: Ein månad att. Da får vi håpe det ikkje forverrer seg før du kjem til nevrolog. Eg glemte å svare på garn spørsmålet ditt. Det er økologisk alpakka fra Viking. Eit veldig mjukt og deilig garn. Ser slik ut hvertfall. HAr aldri strikket ferdig noe av det garnet før. Begynte på eit skjerf for noen år siden, men fikk ikkje tak i nok garn da. Fin dag til deg

gretashobby

12.07.2015 kl.09:26

Gørill A. Oelschlägel: Det var koselig sagt. Det er mjukt og godt. Prøver meg på ein vest i første omgang. Så får vi sjå

Tone

12.07.2015 kl.09:56

Kjøpestopp på garn uten et bestemt formål, høres kjent ut... Også det med å bryte sånne løfter.

Så trivelig at dere har hatt det så fint.

Tenk så flotte naturopplevelser man kan ha helt opp på verandaen. Nydelig bilde. :)

mimouna

12.07.2015 kl.12:05

Synes du prioriterer helt rett. Strikking og blogging får vente, familien er viktigst. Og sommeren er så kort at vi må utnytte den til fulle.

Koselig at du er tilbake, og at dere har hatt (og har) det kjekt. Trivelig liten gjest på blomsten din. :)

Hekleri og Ra

12.07.2015 kl.15:44

Så koselig å ha deg tilbake igjen :-) Har savnet deg og dine innlegg ;-)

Gøy å se at du faller for fristelsen å kjøpe uten mål ...

lulltove

12.07.2015 kl.22:14

Hei! Koselig å se deg :) Og meg :) Nydelig sommerfuglbilde :)

Marit Stokka

14.07.2015 kl.00:20

Det er alltid kjekt med besøk. Strikkingen får vi ta igjen siden. Vi får gjester fra Amerika i morgen så da blir det nok ikke så mye håndarbeid.

takk for koselig hilsen i bloggen min. Jeg synes det er koselig med Kunststrikk og liker helst å strikke på tynne pinner.

Ønsker deg en fin uke og så får vi håpe på litt godvær.

gretashobby

14.07.2015 kl.09:40

Tone: Hei. Eg ligger visst etter med både det ene og det andre. Tar nok litt tid før eg er heilt i rute att.
Ja slike løfter kan vere vanskelig å holde, spesilet når det er salg på garn. Garn går ikkje ut på dato og det blir alltid brukt.
Tusen takk, veldig glad i det bildet.

gretashobby

14.07.2015 kl.09:41

mimouna: Takk for det vennen. Eg er enig med deg. Det er den heilt kalrt. Og ikkje mange sommerdager heller i år. I hvertfall ikkje hittil.
Takk for at du syns det. Ja ja det var kjekt med slikt besøk.

gretashobby

14.07.2015 kl.09:42

Hekleri og Ra: Tusen takk for det. Du er no snill da. Hehe, det syns du vel ja.

gretashobby

14.07.2015 kl.09:43

lulltove: Tusen takk skal du ha. Det var fint sagt. Takk takk

gretashobby

14.07.2015 kl.09:45

Marit Stokka: Ja det er sant. Ja vi rekker å strikke mer til høst og vinter. Så kjekt da med Amerikabesøk
Ja vi er nok forskjellige der. Eg liker best pinner i melloms sjiktet eg.
Takk det samme og ja vi håper på bedre ver snart

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits