Genser som vokser og noen naturbilder fra ein badetur i sommer

Da er det torsdag og den siste ferieuka til Torstein nermer seg slutten. Vi får bruke dagene som igjen godt. kanskje blir det ein tur på beina, med bil eller vi får sjå. Det viktigste er at vi koser oss sammen. Det gjeld å ta vare på kvarandre medan vi har kvarandre. Veit at ingen veit kva morgendagen bringe.

Det er litt kjølig fra morgonen av, så vi roer hvertfall ned no først. Så får vi sjå kva vi har lyst til å gjøre. 

Kva gjorde vi så i går. Jo eg strikka litt


Denne voks littegrann i går. Den veks litt sakte men sikkert. Er mye flette og perlestrikk på  den, så det går ikkje  fort. Gleder meg no til eg skal begynne på armene. Armer ja. Eg har lyst til å begynne på armene på fanakofta og på den andre genseren min også. Kanskje eg legg opp ei arm av noe slag i dag. Eller så strikker eg på den siste genseren min. Spennende for meg å sjå kva eg bestemmer meg for. Det er nok bare for meg det er spennende da hihi. Men kjenner at eg ahr lyst å strikke mer og så ahr eg lyst til å begynne på noen nye strikk, men no skal eg vente med det. vil ikkje at desse genserne og kofta skal bli ufoer heller.

Nei kanskje eg skal vise noen naturbilder fra da vi hadde besøk


Vi var på Kvamsøy å bade ein dag da vi ahdde besøk. Eller vi sola oss da og vassa. Ingen bade sånn skikkelig. Denne vakkre øya ligg rett utenvor staranda


Dette er den andre øya som ligger der. Vannet her er dermed forholdsvis varmt, siden det er skjerma litt fra sjølve sognefjorden. Det kjem kasnkje fleire bilder fra denne dagen seianre, men avslutter eit frakteskip ut fjorden


Har mange flotte natyurbilder som kommer til å vere med på innlegga utover seinsommeren og høsten. 

Skal dere sjå  på tv i kveld så slå på og sjå sommerbåten i kveld kl 21.30. Da er det sending fra Høyanger. Vi har ikkje tenkt oss i sentrum, men regner med at mange mange andre gjør det. 

 #genser #heimestrikk #hjemmestrikket #naturbilder #sommerbåten

12 kommentarer

Liv T gjesdal

16.07.2015 kl.09:18

God morgen,Igjen en flotte genser du strikkerog nydelige bilderDere har mye fint rundt omkring.Jeg lagde knekkebrød men ikke rundstykker for jeg manglet kesam Må huske det neste gang jeg handler,Kom meg gjennom de værste omgangene på rundfellinga så nå er det ikke mye igjen på genseren tilMagnus.Tok huset og skiftet på senga og ,Var så mye skyer at jeg holdt på inne,Ja tenk ferien er snart over og noe sommervær har vi ikke hatt,Men vi må ta det som kommer å gjøre best ut av det men like lett er det ikke alltid,Ønsker dere en fortryllende dag kos dere sammen og goe klem

gretashobby

16.07.2015 kl.09:24

Liv T gjesdal: Morn morn. Håper den blir bra når den blir ferdig.
Du fikk da gjort masse i går da. Flink er du no også da. Vi hadde 4 flotte dager med det samme vi fikk besøk. Da var det skikkelig sommer. Men det er litt lite da. Men kanskje det blir ein flott haust. Klem

Liv

16.07.2015 kl.10:13

Flott genser med mye arb. på. 😊 Fine bilder og, fra et flott område. Nydelig på Kvamsøy. 🌸Vi trenger ikkje så langt avgårde for å finne sånne områder, når vi er så heldige å bu midt i en turistmagnet. 😃 Ha en fin dag.

gretashobby

16.07.2015 kl.12:46

Liv: JA det er mye arbeide. Håper den blir fiin. Det er vakkert der ja :). Du er og blir ein sogne patriot ja . God du. Kos deg på kaia i dag. klem

Ellbjørg Skinderhaug

16.07.2015 kl.16:04

Der lager du en flott flettegenser---. Ser den er sein å strikke---

Av mangel på nytt strikketøy strikker jeg dokkelester i dag. Regn og tåke , så vi fyrer litt i ovnen.

gretashobby

16.07.2015 kl.17:51

Ellbjørg Skinderhaug: Håper den blir fin ja. Masse arbeide. Det går seint.
Dokkene trenger vel sokker dei også. Her tenner vi stearinlys i dag. Men no skin sola

mimouna

16.07.2015 kl.18:07

Forelsket meg i den lille øyen, jeg. Fantastisk med snødekte fjell i bakgrunnen. Koselig å vasse litt også, selv om det ikke frister å legge på svøm i kaldt vann.

Nyt de siste feriedagene, veldig godt at dere har det så kjekt sammen. (Og jeg synes absolutt at strikking er spennende! Man må jo bruke litt tid på å besetmme seg for dagens spøt, og noe frister mer enn andre ting.)

gretashobby

16.07.2015 kl.18:29

mimouna: Den er vakker den lille øya ja. Såg den på tv fra andre siden i dag. Da vi følgte med på minutt for minutt fra Soghndal til Høyanger. Det var kjekt å vasse. Altfor kaldt til å bade for min smak. SJølv om det var sommer den dagen.
Vi nyter så godt vi kan og i dag ahr eg strikket på ein anna genser. Ingen blir ferdig snår eg skal strikke på 3 store prosjekter samtidig. Men men . Sånn er det. Regnet med at du syns det er spennende ja hehe.

Hekleri og Ra

16.07.2015 kl.21:05

For noen prosjekter du jobber med :-) Bare store prosjekter, er helt imponert over at du orker det :-) Ha en flott kveld!

gretashobby

17.07.2015 kl.09:39

Hekleri og Ra: Hehe, hadde lyst til å lage mye, så da vart det slik. HA ei fin helg vennen

Tone

18.07.2015 kl.00:34

Ja, viktig å ta vare på hverandre mens vi har hverandre. Sånn er det :) Så fin genser, og så mye arbeid med alle de flettene Phu....

gretashobby

18.07.2015 kl.09:16

Tone: Ja det er det. Er kanskje eltt å glemme av og til. Men veldig viktig å hugse på. Veldig mye arbeide ja. Men kjekt arbeid. Men det går seint. Spesielt når eg strikker på 4 store plagg samtidig.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits