Kjøkkenklut på sommerdagen som var i går.+

God morgen til alle. Kort oppdatering om veret. Det regner. Ferdig med det. I går ahdde vi ein fin somerdag det meste av dagen. Vel det var soerdag heile dagen, men sola forsvann og det var ingen storvarme utover ettermiddagen. Men vi nytte dagen godt. 

På verandaen strikket eg ferdig ein klut eg sist strikket på da vi var på stranda 4. juli.


Skulle strikke ein klut i alongen til Bitta. Men det vart det visst ikkje hehe. Ein dag skal eg vel klare å bruke oppskrift på klut også.

Tidligere på dagen så trente vi på kvar vår måte. Vi starta sammen da. Han jogga sakte bort til trappa og eg sykla  ved siden av. Når han begynte på stigningen opp, syklet eg fremover bygda. Målte ikkje, men det vart ei knapp mil tilsammen. Sykkla ikkje fort. Målet var å greie målet som var opp nye veien til nye og gamle veien møtes. Tilbake går det jo fort da. Siden det er nedover bakke liksom. Men det betyt jo at det var oppover bakke  fremover da. Det langsiktige målet er heilt frem til kraftverket med ein runde i bygda først. Men eg må ta det gradvis. 

Var ein tur bak tunellen også og T hadde sjølvsagt med kamera. 


Litt spesiell vinkel som gjorde bildet litt spesielt.


Tja ikkje mye å sei om dette


Var nok ein perfekt dag på fjorden i går.


Revebjeller er ein favorittblomst for T

Skal ut å bevege oss i dag og. Men veit ikkje  ehilt kosssen enno. HAr ein plan men får sjå om eg får overtalt T til det. Nyt dagen samme kva ver du har i dag. Eg blir nok våt. 

#kjøkkenklut #revebjelle #naturbilder #regn

10 kommentarer

Liv T gjesdal

18.07.2015 kl.09:29

God morgen.Alldeles nydelige bilder er helt imponert,Flotte klut og Tenkte jeg skulle begynne med ugleputa må jo komme igang med julegaver.Ellers ble det litt strikking på kofta.Her er og regn ,Dette kalles sommer,ja ja,Var på tur til Vase igår med min bror og de andre 2, Hadde flott vær og det ble en flotte tur fot vi kjørte ikke e 39,Idag blir det nok roligere,God tur på treingen og ha en fine dag og goe klem

gretashobby

18.07.2015 kl.09:35

Liv T gjesdal: Tusen takk. Kluten er god den. Ja no må du jammen begynne hehe. Uglepute er fint ja. Så kjekt at det vart ein fin dag saman med din bror i går. Takk for det. Vi skrives. Klem herfra

Ellbjørg Skinderhaug

18.07.2015 kl.10:02

Ha ei fin helg😊

Liv

18.07.2015 kl.10:14

Lysna litt i været, blir kanskje meir bygete. Vi får kle oss etter været hvis vi skal ut, så går det nok bra. 😃 Flott klut du har strikka. Eg og har strikka kluta i det siste, har ei som ønska seg det. Men de er noe enklare enn dine, ingen fletter på. Ho ville ha knallfarga, så de synes i allefall. 😊

Fine bilder av blomster. Flott at T. lika revebjølla. For det gjør dei fleste i Sogn og Fjordane. Den er valgt til fylkesblomsten. Eg strikka jo vottane med blomsten på. Trur mønsteret blei laga etter kåringa. Eirin har tatovert revebjølle på overarmen....😃😃 Ha ein fin dag.

Tone

18.07.2015 kl.10:24

God morgen. Nydelige bilder, fra en soldag. :) Sprek dere er da.

Den ble flott den kluten, -ikke alt blir som man planlegger. Jeg tror jeg tar klutealongen til neste år.... :)

gretashobby

18.07.2015 kl.11:56

Ellbjørg Skinderhaug: Takk vennen. Ønsker deg ei fin helg også

gretashobby

18.07.2015 kl.11:59

Liv: Ja det ser bedre ut enn forventa. Vi sykla i 35 min uten at det egentlig regna.
Kluter er kjekt å strikke inni mellom. Og gode er dei jo.
Kluter kan godt vere knallfarga. Kjekt det. Samme kva mønster ein har berre det blir kluter
Ja han sa at den blomsten som kom til å minne han om Høyanger når vi har flytta er revebjelle.
Hm, stilig. Ha ein flott dag vennen. Klem

gretashobby

18.07.2015 kl.12:01

Tone: God formiddag. Takk for det. Vi prøver vi prøver. Må bygge opp litt form før vinteren.
Takk for det. Eg tror eg slutter å melde emg på. Ingen vits siden eg ikkje strikker dem. HA ein fin dag klem

mimouna

18.07.2015 kl.12:15

Dagen i går var nydelig, ser ut som om dere fikk utnyttet den også. Fine bilder!

Strikket klut i går, jeg også. Tror det må være det perfekte sommerstrikketøyet, lite og kjapt, og i bomull. Morsomt å se at dine Bitta-kluter alltd blir Greta-kluter uansett. *fnis*

Her regner det i dag, så da er det ullgarn på pinnene. Fortsatt god helg!

gretashobby

19.07.2015 kl.09:42

mimouna: Ja vi må bare nyte dei få fine dagene vi får. Takk for det. Ja klut er perfekt strikk til utestrikk i sola. Ja eg er og blir Greta eg da.
Var ullgarn på pinnene hos meg også. Vesten voks litt i går.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits