Ein vest er kjekt å ha

God morgen i regnveret. Hørte nett på vermeldinga og vi  skulle få  to dager uten regn og kanskje til og med litt sol dei neste dagene. Jippi, da skal eg glede meg til i morra og torsdag. Fredag og resten av helga bør vi visst glemme fort. Men det kan snu seg. Kanskje dei tar feil. Uansett får vi det veret vi  får. 

Eg har tenkt å ligge litt lavt med treningen noen dager, men skal syle til sentrum for å klippe emg i dag. + pluss noen små ærender. Da blir det regnklede da. Går bra det og. 

Eg kjøpte jo garn på salg da vi  var i Førde sist. Klarte å holde meg fra å begynne på det garnet, så lenge vi ahdde besøk, men når besøket dro, måtte eg bare strikke litt av det nye. Valget falt på ein vest. 


Som overskrifta tilsier, så har eg valgt feil topp under, men det får berre våge seg.


Eg har valgt å ha den uten lukking. Det skulle vere som eit belt den vrangborden i livet og forlenga med lukking av to  store knapper. Men det ville eg ikkje ha. Så får eg sjå seianre om eg syns eg treng knapper. Denne skal eg enten ha sjølv eller eg gir den vekk i gave. Ikkje heilt sikker enno. Noen som har lyst på den ?

Den er strikka i øko alpakka fra viking garn på p nr 7. Den er dermed litt løsere strikket enn garnet tilsier. Men siden eg strikker stramt, så gjekk det heilt fint

DAgen i går gikk med til klesvask, strikking og så såg eg på Tour de Franch. Vi rusla ein liten tur etter at T var ferdig på jobb. Og så var den dagen oppbrukt. 

I dag er det da ein heil haug med klede som må brettes og legges på plass. Men det får bli etter klippinga. Så får eg sjå kva eg skal gjere seianre. Strikkever er det hvertfall. Etter middage i dag blir det ukeshandling. KAsnkje eg klarer to ukes handling. Da må  eg jo spe på med litt innimellom da. Vi får sjå. 


Kva er så dette da? Eg ser både øyne og nese og munn. Eller kanskje det er ein snute. Kva ser du?

NAturen er fin og kan virkelig få fantasien i sving. No får eg ta meg ein runde å surfe litt. Eller lese nettaviser. Skrives i morra 

#vest #øko alpakka #vikinggarn #naturfigur 

22 kommentarer

Liv

21.07.2015 kl.09:22

Morgen. Vesten var veldig fin. Du kan ha åssen topp du vil til den fargen, og det er jo bra. 😊

Skal nedover eg og, i halv elleve tida. Bussen heim, for veskene blir tunge...

Var flott den stubben. Trur det må være et troll som har stivna av frost i nordavinden i vår. 😃😃

Får finne på noe innomhus idag, det går nok bra. 👍 Fin dag, klem.

Liv T gjesdal

21.07.2015 kl.09:23

God morgen Eg ser et flott troll på bilde men det har bare ett øye men er ganske fint synes eg,Det var en fine vest og fine farge,Idag ska Ruben komme her så det blir spennende,Her er det og regn og dette heter sommer Ganske rart i grunnen Jeg skal til Stavanger på torsdag med venner da er det glamaten men vil se været ann først,Lykke til hos frisøren og ha en fine dag ,Goe klem fra meg

gretashobby

21.07.2015 kl.09:29

Liv: Hei. Tusen takk skal du ha. Kan jo det, men mønsteret passa liksom ikkje inn syns eg no når eg såg bildene.
Har ikkje Eirin i dag da til å kjøre deg.
Det var eit godt forslag du. Det kan godt vere hehe.
Ja vi får gjøre det. Og det går nok heilt supert. KAsnkje eg ser deg i sentrum da. Klem

gretashobby

21.07.2015 kl.09:32

Liv T gjesdal: Morn du. Troll kan det godt vere ja. Fin var han hvertfall. Takk for det.
Ja det er ikkje sommer slik i fjor hvertfall og ikkje året før der heller. Men kanskje vi får ein fin høst i stede. Vi fortjener no det da. Snøen bør jo tine før det kjem ny hvertfall.
Kos deg med besøk av Ruben. Så skrives vi. Forresten så skal det vere fint sørpå torsdag. klem

Tone

21.07.2015 kl.09:41

Flott vest. Og raskt levert :) Den syntes jeg ble kjempetøff. Ikke verst at du klarer å holde deg unna strikking når du har besøk. Ikke litt snikstrikking engangmen folket ser bort ??? :D

Jeg ser et troll, et snilt et, med mose og trekløver. a en god dag videre.

malla

21.07.2015 kl.10:11

Fin vest su har laga synest faren var fin passer il det meste . Her hos er det i ferd med å lette opp. Hadde ein bra dag i går sjølv om det var litt overskya.

Gudrun

21.07.2015 kl.10:21

Kjempe fin vest.du er så flink til nye oppskrifter og modeller. Naturen er fin ,,trollet også.

Hobbystua

21.07.2015 kl.11:50

God dag i regnværet fra meg her i vogna også Greta 🌂 En flott vest har du strikket deg og den vil jo passe til mangt i denne fargen. Håper du har det bra selv om været ikke er med oss denne sommeren❓ men godt en har håndarbeider og ta frem når dagene er grå.Stubben ser jeg med samme syn som deg.artig den.nå mobilblogger jeg så håper det kommer frem her.Ønsker deg en fortsatt fin dag og så må vi nyte solen når den kommer tilbake.Klem fra Marianne 🙋

irene

21.07.2015 kl.12:11

Hei. Fin vest og fin farge. Vesten er god å ha på kjølige dager, holder deg varm i ryggen. Det ligner nå litt på et troll. Det er mye rart vi finner i skogen. Her regner det, så det blir mye innedag med bok og strikketøy. En liten tur må det bli også. Ha en fin dag. Klem

gretashobby

21.07.2015 kl.13:30

Tone: Takk for det. Er jo tjukke pinner, så da går det jo fort. Når vi har besøk, så er det så mye anna som skjer, så da rekker eg ikkje det. Anna enn litt på kvelden da.
Er sikkert eit snilt lite troll. Ikkje farlig utyske hvertfall.takk det samme til deg

gretashobby

21.07.2015 kl.13:31

malla: Tusen takk for det. Ja ein praktisk farge. Hm, da er det kasnkje håp her inne også. Jo da dagen i går var ikkje verst den.

gretashobby

21.07.2015 kl.13:32

Gudrun: Tusen takk for det. Takk det var koselig sagt. :)

gretashobby

21.07.2015 kl.13:35

Hobbystua: Ja det regner visst på østlandet også i dag. Takk for det vennen. Ja den passerr nok til det meste. Og så er den varm og det er det viktigste. Blir god til vinteren. Jo da eg ahr det bra eg. Lengter etter bedre ver, men det kan vi ikkje gjøre så mye med.
Ja, vi er heldige som har håndarbeide å kose oss med på slike dager.
Den kjem frem så bare det. Du har blitt flink til å mobilblogge no.
Heilt kalrt. Sola skal nytes når den dukker opp att. Kasnkje den kjem alt i morra. Klem fra våte sogn

gretashobby

21.07.2015 kl.13:37

irene: Hei. Takk takk. Praktsik farge ja. Ja det er eit praktisk plagg om vinteren. Tror det må vere eit snilt troll ja.
Regner viss mange steder i dag. Vi får bare kose oss med inneaktiviteter. Har vore nedover å klippa meg og så skal vi handle i ettermiddag. Så da får eg lufta meg igjen. Ha fortsatt fin ferie. klem

Oldemorbloggen

21.07.2015 kl.14:32

Du er rask med strikkepinnane, ein fin vest på null komma niks. Eg ser eit typislk skogstroll.

Ellbjørg Skinderhaug

21.07.2015 kl.16:58

No har du vært produktiv med strikking ei stund. Tydeligvis har det vært noen dårlige værdager hos dere og. Hos meg har dagen gått med til uventa besøk og med ett er det tid for middag--- ha en fin kveld😊

gretashobby

21.07.2015 kl.17:22

Oldemorbloggen: Tja Har hatt tid denne uka da. Og så er det jo tjukke pinner og garn. Mene g er godt fornøgd med den. blir nok god til vinteren.
Skogstroll som hadde passa fint i skogen din:)

gretashobby

21.07.2015 kl.17:23

Ellbjørg Skinderhaug: Har att tid og passende ver no ja.
Så koselig da. Og da fyk dagen avgårde ja. Min gjekk litt tregt ei stund, men så kjefta eg på meg sjølv og da gjekk det bedre hehe. Fin kveld i trøndelag

fjellgeitbundingen

22.07.2015 kl.08:12

Hei, jeg såg ei trollkjerring i stubben din på bildet. Her har du laget en flott vest. Håper du får salg på den. Nå skal jeg stå opp og se om jeg får litt ut av dagen. Mulig jeg må ta litt bilder til dere for å inspirere meg selv til de kjedelige tingene. Så håper jeg mannen klarer å finne igjen bildene jeg slettet uten å lagre i går. Fy, så ergelig det var..

gretashobby

22.07.2015 kl.08:36

fjellgeitbundingen: Hei. Trollkjerring kan det vel også vere ja :). Ja den er hvertfall god. VAr frostig da eg stod opp i dag. Så no har eg den på meg. Spørs om eg må lage flere slike. Kanskje ein i striper.
Det var ei fin vinkling. Ta bilder til oss for å inspirere deg sjølv.
Huff da. Det høres veldig kjedelig ut. Men låg dei på pc'en, så ligger dei vel i søppelbøtta bare. ? HA ein fin dag

mimouna

22.07.2015 kl.09:51

Fin vest, akkurat passe stor og varm. Du kan jo lukke den med en sjalnål, hvis det trengs. Så slipper du knapper.

Ser flere troll i den stubben, artig. Dere finner så mye flott i naturen!

gretashobby

22.07.2015 kl.09:54

mimouna: Den er faktsik veldig god. Den er tatt ibruk. Så da skjønner du kor flott vær vi har i dag. Ja det kan eg. I dag glemte eg å legge med naturbilder, men det kjem flere i morra.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits