Tilbake igjen. Måtte bare strikke sokker

God morgen kjære lesere. Viss der er noen att der ute :). Da har siste feriegjestene reist for isommer. HAr hatt besøk av alle våre i sommer og det er kjekt. Veret var faktsik med oss. Tror at Dei fineste dagene vi har hatt i sommer har vore når vi har hatt besøk. Både når det gjelder ver og anna :). Vi har kost oss masse. Det blir alltid så stilt og tomt når dei drar. Men det sei eg kvar gang, så eg skal ikkje utdype det mer. 

Dagen før besøket kom, fikk eg så forferdelig lyst til å strikke sokker. Og det er jo eit greit strikk når vi har besøk. Først strikket eg eit par røde


Det er strikket i Fabel fra drops på p nr 3. Da trådene var festet, så var dei  adoptert :). Ingen ting gleder ein strkkker meir enn det :). Da kunne eg jo og måtte eg jo legge opp eit nytt par. Det tar vi i morgon. 

Det har vore ein spesiel sommer. Vi har ikkje vore noen steder, men har hatt mye besøk. Sommrene før har hvertfall eg vore vekke heile sommeren, og T det meste. Einaste turen vi skal ha er ein tur til Bergen mot neste helg. Det blir litt kjekt. Da håper eg virkelig at Bergensveret viser seg fra sin beste side. 

Blir nok litt husarbeide på meg i dag, ein sykkeltur og ein tur på butikken. HAr ikkje vore på butikken egnetlig siden vi fikk besøk. Så no er det tomt for meieri produkter. Dagen går nok fort som vanlig. Og kvardagen går segg nok til etter kvart. 

Kommer tilbake i meir normal modus i morgon. HA ein fin dag.

#sokker #barenesokker #fabel

20 kommentarer

Oddbjørg

30.07.2015 kl.09:32

Hei Greta!

Eg er her :-). Skjønar kva du meiner når du seier det vert stille etter gjestene er reist. Våre er og reist. Mannen i huset har byrja på jobb. Vi har berre tatt nokre dagsturar; elles heldt oss ved heimen. I går var det strålande ver, og etter middag tok vi ein "fjell"tur. Ikkje så veldig høgt, men turen tok rundt eit par timar. I dag er skodda og regnet tilbake, så eg har tatt ein tur på syrommet. Får sjå kva som kjem ut av den stunda etter kvart.

Fine sokkar! Kjekt at dei får nye eigarar med det same. Lester som eg kallar dei, treng ein jo meir enn eitt par av.

Ha ein fin torsdag!

Liv

30.07.2015 kl.10:00

Månings! Når en har det kjekt er alle glade. 😃 Du har nå ikkje berre vært heime i sommar....ha du det da, Nøtterøy og Bergenstur? Dere har jo lufta dere. 😃 Vi har ikkje vært vekke, ikkje på hytta heller. Har ikkje vært kjørbart, før i går. Da kom første bilen seg gjennom snøen. Sjåføren vår reise ut igjen idag, så nå venta vi til ho kommer heim. Blir berre en dagstur uansett. Sånn er livet akkurat nå, som eg sier. Takla det og. 😃

Fine sokker, og kjekt når noen vil bruke. Ha en finfin dag der nede! 😊 Klem.

Liv T gjesdal

30.07.2015 kl.10:01

Hei Velkommen tilbake du har vært savnet,Ja du strikker sokker det gjør jeg og men nå må jef finne nye prosjekter.Har begynt på ugleputa så måtte jeg rekke opp det jeg hadde strikket på frydkofta for den ble så stor men har snart strikt opp det gamle,Ellers kommer guttene her mens mor skulle til kvadrat,Alltid tomt når en blir alene igjen vondt de første dagene men så går det seg til.Flotte sokker,Håper du far en fine dag,goe klem til deg

gretashobby

30.07.2015 kl.10:05

Oddbjørg: Så kjekt da Oddbjørg. Ja slik er det jo her også. T har vore på jobb medan vi hadde siste besøk også da. Men han har heldigvis ikkje laange dager for tida. Ikkje noe godt ver her heller i dag. Så glad at det har vore fint medan dei var her.
alltid kjekt når nokon vil bruke det eg lager. Da kan eg lage nye. Fin torsdag til deg også.

gretashobby

30.07.2015 kl.10:16

Liv: God formiddag du. Ja det er sant. Eg meite sjølve sommeren. Nøtterøy var før sommeren det. Kom jo heim før juni. Bergen har eg ikkje vore, men skal. Ja vi har lufta oss i år. Men sjølve sommeren har vore annleis enn vablig. Men det var ikkje noe gale i det. Bare uvanlig :).
Er det kjørbart heit opp jo, ja det var jammen på tide. Da har dere noe å sjå fram til da.
Ja sånn er livet, men du takler jo det meste. Og ser det posetive i alt. Eg mente overhode ikkje å sutre. HAr hatt ein flott sommer eg. Men annerledes :)
Takk det samme til deg klem

gretashobby

30.07.2015 kl.10:19

Liv T gjesdal: Takk for det. HAr nok av prosjekter. Men fikk så lyst til å lage sokker. Og da lager eg sokker. Kjedelig å måtte rekke opp, men det fikser du og får det til at etterpå. Alt gårseg til og blir det samme gamle att. Og kvardager er det mest av så da får ein nyte dei også. No skal eg komme eg igang her. Ha ein fin dag vennen. klem

Ellbjørg Skinderhaug

30.07.2015 kl.12:31

travelt blir det når en har mye gjester,, men du verden så greit at de vil komme og være sammen med oss noen dager. Vi" gamle" klarer oss heldigvis alene, og godt er det når det blir noen stille dager, meni koser oss med barn, barnebarn og oldebarn etter tur og orden. Så moro at det var noen som behøvde sokker. Da kan du bare legge opp til et nytt par med en gang---😀😀

gretashobby

30.07.2015 kl.14:59

Ellbjørg Skinderhaug: Travelt og ikkje travelt. Det er bare annerledes rutiner egentlig. Man blir ikkje sliten i kroppen. Veldig kjekt at dei vil kome. Ingen ting er kjekkere enn det. Ja det er sant det. Er heldige vi som har familie. Det er gjort og felt av og gitt bort. Kommer i morra det. hehe

Hobbystua

30.07.2015 kl.15:34

Heisan kjære Greta:-) Sokker er fint og strikke og slikt kan en jo ikke få nok av heller. Fint at noen setter pris på det man lager og får nye eiere med det samme,ja det gleder en like mye som og sitte og strikke slikt:-) Du får nyte litt ro og fred nå men skjønner det er tungt når det blir tomt i stua igjen. Men tenker du har litt og gjøre etter besøket isommer ,så arbeidsledig blir nok ikke du med det første. Vi har også kun vært i vogna i sommer men har jo 14 dager til gode og bruke senere i høst til sydenturen. Det er nok godt og ha nå som sommeren har vært regnfull/mye vind blant annet. Ønsker deg en fortsatt fin dag og kos deg du Greta:-)) Klemmer fra Marianne:-)))

Oldemorbloggen

30.07.2015 kl.15:44

Flittige Lise slår til igjen, med sokkar denne gong. Det er nok tomt etter feriegjestene, men sikkert litt godt og, kan eg tenkje meg.

gretashobby

30.07.2015 kl.17:33

Hobbystua: Ja sokker blir det aldri nok av. Veldig kjekt å gi vekk når noen blir så glad. Skal kose meg litt i morgon med strikketøyet mitt tror eg. I dag har dagen gått vekk til alt anna. Arbeidsledig blir eg aldri.
Har ein del ferie att t også. Så det blir nok ein tur østover før nyttår. men veit ikkje heilt når. Og noen småturer med enkelt dager. Kos deg sjølv du vennen. klem fra meg

gretashobby

30.07.2015 kl.17:34

Oldemorbloggen: Hehe. Alt til sin tid ja. alt går seg til veit du

Hanne

30.07.2015 kl.17:57

Du får det til å nappe i strikkefingrene mine. :)

Alltid like trivelig å stoppe innom bloggen din, og i dette ruskete sommerværet blir jeg veldig inspirert til å holde meg inne med et godt stykke håndarbeid. :)

Ønsker deg en flott dag!

fjellgeitbundingen

30.07.2015 kl.21:29

Hei, så fine sokker du har strikket, og først og fremst koselig å ha deg tilbake. Ser også jeg ikke har lest innlegget med fanakofta og lav-karbomiddag før, så de har jeg nok bare mistet. Har jo vært litt av og på her jeg også i sommer. Sommerene er jo generelt hektiske for folk flest, men det gjenger seg vel til. Gleder meg til å se Fanakofta ferdig jeg også, og et nytt sokkepar. Husker min bestemor også synes det var rart når alle dro, men snart er livet tilbake i gjenge igjen.

gretashobby

31.07.2015 kl.08:58

Hanne: Så kjekt da. Det var veldig koselig sagt. Sånt liker ei gammel dame å høre. Ha ein fin dag du og :)

gretashobby

31.07.2015 kl.09:02

fjellgeitbundingen: Hei. Takk for det. Det var kjekt at du syns det. Vel eg veit jo at du syns det, men kjekt å høre alikevel :). Den kjem snart den ferdige fanakofta.
Er ikkje så mye aktivitet i bloggverden om sommeren. Spesielt ikkje i juli. Fordelen er at når eg har vore vekke, så tar det ikkje så lang tid å lese seg opp att.
Om ein ikkje får med seg alle innlegg, gjør jo ikkje det noko. Kan jo ikkje å rekke å lese alle innlegg heller.
Går seg fort til heldigvis. At huset blir tomt mener eg. Slik er jo livet da. Ha ein fin dag vennen

Tone

31.07.2015 kl.09:27

Fint at du er tilbake. Så fine sokker, og så heldig du er som må strikke sokker. Jeg kunne godt tenkt meg å vært der, jeg også, at jeg bare må strikke sokker. :) For det er så mye vakkert og anvendelig.

Blir litt sånn med oss også i sommer. Reiser minimalt, men har mange feriegjester.

Ha en fin dag i dag. :)

gretashobby

31.07.2015 kl.09:58

Tone: Takk for det. Sokker er det kjekkeste eg veit til tider. Ja men da er det vel bare å strikke sokker da. Har alltid digget det. Og strikker masse sokker i løpet av eit år. Men lageret blir aldri stort.
Vi bruker ikkje ha slike sommerer, men i år vart det slik. Takk det samme vennen.

mimouna

01.08.2015 kl.15:45

Kjekt når sokkene blir adoptert straks de er ferdige. :)

Man trenger ikke reise langt for å ha ferie, koselig med småturer og masse besøk også. Men litt mer sol skulle vi nok gjerne hatt.

gretashobby

01.08.2015 kl.18:15

mimouna: Ja det er veldig kjekt. NEi det treng ein ikkje. Eg har jo vore østafor før og skal vel ein tur til før vinteren kjem. Det vart ein annerledes sommer i år. på flere måter. Vil så gjerne ha litt meir sol. Trenger litt varme på fjellet også. Så kanskje det kan bli noe bær. Men vi får ta det som det kommer.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits