Måtte lage eit par sokker til

Da er det snart helg att og vi er snart ferdig med juli. Kvar har sommer månadane blitt av?Vi har hatt noen fine dager ja. Men dette året er ikkje heilt normalt. Når snøen ikkje har forsvunne fra fjellet heilt enno og det er ikkje bare her. Eg håper inderlig at vinteren kjem veldig seint og at vi får ein fin høst. Ekspertene og dei som spår været er uenige. Så vi får vel bare ta dag for dag og vente å sjå :)

I går la eg ut eit sokkepar som fikk ny eigar da tråden var festa. Måtte jo lage eit par til når eg først den eine fikk sokker. Så her er sokkepar nr to.


Dette er også i Falk på p nr 3. Var så kjekt å kunne strikke sokker att. Har fått spørsmål om to nye par men da med lange skaft. Kanskje eg begynner på eit av dei i dag. Dei to siste dagene har eg strikka på min tynne genser. No har bolen på den kome opp til under armene. Men to dager med genser strikk på p nr 3 er nok. Det må bli litt tjukkere pinner. Kanskje nr 4 i dag. 

I går vaksa eg masse klede, men eg rakk aldri å få hengt noko ut. For det kom regn før eg rakk det. ellers gjekk dagen vekk til alt anna enn eg hadde tenkt. Men det er heilt greit det. Rakk hvertfall ikkje å kjede meg. Det at eg i går strikka på den tynne genseren, bør vel rettes til i gårkveld da. Strikket ikkje ein maske før kl var 18. 

I dag er planen å roe heilt ned og så skal eg ha meg ein sykkeltur. Var på fleire små i går, men tror eg trenger ein som er litt lengre. Får sette meg på sykkelen og sjå kor langt kroppen vil, tenker eg. Vi får sjå. 

Kanskje eg skal avslutte med eit naturbilde


naturen er fin
Har mange flotte bilder liggende på pc'en. Mange av dei har dattra mi tatt og resten er det T som står for. Bare noen få er fra meg. 

Da skal eg skrive noen mailer og lese litt blogger. Ha ein fin dag

#sokker #ragger #naturbilder

23 kommentarer

Liv T gjesdal

31.07.2015 kl.09:20

Så koselige bilder fra naturen .Ser mye rart når du studerer de.Flotte sokker igjen du er bare en superstrikkerske,Jeg fikk strikket opp opprekksgarnet men det går seint ja når det er på pinne 3,Hvor ble sommeren av dette året.Skal til Sandnes idag å se på huset som min bror har kjøpt,Blir spennende.Ønsker deg en flotte dag Husk ikke sykle for langt.Goe klem til deg

Liv

31.07.2015 kl.09:22

Hei. Veldig fine sokker og nydelige naturbilder! Kjekt med garn som laga mønster sjøl. 😊

Sto i ei avis for et par dager siden at sommerværet i år er det som er normalt, men at vi er så opphengt i sommeren som var i fjor, og den var unormal! Sånn som vi hadde det i fjor hadde det ikkje vært siden 1900. Tru det den som vil, men eg måtte jo le. 😃 Rare greier og vanskelig å fatte, men målingene må vi vel tru på. Som du sier, ta dag for dag er vel det luraste.

Eg las svaret ditt nå på komm. min igår. Eg meinte ikkje at du sutra, da beklaga eg hvis du oppfatta det slik. 😊 Var vel heller ei "påminning", eller ka eg skal kalle det for. Eg forstår ka du meinte altså. Nå ha du og noe å sjå fram til, Bergensturen. 😃 Eg skal ha ein fin fredag, det får nok både du og eg, uansett ka vi finner på...Skal nedover å kjøpe knappa idag. "Montøren" kom igår med 3 ferdige plagg. Eg var kjempefornøyd. 😍 Klem.

Berit

31.07.2015 kl.09:46

Hei og god formiddag!

Flotte sokker du strikker, fargerike og fine. Det er blitt noen par sokker her også i sommer, men med det sommerværet vi har hatt så passer det jo med ull :D

Skal ikke syte over været da, i morgen skal vi i bryllup og da er det meldt sol, fantastisk nok. Kjempefine naturbilder, det er så fantastisk mye rart å se når man ser etter.

Ønsker deg en veldig fin dag! klem fra Berit

gretashobby

31.07.2015 kl.09:51

Liv T gjesdal: Hei, takk for det. Ja ein kan sjå mye rart i naturen. Takk men det er nok litt overdreve da , men takk. Det går veldig seint på p nr 3. Det merker eg på den tynneste genseren min. Ikkje det at det går så mye raskere på den andre. Men det har vel litt med at eg ikkje ahr strikket på den ei stund også da hehe.
Det blir kjekt ja. Kos deg i Sandnes og nyt dagen. klem

Tone

31.07.2015 kl.09:52

Så fine sokker, i fine farger.

Skulle ønske jeg ble smittet litt av den ideen....roe ned med en sykkeltur. :D Det høres så slitsomt ut for meg. :)

Så flotte bilder. Ha en fin dag. :)

gretashobby

31.07.2015 kl.09:56

Liv: Hei. Ja veldig kjekt med garn som lager mønster sjølv. På slike er det bare dumt å ha mønster. Det syns ikkje likevel.
Eg tror no kva eg vil med det. Klart at sommeren i fjor var unormal. Men det er denne sommeren også. At snøen ligger så lenge i fjellet har ikkje eg vore med på siden eg kom hit hvertfall. Men vi har ikkje noe valg. Må ta dagen som den er. .9
Den er grei vennen :)
Ja eg ahr noe å sjå frem til. Det er viktig å ha det. Lage seg ting å sjå frem til. Spesielt no når v nermer oss høsten.
Det er rett innstiloing det vennen.
Møntøren var innom meg også. Henta noe som måtte fikses på og kom at med det litt seianre. Ho er no bare god da. Er så glad vi har ho.
KLEM

gretashobby

31.07.2015 kl.09:59

Tone: Takk takk. Garnet lager mønsteret. Strikk sokker da vel :)
Takk takk. Du og :)

irene

31.07.2015 kl.11:36

Hei. Mange fine sokker igjen. Mange fine naturbilder. Ja det er mye rart man kan se ute i skogen. Kluter er lett å ta med seg ut eller når vi kjører bil. Er litt skuffet av ferieværet,men det kan vi ikke gjøre noe med. Nå regner det ikke,så da går eg meg en tur. Ha en fin dag. Klem

gretashobby

31.07.2015 kl.12:19

irene: Hei. Mange og mange men takk, eit par stykkjer. Får vel strikke noen flere snart også. Kanskje eg begynner alt i dag Nei noen fin sommer er det ikkje. Håper det ikkje er ein ny trend. For dette er litt trist.
god tur og så skrives vi klem

akbhandy

31.07.2015 kl.13:20

Flotte sokker du har strikket både disse og de røde. Og koselig når det er noen som vil ha de med en gang. Hadde med meg sokkestrikk i bobilen, men det ble ikke så mye strikking. Var jo så mye å se på. :-)

gretashobby

31.07.2015 kl.13:27

akbhandy: Hei. Takk for det. Det er veldig kjekt når noen vil ha dei med det same. Ja dere hadde ein flott ferie. :)

Oldemorbloggen

31.07.2015 kl.14:30

Du er snau på labben når det gjeld sokkestrikking. Mange fine bilder frå naturen. :-))

Hanne

31.07.2015 kl.14:38

Fine sokker!! Du er virkelig rask på labben, hvor mye tid bruker du på et par?

Håper du får en god og lang sykkeltur, og en flott Fredag!

Ellbjørg Skinderhaug

31.07.2015 kl.16:02

Du roer ned i tomt hus ser jeg. Det er da først en kjenner at det må noe kvile til før en kommer i gammelt gjenge igjen. du er flink som trener selv det kan være fristende å tro at avslapping gjør like godt. Strikketøyet er ikke langt unna ser jeg. Jeg var i kurven og fann et par selbuvotter i dag da datter mi skulle ha er oppmerksomhet til en hun fikk skyss med--- . Greit, for da kan jeg strikke nytt par når jeg får lyst---😊

gretashobby

31.07.2015 kl.17:41

Oldemorbloggen: Dette er ikkje voksen sokker da. Så det går jo fort. Men takk. Og eg er enig med deg når det gjeld naturbilda

gretashobby

31.07.2015 kl.17:46

Hanne: Tusen takk for det. Det kjem an på det. Dette paret strikket eg på ein dag medan jentene var på besøk. Det er størrelse ca 11 år. Voksen tar sjølvsagt lengre tid. Men eg sat ikkje heile dagen heller. Voksen størrelse tynt garn, viss eg strikker litt lager eg ein sokk pr dag. Men eg bruker som regel lengre tid fordi eg veksler mellom strikka.
Må nok innrømme at det vart det ikkje. Sykla nedover berre. HAr vorte ein skikkelig sløvedag i dag. Tror eg trengte det. Men i morra skal eg bevege meg . Det ahr eg lovet meg sjølv og ryggen min.
Fin fredagskveld til deg

gretashobby

31.07.2015 kl.17:50

Ellbjørg Skinderhaug: Ja i dag ahr det blitt skikkelig nedroing gitt. Vart ikkje lang sykkeltur helelr. Sykla nedover sentrum og sendte ein pakke og kjøpte smør og så rett heim. Har sett minuttt for minutt og norway cup fotball. Og bare sløva. Tror eg trengte det i dag. Lagt opp noen lange sokker til ei av jentene. Tror eg strikker på dei i dag og begynner på noko anna i morra hehe. Er i det humøret.
Det har du nok ikkje noe imot nei. Du digger å strikke selbuvotter så det så. Eg må få lage meg ei oppskrift med ei lita ugle på. HAr med ei stor ugle, men det vil ikkje mottaker ha. Ho vil bare ha ei lita ugle midt på. Noe å tenke på. Flink til å lage slike mønstre du?
I morra må eg bevege meg ein del. Ellers tror eg at det bryter ut skikkkelig kranglel med emg og kroppen. Og det er så kjedelig. Ha ein fin kveld

annebe

31.07.2015 kl.18:58

Så gårsdagens sokker også..fine par begge to :) Nå håper vi på en varm August ..sønnen begynte ferien i dag han..så det er jo sommer og ferietid enda :))

Idag har vi hatt litt småting å ordne , så egentlig vært litt stressende..men blir en rolig kveld :)Flotte bilder av flott natur ...håper du fikk en fin sykkeltur :)) Ha en trivelig kveld :)

Fredagsklem fra meg <3

gretashobby

31.07.2015 kl.19:18

Takk for det vennen. Ja det håper vi virkelig. Det at veret Ikkje er verre enn vanlig. er berre bulshit. he he. treng varme No.
Da håper dere fikk gjort det dere skulle og at du får slappet av i kveld . vart ingen sykkel tur. hatt sløve dag. men i morgen må eg bevege meg. Ellers slår kroppen alarm ??. nyt kvelden. klem. ?

fjellgeitbundingen

31.07.2015 kl.23:41

Fine sokker. Gleder meg til å se flere bilder. Beklager kort svar i dag, har bare styrt hele dagen her. Blir en travel helg,, så regner med å komme innom først på søndag nå. Klem

gretashobby

01.08.2015 kl.09:12

fjellgeitbundingen: Hei. Du er god og skal hvertfall ikkje beklage kort svar. Kos deg i helgen du vennen. Klem

mimouna

01.08.2015 kl.15:42

Fine sokker. Og en lang, varm høst hadde vært lykken! Vi trenger det før vinteren setter inn igjen.

gretashobby

01.08.2015 kl.18:12

mimouna: Takk, ja det hadde virkelig gjort seg. Vi treng det virkelig

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits