Litt av det eg driver på med på strikkefronten

God morgen. Det vart ein heil dag nesten uten regn i går. Opplett men mørkt ute i dag. Så får  vi  sjå om sola kjem i  dag eller  ikkje. Men eg skit i  ho. HAr gitt ho opp. Kva gjer eg dea. Jo eg planlegger og starter på masse strikk. Skulle sortere litt i går og slik såg da salangbordet ut


Faktisk så vart det  ikkje så masse. Så  eg kan godt legge opp felre strikk  ogdet var det eg håpte vart svaret mitt hehe. Det lengst til venstre er fletegenseren eg strikker til meg. Så kjem det to  par med lange jente strømper. Genseren min med falske fletter neste. Så ligger det 3 hauger med garn. Det er eit par votter til voksen der eg skal prøve å få  ei  ugle på  framsida. Det røde i midten skal bli  ein hals til Trym. Nederst ein par hansker med 8 bladsrose på hånda. Og lengst til venstre. Eit par jentevotter med åtteblads rose på. Der er første vott uten tommel ferdig. 

Har også planer om pulsvanter, votter, halser, sjal, luer og sjølvsagt flere sokker. I tillegg var det ønske om ei  jakke, men den må  eg kjøpe inn garn til. For hadde ikkje nok i rett farge. Må jo vere rett farge så  klart. 

Men alt dette utenom genserne mine går o  fort da. Det er bare å  gjøre det. Men da må eg finne att roen da. Den kjem vel når vi er ferdig ed Bergens turen tl helga. Ikkje noe som brenn enno. For sjølv om det ikkje er noe varme så  er det ikkje behov for votter og luer på  ei stund

Skulle  strikke ein del i går, men så fann eg ut at fleire garnprodusenter driver å lanserer nye strikkehefter om dagen. Så da vart det mye surfing på mobilen for å sjå kva dei  legg ut. Der var kanskje noe som noen av barnebarna ville like. Så  det må eg få vist frem. Ja da hodet er fult det er bare å få orden på det.

I dag skal eg heldigvis starte på trening at og det er jammen på tide. Ryggen skriker virkelig etter rett trening. Gleder meg så masse. Håper at eg da kan få att noen rolige netter. Og så hadde det hjelpt med den sola og varmen da sjølvsagt :). Men den teker vi ikkje på. 

Bevega meg i går også. Sykla nedover og gjorde ærend og så skulle eg sykle sakte ved siden av T som sprang. Han trodde formen var i bånn. Den var den ikkje og så vart det slik motvind langs elva at det jammen meg vart skikkelig sykling på meg også. Savner den lette sykkelen min no ja. Får håpe eg får henta den i løpet av hausten. 

Nei  no får eg gi emg. HA ein fin dag folkens

#strikketøy #sokker #gensere #votter #hals #hansker #strømper

8 kommentarer

fruensvilje

04.08.2015 kl.09:35

ja nå kom jeg inn på innlegget ditt :) det er vist en del tull hos blogg.no for tiden.Skal si du har litt av hvert å velge i no,det blir masse flotte produkter etterhver det er sikkert .

Det er nok i Høyanger du trenger den nye sykkelen mest ja så vi får krysse fingrane for att du finner tid til å hente den hjem:) og ha en god treningsøkt

gretashobby

04.08.2015 kl.09:36

fruensvilje: Så kjekt at det virker no da. Så kjedelig når ein skriver innlegg og ikkje får lagt dem ut. Ja det er nok det. Får håpe eg får henta den snart. Vi får sjå. Ha ein fin dag uten blogg trøbbel

fruensvilje

04.08.2015 kl.09:38

det er bare ditt innlegg jeg får lest,fortsatt 3 som kommer opp med feil,

gretashobby

04.08.2015 kl.09:40

fruensvilje: Eg bruker å linke det til facebook og ei side eg ahr der og det får eg ikkje til. Da står det at innlegget ikkje eksisterer. Tror eg går på trening og så får ege sjå om det er bedre når eg kjem heim.

Hanne

04.08.2015 kl.11:35

Du har mye på planen ser jeg, men det beste er jo som du selv fant ut, å kunne starte på enda litt til :)

Lykke til på trening i dag. :)

fjellgeitbundingen

04.08.2015 kl.12:26

Så herlig innlegg. Her var det mange godbiter. Trur det er en fin farge på flettegenseren du strikker til deg selv :) Blir masse spennende å holde på med her framover. Kjente det klødde litt i mine fingre nå. Ja, begynte vel egentlig i går da jeg ryddet i strikkebøker, strikkehefter og ukeblad. Oi, oi så masse prosjekter som ligger på vent. Fikk så lyst til å lage meg sommerkjole. Får ikke hjelpe om sommeren er på hell. Kommer et år til neste år også..Får du ha god trening og ellers en god dag. Klem fra meg :)

gretashobby

04.08.2015 kl.12:43

Hanne: ja, må jo det da. Ja det er det beste hehe. Takk for det

gretashobby

04.08.2015 kl.12:45

fjellgeitbundingen: Takk vennen. Ja det er ein nydelig farge. Digger den. Det blir det heilt klart. Så bra da. Det var litt av vitsen. Ja da finner man mye ein har lyst til å lage.
sommerkjole må egentlig vere perfekt å starte på no.Da kan ein bruke litt tid og så er den kalr til neste sommer. Og den må jo bli fin da. Takk for det og nyt dagen

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits