På besøk hos ei gavmild bloggvennine

Godmorgen kjære dere. Da skal eg prøve å komme igang att her. Dagen starta ikkja akkurat slik  ein drømmedag skal gjere. Tror både eg og T stod opp med feil fot i dag. Gjekk hvertfall rundt oss sjølv og  bare rota i dag. No har han kome seg på jobb. Eg skal prøve å få  i meg frokost og skrive innlegg her . Før eg drar på trening kl 9.30. Etter den er unnagjort og  eg har handla litt på veg heim, får eg prøve å samle meg å få litt struktur på  dagen. 

 Vi hadde ein veldig fin tur til Bergen. Eg tok båten ned og  kom til eit Bergen badenede i sol. At det kom ei tung regnbyge medan eg var på besøk hos ei  kjær bloggvennine, merka eg ikkje noko  av. Det var letta opp  att til  eg skulle ta bybanen ned att til byen. Eg var på besøk hos denne kjekke karen her


Han heiter Raffen og bor heime hos http://mimounashobby.sprayblogg.no/ For dei som følger denne bloggen, så veit dei at han har nettopp vore på ferie til Tyskland. Han er ein bereist liten strikkegiraff :) Vi vart veldig gode venner vi :)


Ein stilfaren kar som ikkje gjer mykje ut av seg. hehe. Nok om han

Eg hadde med noen poser med restegarn. Mimouna er så flink å trylle med rester og eg fikk frigjort litt plass heime. Som det viste eg eg virkelig trengte. Men det tar eg ein annan gong. Det var rett sort med rester eg kom med. Og det var jo kjekt. Det var eg som fikk gaver da. Ho er ikkje snau den dama. Hadde spurd ho ein gong ho bestilte på ebay fra nettet, om ho kunne bestille eit par føtter for meg også. Og gjerne noen knapper viss det passa slik. Ho hadde skaffa meg føtter.


Dei skal visst vere ca str. 37. da kan eg dandere sokker litt bedre når eg  skal vise dei frem hehe. Desse fikk eg ikkje lov å betale for. Det fikk eg heller ikkje for denne spennende knappeposen


Ikkje eit perfekt bilde. Men her var det masse pynteknapper til barneplagg, vanlige knapper og masse snadder. Men dama hadde meir på lur. Før skulen sluttet lagde ho gaver til lærerne og dei som jobba på SFO der sønnen går. I samme slengen lagde ho ein til meg og. 


Til meg hadde ho sjølvsagt brukt ein gris som pynteknapp. Dama kjenner meg ho :)

Ho har også skreve om at ho ikkje fann skikkelig garn med ull i i Tyskland. Det var jo fordi ho ikkje var på dei rette butikkene sjølvsagt. Men siste dagen kom ho over ein stad der dei selde sokkegarn, ordetlig sokkegarn. Koffertene var pakka og det var ikkje plass til å få med meir  heim. Bortsett fra dette nøstet her


Det fikk ho i håndbagasjen og tok  heim så eg skulle få. Finnes da ikkje noen snillere dame enn dette her. Tusen takk kjære venn. 

Da eg reiste fra ho, skulle eg rett ned i byen og  treffe på T som kom kjørende etter jobb. Eg skulle stå nede ved kaia der hurtigbåtene legger til.  Der er det eltt å stoppe og hoppe på bilen og det er i rett retning for neste mål for dagen. Men Bergen er jo Bergen når det gjelder trafikk. Den stod da omtrent iro akkurat der. Heldigvis hadde vi beregna veldig god tid. Så vi kom ikkje meir enn 5 min seinare enn planlagd. Koste oss på besøk hos familien. Eg hadde med noen nye strikkebøker/hefter som jentene fikk sjå i. Kva det resulterte i, skal eg skrive meir om i morgong. 

No har eg fått i meg ei skive og ein del kaffi, så no får eg prøve å gjere meg klar til trening. Så håper eg at eg får styr på dagen seinre i dag. Skal ha meg ein bloggrunde i løpet av dei neste dagene også. Men det blir ikkje no. Brått vart det litt travelt her. HA ein fin dag.

#garn #strikkedyr #knapper #Bergen 

24 kommentarer

Liv T gjesdal

10.08.2015 kl.09:13

God morgen.Så godt å høre at dere hadde fine dager i Bergen ,Hun er jo bare god den venninna de,Heldige deg.Men så er jo du også god da.Her går det med det samme men nå begynner treffen igjen så det er dekking på torsdag ,Da skal jeg ha med sitronfromasj som skal testes ut,Ellers er jeg ferdig med ermene til Oleakoften og har fått lagt opp til bolen ,nå holder jeg på med ermene til frydkofta og er kommet godt i gang med de, der er bolen ferdig Er jo litt kjedelig å bare strikke rett hele tiden.Ellers må du ha en fine dag og goe klem

mimouna

10.08.2015 kl.09:16

God morgen! Trodde nesten jeg var på feil blogg da jeg så Harry Sjiraff, hihi. Men den karen er jo flink til å få vist seg fram.

Kjekt å høre at Bergensturen var en suksess, og så får du ta dagen til hjelp med å "lande" hjemme igjen. *klem*

fruensvilje

10.08.2015 kl.09:23

God morgen,så trivelig å ha deg tilbake :) savner deg når du ikke er her hvet du :)

Det var litt av en gave du fikk ja,mange flotte nytteting der,men jeg likte noe litt spesielt godt den koppevarmeren,en slik hadde vært kjekt å ha ja :) ikke rart en roter litt rundt når en har vært ute og reist,det tar litt tid å komme i vanlig gjenge igjen,men dere lander nok skal du se :) ha en fin dag og god treningsøkt

annebe

10.08.2015 kl.09:37

Så fint du har kost deg i Bergen..og Raffen var jo skikkelig fin han :)) sikkert lurt med slike føtter og så masse artige pynteknapper o.l...

Og det "trekket"til koppen...så søtt det var :))...Håper du får litt mer struktur utover dagen og at den blir riktig så fin :)) Nå skal jeg kjøre sønnen til bussen..og dra i butikken en tur :)

Mandagsklem <3

Oddbjørg

10.08.2015 kl.09:59

Godt å høyra at du hadde ei flott helg i Bergen. Sanneleg var du heldig som fekk supre gåver av veninna di og. Ha ein fin måndag!

Fru Stussli

10.08.2015 kl.10:43

Så koselig dere hadde det i Bergen. Gaver i massevis og det var en kjekk stripete kar du møtte i sofaen :-D

Her er løpeklærne på, så nå gjelder det bare å få beina til å løpe også...

Ha en finfin start på uka!

Brit

10.08.2015 kl.12:19

heldige dæ som fikk treffe Harry giraff. Han virker jo som grei kar. Og alltid fint å treffe gode venner med samme interesser. Fant bloggen din via mimouna og ser jeg må ta meg en titt i ny og ne, her finner man jo masse strikkeinspirasjon og motivasjon,

Ønsker en God dag til deg:)

strikkepiken

10.08.2015 kl.15:31

Så fin giraff! :D Og mye annet spennende her! Kjenner til at det kan være utfordrerne å vise frem sokker... :P

Liv

10.08.2015 kl.15:43

Hehehe. Litt stress i dag tidlig altså...Eg hilste på T. nede på Mega, da såg han veldig rolig ut. 😃 Så dere er vel tilbake på skinnene igjen begge to nå tenker eg.

Blei jo julafta for deg når du var på besøk. Koselige og nyttige gaver du fikk.

Ha en finfin mandagskveld. Klem.

gretashobby

10.08.2015 kl.17:41

Liv T gjesdal: God ettermiddag. Vi koste oss ja. Kommer mer i morgen. Ja ho er berre god ho der. Takk for det.
Så kjekt for deg at treffa starter att. Det er noko du iker godt har eg skjønt. Og du får strikket masse også.
Dagen har gått i ett, men den har for så vidt vore god

gretashobby

10.08.2015 kl.17:44

mimouna: God ettermiddag. Hehe, Måtte jo få vere med på første bilde den kjekke karen. Ja følte at eg var forpliktet til å gi han førstesida hihi.
Ja det var ein knallbra tur. Dagen har gått i ett. Så eg får heller prøve å lande i morgen. No er det tid for lydbok sammen med min kjære. Ha ein fin kveld du og

gretashobby

10.08.2015 kl.17:49

fruensvilje: God ettermiddag. Tusen takk for det. Ikkje dumt å høre at ein er savna. Ja eg følte meg skikkelig bortskjemd. Du kan jo å hekle. Kanskje du kan høre med ho om du får oppskrifta :).Dagen har gått i ett og ein del ting har tatt lengre tid enn eg hadde tenkt. Fikk ikkje gjort alt eg hadde tenkt. Men eg rekker det i morra. Vi får ta litt og litt og få dagene til å funke att.

gretashobby

10.08.2015 kl.17:53

annebe: Tusen takk for det. Det var ei veldig vellykka langhelg og kjekt det. Veldig kjekke gaver alle sammen.
Dagen i morra blir nok meir vellykka enn i dag. Men har da fått gjort litt av det eg ahdde tenkt. Håper dagen din vart slik du ønska. Mandags ettermiddagsklem :) <3

gretashobby

10.08.2015 kl.17:57

Oddbjørg: Det var ei kjempefin helg. Eg var veldig heldig som fikk så masse flott og så hadde vi ei helg helt etter min smak. Takk det samme

gretashobby

10.08.2015 kl.17:58

Fru Stussli: Ja vi koste oss veldig i Bergen. Ja eg var veldig heldig. Ja han var veldig kjekk. Så sprek du er da. Det klarte du nok å få til.
Takk det samme til deg

gretashobby

10.08.2015 kl.18:00

Brit: JA ikkje sant. Eg hadde skikkelig kjekt i soafaen sammen med Harry. Vi har truffet kvarandre flere ganger og det er alltid like hyggelig. Så kjekt at du fann veien inn til meg da. Setter åris på det. Skal ta meg ein tur innom deg også. Håper du har hatt ein fin dag.

gretashobby

10.08.2015 kl.18:02

strikkepiken: Ja han var ein hyggelig kar han. Veldig fornøgd med alle gavene eg fekk. Skal bli kjekt å vise frem sokker neste gang ja.

gretashobby

10.08.2015 kl.18:04

Liv: Vart litt stress i dag ja, men ting har jo med å roe seg ned hehe. Nermer seg, men ahr ikkje fått unna alt eg ville i dag. Ting tar ofte lengre tid enn tenkt og så har det vore ein del anna som ikkje har vore plaqnlagd. Men alt går seg til. Dagene kjem i ruete etter kvart.
Skikkelig julaften på meg ja. Nesten så eg vart flau. Men kjempeglad.
takk det samme kjære deg

Oldemorbloggen

10.08.2015 kl.19:29

Heldige du som får fine gåver og den Rabben var ein koseleg fyr.

Hanne

10.08.2015 kl.20:37

God kveld i stuggu :)

Ble litt rørt av innlegget ditt, en er heldig som har slike gode venner :)

Gleder meg til å se sokker på de føttene :D

Håper du får en fin kveld :)

AnnetteK

10.08.2015 kl.23:01

Hørtes ut som en herlig tur!

Ha en flott kveld videre!

gretashobby

11.08.2015 kl.13:03

Oldemorbloggen: Ja ikkje snat. Eg var knallheldig. Heilt klart

gretashobby

11.08.2015 kl.13:05

Hanne: god formiddag får vel eg sei. Litt sein med å lese kommentarer i dag.
Ja eg er veldig heldig som har så fine venner. Ja eg må få strikket noen sokker etter kvart. No har eg så mange prosjekter som er påbegynt og ein heil haug som venter på å bi satt igang. Håper kroppen holder hehe.

gretashobby

11.08.2015 kl.13:05

AnnetteK: Det var ein veldig fin tur. Siste kapittel kommer i morra. Håper du får ein fin dag

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits