Siste garnkjøp i år, tror eg og resten av Bergens turen

God morgen til alle. Roter litt rundt og er fortsatt sein med morgen innlegga mine. Men det er no greit det og, kanskje :). Skal gi meg med bilder av garn etter dette innlegget. For no må det vel vere stopp med garnkjøp. viss eg ikkje da får eit oppdrag som trenger garn eg ikkje har :). 


Dette garnet som er lille lerke , kjøpte eg på garnbutikken i gågata. Ein koselig butikk  det også.


Og så var eg ein tur tilbake til garnbutikken på jernbanestajonen. To spennende prosjekt dette. Har nok å gjere på strikkefronten fremover, men tar gjerne imot flere oppdrag også. Altså det blir vel aldri for mye. :)

Lørdagen i Bergen var det eit nydelig ver heile dagen. Vi rusla først ein tur i byen. Kjøpte med oss lunch og spiste  på rommet. Eldstesonen kom og vi var ein runde på byen og så spiste vi sammen. Far og sønn gjekk  på kino, medan eg kvilte beina i senga på hotellet. Rusla ein tur og såg på  alt folket og så roa vi ned resten av kvelden før vi la oss. 


Eit veldig bra rom hadde vi også. 


Vi var å testa den nye trappa opp mot kirka. Eg har jo ikkje verdens beste kne og eg gjekk opp til første platå og det var nok. Eg er nesten 100% sikker på at hadde eg gått heilt opp. Så hadde eg fått skikkelig betennelse i kneet. Trinna er for høge og bratte. Har vore ein del styr om denne trappa. Er hvertfall ikkje brukervennelig for funksjons svake.


Ettermiddags bilde fra bryggen


Neste gang det er fint ver og vi er i Bergen, må eg eller vi ta ein tur opp der. Er nesten utrulig at vi ikkje har vore der enno. 

Det vart opplett og fint i går. Så eg fikk meg ein skikkelig fin sykkeltur. I dag ahr eg vel mindre tro på at det blir bra. Tåka ligg lavt og det regner mer og mindre mye. Men men eg må ein tur i sentrum i dag. Da får eg finne frem regnkleda og sykla nedover. No får  eg sjå om eg får gjort noko  anna fornuftigt også  i  dag. Til dere som har sol og fint ver. Nyt det. 

#garn #cottenmerino #Rowangarn #Bergen #Fløybanen #fisketorget

 

26 kommentarer

Liv

12.08.2015 kl.10:35

Hei. Mange spennande prosjekt du skal igang med forstår eg.Spennande for oss og å få sjå etterkvert. Bergen er fin når været er fint, men sånn bli det jo alle plassa. Kjekkare å være ute å rusle når paraplyen kan stå igjen heime. 😊

Skal på handel eg og. Håpa det skal lysne litt i været etterpå, som YR har lova oss. Hehe. Hvis ikkje skal eg kose meg inne.

Ha en fin dag. Klem.

Liv T gjesdal

12.08.2015 kl.11:32

Ja nå har du fått deg mye fint garn Blir spennende åse hva det blir etterhvert,Har nettopp hatt besøk av Rannveig og Geir,Koselig det,Så har jeg lagd knekkebrød for både min bror og Rannveig liker de godt så de kommer å henter når de har tom boks.Har så vidt begynt på mønsteret på kofta Blir spennende det,Her har vi litt sol og mye skyer men ganske varmt.Jeg holder på å rydde overalt for jeg skal flytte yil Sandnes i slutten av oktober.Blir jo litt travelt fremover men veldig greit og,Ønsker deg en goe dag og en goe klem

Tone

12.08.2015 kl.12:22

Å, flere bilder fra Bergen, så herlig. Den trappa så jo veldig fin ut, men hva gjør folk med funksjonsnedsettelser? Må de hele veien rundt? Kanskje man kan feste på trappeheis:). Nå fikk jeg lyst til å ta en Bergenstur. Har ikke vært der siden vi flytta derfra for 13 år siden. Fløyen frister.

Og jeg har også kjøpt en mengde lille-lerke i samme blåfarge, strikka bl.a. en kjole av det i sommer. GODT GARNVALG!! :D

Hanne

12.08.2015 kl.12:52

Den trappa så utfordrende ut for mange den..

Er det fløybanen du har tatt bilde av der?

mimouna

12.08.2015 kl.12:59

Se der, ja, dere fikk litt sommer i Bergen også.

Mange som klager på de trappene, de er ikke akkurat brukervennlige. Veldig dumt å utestenge alt fra småbarn i vogn til eldre og uføre. Dårlig planlegging. :(

Tror garnbutikken på jernbanestajonen er den beste i byen nå, de har godt utvalg og god service. Fin fangst!

gretashobby

12.08.2015 kl.13:06

Liv: Halloen. Ja det er mange forskjellig og to like prosjekt. Gleder emg til å starte på dei. Skal gjere ferdig noen småprosjekt og kome litt lengre på genserne mine. Tror det blir nygarn start på mandag. Vi får sjå.
Ja det er sant. Det var virkelig kjekt når veret var så bra. Heilt klart. Veit ikkje heilt om eg tror på YR i dag. Ikkje veit eg om det blir tur nedover heller. Men vi får sjå. Vart litt sånn rar dag i dag.
Fin dag videre. klem

gretashobby

12.08.2015 kl.13:10

Liv T gjesdal: HAr nok garn til mye no ja. Og så har eg mye garn fra før også. Så nå treng eg egentlig ikkje meir garn før i 2018 hehe. en det spørs om det blir kjøpt inn litt før det.
du er så snill med gjengen din. Baker og styrer på. Kjekt å kunne vere til hjelp ja.
Alltid kjekt når ein kan starte på mønsteret.
Her er det surt og våått ikkje meir å sei om det. Men kanskje det letter i morra.
Skal du flytte? Det blir spennende. Kvifor? Klem

gretashobby

12.08.2015 kl.13:13

Tone: Tenkte du ville like det ja. Så eg måtte legge til litt bilder fra byen i dag også. Dei må gå rundt. eit par tre svinger. Ja dei må det. Det tror eg ikkje hehe. Ja kanskje du kunne dratt til Bergen og så kunne eg det og og så møttes vi. Hadde vore gy hehe. Da er det jammen på tide.
Det var det du strikket kjolen din av ja. Blir ein litt mindre kjole av dette. Ha ein fin dag

gretashobby

12.08.2015 kl.13:15

Hanne: Den er nok det den trappa ja. Ja det er det :)

gretashobby

12.08.2015 kl.13:19

mimouna: Ja det fikk vi jammen. Det skjønner eg. Nei det er dei virkelig ikkje. Det er virkelig mangel på planlegging og forståelse for andre. Veldig synd. Ja det tror eg også. Virkelig kjekt med god service også. Og godt utvalg. HAr andre alternativer om dei ikkje ahr det garnet du etterspør. Måtte handle ein annan plass på grunn av manglende fare. Ikkje hjelp i for emg at dei skulle få det inn i morra. Fin fangst ja. HA ein stråalndes dag

Ellbjørg Skinderhaug

12.08.2015 kl.14:11

Du har kjøpt mange fine farger på garnet . Bærer nok preg av at du har hatt jentene med på fargevalg😀😀

Regnværet deler vi med deg. Etter et durabelig tordenvær i går kveld holder det enno på og regne. Satser på finvær til helga.🎉🎉

Spennende å se hva det blir du lager av alle de nye nøstene----

annebe

12.08.2015 kl.15:28

Fine farger på garn det her..og sikkert moro å kjøpe inn nytt ..selv om en ikke må ha det..og det blir sikkert noe fint av det også :))

Veldig fint rom dere hadde ja..og fint du fikk hvilt beina litt innimellom :)) Så fine bilder av et koselig sted og blå himmel og greier :)) Her har vi sol i dag og det er jo deilig..selv om det har vært litt mye småordning av ting i dag :)) Trivelig ettermiddag til deg :) Klem<3

Oddbjørg

12.08.2015 kl.15:34

Meir lekkert garn! No har du i alle fall noko å halda på med i næraste tida framover :-)

Koseleg å sjå bilete frå Bergen. No når eg ikkje har nokon som studerer i byen, vert det ikkje til at ein tar tur dit. Det ligg liksom utafor allfarveg for oss.

Kos deg utover ettermiddagen/kvelden!

irene

12.08.2015 kl.16:51

Hei. Så var hverdagen tilbake. Det var tungt å begynne å jobbe igjen, men det kommer seg vel etter par dager. Mye fint du fikk av blogg venninnen din. Mange fine bilder av Bergen. Det er sjelden eg er inne i byen. Eg tror du er oftere enn meg. Mye fint garn du har kjøpt. Spennende å se hva som kommer frem av de nøstene. Ha en fin kveld. Klem

gretashobby

12.08.2015 kl.17:20

Ellbjørg Skinderhaug: Må jo høre med dem som skal ha det kva fager dei vil ha.
Huff da. Var opplett nett no, så eg var ute i ca 10 min bare for å bevege meg.
Tordenver har vi ikkje hatt. håper det blir fint ver i helgen hos dere da. Det er jo litt viiktig.
Blir nok ikkje før neste uke eg begynner på dei nye nøsta. Må få komme litt lengre på ein del ting eg ahr starta på før.

gretashobby

12.08.2015 kl.17:23

annebe: Garn i flere farger her. Gleder meg til å starte på noe av det. Får starte over helga. Alt eg ahr kjøpt denne gangen har eimening :). Ja vi var heldig med romet. Må kvile dem litt ja. Glemmer det av og til.
Av og til blir det mye som skal gjøres. Og småting tar tid. Håper du fikk tid til å nyte veret også. Nyt kvelden sammen med din kjære klemmen <3

gretashobby

12.08.2015 kl.17:25

Oddbjørg: Halloen kjære du. Fikk pakke i posten i dag. Den var knallfin. Skal få ordna penger fort.
Fin by å reise til Bergen. Du får ta deg ein tur og sei fra at du er der, så kan vi møtes. Men da må det planlegges hehe.
Takk det samme til deg vennen.

gretashobby

12.08.2015 kl.17:28

irene: Ja så var kverdagen tilbake. Skjønner at det er tungt ja. Tungt på ein annan måte for meg som blir åleine heime når alle andre begynner på jobb att.
Ja eg fikk mye fint. Heldige meg. Takk for det. Det er ikkjeså ofte eg er der da. HAr vore der to ganger i år. Ja det er eg enig i. Gleder meg til å starte på noe av det. Det får bli neste uke. HA ein fin kveld du også

fruensvilje

12.08.2015 kl.17:43

siden du er så glad i å strikke så er det greit med rikelig garn og mange prosjekter,spennende garn på bilde nr 2 da :)

Ikke vanskelig å se att dere virkelig koser dere på tur,tilogmed gitar på rommet,ja det må bare bli koselig det da

gretashobby

12.08.2015 kl.17:51

fruensvilje: Ja det er jo det da.Eg og er spent på det garnet på bilde nr to. Spes det turkise. Det har eg aldri hørt om før.
Ja vi koste oss veldig og når T har med gitaren og bruker den, da slapper han av og koser seg. :) vi hadde ei topp helg. Alle dagene var topp

Hekleri og Ra

12.08.2015 kl.21:34

Her var det også mye spennende garn :-) Gøy at du kjøper litt garn og, selv om du stort sett har prosjekt til garnet du kjøper :-) Ha en flott kveld Greta :-) Stooor klem

fjellgeitbundingen

13.08.2015 kl.07:35

Hei Greta, da har jeg gledet meg over gavene dine, gjensynet med Bergen og garnkjøpene dine. Blir spennende å se hva garnet blir. Virkelig koselige innlegg :) Artige bilder av Bergen. Ha en fin dag!

gretashobby

13.08.2015 kl.13:26

Hekleri og Ra: Her var det mye garn ja. Og det ligger og roper på meg i puffen. Men det får vente til over helga. Har bestemt meg for å få unna litt mer før eg starter på det nye. Alt garnet eg kjøpte har tiltenkte prosjekter, så får vi sjå korleis det går etter kvart. Stor klem til deg også

gretashobby

13.08.2015 kl.13:27

fjellgeitbundingen: HEi vennen :). Takk for hyggelig kommentar. Det er så lett å glede deg skjønner eg. Ha ein strålandes dag du og. Håper du også har sol som eg har i dag

Hekleri og Ra

13.08.2015 kl.20:22

Gleder meg til å se videre hva det skal bli til :-) Alltid gøy med inspirasjon og ideer ;-) Ha en riktig flott kveld Greta :-) Stooor klem

gretashobby

14.08.2015 kl.08:48

Hekleri og Ra: Det blir litt av kvart utover høsten. Det er heilt sant. Takk for det vennen. Flott dag til deg og. Klemmen

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits