Lange jentestrømper i sommersol

God morgen. Inga spennende overskrift i dag. Men det er ikkje alltid lett det. Er jo bare eit par strømper og vi hadde flott ver i går. Det er vel ei rask oppsumering av dette innlegget. Men eg skal da utdype det litt mer :)


Online garn på p nr 3,5. Godt garn å strikke med. Heilt enkle men når garnet er slik, så har eg som regel ikkje mønster på. Det blir jo mønster av seg sjølv. Lett å få dei  lik. Det einaste som ikkje vart likt var snora i toppen. Men det går nok bra :)

 Veldig greit strikk når ein skal skravle, sjå på tv eller nyte sola. Brukt litt tid på desse. Strikka mye på  dei i Bergen og gjort dei ferdig no. 

I går var det ein nydelig dag. Så varmt at det var vanskelig for meg å gå inn. Eg har satt vekk den beste stolen, for eg rekna med at det ikkje vart så mye fint ver meir. Men blir det feilre slike dager som i går, skal eg hente den opp  fra garasja att. Får litt vondt i ryggen av å sitte mye på hverandaen i dei stolene vi  har der. Grei for ei stund. Men i går så fikk dei duge. Var flink å røyse meg og gjere andre ting da. Var i sentrum to ganger. På sykkel sjølvsagt. No har vi ikkje brukt bilen siden vi parkerte i garasjen etter at vi kom heim fra Bergen. Vi sykler eller går til sentrum og når vi skal ut å trene. Men i dag får vi starte den. For skal vi på fjellet, ja da må i alle fall eg bli kjørt. Ikkje fult så fint ver i dag, men eg tror kanskje det ikkje blir så verst. Skal hvertfall ein liten tur på fjellet. 

Litt tilbake til veret i går. Da vi la oss var klokka nermere midnatt, men tempen viste fortsatt 21 g. kommet litt regn i slutten av natta, så når eg stod opp var det 17g. Men no er det oppe i 20 att. Og skydekket slår sprekker. Tror det kan bli ein perfekt dag på fjellet. Skulle tru at vi hadde tenkt å gå langt. Det gjør vi aldri. Men det er bare det å bevege seg på fjelelt som er herlig. Nyt dagen og kos dere.

#sokker #strikkasokker #fjellprat #Høyangerfjellet 

20 kommentarer

fruensvilje

15.08.2015 kl.09:36

god morgen.Veldig fine strømper,greit med høge bråt da :))

Det blir nok en perfekt dag for fjelltur,vi sitter og planlegger hvor vår tur skal ende i dag også )

og den stolen i garasjen er bare å ta opp igjen,det melder fint vær hele neste uke også :)

Iselin Renée

15.08.2015 kl.09:36

Så fine :)

irene

15.08.2015 kl.09:48

God morgen. Fine sokker og fine farger. Ja den stolen i garasjen kan du hente opp igjen. De har lovet fint vær i neste uke, men eg tror ikke noe på det før eg ser det. Ha en fin tur på fjellet og kos dere. Klem

gretashobby

15.08.2015 kl.09:54

fruensvilje: Morn morn. Tusen takk for det. Kjekt med litt høge strømper til høst og vinter.
Blir nok ein langre tur på dere ja. Vi tar nok bare ein snartur.
Ja eg får nok gjøre det hehe. Var kanskje lurt å sette den i garasjen, så kom finveret.

gretashobby

15.08.2015 kl.09:55

Iselin Renée: Tusen takk

gretashobby

15.08.2015 kl.09:56

irene: Morn morn. Takk for det. Ja eg får vel vurdere det. Men i dag tror eg ikkje at eg treng den. Men blir det skikkelig sol ein dag att, så skal den nok opp att.
Takk for det. Det skal vi. Nyt dagen du og

Oddbjørg

15.08.2015 kl.10:09

Hei, hei!

Fine sokkar; det same kan eg seia om vottane du viste i går!

Vonar du får ein super dag på fjellet. Vi ventar til i morgon med fjelltur, men sola skin. Trur kanskje vi kjem opp i 20 gr. etter kvart, sjølv om det bles godt.

Klem frå nord

gretashobby

15.08.2015 kl.10:11

Oddbjørg: Hei på deg :). Tusen takk for det :)
Takk eg håper det. Blir nok ingen lang tur, men det er ikkje så masse som skal til. Ja det er deilig med godt ver. Litt kjedelig med vinden da. en 20g er ikkje å forakte det. Nyt dagen uansett temp. Klem fra sogn

Fru Stussli

15.08.2015 kl.10:25

Så morsomme strømper slik vil jeg også ha :-D Skulle ønsker det gikk å strikke strømper på rundpinner. Jeg sliter så med så skulle ha mange pinner hengende. Mulig jeg bare må lære meg til det :-D Vi får se om tålmodigheten kommer i vinter :-D

Ha en strålende lørdag!

gretashobby

15.08.2015 kl.13:47

Fru Stussli: Enkle og fine syns eg og. Det er noen som strikker med rundpinne. Eg liker å bruke 5 pinner. Det var slik eg lærte å strikke for 48 år siden. du må nok det. Vil du så kan du.Takk det samme kjære du

mimouna

15.08.2015 kl.14:27

Der var jo strømpene ferdige. De ble fine, liker garnet jeg også.

I går var det skikkelig sommer, ja. Håper dere får en fin tur på fjellet i dag. Kos dere! :)

Liv

15.08.2015 kl.14:58

Hei. Veldig fine og gode sokker. Deilig med sånt garn som laga mønsteret sjøl.

Ja, det er herlige dager. Blåse godt men ka gjør det når vinden er så varm.Rekna med at dere fikk merke det på fjellet. Eirin er på hytta, der virka det kaldt sa ho. 15 gr. er ikkje nok når vinden er så sterk. Kan vel ikkje få i både pose og sekk, tross alt opphold.

Ha en fin lørdagskveld.

gretashobby

15.08.2015 kl.18:39

mimouna: Takk for det vennen. Ikkje akkurat vanskelig. Det var trådfestinga som tok tid hehe.
Ja i går var det sommer. I dag ahr det vore skikkelig varmt, men ingen sol. Skikkelig finbt høstver. Vi fikk ein liten fin tur på fjellet.

gretashobby

15.08.2015 kl.18:44

Liv: Hei på deg. Det er gode sokker og godt å strikke av.
Det er det. Blåser godt ja, men du så godt og varmt. Blåste litt på fjelelt ja, og det var stor forskjell på tempen fra inne med synken og litt ned i fjellveien. 15 g og vind, da er det ikkje såkjket å vere ute. Sant sant. Håper det ikkje blir regn i kveld heller.No har vi spist sein men god middag. Og når middagen sekk skal vi ha jorbær til dessert. Fann bilig bær på mega i ettermiddag. Sykkla oss ei tur nedover i fem tida. nyt kvelden vennen

Tone

15.08.2015 kl.19:15

Så fine de var. Har ikke prøvd det garnet. Hvem er det som forhandler det? Ikke så lett å få like sokker, da, men det klarte du kjempebra.:)

Må være litt rart å sitte å strikke sokker i sommersol. Akkurat som meg som nå sitter å strikker ull-lue i steikende sol. Ha en flott lørdagskveld. :)

Hekleri og Ra

15.08.2015 kl.20:38

Flinke dere er som går og sykler de fleste steder ;-) Veldig gøy med sånt garn som gir egne mønstere. Har ikke hørt om det, men det finnes jo så mye forskjellig sokkegarn :-) Ha en flott lørdags kveld Greta :-) Klem

gretashobby

16.08.2015 kl.10:38

Tone: Takk for det. Det er eg faktisk ikkje sikker på. Finner dem på dei fleste garnbutikker. Men Garnlunden har nettbutikk såg eg no. Prøv der :). Du liker vel å bestille garnet har eg skjønt? Var veldig enkelt på dette paret. :)
Vel det var verre å strikk tjukk retrogenser i sommer hehe. Men det var ikkje så varmt i sommer nei hihi.
Ønsker deg ein fin søndag

gretashobby

16.08.2015 kl.10:40

Hekleri og Ra: Det er jo bare tull å bruke bilen da, når vi har så kort vei til alle ting. Sparer litt i løpet av eit år når vi gjer det slik. Flerfarget garn har du jo strikket sokker av du også. Det er jo det eg meiner med mønster da :)
Ønsker deg og dine ein super søndag. Klemmen

Hanne

16.08.2015 kl.17:09

Så Fine de ble :)

Håper helgen din har vært flott!! :)

gretashobby

16.08.2015 kl.17:55

Hanne: Takk skal du ha. Hega har vore fin. Håper din har det også.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits