Deilig merino garn og Førdeturen.

God morgen. I dag kan ein vel esei at det er høst. Med +8 g er det vel ikkje noen vei tilbake. Høsten er her. Da får man tenne noen lys og kose seg med frokost før ein kler seg godt og gå ein tur. 

I går hadde vi ein koselig tur til Førde. Ingen stress, Ikkje så forferdelig med venting på veien. Bare desse faste med lys og eit lite ekstra. Vi var innstilt på venting og da går det jo greit.

Vi drar alltid lengst frem i Førde og går innom Sparkjøp. Fant mye mer der før. Men ein ny pysj er jo greit å ha til høst og vinter da :). Så var det ein tur innom Domus da. Og der finner eg jo alltid noe. I går var eg flink. Kjøpte bare det eg skulle ha. Nemelig garn til ein Marius


Denne gangen vart det merinogarn til Mariusen. Har planer om å begynne på den på mandag. Gleder meg til det. Er vel eit år ca siden sist eg strikket Marius. Først blir det jo mye tv og skravlestrikk på den da. MErinogarn er jo godt å strikke av og det klør jo ikkje for den som skal bruke den.

Fann meg også ei kosebukse og så leita eg etter ei sånnmellom jakke. Litt varm men ikkje vintervarm. Ei som kan vaskes i maskina. Prøvde mange og min kjære var dommer. holdt på å gi opp men til slutt fant eg ei som egentlig ikkje var hengt frem på butikken enno. HAng på eit stativ borte i ein krok. T såg den og sa at den ikkje var noe fin. Men så tenkte eg at no hadde eg prøvd så  mange at eg kunne like godt prøve den også. Da den var på holdt T tommelen opp. Den passa perfekt.  Skal ta bilde av den snart. Og da kjem eg nok til å vise den også. Slik er no eg blitt da hehe. 

Ellers skeia jo fruen ut og spiste Varm lunch på kafe. Ja vi gjorde jo begge da. Men eg spisete slik amt eg ikkje vanligvis spiser. Var no godt da :). Ein fin dag vart det. T fann seg 3 bukser, og det gjorde seg. 

Da vi var heime, gjekk T igang med den store golv vasken. Så no kan vi sei at det er reint alle steder. Men snart må eg vel tørke støv att. Merkelig det der hehe. 

Har ingen store planer i dag. Bortsett fra å vanne blomster, og gå tur. Men vi finn nok på noe. Godt å vere ferdig med hus nedvasken hvertfall. Ha ein strålandes høstdag. 

p.s no såg eg på vermeldinga at vi skal få nydelig ver fra i morra og noen dager fremover. Sei ikkje neitakk til det. 

 

 

16 kommentarer

madde85

05.09.2015 kl.08:55

Fin blogg

Ellbjørg Skinderhaug

05.09.2015 kl.09:07

God helg😀

fruensvilje

05.09.2015 kl.09:07

god morgen.Høsten e no her ja,det er tross alt september og her har det kommet nysnø i fjelltoppane,MEN dei sier det skal bli sol igjen,en hel uke med temperaturer på ca 20+ så vi får kose oss litt til før vi misser sola for vinteren.

Kjekt å finne seg noe nytt,jeg skulle hatt ei jakke som gikk til fargeglade kjoler :)

du får kose deg i heimen,helt nyvaska overalt høres unektelig godt ut da

gretashobby

05.09.2015 kl.09:37

madde85: Takk

gretashobby

05.09.2015 kl.09:37

Ellbjørg Skinderhaug: God helg til deg og Johan også

gretashobby

05.09.2015 kl.09:41

fruensvilje: Morn du. Oisann snåøi fjelltoppen. Ja det går vel den vegen ja. Ja i mora snur det. Kaldt om natta og varmt om dagen. Det får vi nyte. Ja desse fjella er vel høge om vinteren.
JA det er kjekt. Da må du ha ei ensfarga jakke sikkert.
Ja det er litt godt bare å vite at det er reint

Liv T gjesdal

05.09.2015 kl.10:23

Hei.Her sinner sola så jeg er heldig.Flott garn du har kjøpt.Jeg har sikkert garn for mange år fremover men allikevel er det hardt å gå forbi hvis det er garn på salg ,Det er vel det som kalles garnoman og det er jeg,Strikket ingenting igår var nede i leiligheten og malte Er mørk panel og jeg vil ha den lysere så det ble 2 strøk med lys panelbeis,Ble veldig fint synes jeg.Misunner deg som er ferdig med utvask det er så god følelse etterpå.Synes du har vært kjempeflinke.Ønsker dere en flotte dag og en goe klem

mimouna

05.09.2015 kl.12:20

Vellykket Førdetur da, det er bra! Kjekt å finne det man er på jakt etter, og å klare å motstå alle fristelsene man egentlig ikke trenger. Og så kommer dere hjem igjen til nyvaskt hus, deilig! Tror jeg skal bruke de fine dagene nå til å vaske gardiner, jeg også. Oppdaget av hybelkaniner trives i høyden også, usj.

God helg!

gretashobby

05.09.2015 kl.12:36

Liv T gjesdal: Veret her er bedre enn det såg ut som det skulle bli. Sola titter no frem innimellom. Klarer å gå forbi når eg ikkje skal ha noe. Men det hender at det blir med litt mer enn eg skal. Men denne gangen gjorde det ikkje det.
Flink å pusse opp syns eg. Det er veldig godt. Så får vi håpe det er lenge til det trengs ny vask.
God lørdag til deg også.

gretashobby

05.09.2015 kl.12:42

mimouna: Ja det var det. Ja det er veldig kjekt. Det er jo lett å la seg frist, men har blitt flinkere til å bare få tak i det eg skal.
Det er så deilig å ha reint hus. Digger det. Er vel ei stund siden sist.
Bruk dagene godt. For snart er det nok skikkelig høst. Ha ei fin helg klem

Hobbystua

05.09.2015 kl.14:45

Hei Greta:-) Ja i natt har vi hatt et forferdelig vær her og det lyna og tordna i flere timer i strekk,så det har vært flere lynnedslag og to hytter har faktisk brent ned her i Østfold i natt. Oversvømmelser pga av regn også. Så ja det er som du sier,,det er høst. Så nå får en tenne lys og kose seg inne igjen og da er det kjekt og ha garn og pinner inntakt. Du har jo kjøpt deilig garn til genser og samtidig så hadde dere en fin handledag i går. Koselig og finne på noe når anledningen byr seg. Nå har jeg og Morten vært en tur på kjøpesenteret og selv kom jeg bare hjem med litt medisiner,,så ikke noe spennende handel for meg i dag. Så nå kan vi ta helgen alle sammen. Kos dere og ha en fin helg og så får vi håpe solen dukker opp i morgen så en kan få vært litt ute igjen. Klemmer fra Marianne.-)

annebe

05.09.2015 kl.15:28

Tid for lys og innekos nå ja..kjøpte masse nye te-lys i dag..så da er det bare å tenne opp :)

Hørtes ut som en trivelig gårsdag..og litt innkjøp ble det jo også :) Mannen her kjøpte 2 par joggesko i dag...så sjelden han "gidder"å prøve så greit å kjøpe ett ekstra par når han først var i gang :)

Deilig med nyvaska hus...her er det ganske greit etter lunsjbesøket på Torsdag...rydda litt ekstra da :)) Meldt sol til uka her også...og det er deilig etter flere dager med mye regn :) Kos dere i kveld :) Klem <3

gretashobby

05.09.2015 kl.17:48

Hobbystua: Hei på deg vennen. Stakkars dere. Det er lite kjekt når veret blir så ille. Da har vi det bedre her for øyeblikket. Men fra i morra skal det vere fint både hos deg og oss. Høst er det uansett. Og tid for litt lys og litt varmovn når man skal kose seg på kvelden.
Ja det var ein kjekk tur i går. HAr ikkje vore på slik handel på to månder. Så kjekt at du og Morten var på handletur sammen. Bare medisin, det var da ikkje mye. Men dere bor vel så nært eit kjøpesenter at det ikkje er bestandig ein kan eller har bruk for å ha dle så mye.
Vi får satse på at sla dukker opp i morra også. Den ahr vore her i dag, men der er høst i lufta. Så ikkje varmt i skuggen. God helg til deg og Morten fra meg og Torstein klem

gretashobby

05.09.2015 kl.17:51

annebe: Ja det er det. Ikkje tenne opp for mye da. AHr eit lite lager enno, så eg venter med å bunkre opp.
Gårsdagen var veldig hyggelig. Koste oss begge og det er viktig.
Ikkje dumt å kjøpe flere når ein ikkje så fote handler ja.
Veldig godt med reint hus ja. Og her har jo som eg har sagt før, ikkje vore så reint på flere år.
Det er ikkje dumt med lunch besk nei, da blir det til at ein tar itt mer av overflate rotet som eg kaller det.
Vi får nyte veret som skal starte i morra og nyte det så lenge vi ahr det. Sånn er det bare med den saken. Nyt kvelden klem fra oss to her i Høyanger <3

Tone

05.09.2015 kl.19:51

Hei igjen. Ja, nå er det høst. Ikke tvil. Det var jammen meg godt jobba på Førde å bare kjøpe det garnet du trengte:) Har selv aldri laga Marius i Merino, men det er sikkert veldig deilig. Lykke til med strikkinga.

Håper du får ei god helg. :)

gretashobby

06.09.2015 kl.09:02

Tone: Hei på deg. Høst men i dag blir det ein fin høstdag. Tror det blir sol når den kjem seg over fjellet.
Takk for det. Men eg har jo så mye garn og så mange påbegynte produkt, at eg kan ikkje kjøpe mer akkurat no. HAr laga i merino ekstra finn før. første gang i snadnes sin merino. Tror det blir bra. Strikket meg kjole i det garnet i vinter og den vart hvertfall flott.
Takk det samme til deg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits