Når ein ikkje gjer det ein hadde planlagd og ein liten vakker fjelltur

God søndag morgen. På  fredag kjøpte eg jo garn til eit nytt oppdrag. Planen er å få strikka opp så mye som mulig på mine påbegynte produkt. før eg starter på oppdraget på mandag. Planen var der, men så  skulle  eg berre leite etter noe nede i kurven. Og der låg  det eit grått bommulsnøste som ikkje skulle ligge der. Tok det opp og så kva gjer eg. Jo eg legg opp til ein kjedelig klut. Strkker noen omganger. Gir meg lov til  det. For vi skulle jo snart på  fjellet. Men nei da. Om kvelden så strikket eg også på kluten. Eg er håpløs og ikkje strikka eg den ferdig en gang.
Klarte til slutt å legge den fra meg. Og på kvelden strikket eg litt på capen. Men kom ikkje så langt som planlagd nei. Men det får så vere det da. Fant eit anna påbegynt strikk nederst i korga også. Så enten blir det det elelr capen i dag. Burde strikke  på  capen, men er ikkje sikker på om eg klarer det hehe. Tenk at eg kan lage så mye styr for emg sjølv av å velge strikketøy.

Vi dro ein liten tur på fjellet. Og gjelkk litt langs vegen. I terrenget er det vått. Men ein kan da finne noen fine motiv om ein går langs vegen også


to blomster som nesten har vokst sammen. Homla satt hvertfall pris på den. 


Dette var litt tøft syns vi. 


Liten bitte liten minifoss hehe


Litt mørkt vart dette, men eg likte det. 

I dag har vi ikkje lagt noen planer. Men det skal bli ein koselig dag. Og veret det ser hvertfall ut til å vere på vår side. Håper dere også får ein fin dag

24 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

06.09.2015 kl.08:49

Den capen gir deg noen problemer ser jeg---😰 Ikke tenk på at du skal strikke en til.

En tur i naturen gir for det meste ny energi.

Vi har planer om å gå ein skogsvei i dag for å se om tyttebæra er rød. Skulle hatt et spann til kokt tyttebær med nellik.

Elles blir det vel en rolig dag.

gretashobby

06.09.2015 kl.09:04

Ellbjørg Skinderhaug: Hehe, det er vel det so ligg i bakhodet ja. Det har eg ikkje tenkt over. Må vere flink å få dei ferdig.
Det er sant. Tur ut gir alltid litt påfyll. Ein fin natur tur gir enda mer energi.
Høres ut som ein god plan. Tyttebær med nellik har eg aldri hørt om.
Kos dere på tur begge to.

Naomi

06.09.2015 kl.09:07

Fin blogg og flotte bilder.

aina

06.09.2015 kl.09:19

Når en har sånne dager som det, trur jeg det er ekstra godt med en tur ut i fjellet:))

Ha en fin-fin søndag..

gretashobby

06.09.2015 kl.09:27

Naomi: Tusen takk for det :)

gretashobby

06.09.2015 kl.09:28

aina: Det er kanskje det. Det er jo alltid godt med ein tur på fjelelt da. Fin søndag til deg også

Ellbjørg Skinderhaug

06.09.2015 kl.09:33

Kokt tyttebær med litt nellikspiker er godt tilbehør til kjøttkaker , gryteretter , viltkjøtt---

gretashobby

06.09.2015 kl.09:35

Ellbjørg Skinderhaug: Hm, HAr aldri prøvd det. Men det er sikkert sant ja :)

Liv T gjesdal

06.09.2015 kl.10:22

Hei.Kluten blir fin den,Flotte naturbilder som dere er så flinke til å ta.Hadde besøk i hele går av Rannveig med familie Fikk ikke gjort noen ting men idag har jeg laget rundstykke deig og vaffelrøre,Må prøve igjen og få orden på klærne mine Må få bort det jeg ikke bruker for det tar så mye plass og det får jeg ikke når jeg flytter.Skal ned å gjøre klar til beising imorgen Det er en del som må maskeres og godt å få det gjort.Ellers tror jeg bolen har nådd den lengden den skal ha så nå er det å begynne med mønsteret.Litt kjekkere det.Ønsker dere en kjempefin dag .Her er det sol og 14 grader.Goe klem

Liv

06.09.2015 kl.10:38

God dag. Eg har vært fraværanda et par daga, ikkje alltid det går som en trur. Nok om det.

Blomstrane på bildet ditt er Geiterams. Veldig mye av den i år, flott sommer for den i alle fall.

Du får la T. sette vekk alt av strikk, unntatt det som skulle vært ferdig, på et rom som kan låsast. Så kan han gjømme nøkkelen...Trur det kunne gjort seg. Hehe.

Fin søndag. Klem.

gretashobby

06.09.2015 kl.10:52

Liv T gjesdal: Det blir ein god klut. Fin er no så da. Naturbilda er fine, der er eg enig. Du har ein aktiv tilbverelse for tida. Kjekt det. Kos deg med baksten i dag. Klem herfra

gretashobby

06.09.2015 kl.10:54

Liv: Hei vennen. Har lagt merke til og tenkt mitt om ditt fraver. Men nok om det som du sei. Skjønner vel litt.
Det stememr, det er det dei heiter ja. Ja det har det vore.
Hehe, nei det skulle tatt seg ut. Syns eg ser meg sjølv leite febrilsk etter nøkkel til det rommet når T er på jobb hihi. Skal nok klare å få det ferdig alt sammen.
Fin søndag til dere oppe i bakkane.

Tone

06.09.2015 kl.11:36

Et enslig bomullsnøste kan da ikke ligge der uten å komme på pinnen. Det forstår jo alle.... Og så må en jo strikke litt til og litt til....osv. Forståelig. :) Selv om capen måtte vente. Men den fikk jo litt, den også. Du har mye på en gang. Men det ser jo ut til at du fikser det helt fint. :)

Flotte bilder. Ha en super dag.

mimouna

06.09.2015 kl.13:17

Å strikke opp enslige nøster som ligger på feil plass teller som rydding. ;)

Du kan lage veldig god saft av geitramsblomster, skal se om jeg finner link. Her hos oss er de nesten avblomstret.

gretashobby

06.09.2015 kl.13:17

Tone: Hei. Hvertfall forstår du det. Det er jo kjekt da. Du forstår alt slikt. Ja da den fikk litt også. Så det nermer seg jo at eg skal begynne på nr to hehe. Før eller senere er alt sammen ferdig. Takk flott dag til deg også.

gretashobby

06.09.2015 kl.13:18

mimouna: Tusen takk Vennen. Det er jo sant det. Kan eg det. Hm det høres spennede ut.

mimouna

06.09.2015 kl.13:19

Fant den! http://kirstenwinge.no/2013/07/07/ukas-oppskrift-sprudlende-geitramssaft/

Det finnes flere hvis du googler. Saften får helt nydelig farge. Vil tro det går å bytte ut alt eller deler av sukkeret med tagetes eller sukrin eller noe.

Håper dere har en kjekk søndag. *klem*

gretashobby

06.09.2015 kl.13:21

mimouna: Tusen takk vennen. Skal sjå om det blir noe etter neste fjelltur. Er så kjekt når mine lesere er så oppmerksom og oppfinnsom. Takk kjære du Klem

mimouna

06.09.2015 kl.13:32

Bare pass på at du ikke får med noen revebjeller, de vokser ofte på samme sted.

gretashobby

06.09.2015 kl.13:33

mimouna: Ja da mor det skal eg.

akbhandy

06.09.2015 kl.17:03

Ler litt her. Klart du måtte begynne på en klut når det garn nøstet lå der og ropte på deg. :-) Ikke bestandig så enkelt å bli enig med seg selv om hva man skal strikke på, når man har så mye å velge mellom. I sommer fortalte jeg jo at det ikke var noe jeg hadde lyst til å strikke, men nå er det gått over for nå er det såå mye jeg har lyst å lage.:-) Flotte naturbilder dere har tatt. Og nå som høsten nærmer seg blir det mange flotte farger i naturen. Ha en fin ettermiddag. Klem :-)

gretashobby

06.09.2015 kl.18:25

akbhandy: Må ikkje le av lille meg hehe. Jo da eg ler sjølv eg. Det er sant. Det er ikkje enkelt. Men i dag har eg oppført meg korrekt så no vokser capen godt. Men det blir så mye tråder til slutt og kanter som skal syes til hm. Men eg ahr hvertfall lært å strikke den. Så den enste går fortere.
Slik er det o fote. Plutelig så ahr ein lyst til å strikke alt mulig.
Ja håper å finne noen nye fine motiver no utover høsten. Veldig kjetk det. Fin ettermiddag til begge to. klem

fruensvilje

06.09.2015 kl.20:30

koslige bilder,en tur i det fri er fint uansett om en går langs veien eller ute på myra,motiva er det bare en ser dem ja.

Du er go du når det kommer til strikketøy hi hi,men en klut er jo grei å ha da hi hi ,kjedelig?nei langt ifra hi hi

gretashobby

07.09.2015 kl.08:50

fruensvilje: Takk for det. Ja det er sant. Motiva er det bare åå sjå etter. Det er mange av dei om ein ahr augo opne.
Hehe, veit ikkje om eg skal takke eller kva eg skal gjere hihi. Kluter trengs heile tida. Må berre få den og alt det andre ferdig. Før jul skal alt eg har planlagd no vere ferdig. Så bra at du ikkje syns det er kjedelig :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits