Skulle strikke Marius arm, men så skulle eg bare ... først./ Knekkebrød baking

God morgen. I dag er eg treig. Har jobba på kjøkkenet før frokost. Så no skal det smake godt med frokost. Får prøve å skrive noen vetige ord og spise samtidig. HAr gjort det før eg. Spist medan eg skriv innlegg altså. Kor vetigt det er, er vel diskutabelt. 

I går hadde eg tenkt å sitte ute på verandaen, legge opp til første arm på MAriusen og nyte høstsola. Da eg var kalr til å sette meg ut, så var ikkje sola så veldig varm. Tenkte at da kan eg berre nett sjå på genseren min som eg strikker på. For å sjå kor langt det er at. og bestemme korleis eg skal avslutte den. Det var vel ikkje så lurt. Eller. Måtte strikke litt. Vart så i tvil. Skal eg ha det som genser, eller skal eg fri  til montøren min om ho kan klare å lage jakke av den. Tenkte å høre med ho og sendte dette bildet til vedkommende


Ho lovde å sjå på  den. Men da måtte eg strikke den opp så langt eg ville ha den. Så det ahr eg gjort. Måtte jo gjere det i  går. I det eg gav meg ja så var dagen over. Tror du at dette kan bli ei fin jakke? Eg syns jo egentlig at jakker er meir anvennelig enn genser. Da ein kan bruke dei både open og igjennknappa. HAdde foresten passa med glidelås?

Dermed så fikk eg ikkje strikka på Mariusen i går. Det er jo ikkje bra da, siden det er eit oppdrag. Derfor får den heilt kalrt førsteprioritet når det gjelder strikking i dag. Men eg ahr  også andre ting på gang i dag. 


Dette var det eg holdt på med før frokost. Første brett stod i ovnen da eg tok dette bildet. Neste brett står der no i ovnen. HAr ikkje varmluft fuksjon som virker. Derfor går mye av dagen med til å steike. Men sånn er det.  Gleder meg alt til lunch. Ferske knekkebrød er jo bare snop da. 

Da har eg vel egentlig planene for dagen klare. Skal ut å bevege meg litt, men det gjer vi jo kvar dag. I første omgang blir  det å levere genseren og sjå om det kan bli jakke. Nei ikkje først kanskje. Først får estike ferdig knekkebrøda. KAn ikkje stikke av fra det. Skal kose emg i dag og gjere det eg har lyst til i dag. Det må du også

 

19 kommentarer

Liv T gjesdal

11.09.2015 kl.09:30

God morgen Skal si du er aktiv om morgenen.Faktisk så har jeg og tenkt å lage knekkebrød Fikk etterlysning av både Totto og Rannveig .Får ta en omg idag siden det er treffen så får jeg se i morgen om det kan bli noe da,Genseren hadde blitt fin med glidelås ,Det er så fint med fletter,Jeg fikk ikke strikket noe igår Fikk malt nesten alt men fikk for lite maling,Er veldig tungt å male på ruglete mur så jeg kjenner det i ermene.Ellers er her nydelig høstvær.Ønsker deg en strålende dag og en goe klem

gretashobby

11.09.2015 kl.10:11

Liv T gjesdal: Ja i dag var eg det. Er litt forskjell på kor aktiv eg er på morgonen, men i dag var eg tidlig oppe. Knekkebrød er godt. Skjønner at dei vil du skal alge til dem. Skal høre med montøren kva ho syns. Spent på om vi f¨r det til. Ha ein flott dag vennen

Fru Stussli

11.09.2015 kl.10:56

Så fin genser, men jeg er enig denne hadde vært fin som jakke og gjerne med glidelås. Hos meg blir jakker foretrukket fremfor gensere.

Sånne hjemmelagde knekkebrød er supergodt. Trenger ikke pålegg på dem en gang :-D

Ha en finfin dag. Nå er det vel heller ikke lenge til lunsj :-)

fruensvilje

11.09.2015 kl.11:15

genseren blir superfin,men jeg er enig i att ei jakke er mer anvendlig :) blir spennende å se hva det blir til slutt.

Mariusen tenker eg blir ferdig i rimelig tid uansett,du er jo en racer med strikkepinnane :)

Lenge siden eg har laga knekkebrød no,dei er jo best så eg skjønner ikke hvorfor eg slutta hi hi,du er flinke du da,nyt frokosten og nyt dagen

annebe

11.09.2015 kl.11:57

Blir ofte slik at en gjør flere ting på en gang ja..skal liksom være effektiv..noen ganger blir det bare stress i steden..hehe..

Spennende å se hva det blir til med den genseren da...blir nok fin uansett jakke eller genser :)..veldig lenge siden jeg har bakt knekkebrød nå..hadde ei oppskrift jeg likte men har rota den bort..får leite litt mer :) Du lager jo veldig mange av gangen da..ble som regel to brett her :)) Ganske vanlig helg ..men barnedåp for barnebarnet til søstra mi på søndag :)..blir nok hyggelig selv om jeg synes slikt er litt styr... Fortsatt fin fredag og klem fra meg <3

gretashobby

11.09.2015 kl.12:28

Fru Stussli: Det blir ei jakke no ja. Og det blir ikkje glidelås. Det var ikkje aktuelt for montøren og da er det ikkje aktuelt :). Tro vi kom frem til ei god ordning.

Har no testa knekkebrøda. Og eg er visst litt vel mett. Så dei var kjempegode ja.

gretashobby

11.09.2015 kl.12:31

fruensvilje: Det blir jakke ja. Tror vi kom frem til ei god ordning. Spennende å sjå når den blir ferdig.
Får prøve å få lagt opp armen og få gjort litt i dag. HAr lovd den skal vere ferdig om ei og ei halv uke. Så da må eg vel henge i.
Nei det skjønner ikkje eg heller. Eg har no testa dei og jammen glemte eg å spsie egget eg ahdde kokt til å ha ved siden av. Og eg er kanskje i metteste laget.
Takk no skal eg snart ta ut siste brett, henge ut klesvaasken og no kom sola så da blir det kanskje ein tur uti sola også. Nyt den du også

gretashobby

11.09.2015 kl.12:35

annebe: Vart ikkje stress men det som skulle gjerast, det vart ikkje gjort. Får ta det att i dag.
No er den levert til montør og vi har diskutert og kome frem til at det blir jakke med ei enkel løsning. Gleder emg til den er ferdig. da skal eg bestemme meg for om eg skal kjøpe hekter eller om eg skal hekle hemper. vi får sjå.
Du får varskue om du vil ha mi oppskrift. Liker å lage litt når eg først er igang. blir samme rotet liksom.
Det blir vel ei fin helg. Du får prøve å slappe godt av på forhånd og så trekke deg tilbake når du har fått nok. Nyt fredage og resten av helga. Stor solklem herfra

annebe

11.09.2015 kl.12:40

Prøver gjerne oppskrifta de...om den er god, og det ikke er for mye spesielt som er vanskelig å få tak i i dem..:) Regner med de er gode da når du lager så mange av gangen..hehe...

gretashobby

11.09.2015 kl.12:49

annebe: oppskrifta er sendt deg på melding

annebe

11.09.2015 kl.12:51

Da skal jeg sjekke :))

Hobbystua

11.09.2015 kl.13:10

Heisan Greta:-) Syntes genseren din blir nydelig og jeg er nok enig med flere her at den hadde blitt superfin som jakke og da gjerne med en glidelås . Blir mye mer anvendelig med en jakke,,det er slik jeg liker det selv. Men flott farge og herlig med fletter:-) Ja slikt liker vi det begge to!! Men flink er du som har bakt en stor vending med knekkebrød også,ja kan tro det smaker godt:-) Håper du får en flott dag og nyt den for en vet at det skal bli regn i helgen,,er meldt det hos oss her nede i hvertfall. Gode klemmer til deg:-)

gretashobby

11.09.2015 kl.13:18

Hobbystua: Hei kjære du. Det blir jakke, men ikkje med glidelås. Men tror vi kom fram til ei god ordning eg og montøren min.
Ja vi digger fletter vi MArianne. Tror den blir fin og veldig anvennelig som jakke.
Er ganske mett no ja. Og tror det blir middags salat i dag, med knekkebrød til middag.
Her skal dere vere fint i dag og i morgen. Så da må det vel bli fjellet i morra. Men no skal eg ut og nyte sola eg og.
Mange solklemmer og hilsner til deg Marianne jenta

Oldemorbloggen

11.09.2015 kl.23:26

Eg trur genseren kan bli kjekk med glidelås, men då ville eg hatt ein slik som kan opnast i begge endar. Då kan du ha jakken igjen på midten, og open oppe og nede, viss det passar slik.

gretashobby

12.09.2015 kl.09:46

Oldemorbloggen: Genseren blir jakke, men det blir ikkje med glidelås. Tror vi har kome frem til et godt valg. Men er veldig spent på kossen det blir. vi får sjå.

mimouna

12.09.2015 kl.10:19

Jeg har stadig smuler i tastaturet. Så det er vel diskutabelt hvor lurt det er å skrive og spise samtidig. Ja, ja. ;)

Tror genseren blir fin som jakke, jeg. Og en skjult glidelås (med glattstrikket belegg over) tror jeg hadde passet fint.

Knekkrødene dine frister! Tenker alltid at jeg skal prøve, men mangler som regel halvparten av ingrediensene. Må nok bli flinkere til å planlegge.

fjellgeitbundingen

12.09.2015 kl.10:23

Hei, jeg synes denne var fin som genser jeg. Men det hjelper vel lite om det blir for varmt for deg og du ikke blir å bruke den. Den blir sikkert fin som jakke også da..

gretashobby

12.09.2015 kl.10:42

mimouna: Hehe, Det skjer det ja. Men det går som regel bra. Det blir jakke. Og det blir ikkje glidelås. Men eg tror valget vi tok sammen blir bra. Veldig spent da.
Ja du må prøve dem. Dei er berre så gode. hehe. Skriv opp og handle i dag. Klemmen

gretashobby

12.09.2015 kl.10:43

fjellgeitbundingen: Blir jakke ja. Hadde vore fin som genser også. Men lite brukt ja.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits