Gårsdagen som såg ut som den skulle bli tung og lite aktiv vart....

God morgen. Ja i går  var morgonen ganske tung, hadde egentlig ikkje store planene. Skulle bruke lang tid her inne og bare få hodet og kroppen i gang. Men så skulle eg bare ut på badet. Og der var det jo klart til å sette igang ei maskin. kunne kanskje i samme slengen sette ut tomboksen som nett hadde vore knekkebrød i. Da såg eg at det begynte å inke med knekkebrødbokser i boda. Tok med meg frø og tommbokser og sette igang med å lage deig. Og når eg først lager dei. Ja så lager eg to. 

medan første brett steiker, kan eg no ta frem neste skuffe av garn som skal sorteres. kvifor da ikkje ta frem alle. Da har eg fått gjort det og. 


Tynn og vanlig merino fra Sandnes


Cotten merino fra Drops


Lerke og lille lerke. Det var det ikkje så mye av. 


Ikkje mye baby ull  heller


bommulsgarnet var også labert. Og her bruker eg apsolutt alle rester sjølv. Er planen hvertfall


Fritidsgarn hadde eg også. Det hadde eg heilt glemt


Hadde også heilt glemt desse hespene med Eko alpakka. Dei låg nederst i puffen og der vart det berre rot. No ligger  det bare garn til dei store prosjekta eg holder på med og skal til med der. Så får eg etter kvart få system der også. Men det skal eg ikkje plage dere med. I hvertfall ikkje enno. Så tenkte eg at når eg først holdt på., kunne eg vise kvar alle desse korgene står


Denne err  full av garn. Og i  den nederst, glemte nesten den der er det diverse merino fra drops


masse herlig garn her og snart kjem restene fra capen også. Blir faktisk noen hele nøster derfra også. Var altfor mye garn oppgitt i  den oppskrifta.


huff da, ikkje heilt ryddig oppa her. Men det er garn i desse ja


og her. Og dette står på stua ved strikkestolen.  Så her må  eg ta å  få rydda no. Fått ett bedre system. 

Da er eg bnesten ferdig med å vise frem garn. For når ein rydder slik, så får man tatt vekk reste garnet. Vel det er jo reste garn mye av det eg ahr behldt også. Men altså  skikkelig  restegarn. Det vart litt som eg skal sende


Det ble da litt. Dette skal eg putte i denne kassen


når det blir veit eg ikkje. For da må vi bruke bilen. Og vi bruker jo nesten ikkje den til sentrum. Men vi får sjå om vi får den avgårde i helga. 

Da skal eg gi meg med garn prat. Knekkebrøda får eg ta eit ein annan dag. Og eg som skulle strikke i går. Eg fikk  starta å legge opp eit nytt strikk kl 15. Og fikk vel ein og ein halv time før T endelig kom fra jobb. Om kvelden vart det som vanlig litt strikka på capen. Den vokser, men ikkje så fort som eg vil. Men det viktgste er at den veks kvar dag. 

Damen var seint oppe i dag, så no får eg vel skunde emg. skal på trening om 45 min. Ha ein skjønn dag der ute i verden. KVa eg skal i dag etter trening. Ja det veit eg da. 

 

 

15 kommentarer

Hilde

24.09.2015 kl.09:08

God morgen!! Jeg synes du har vært særdeles effektiv tidlig på morran:-) Jeg kom meg fra senga til sofaen?..og her sitter jeg ennå. Skal bare strikke litt?.og så skal jeg på seinvakt i ettermiddag. Så herlig det er å få rydda i garnlagrene sine.

gretashobby

24.09.2015 kl.09:14

Hilde: God morgen. I dag har eg ikkje gjort anna enn å sitte foran pc'en da. :). Men i går var eg effektiv. Ja det er veldig deilig å få rydda der. Ha ein fin dag og god seinvakt.

Liv

24.09.2015 kl.09:52

God morgen. Herregu til garn da!! Heile nøster i kilovis. Vi er rare....Har jo en del nøster eg og. Sa i går at det blir kjøpt noe Lanett til, så kan det bli en Marius. Hahaha. Kom heim med Smart, og det skal bli Setesdalsgenser med rundtfelling str. 7-8 år. Makan. Hehe. Har hatt lyst til å strikke den lenge, og nå hadde de fått et nytt hefte med oppskrift. De har fått noen farga med Merinogarn og, men eg huska ikkje åssen sort Merino. Du kan jo selge de noe du, ned å putte i hylla deiras...

Fin dag der nede.

Liv T gjesdal

24.09.2015 kl.10:16

Hei Kjekt å se så mye fint og forskjellig garn .Jeg får ta en opprydding når jeg har flyttet og kommet i orden.Ble så bra å se på dine bilder ,Igår fikk jeg kjøpt både teppe til stua og gulvbelegg til kjøkken Guttene mine fikk satt opp overskapene og montert vifta så nå er jeg så glad ,Har tatt fri til mandag for jeg føler meg helt utkjørt så må ta det litt med ro,Herligt å sove til kl var nesten 10 ,og jeg la meg rett over 9.Er ikke ung lenger bare i hodet men ikke kroppen.Håper tu får en fine trening og ønsker deg en fine dag ,Goe klem

mimouna

24.09.2015 kl.10:40

Så bra at dagen ble bedre enn forventet. Gøy å finne garn man hadde glemt, og en deilig følelse å ha det ryddig og oversiktlig. (Det første skjer ofte med meg også, det siste forekommer så godt som aldri, hihi.)

Håper torsdagen også blir fin! Klem fra meg.

Eldbjørg Skinderhaug

24.09.2015 kl.11:22

Må nesten le--- Når jeg ser garnkurvene dine er det som om jeg skulle valgt farger . Lite blått ser jeg-- 😀ja-ja no har du oversikt ei stund igjen. Her stekes fiskekaker og rundstykker. Ga bort gjærbaksten jeg bakte sist så da er det på'n igjen. Dagen er fin--lettskyet med god temp.

gretashobby

24.09.2015 kl.12:22

Liv: God formiddag. Hehehe, ja vi er viss litt rar ja. Det tviler eg ikkje på at du har. :). Hehe, du er no god da. Ja da måtte du jo bare strikke den da. Skjønner jo det. Så bra. Da får eg kikke ned der snart. hehe, ja kanskje det. Nei tror nok eg etter kvart finn noe å lage av det meste. Men no må eg la vere å kjøpe garn uten mål og mening.
Har vore på trening og laga 2 glass med plommesylte, så da er det vel lov å ta seg ein tur i strikke stolen snart. Oisann, eg ahr joein klesvask som må henges opp også. Ja den får eg ta først. HA ein fin dag videre vennen. klem

gretashobby

24.09.2015 kl.12:24

Liv T gjesdal: Hei og god formiddag. Ja du får gjøre det. Såbra da. :). Det nermer seg no da. Så flott, kjekt å ha gode hjelpere. Det høres fornuftig ut. Skal ikkje ødelegge deg heilt heller. Oisann er det mulig. Det har eg vel ikkje gjort siden eg var ung.
Treningen var super. No skal eg bare kose emg resten av dagen, nesten. klem

gretashobby

24.09.2015 kl.12:25

mimouna: JA det er o alltid kjekt da. Ja begge deler er heilt supert. Hehe, du er no god dag. Torsdagen tegner til å bli fin den. Får gjort litt i dag også. No skal eg snart strikke. Stor torsdagsklem til deg

gretashobby

24.09.2015 kl.12:27

Eldbjørg Skinderhaug: :). Nei det er sant. Veldig lite blått. Hm. Da er det jo det eg må kjøpe da hehe. Ja no har eg orden ei stund. Så lenge det varer hihhi.
Driftig du. Gjærbakst får alltid ben å gå på. Er sikker på at fiskekakene dine er kjempegode.
Samme ver her. Deilig.

Oldemorbloggen

24.09.2015 kl.18:40

Etter kvart som du får rydda i alt garnet, kan du få ro i sjela. Det er ei god kjensle, men kor sender du restgarnet du ikkje vil ha? Det har eg lurt på.

irene

24.09.2015 kl.18:47

Hei. Så flink du er til å sortere garnet ditt. Det skulle eg ha gjort for lenge siden, men eg har så mye at det vil ta flere uker. Her regner det veldig mye nå , så eg sitter her og koser meg med strikketøy. Ha en fin kveld. Klem

gretashobby

24.09.2015 kl.20:03

var ei som tok kontakt. Dei var noen damer som strikket til Dei som treng det. du kan få link og adresse i morgen om du vil

fjellgeitbundingen

26.09.2015 kl.20:59

Så bra ut å ha masse kommoder til garnet. Oversiktelig og fint :) Slik system skulle jeg også gjerne hatt..

gretashobby

27.09.2015 kl.09:35

fjellgeitbundingen: Veldig kjekt med system. Må ha det eg, ellers veit eg ikkje kva eg har

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits