små strikk og fin fangst på fjellet. Ikkje meir spennende enn det

Da er det alt langt på  dagen. Eg sovna til att i dag og. Sover av og til fryktelig lenge . Og i natt var eg ikkje opp emir enn ein gong. det er jammen uvant. Kanskje var  det for dagen i går vart mykje meir innholdsrik enn forventa. Men først litt strikk


Dette skal bli ei lue i Falk


Og dette er starten på ein hals i falk  det og. Det er meningen at dei to  plagga skal matche når dei  er ferdig. Så det er spennende om eg har nok garn til det. Dette er da restegarn eg beholdt sjølv. Ordentlig rester, men av samme innfarging. Liker falk garnet. Blir så mjukt og godt når det er vaska og så  er det så holdbart. Det er favorittgarnet i denne sjangeren. 

Må få pakka  kassa med restegarn i dag. Men må nok gjere om pakkinga. For eg fikk ikkje plass. HAr sortert alt  i sorter, men da tar det jo mer plass. Så eg må nok lage det om til  ei mølje. Det er meir kjedelig for  dei som får  det. Men eg regner med at vedkommende vil ha mest mulig. Så les du dette så sei fra til meg.  :)

I går så hadde eg lovd å steike noen vafler som noen skulle komme  hente. Dermed fikk eg eit  lite besøk samtidig. Skulle vere ein halvtime men vart nok nesten timen. Det var kjekt. Så ville min kjære på fjellet. HAn slutta litt tidlig og vi dro opp. Det regna stort sett godt og om det var vått sist vi var på fjellet, så var det jammen meg våtere denne gangen. Men det har jo vore noen soldager i mellomtida. Det går skikkelig treigt med modninga på dei største tuene. Sola  kjem vel ikkje direkte dit så  tidlig. Men etter to timers trasking hadde vi funne denne fine haugen


ca 1 kg. Det skulle vel bli 2 store glass. Da har vi 4 glass og er redda. Men så lenge vinteren ikkje er komen der oppe så gir vi oss ikkje. Tror T har tenkt seg opp ein plass eg ikkje ahr kne til å vere med,  i løpet av helga. Men der er det vel plukka eller så er det overmode. Det blir litt meir  der sola  når til. Vi får sjå. 

Fikkje strikket så mye som eg hadde tenkt i går hellerr. Men om ikkje alt skjer seg, så blir hvertfall  capen ferdig denne helga. Men alt blir  litt forsinka i dag. Siden eg er så seint oppe. Vi får sjå kva som skjer ellers i dag. Men veret ser mye bedre ut enn forventa. HA ein strålandes lørdag. 

21 kommentarer

madde85

26.09.2015 kl.09:40

Fin blogg

Matja

26.09.2015 kl.10:01

Så fine farger på luen og halsen. Multebærfarger :) Er igang med luer og halser selv. Er liksom årstiden for det. Ser trærne utenfor har begynt å skifte farge, så det blir mye innekos og strikking fremover. Ha en fin helg :)

Liv

26.09.2015 kl.10:01

God morgen. Godt å sove frampå av og til, når en er heldig å få det til...Er mange tima igjen av dagen likevel, så du kommer nok i mål.

Er komt snø på toppen av Nova i løpet av natta. Tiden er der, men det er vel ikkje dermed sagt at vinteren er kommen. Kan være at moltene må i hus...

Eg sitte å lure på om eg skal gå en tur nedover, berre for turen. Får sjå ka eg bestemmer meg for. 😃😃 Ha en fin lørdag i alle fall. Klem.

gretashobby

26.09.2015 kl.10:06

Matja: Takk, ja det har du rett i. Kan kanskje kalle settet multebær takk for tipset. :)
Ja det er det nno. Ja det er definitivt høst ute. Det blir det heilt klart. Takk det samme til deg.

gretashobby

26.09.2015 kl.10:11

Liv: Ja det er deilig. Så lenge eg sov i dag, veit eg ikkje om eg ahr gjort på .... år. Ja får berre vere litt lengre oppe hehe. Men det er no ikkje alltid det virkar slik. Kan vere like trøtt i kveld fordet om.
Ja eg var ut og såg det. Chatta med ei vennine som er på sunnmøre i helga, og ho sa det var slik der. Da måtte eg ut og frem til kanten på verandaen for å sjå Nova. Og der var det snø ja. Ja ja. sei ikkje meir eg.
Tar dei ikkje før dei er modne. Så vi håper det snur litt til. Så eg kan plukke meir neste helg. Men vi får ta det som det kjem. Er det ikkje det du plar seie?
Må nedover hvertfall. Men regnar det slik, må eg bruke bil. For eg kan ikkje sykle med kassa bakpå viss det regnar slik. HVertfall ikkje om eg skal pakke garnet uten pose
Takk det same til dere begge klem

akbhandy

26.09.2015 kl.10:28

Flotte farger på lua og halsen. Den halsen kjenner jeg igjen. :-) Sov litt lenge i dag jeg også. Uka som gikk drev vi barnehagen fra stranda her. Da leveres og hentes ungene der. Når helga da kommer kjennes det at man har vært ute fra hele dagen, uka gjennom. Men det er bare deilig da. Vi stortrives ved å være på stranda. Greit å få litt multer i hus. I år var jeg så heldig at jeg fikk levert endel kilo på døra. En flott helg til deg og mannen. :-))

gretashobby

26.09.2015 kl.11:01

akbhandy: Tusen takk for det. Ja den gjør du nok. Min favoritt hals.No er eg spent på kroleis den bli i to farger.
Det er jo godt av og til da å sove lenge når ein bare gjør det.
så gøy da. tennker ungene koser seg masse da. Men da håper eg at dere hadde veret med dere også da. Tenker dere koste dere ja.
Vil helst plukke dem sjølv vi da. Er ikkje det samme om ein får dem. Men det er jo ein fin måte å få brukt kroppen litt da. Takk det samme til dere begge

Liv T gjesdal

26.09.2015 kl.11:38

Hei Nydelige farger på lue og hals ,Høstfarger er bare fine og er mine favoritter,Det gikk bra i går kveld veldig koselig var 131 gjester pluss oss 12 så det blir mange.Idag skal jeg ned å mate det kjøkkenbenken skal komme så kommer han som skal legge gulvbelegget for å se Han skal legge det på mandag.Jeg ser lyset i tunnelen nå.Har begynt på en bukse i str, 2 år men har planer om en jakke til meg når jeg finner mønster Har så mye garn at jeg vil bruke 2 tråder samtidig,så den er litt tykkere en vanlig jakke,Får se hva jeg finner,Dere er bare fantastiske til å finne molter.Dere må ha ei flotte helg og goe klem til dere begge to,Her er det sol nå

gretashobby

26.09.2015 kl.13:41

Liv T gjesdal: Hei, tusen takk for det. Liker best høstfarger eg og ja.
Så kjekt at det var einn fin kveld.
Blir nok kjempefint sikkert.
Stikkebukser er alltid kjekt å ha for desse små. Du finner nok ein flott model der du kan bruke dobbelt garn vil eg tro.
vi jobber o på da. To timer traskin på begge og da fann vi 1 kg molte. Ha ein fin lørdag du og. klem

Ellbjørg Skinderhaug

26.09.2015 kl.14:15

Artig å sjå den fine molta--. Vi drog til fjells etter sauer. Surt med regnskurer, men det gikk greit. Med varm drikke og mat går det meste bra selv med de som er små. No er alle fjellsauene hentet. Håper på etpar timer med den nye vottestrikkingen mi i ettermiddag.

gretashobby

26.09.2015 kl.14:34

Ellbjørg Skinderhaug: Så kjekt at du syns det da. Godt å kome i hus etterpå da. Så gøy med ny vottestrikking. Får vel sjå eg da?

irene

26.09.2015 kl.14:37

Hei. Fine farger på lue og hals. Sokkene blir også fine. Fint mønster på sokkene. Heldig som finner litt multer hver gang dere er på fjellet. Her er det rolig denne helgen. Litt sliten etter en arbeidsuke. Skal sitte å strikke litt og slappe av. Ha en fin helg. Klem

annebe

26.09.2015 kl.15:07

Bra å få så fine ting ut av restegarn da...:)) Så du hadde bakt knekkebrød igjen også..skal jeg og men har ikke fått gjort det enda...:))

Jeg spiste en vaffelplate da jeg var innom mormor i går...smaker alltid det :) Deilig med mer molter også da..håper å få plukka litt mer tyttebær i morgen ...for kjenner jeg har lyst på en liten skogtur nå..men ser ann været litt da...nå er det iallefall fint :) Lørdagsklem <3

mimouna

26.09.2015 kl.15:12

Strikketøyet matcher jo multene! Ikke dårlig. :)

Godt å få sove litt ekstra når man trenger det. Og det syltetøyet har dere jammen jobbet hardt for! Kjekt at dere finner litt hver gang, det gir jo en liten ekstrabonus til fjellturene.

Håper lørdagen blir fin. Klem.

gretashobby

26.09.2015 kl.18:37

irene: Tusen takk for fine ord. Ja det er vi, men jammen jobber vi for det også. Traska i to timer for å finne ein halv kg kvar. Men det gjer så godt.
I dag har vi bare sløve dag. Litt sånn småuggen. Men håper på at foren er der til fjelltur i morgen. vi får sjå.
Fin helg til deg også

gretashobby

26.09.2015 kl.18:39

annebe: Ja det er litt gøy da. Ja det begynte jo å minke da. Nei men du ahr så mye anna åstyre på med du da. Det smaker alltid godt ja.
Veldig kjek med moltene. Og så får vi trimma så mye med å få tak i dei. Det skjønner eg at du ahr. Veit du om steder med multer der øst også?
Lørdagsklem til deg også <3

gretashobby

26.09.2015 kl.18:41

mimouna: Ja ikkje sant. Det er litt gøy. Bør ikkje vente så lenge med å fådem ferdig. Men eg har visst begynt på ei ny lue i hvitt hm.
Det var visst nødvendig og likevel er er eg tung og sløv i dag. Så da blir det sløve dag.
Ja vi jobber hardt for det. Håper formen er så pass fin i morra. for da vil T i høgfjellet og eg vil utforske ein ny plass. Men vi får sjå det an.
fin lørdagskveld til deg. klem

fjellgeitbundingen

26.09.2015 kl.21:02

Så herlig ut med molta, og så kjekt med flere strikk :) Du har nok bra mange påbegynte strikk du også nå :D

gretashobby

27.09.2015 kl.09:38

fjellgeitbundingen: Herlig med molte ja. T drar på fjellet etter mer i dag. Eg holder meg her nede. Ja det begynner å bli noen og flere skal det bli

fruensvilje

27.09.2015 kl.22:54

utrolig kor masse multer dere finner no :) skikkelig herlig da.Nydelig sett du strikker også,flott fargekombinasjon

gretashobby

28.09.2015 kl.09:02

fruensvilje: Ja no har det blitt litt. Men det blir jo ikkje mye kvar gang da. Håper å få tatt ein tur opp ein ettermiddag dennne uken også. Takk for det.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits