Det var så deilig med sol i går, så alle måtte ut :) Og eg knipsa bilder fra verandaen

God morgen. Fortsatt mørkt ute, men det lysner etter kvart no. Litt tidligere att i dag. Men det passer bra siden eg skal på trening. I går var det ein nydelig dag. Og etter at solen kom, ville eg ut på verandaen. Tok med meg min "lille" strikke kurv ut dit for å sjå kor mange strikk  som var der


Den bugner no av småstrikk. Fann ut at eg måtte ta ut alle og telle dem


Der var 20 strikk i kurven. pluss kveldstrikket som ligg i strikkeveska. Så no er det forbud mot å  begynne på noe nytt så sant som det ikkje er oppdrag. Strikket i strikkeveska er jo oppdrag da :) Så det må gjerast ferdig først også. Vart litt skremt når eg såg  og telte kor mange det var. Heretter får eg ta frem eit å strikke videre på det kvar dag. Og så skal eg legge dei i puffen slik at eg får  strikka på andre dagen etter. Tror  eg. 

Det var så fint ute på verandaen, at eg bare måtte ta noen bilder. Men å ta bilder nesten rett mot sola er ikkje så lett. Klarte jo ikkje å sjå motivet før eg trykte. Men her er resultatet. 


Er så irriterende med den lyktestolpen altså


sneik seg med der og, jaja.


jaja, men skulle eg redigert den vekk så hadde det blitt så lite att og eg redd dei hadde blitt enda uklarere. Ser jo at det er sol og fint da. 

Da T var ferdig på jobb, dro vi bak yste tunnelen og rusla litt i sola. Da støtte vi på dette kreke her. 


Har aldri sett ein slik ein før. Og ikkje turde eg å ta bilde  av han. Det måtte T gjere. Forferdelig ekkel, men fasinerande i tillegg. 

Eg har noen påbegynte strikk  eg ikkje har vist frem enno. Dei får eg ta i morgon, så får  vi håpe at eg snart får minka litt fra kurven. alle 20 skal vere strikka opp før neste sommer hvertfall hehe. 

I dag er det trening, så da får eg svetta litt og bevega meg skikkelig. Det blir så  godt. Ha ein super dag alle sammen. 

22 kommentarer

Oddbjørg

06.10.2015 kl.08:21

God morgon!

20 ulike strikk i korga; ja, då har du i alle fall noko å velja mellom :-) Eg synes eg har mange som har 3 - 4 som ikkje er ferdige.

Ja, i går hadde vi flott haustver vi og, men litt kaldt. Ser ut til at det vert det same i dag.

Vi får nyta dagen.

fruensvilje

06.10.2015 kl.08:23

20 påbegynte strikk tar du på strake armen,kjenner eg deg rett er du ferdig i vinter :))

Det var vakkert i går ja,men å ta bilde rett mot sola har jeg brent meg på,det ødela linsa på mitt forrige kamera,fikk 3 prikker på linsa som siden syntes på alle bilder.

Litt skyet i dag men mye varmere og det liker no eg da :))

edderkopper er ekle,får frysninger bare av bilde,ser ut som et kors på bakkroppen,da er det en korsedderkopp,issa :))

Kos deg på trening i dag,og ta heller bilde av noe vakkert hi hi

gretashobby

06.10.2015 kl.08:27

Oddbjørg: Morn. Ja eg har nok det. Hehe, det vart litt mange. Eg vart litt vel gira. Men det er jo bare å ta ein pose å strikke på det som er der.Eg vil jo strikke alt hehe.
Her er det mildere i dag, men litt mer skyer. Men tror det blir ein fin dag.
Nyte dagen må vi heilt klart

gretashobby

06.10.2015 kl.08:30

fruensvilje: Hehe, så du har tro på det. Vi får sjå.
Huff, tror det gjekk bra med mobilen. Det var jo ikkje heilt direkte mot sola da, men nesten.
Ja samme ver her i dag. som hos deg. Vi liker jo det så lenge det tar sånn tid å få sola over fjella. Deilig når eg skal sykle på trening at det ikkje er 4 g.
Ja han var ekkel. Det er eit esj bilde, men det måtte no med da.
Lover at det ikkje blir mange slike på mine bilder hehe. Ha ein fin dag

Liv

06.10.2015 kl.08:51

Hei. Du har nok vært gira ja, så nå kan du gire ned noen hakk.😃😃 Jamen er det meir enn nok strikk for noen mnd. Hehe.

Var en nydelig dag igår. Blir fint i dag og. Har ikkje spesielle plana, tar det som det kommer.

Setesdalen er ferdig, så seinare i dag blir det å starte på Askeladdenvott. Da skal eg berre bruke restegarn, sjølsagt. Visa ikkje mye til et par votta, men det kjennest litt i samvittigheten. Hehe.

Fin dag og god trening. Klem.

gretashobby

06.10.2015 kl.08:56

Liv: Hei. Ja eg har vel heller vore overgira. Så no er det på tide å roe ned 20 hakk hehe. Ja det skal holde ei stund det her ja.
Det var ein flott dag i går, det er heilt klart. Skulle vore på fjellet i går. Men sånn vart det ikkje. Ser ikkje verst ut i dag heller.
Så rask du har vore med Setesdals genseren. Da får vel dama vår jobb att da :).
Må finne bilde av den askeladd votten altså.Kos deg med den.
Takk. Fin dag til deg uansett kva du gjer. klem

Torill

06.10.2015 kl.09:07

Fine Høyangerbilete - takk for dei! Og så går det heilt sikkert bra med strikkeprosjekta.

Du tek dei ein etter ein, det er eg sikker på. Vips, så er dei ferdige... Vonar morgondagen vert ein fin dag!

Eg skal på tur til Bohuslen og sjå på Bohus-strikking! Fantastisk flott, leit det gjerne opp på nettet.

Alle gode ønske herifrå!

gretashobby

06.10.2015 kl.09:10

Torill: Bare hyggelig. Du har trua på meg skjønner eg. Kjekt det:).
Takk for det vennen. Du hugser den altså, ikkje dårlig.
Det høres ut som ein flott tur. Kos deg masse. Høyres ut som ein plass eg skulle vore på.
takk takk for det. Klem og god tur til deg

Liv T gjesdal

06.10.2015 kl.09:16

God morgen.Ådu all verden så mye på begynt strikk du har men du blir nok fort ferdige med de for du vil nok ikke ha så mye i korga de.Ja det var et ekkelt bilde å fysj a meg sier jeg .De andre var jo fine.Jeg fant garnet jeg lette etter her hjemme Fant det ikke på Sandnes så måtte se nøye over det jeg har her og der dukket det jammen opp.Nå er det bare gulvet på soverommet boden som trenger maling ,Ble litt mer enn 1 vegg å male i går Ble nesten 2 tilsammen ,Kjenner det godt i ermene Det er tungt å male på ujevn mur.Så nå er jeg spent på hvor mye guttene får opp i morgen Det begynner å bli ferdig nå skal bare ta av teppe i stua og få legge nytt Men det er kjøkkene det står på for det er så mye pakker og deler.Her er godt overskyet idag så jeg tror det blir regn,Ha en fin treningsøkt og fine dag og goe klem

Liv

06.10.2015 kl.10:51

Setesdalen er rundfelling så den er jo klar når eg feller av. Herlig. Askeladden er en heilt enkel vott, derfor eg lika den. Pluss at det er samme tommelfelling på begge vottane. Super dupert.

gretashobby

06.10.2015 kl.11:55

Liv T gjesdal: Viss eg blir fort ferdig er det vel ikkje fordi eg ikkje vil ha så mange påbegynte, men fordi eg liker å strikke :).
Godt at garnet dukket opp til slutt da. Det er slitsomt å pusse opp. Så det skal bli godt for deg når du er ferdig. Håper gutta dine får gjort det meste i morra da. HA ein fin dag klem

gretashobby

06.10.2015 kl.11:55

Liv: Å ja men da er det jo greit da. Det er jo det beste. Fant Askeladden vottene. Det Allers heftet har eg ikkje. Er det mye anna fint i det?

annebe

06.10.2015 kl.14:31

Der har du litt å drive med om dagen ja..men det går nok fort unna når du setter igang tenker jeg :)) Jeg har også ting som kommer i veien om jeg skal ta bilder fra terrassen...men den lyktestolpen hos deg var jo bare fin den da....og deilig med sol og blå himmel :) Jeg er ikke redd for edderkopper...men har ikke sett denne typen på bildet her før...trodde først det var ei krabbe jeg :)

Håper du fikk trimma skikkelig da og kan kose deg resten av dagen :) Klem <3

birdbay

06.10.2015 kl.15:46

Så deilig å kunne sitte ute å nyte høsten:) Misunner deg kreativiteten din:) Og bildene ja, de var helt fine de også:) Ønsker deg en god ettermiddag:)

irene

06.10.2015 kl.16:18

Hei. Ja du hadde nå litt arbeid oppi den korgen. Men eg tror nå at det tar ikke lang tid før du er kommet halvveis ned i korgen. Det spørs nå på hvilket vær vi får fremover. Om det blir ute eller inne vær. Nå må eg ut på en liten tur. Ha en fin dag. Klem

gretashobby

06.10.2015 kl.18:12

annebe: Noe av det tar lang tid å få ferdig og andre ting ikkje så lang tid. Strikket på eit par lange strømper i dag. Og dei tar sin tid ja. No er dei lagt i puffen. Så det blir nok ei stund til dei kommer lengre. I Kveld blir det jakkestrikk :).
Takk men eg syns den er veldig irriterende. Men skal eg få tatt bilder av bygda herfra så blir den bare med stort sett.
HAr ikkje sett den ekkle edderrkoppen før eg heller hehe.
God trim fikk eg og kost meg ja det ahr eg virkelig. Klem til deg og <3

gretashobby

06.10.2015 kl.18:14

birdbay: Du skal ikkje misunne emg. Eg ahr måttet lære meg å fylle dagen med noe vetigt etter at eg måtte slutte i arbeidslivet. Og barna flytta ut. Da er det godt å ha strikkepinnene. Og du er veldig kreativ med middags lagingen din du og og du ahr sikkert mange kreative sider som du ikkje tenker over.

gretashobby

06.10.2015 kl.18:15

irene: MAsse gøy arbeid oppi der. Og foreløpig er det ikkje noe som haster. Så da kan eg strikke i det tempo eg vil akkurat når eg strikker.
Skal ut å reise om ei stund og da går det ikkje så fort. Kos deg på tur klem fra meg

Oldemorbloggen

06.10.2015 kl.19:40

Det var litt av ei mengd påbyjra strikk. Eg har fortida tre, ei korg, som blei lagt til side då eg byrja på fanajakken. No er eg komt til armane på jakken og byrja på dei to bota samstundes. Men så var det ei som bestilte to akevittnissar og då blei jakken lagt vekk og no er det så kjekt å strikke nissar. Før hadde eg tvinga meg til å strikke ferdig først, men den tid er heldigvis ein saga blott, takka vera di erfaring. Ofte kan bilda blir fine, sjøl om ein tek i motlys, og det blei jo dine.

gretashobby

07.10.2015 kl.08:47

Oldemorbloggen: Ja eg ahr litt å velge i. Koser emg da. I dag skal eg bare ta hånda ned i kurven og dra opp eit og det skal eg strikke på . Litt spennende det hehe.
Er jo så gøy å kunne inspirere. Sjølv tl å legge strikk til sides. Men da er det enda kjekkere å ta det att etterpå. Så lenge det ikkje er noko som haster.
takk for det. Syns dei var ganske ok eg og.

mimouna

07.10.2015 kl.09:43

Oj, 20 prosjekter! Da er du "verre" enn meg, da! Det hadde jeg ikke trodd. *fnis* Men det høres ut som om du har en god plan, så da går det vel bra.

Du får pynte lyktestolpen litt, så blir den et morsomt innslag i bildene istedenfor til irritasjon. Lue og skjerf, kanskje? (Du kan jo bruke Photoshop hvis du ikke vil strikke til den på ordentlig.)

Ser ut som om dere møtte på en korsedderkopp. Norges eneste giftige edderkopp, har hilst på en slik jeg også. Ikke akkurat noe koselig å treffe på, grøss.

gretashobby

07.10.2015 kl.10:04

mimouna: Hehe, regner med at det slår dei fleste. hehe. Så eg slår til og med deg, det er ikkje dårlig. Klart det går bra. Eg koser meg og ikkje noe av dette haster.
Hehe, dei det gidder eg ikkje å bruke garn på. Tror ikkje det nei.
Det er sikkert det den heter. Likte den ikkje, men den fasinerte også. Esj giftig også ja. Huff

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits