Noen tar lang tid før dei blir ferdig, andre vert ferdig sånn på en to tre

Ja så er det helg att. Litt usikker på veret, men eg tror det skal bli fint utover dagen. Ikkje dårlig no heller, men det er skya. Vi har ikkje heilt bestemt dagen enno. Får høre med T når han våkner skikkelig. Kanskje tar vi ein tur på fjelelt i dag, eller så blir det i morgen.  Noe blir vi no å finne på da. 

Eg hadde tenkt å vise dere garn og mønster i dag, men å utsette det til tirsdag. Noe skar seg så eg får ikkje garnet før mandag kveld. Da får eg kosestrikke til da, og så får eg konsentrere meg om å  få settet ferdig. Håper eg rekker det. 

Eg strikker jo på mange ting som faste lesere vet. Noe av det som låg/ ligger i kurven, blir jo fort ferdig når eg tar det frem att. Som dette lille paret her


Rester i fabel. Fikk dei heilt lik og da er eg fornøgd.


Mens desse  tar det lang tid før dei blir ferdig. Hvertfall når dei no har havna nede i puffen att. Desse strikker eg i silja. 

Om kvelden strikker jo på  jakke, men i går kveld skulle eg bare legge opp til ei heilt enkel lue . Og så vart det så eg strikket på den resten av kvelden. Ikkje bra hehe. Får sjå å få strikka  litt på jakka på dagtid i dag da. Kanskje. No sa "sjefen" at han ville  på fjelelt, så da blir det fjellet og da blir ikkje strikkepinnene med. Det er vel snart bare dit dei ikkje er med hehe. Litt overdreve da. Men er eg åleine på dagen, har det en tendens til å bli mye strikket. Trening, husarbeide og strikking er hoved ingrediensen i perioder der eg ikkje er veldig sosial. Mitt sosiale liv varierer veldig. Går vel  i perioder tror eg. 

Nei no skal eg ikkje begi meg inn på tanker om å vere sosial eller ikkje og kvifor eg er slik eg er. Nei no, skal eg nyte frokosten og dagen saman med min kjære. Håper dere får ein fin dag. Det skal eg også ha. :) 

22 kommentarer

Maren

10.10.2015 kl.09:18

God mårgen:). Ja nyt frokosten og dagen du:). Håper dere også får en fin vær dag, slik vi har det i kristiansund:). Du er flink med strikkingen, selger du også kanskje ? Kos deg masse :):)

birdbay

10.10.2015 kl.09:18

Det ser jo like lekkert ut alt du strikker:) Ønsker deg en fantastisk fin lørdag:)

fruensvilje

10.10.2015 kl.09:31

god morgen.Ja et enkelt sokkepar går fort,men du og du det flotte du strikker med skikkelig langstrømper skjønner vi alle att tar tid :) dei blir flotte ja.

Kos dokke på fjellet,blir hytta på oss i løpet av dagen eller i morgen ,reiser vi opp i dag ligger vi der oppe :)

gretashobby

10.10.2015 kl.09:54

Maren: God morgen. Da er forkosten spist. Og resten av dagen skal nytes ja. Tusen takk for det. Ja eg selger. Vil du kjøpe ? flott dag til deg

gretashobby

10.10.2015 kl.09:58

birdbay: Hei. Du er no flink til å skryte da. Takk skal du ha. Treng du noe strikk så får du sei fra :). Nyt dagen i Oslo

gretashobby

10.10.2015 kl.09:59

fruensvilje: Morn mmorn. Ja desse små gjekk veldig fort. Og det langstrømpeparet tar tid ja. Spes når det no ligg langt nede i puffen hehe. Men eg tror dei blir fin ja.
Kos dere på fjellet dere også da. Tenker dere drar opp i dag eg.

Ellbjørg Skinderhaug

10.10.2015 kl.10:33

Dere fikk nok en fin tur i fjellet . Bra T er med og ser etter deg der du sklir avgårde i de glatte støvlene dine😱😱

Eller har du gått til innkjøp av fjellsko? No er det vel siste fangst av multer i år-----

Her er vi i høstferieuka enda med store og små innom seint og tidlig. Trivelig. I dag var det en tiåring som var blitt vekket tidlig av en liten kusine, og da tok han veien ned til oss der det var fredeligere. Greit å ha noen inærheten der en kan " trekke seg tilbake " fra småbarnmas syntes han😀😀 no er han og oldefar ute med båten en tur. Heldig at det vart dette fine høstværet.

Lykke til med babysettet du skal starte med når garnet kommer. Mye jobb med slik strikk, men så trivelig da---

gretashobby

10.10.2015 kl.10:39

Ellbjørg Skinderhaug: Vi har ikkje kome oss avgårde enno, men no skal eg gi meg her når eg har skreve denne kommentaren. Tror eg tar fjellsko som lekker i dag. Dei er ikkje så glatte. Får ha dobbel ull i så går det bra. Får ta av skoa og strømpene når vi kjem tilbake i bilen og ha tørre sokker og sko med. Skal kjøpe meg nye fjellsko snart.
så kjekt at så mange er flinke til å besøke dere da. Hehe, godt å vere fri havn når når desse småttisene plager ein :).Tenker han koser seg med oldefar på sjøen. Da føler han seg nok ekstra stor.
Blir til at det skal strikkes i str ett år, så da har vi funne ei oppskrift som passer bedre til litt større barn. Ja det blir kjekt . Tenker at eg må strte på mandagskvelden når eg får garnet. Ha ein super dag og nyt besøket i helga også.

Liv T gjesdal

10.10.2015 kl.11:11

Hei Ja så var jeg tilbake Vi koste oss masse Rosa Linn og jeg Fikk plutselig mye besøk og de dagene så det ble travelt,Idag er det sengeskift og rydding i huset Var kjekt på treffen vi hadde forskjllige sildesorter og alt ble spist opp Hadde noe pålegg og italiensk salat for de som ikke liker sild Litt igjen men de spiste godt i gårAlltid kjekt når maten smaker,Du er flittig får ferdig det ene etter det andre Fotte sokker i liten str, og flotte i stor str,Jeg har fått strikket en klut.Men nå går det fremover i leiliheten .Alt malinr er ferdig og guttene skulle ned idag å lage klar vasker for jeg får rørlegger på mandag ,Fredag blir det lagt nytt teppe og da kan jeg begynne på flyttingen Huff blir mye skriving om den,Men øsker dere en superfin dag og en goe klem

Liv

10.10.2015 kl.12:16

Hei. Greie sokker dette. Eg trur eg ga fra meg alt av Fabel. Synest det er for tynt til sokka, men noen vil vel ha det og. Tjukt nok i vanlige sko sikkert.

Dagane dine er ikkje er så ulik andre sine daga, av oss som går heime vel og merke. Uansett, vi bestemmer jo alt åssen vi vil ha det sjøl. Herlig synest eg. Nå er det 10 år siden eg slutta i jobb (hjelp!!!!!), og det føles som et par år. Kor bli de av?? Uff.

God fjelltur.

Hobbystua

10.10.2015 kl.12:50

Er innom her for og ønske dere en riktig fin helg,,og igjen så har du fått ferdig et flott sokkepar i nydelige farger. Og så er du godt i gang med lekre strømper også ,,disse blir nok gode og varme oppover leggene. Ha en fin helg og her har vi fått litt regn i dag så er grått og trist ute nå:-)

Tone

10.10.2015 kl.13:58

Oi, så mange prosjekter du holder på med. Blir mye strikking ja. Flott de der lange strømpene, og de små, skjønner jeg ikke hvordan du får mønstret til å stemme på begge. Hm. Ha i alle fall en flott dag på fjellet. Det der med å være sosial...nei, skal ikke gruble så lenge på det, jeg heller, men man er vel sosiale når man blogger også, er man ikke?

gretashobby

10.10.2015 kl.15:22

Liv T gjesdal: Hei på deg. Håper du får ein fin lørdag videre. Klem herfra

gretashobby

10.10.2015 kl.15:24

Liv: Heilt greie skker ja. Har noen i fam som er veldig varm på beina og da passer det med slike sokker. Andre er frostpinner, da må vi ha tjukkere.
Nei dei er nok ikkje det. Og eg syns dei er heilt greie egentlig eg da.
Flott fjelltur. Skal skryte av en i morra

gretashobby

10.10.2015 kl.15:27

Hobbystua: Tusen takk for det Marianne. Da ahr vi finere ver her enn hos dere i dag. HAtt ein herlig tur på fjellet. Akkurat ferdig med ein ekstremt sein lunch. Men måtte fikse multene først. Nyt helgen inne da min kjære venn i sarpsborg

gretashobby

10.10.2015 kl.15:30

Tone: Holder på med ekstremt mange ja. JA dei tror eg også blir fin. Kanskje dei er ferdig til jul.Hehe, det er lett hihi. HAtt ein super dag på fjellet. Kommer bilder i morra.
Jo det er man ja. Det sier vi at eg er sosial kvar dag hehe. Nyt dagen vennen.

akbhandy

10.10.2015 kl.15:46

Søte sokker du har strikket. Du greier bestandig å få de like. Når jeg strikker i slikt garn, synes jeg bestandig det blir noen omganger feil. :-) Blir virkelig lekker de lange strømpene. Likte fargene du bruker. En riktig flott helg til deg. :-)

gretashobby

10.10.2015 kl.15:48

akbhandy: Takk vennen. Hehe, gjjør så godt eg kan. Spes desse små syns eg bør vere like. Men denne gangen var det veldig lett.
Ja dei tror eg blir fine eg og. Høstfarger er flott. Ha ei flott helg dere også vennen.

annebe

10.10.2015 kl.18:19

Bra du koser deg med strikking ..og det blir jammen mye fint :)) Ikke ofte jeg er så sosial heller som du sikkert har fått med deg...men hyggelig å treffe noen sånn av og til ..litt av hvert er greit :)) Her har det vært skyet men deilig temperatur i dag ...handla og tok kaffe i Hokksund i dag..for vi skulle innom eldste sønn med noe :) Nå blir det tv og litt mat snart..en ganske vanlig lørdag altså :)) Klem <3

gretashobby

10.10.2015 kl.23:26

alltid Gjør eg det ??. trives vel litt for godt ålen og så brått finn eg ut at eg skulle vel vore mer sosial. Vi har hatt en fin lørdag. nattaklem ?

mimouna

11.10.2015 kl.10:56

Fine sokker, og så bra at du fikk dem like. Jeg bryr meg vanligvis ikke, men akkurat Fabel har så lange fargerapporter at det noen ganger ser ut som om de ikke hører sammen hvis mønsteret ikke stemmer. De Silja-strømpene vekker litt minner, for jeg strikket min første genser i akkurat de fargene. Vaskeekte, tykk akryl kjøpt på DOMUS, mimre...Tror jeg fortsatt gikk på barneskolen.

gretashobby

11.10.2015 kl.13:19

mimouna: Takk for det. Ja dei små bør vere like syns no eg da. Spesielt er det viktig når dei er små at mønsteret stemmer, ellers ser det teit ut.
Hehe. Dette er hvertfall ikkje akryl hehe. Tidlig ute med å strikke genser til deg sjølv da ja.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits