Lover dette er den siste på lenge

Da er det ny uke og nye muligheter att. Gleder meg til å ta fatt på ei ny uke. I kveld får eg o forhåpentligvis garnet eg skal strikke oppdrag av. I helga har det vbare blitt strikket på  p nr 3. Bortsett fra at eg bare måtte gjøre ferdig ei lue til. 


ei lue i dobbel silja. på p nr 4. Tjukk og  god.

etter å  ha  blitt vaska ser den slik  ut


Da stod veldig opp oppå når den ikkje var vaska. Men no  er fellingen glatta ut. Den er god og lang slik at ein ikkje skal  bli kald  på øreflippene når det blir vinter. Prøvde den på hodet og lurer på om eg mmå ha  ei slik i ein annan farge. Vi får sjå

I dag er det trening att og det skal jammen bli godt. Fikk ikkje sykla meg noen tur i gpr. Har ein gamel  3 girs dame sykkel her i bygda. Det er nok det her. Men eg har vore litt engstelig ei stund fordi dekka har begynt å morkne. I går stod den uten luft. KVa gjer eg ea. Må ha ein slik sykkel her. Hm kjøpe ein ny tregirs for p ha her, hadde eg ikkje lyst til. Ok eg tok sjangsen og skrev på den lokale kjøp og selge sida og lurte på om det var noen som hadde ein slik  sykkel dei ville selge. I ettermiddag skal vi kjøre  3 mil og hente meg ein sykkel  som noen ville gi meg. Er det ikkje flott. Da kan den skikkelige sykkelen bare stå østafore 

Det vart ein veldig rolig  dag i går. Og det var kanskje bruk for det. I dag er hvertfall formen bedre enn på flere dager. Så da tar vi det som eit godt tegn. 

Ein rolig dag gir ikkje så mye å skrive om så da får dere bare kose dere og nyte dagen

22 kommentarer

12.10.2015 kl.08:24

Kunne du ikke bare kjøpt nye dekk?

birdbay

12.10.2015 kl.08:36

Den så kjempe fin ut:) Deilig med ny sykkel da:) Jeg fant ikke oppskriften din på vaflene i går jeg. Hvor skrev du den mld?. Ønsker deg for øvrig en strålende mandag videre:)

gretashobby

12.10.2015 kl.08:45

Anonym: Den er så rusten og tung. At eg ville ikkje bruke penger på den. Fikk eg ikkje tak i ein god brukt, så hadde eg heller kjøpt ein på biltema eller noe.

gretashobby

12.10.2015 kl.08:48

birdbay: Tusen takk for det. Ja det blir bra. Den er jo ikkje ny da, men ny gammel og i bedre stand den min gamle. Eg skrev den på meldinger her på bloggen. Se på ikonene oppe den med konvolutt på. Men har du facebook, så kan vi bli venner og så sender eg den der. Takk det samme klem

birdbay

12.10.2015 kl.08:58

Jeg har ikke facebook enda:) Jeg vurderer om jeg skal få meg det:) I såfall må jeg ha litt hjelp av ungene.) Så moderne er jeg lissom:) Ha,ha....

gretashobby

12.10.2015 kl.09:11

birdbay: Men oppe på siden når du er på hovedsiden på bloggen er det 5 ikoner sant? Der ser du til høgre ein konvolutt der skal min oppskrift ligge?

Liv

12.10.2015 kl.10:17

Hei. Fin og god vinterlue. På bilde ser det ut som den har skifta farge etter vask...hehe.

Heldig som fikk deg sykkel, siden ikkje det var vits i å bytte dekk på den gamle.

Skal nedover eg nå. Fin dag til deg. Klem.

mimouna

12.10.2015 kl.10:18

Hva, siste luen? Luer er jo det morsomste å strikke! Greit med litt tykkere garn nå, for det begynner å bli kaldt, brrr.

Så bra at det ordnet seg med ny sykkel. Og at formen er bedre i dag. En god start på uken!

Ellbjørg Skinderhaug

12.10.2015 kl.10:40

sjå der ja---no er det kommer mange hemmeligheter opp fra kurven😀

Jeg fikk gitt bort fire par votter i helga og da er det vel fritt fram---? Må ta noen fellingen om dagen på vranglanfellingen og. I dag er det lufting og rydding etter høstferieuka med det som følger med den. Kjenner på hode og kropp at det har vært ei aktiv uke , men det gjør nok bare bra. Heldig var du med den sykkelen!! Jeg bur oppe i bakkene for sentrum så det passer dårlig med sykling dit. Nyt den fine høstdagen🍁🍂🍁

gretashobby

12.10.2015 kl.11:50

Liv: Takk takk. Den har ikkje det. Men det ene bilde er ute og det andre inne og da skjer det slik hehe.
Ja kjempeheldig. Spent på å sjå den. Skal hente den i kveld.
Fin dag til deg også. klem

gretashobby

12.10.2015 kl.11:51

mimouna: Ikkje siste siste lue da, men akkurat no så. Får jo garn til oppdraget i kveld. Men har to til som er påbegynt hehe. Men det kan bli lenge til dei er ferdig, skjønner du. Ja han som skal ha den ville ha ei som var tjukkere enn sist. Og da får han det.
Ja veldig glad for det. Ja det er eg også glad for hehe. God start på ny uke.

gretashobby

12.10.2015 kl.11:54

Ellbjørg Skinderhaug: Ja det dukker opp litt etter kvart. Men no blir det nok pause på kurv strikking. Eller eg mener strikk fra kurven. Får garnet til oppdraget i kveld.
Så kjekt da. Ja da kan du kose deg med ny vottestrikking snart. Og snart så går det fort med raglanen også.
Alltid litt som må gjøres når besøket har reist, men eg syns det er greit eg. Er kjekt med besøk, tom når dei drar men godt når ein kjem tilbake til normalen att.
Eg bor ca på flata og da er et så godt med sykkel. Og bruke penger på den tunge rusta sykkelen hade eg ikkje lyst til. Fin dag til deg også

annebe

12.10.2015 kl.14:01

Bare fint å se mange fine luer :)) Bra du føler deg ok i dag..du får bare nyte det :) Jeg holder på å lage fersk suppe nå for å ha til i morgen..deilig høstmat :))

Også ringte nettopp sønnen å sa han hadde kjøpt leiligheten vi var å så på i Drammen i går...det blir nok bra :)) Klem <3<3

irene

12.10.2015 kl.16:37

Hei. Den luen var også fin. Lurt og strikke med dobbel tråd,for da blir god og varm. Det var bra at du fikk tak i en ny sykkel. Håper du får garnet i kveld sånn at du får begynt på oppdraget. Eg sitter og strikker på vognteppe om kveldene. Hun skal ha det i neste måned. Nå skal eg ut en tur i frisk luft. Må nytte på disse dagene det er fint vær. Ha en fin kveld. Klem

Hobbystua

12.10.2015 kl.16:42

Hei på deg Greta:-) Jeg blir i alle fall ikke lei av og se nye luer hos deg,så bare legg ut om du skulle få ferdig flere du:-) Men antar at du straks skal starte på oppdraget så blir litt annet og strikke på en stund . Er jo flott at du har fått ordnet deg en sykkel igjen og at formen er god:-) En fin uke ønsker jeg deg fra meg:-))

gretashobby

12.10.2015 kl.17:15

annebe: Så kjekt at du syns det da. Ja det var godt å kjenne at kroppen fungerte mye bedre i dag. Men sånt vet du alt om vennen.
Det er deilig høstmat ja.
Så kjekt da. Da blir det vel feiring på dere da. :) Grattis til sønnen. klem <3

gretashobby

12.10.2015 kl.17:20

irene: Hei. Takk skal du ha. JA han ville gjerne ha ei varmere enn den han fikk i fjor. Så da får han det. Ja var heldig som fikk tak i ny gammel sykkel. Og garnet kommer om ein halvtime tror eg. Så da får eg bare begynne da:).
Vognteppe er flott kvelds strikk. Får vel sjå det? Håper du fikk deg ein fin tur ut i frisk luft. klem

gretashobby

12.10.2015 kl.17:22

Hobbystua: Heisann vennen. Så koselig sagt da. Men det blir nok litt til eg får ferdig flere luer. Får garnet til oppdraget no snart. Og da må eg jo sjekke ut det.
Ja no er sykkele3n i hus og formen er bedre enn i går. Og det er bra. Håper du får ein fin kveld godjenta mi klem

fruensvilje

12.10.2015 kl.22:49

hua ble fin,å strikke med dobbel silja gir nok en skikkelig varm og god lueja :))

godt du fikk deg en ny bruktsykkel da,skjønner godt att det er greit å ha en på hver plass,du får kose deg med sykkel en stund til før isen legger seg på veien :)

gretashobby

13.10.2015 kl.08:15

fruensvilje: Heldige meg. Når eg går inn på kommentarene så er der to fra deg. Ein etter leggetid og ein no. Så koselig. Tror nok den skal bli god og varm ja. Samtidig er den ikkje sånn kjempe tjukk heller.
Ja det er greit å ha den beste østafor. Det er større avstander å sykle på der. Her er det jo ikkje langt til sentrum. Og skal eg trene litt så kan eg godt bruke ein gammel ein. JA hper eg kan sykle lenge enno.

Tone

13.10.2015 kl.22:49

Flotte luer du lager. Er det ikke fantastisk det med gjenbruk, at man kan kjøpe brukt og ha glede av noe andre ikke trenger. Du er nå bra sprek med den syklinga. Du får ta det med ro på glatta. :)

gretashobby

14.10.2015 kl.08:46

Tone: Takk for det. Jo det er veldig kjekt med gjenbruk. Å ja eg skal passe meg når det blir glatt. Da blir det no slutt på syklinga.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits