Fikk garnet eg har venta på inn igjennom dørene i går kveld

God morgen. Ja  i går kveld  fikk eg det etterlengta garnet. det vart ikkje det garnet som skulle brukes. Da dei ikkje hadde noe serlig av  det i Førde. Men vi bruker da sandnes sin merio istede. 


Tja har kunne nok fotografen, altså meg sjølv tatt eit bedre bilde. Men eg skal  heller ta eit når eg har kome skikkelig igang med strikkinga. Skal strikke jakke og bukse i størrelse ca ett år. Sandnes merno  er jo eig godt garn å strikke i. Siden det skulle vere  merino ekstrafin og p nr 4,5, så blir min litt mindre. For eg bruker p nr 4. Syns ikkje det vart fint med 4,5. Skal ikkje vere løst på eit slikt  sett. Men prøver å strikke litt løsere enn eg bruker. Siden ønsket var ett år og oppskriften er til 12/18 mnd så tror eg det blir stort nok. 

På dagen i går strikket eg på kveldsstrikket, slik at eg kunne legge det opp når eg fikk det i går da. Men eg strikker ikkje fort om kvelden, men det går nok bra. Får ikkje begynt før etter lunch i  dag tror eg. Skal ta høstklippen i dag. Ein skikkelig klipp har eg tenkt. Gleder meg til  det. Det er vel stort sett det eg har planer om. Ein gjør jo alltids noe i heimen kvar einaste dag. Men det er jo slikt ein bare gjør da. 

Fikk henta sykkelen i går ettermiddag da. Den såg ut  for å ha gode dekk. Ellers er sykkeln en eldre odel, men heilt grei til å sykle i sentrum for meg. Skal teste den ned til frisøren da. Så skal eg prve å få  tatt bilde av kveldsstrikket mitt ut i dag. Og kanskje eit nytt bilde av garn og mønster til dressen. Vi får sjå. Men tror det blir ok ver til ute fotografering. 

Håper dere har ein god dag forann dere. 

16 kommentarer

fruensvilje

13.10.2015 kl.08:09

god morgen.Det ser ut som en deilig dress :) koselig å strikke smått innimellom,særlig etter store poncho og kjole :)

Lykke til på jomfrutur med nygammel sykkel,og nyt frisørtimen,høres deilig ut :)

birdbay

13.10.2015 kl.08:16

Så spennende å se hva dette skal bli til:) Ut ifra ingenting skal flinke deg lage noe helt spesielt:) Ønsker deg en strålende dag på den ny/gamle sykkelen din:) Deilig å få fixa litt på håret da:)

gretashobby

13.10.2015 kl.08:16

fruensvilje: En deilig morgen ser det ut for å vere også. Tror den blir mjuk og god ja. Og det er ein fin gråfarge. Sjølv om det ikkje kom så godt frem på bildet.
Ja godt å strikke noe anna no. Holder jo på med p nr 3 på kvelden vanligvis og det går ikkje fort.
Takk for det. Gleder emg til frisørtimen ja. Fin dag til deg

gretashobby

13.10.2015 kl.08:18

birdbay: Det er ikkje så spennende da. Du er voldsomt så du skryter. Men eg takker eg. Takk det samme til deg vennen. Ja gleder emg til frisøtimen.

birdbay

13.10.2015 kl.08:21

Jeg må jo skryte litt:) Jeg synes det er helt utrolig hva noen kan få til ut av to strikkepinner og en bunt med garn:)

gretashobby

13.10.2015 kl.08:40

birdbay: så kjekt da. Takker og bukker eg. Men altså eg er sikker på at du hadde fått det til også om du bare prøvde :)

Liv T gjesdal

13.10.2015 kl.09:09

Hei Ser ut som et flott sett du skal strikke,Jeg har tatt frem en ufo og det er eller det skal bli et sjal,Strikker i nordlysgarn synes det er så mange fine fargenyanser men det er ikke tid til mye strikking men nå går det fremover med stormskritt.Nå er rørleggeren ferdei og en kveld til er kjøkkenet ferdig og fredag får jeg lagt nytt teppe så da er det klart til å begynne flyttingen,Du skal til frisøren idag kos deg der jeg skal klippe meg på lørdag Og så skal jeg være barnevakt fra søndagsmorgen til onsdag Da bor jeg hos guttene de skal jo på skole og Espen er hjemme så jeg må få han opp om moningen og han skal hjelpe meg litt med flyttingen.Ønsker deg en fine dag og kos deg med babystrikkingen Goe klem

Liv

13.10.2015 kl.09:58

Morgen. Grattis med sykkelen, den blir nok brukt.

Meina å sjå at det er fletter på dressen, må jo være midt i blinken for deg. Du er jo spesialist på det. 😊

Eg er begynt på Sikksakkskjørtet som står i Klompelompeboka. Rekna med du har sett det maaange ganger på ei av Strikkesidene. Er blitt veldig pop det der. Prøve først på et til Live, så får eg høre om det er noen voksne som vil ha og. Eg valgte Merinoull, er jo superwash og passa bedre til unga. Trur det holder bedre etter vask og.

Vi må få sjå et bilde av deg etter klippen, spennande det hvis det er stor forandring.

Fin dag. Klem.

gretashobby

13.10.2015 kl.11:22

Liv T gjesdal: Tror det blir bra ja. Ikkje lenge før du er heilt innflytta no. Det blir stas for deg. Kose deg med gutta får du også gjort noen dager. Blir kjekt det også. Deilig å få klipt seg ja. Ønsker deg ein flott dag. Klem fra den nyklipte hehe

gretashobby

13.10.2015 kl.11:26

Liv: Den blir brukt ja. Den var veldig god å sykle på. Setet var kanskje ikkje det beste. Skal sjå om eg kan bytta det fra den gamle. Så må eg sjå om eg får kurven oover også. Men den er bedre å sykle på enn den gamle.
Der er fletter på armane, men ellers ikkje. Så det blir litt gøy dill da :).
Ja det ahr eg sett mange ganger ja. Lurte på ei stund om eg skulle ønske det av meg sjølv. Men no veit eg ikkje. Det er o så amnge som ahr det hehe.
Merinoull er supert til barn. Og voksne også for den del. Det klør jo ikkje. Akkurat det er jo ikkje så nøye med eit skjørt da.
Det er samme sveisen som vanlig. Så veldig spennende er det ikkje. Får høre med T om han syns det er verdt eit bilde hehe. HA ein fin dag. klem

mimouna

13.10.2015 kl.13:12

Har sett den oppskriften før, det blir et fint sett.

Bra at sykkelen har gode dekk. Og eldre sykler er jo kult for tiden, helst uten gir. Du får passe på at ikke en hipster stikker av med den, hihi.

Håper du får en fin dag! *klem*

Hobbystua

13.10.2015 kl.13:49

Heisan Greta:-) Så fint at du har fått deg en sykkel som du ikke trenger og bekymre deg for når det kommer til morkne dekker. Ja det er viktig og være obs med en sykkel også at bremser og dekker er hele og fungerer. Dette settet er kjempefint og jeg har sett på mønsteret på Drops. Så tenker pinnene går sin vante gang nå og ikke alt for lenge så kan du vise frem et nytt ferdig strikk her igjen:-) En god klipp er godt og få gjort så nyt den timen:-) En fortsatt fin dag og en god klem fra Marianne:-))

gretashobby

13.10.2015 kl.17:17

mimouna: Ja eg tror det blir det. Ja det er kjekt. Den forrige eigar skifta slange og dekk for noen år siden. Siden ahr den nesten ikkje blitt brukt. Sykkelen ser ikkje ut, men dekka er fine. Eg må vel låse den da hehe. Klem

gretashobby

13.10.2015 kl.17:24

Hobbystua: Hei på deg vennen. Ja det er veldig kjekt at sykkelen har ganske nye dekk. da er det ikkje så nøye at den ikkje ser ut i halvmørkna. ein gong. hehe. Bremsene er også veldig bra. Ikkje som ein ny sykkel, men god nok til mitt bruk i bygda.
Ja det er eit drops sett og eg tror det blir bra. Det er ein fin gråfarge. Har gått jamnt i dag. Men no er det kose strikk i kveld. Jobb om dagen rolig om kvelden.
Men det tar nok litt tid før det er ferdig ja. Spørs om eg må ha meg ein liten pause om det er noe lite som må strikkes ferdig innimellom. Vi får sjå.
Koste meg hos frisøren ja. Deilig å få litt fasong att. Takk for klemmen. Sender ein med ilfart til deg også.

Tone

13.10.2015 kl.23:33

Å, nå studerer jeg bilde veldig for å fine ut hvilket mønster det er. Kjenner den sitringen det er med å gå i gang med et slikt prosjekt. Spennende:) Må få flere bilder. Og så noen av ho med høstklippen. :) Flott sykkelen funka. :)

gretashobby

14.10.2015 kl.08:48

Tone: Tror kanskje det er bedre bilde av det i dag. Men ikkje så lett når det er så lite. Det er veldig gøy når ein ikkje har strikka akkurat den før ja. Hehe det med høstklippen får komme seinare om det passer seg slik hihi. Ja det er kjekt

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits