Ett par enkle pulsvarmere og litt om livet her øst. :)

HAlloen, måtte bare innom ein tur i dag. HAr ein heilt rolig  dag for meg sjølv. rett før eg dro nedover , fikk eg ferdig desse pulsvantane her.


Heit enkle, men veldig gode å bruke. Supert å ha p når ein skal kjøre bil. får godt tak om rattet, og slipp å fryse i nystarta kald  bil. 

Her har dagana e gått i ett siden eg kom ned. Det var visning her i går og masse skulle fikses. Dei sjølve gjorde jo mest da. Men eg gjorde det eg kunne. Og leverte og henta Trym i barenhagen. No blir  det spennende å høre etter kvart om det er noen som ble tilstrekkelig intresert av dei som var her i går da. 

Eg ahr faktisk ikkje srikka mye, sidene g kom ned. Fikk strikka litt på toget ned da, men las litt også.  Men finner vel strikke roen snart. Tenkte å gå meg ein tur no etterpå. Skal bare sette på ein klesvask  først. Men aller frst skal eg lese noen få innlegg her. Klarer nok ikkje å holde tritt med dere, men litt skal eg vel få med. 


Denne syns eg var så fin at den måtte få vere med på eit lite innlegg. 

Skriver vel snart att. Ha ein forsatt fin dag og god uke videre. 

22 kommentarer

Irene

28.10.2015 kl.11:55

Hei. Kjempefine pulsvanter. En nydelig farge. Blomster buketten var fine høstfarger på. Ha en fin spasertur og ha en fin dag videre. Klem

birdbay

28.10.2015 kl.12:01

Hei søteste du:) Nå har jeg savna deg masse:) Like flink som vanlig:) Nydelige pulsvanter og flotte blomster:) Tenker du er til mye hjelp jeg:) Håper du rekker å kose deg litt også:) Ønsker deg en strålende dag og en fortsatt fin tur:) Stor klem fra meg:)

aina

28.10.2015 kl.12:56

Slike pulsvarmere og bilkjøring vinterstid bare hører sammen:)) Flotte var de også:)

Ellbjørg Skinderhaug

28.10.2015 kl.13:14

Du er til god hjelp. Spennende selv om det er mye jobb med salg og flytting. Er en prøve før dere selv skal til----😊

Fine pulsvarmere foresten---.

Her skin sola etter første frostnatta. Strikker litt på noe dukketøy, men formen er elendig enda. Den energien jeg har må brukes til det mest nødvendige på kjøken og bad. Ha fine dager sammen med dine.

Liv T gjesdal

28.10.2015 kl.13:40

Nydelige blomster og flotte pulsvarmere,Her har det og gått i ett kjør Hadde kjøpr stativ til å henge klær på men det brakk .Har nå kjopt et som tåler 40 kilo det andre var 25.Begynte å få orden her nede måtte ha en fridag igår å jeg kom ikke på det var så mye igjen En bil igjen nå så er det bare utvask igjen,Er nydelig vær ute men nå skal jeg hvile litt er kjempesliten,Har kjørt mye på bossplassen og.I morgen får jeg besøk så vi får se hvordan det går Er to av mine barn som kommer.Kosa deg masse og slapp godt av og ta livet med ro ,det skal snart jeg og gjøre,Ha en fine dag og goe klem

annebe

28.10.2015 kl.17:01

Fine de der..og du så vel at jeg hadde på meg de du strikka på bussturen...deilig å ha litt på henda nå i overgangen :))

Koselig å kunne levere og hente Trym tenker jeg..og det er nok stas for ham også :))

Håper det går greit med salget...i morra flytter yngste sønn inn i leiligheten han har kjøpt i Drammen..skriver nok litt om det etterhvert :)) Fin den buketten :)) Klem og ha det hyggelig på Nøtterøy <3

mimouna

28.10.2015 kl.17:34

Heisann, der var du jo! Fine og enkle pulsvarmere, og nydelig blomsteroppsats.

Skal de selge leiligheten? Mye styr med visning og slikt, så da er det jo supert med besøk som kan hjelpe litt med barnepass og slikt. Håper det går i boks!

Oldemorbloggen

28.10.2015 kl.17:54

Pulsvottar her eg aldri forstått vitsen med, det blir vel kaldt på fingrane. Men eg forstår at andre finn nytta, eg ser av og til at folk har slike på seg. Nydeleg haustbukett.

Liv

28.10.2015 kl.18:15

Hei. Fine pulsvanter det der og oppsatsen var kjempefin.

Håper de får kjøper til leiligheta. Da kunne de ha senka skuldrane og gleda seg til å komme i huset. Ønsk de lykke til.

Ha en fin kveld. Klem.

fruensvilje

28.10.2015 kl.20:36

greie fine pulsvanter ja .Så det er bytting av hus som planleggast der nede,da ønsker jeg det unge paret lykke til :) og du koser deg nok,strikke kan du gjøre når du er alene

gretashobby

29.10.2015 kl.10:13

Irene: Tusen takk for det. JA det er samme garnet som eg lagde meg hakka i. Liker fargen godt. Takk for det. Og god dag til deg

gretashobby

29.10.2015 kl.10:14

birdbay: HEi vennen. Du er no så god da. Hehe, like flink hehe. Prøver så godt eg kan veit du. Liker å vere til hjelp eg da. Takk takk, håper du ahr det bra også vennen. Sender deg mange klemmer over fjorden

gretashobby

29.10.2015 kl.10:14

aina: HAr brukt de kvar dag no eg. Veldig greit å ha på spesielt på morgonen.

gretashobby

29.10.2015 kl.10:16

Ellbjørg Skinderhaug: Du tror det. JA det tror eg også. Salget gjekk fint. Ja huff. Akkurat detn prosessen gruer eg meg til. Takk for det.
Liker ikkje den formen din. Håper virkelig den kommer seg snart. Kan da ikkje gå slik så lenge.
Takk det har eg veit du.

gretashobby

29.10.2015 kl.10:17

Liv T gjesdal: Tusen takk. Du m ikkje slite deg ut da. Håper du fikk kvilt deg i går. Eg koser emg eg veit du. Klem herfra

gretashobby

29.10.2015 kl.10:19

annebe: Takk for det. JA det såg eg og koste meg med å se det :). JA det er godt det.
Det er veldig kjekt og vi koser oss vi.
Det gikk veldig greit.
Så kjekt for han og dere da. JA det er godt når dei får tak i det dei vil ha.
Klem tilbake og kos deg du også . :) <3

gretashobby

29.10.2015 kl.10:22

mimouna: Heisann ja. Her var eg. Vet ikkje kor mye og ofte det blir. Men kanskje i morra også. Vi får sjå. I helga blir det nok ikkje. Blogga altså.
JA den er solgt i går. Den 14. tar dei over og flytter inn i eit hus dei har kjøpt. Da er det greit med noen som kan gjøre litt og hvertfall passe Trym. Prøver så godt eg kan å vere til hjelp. HA ein fortsatt fin dag vennen

gretashobby

29.10.2015 kl.10:24

Oldemorbloggen: HEhe, nei det blir ikkje det skjønner du. Kanskje litt med det samme, men så sprer varmen seg. Og når ein skal kjøre bil, låse opp dører og slikt er det veldig greit å slippe å ta av seg hansker eller votter. Men når det er skikkelig kaldt må votter til. Da hender det eg ahr pulsvanter under.

gretashobby

29.10.2015 kl.10:25

Liv: Hei på deg. Takk for det.
Det fikk dei. Den vart solgt i går. Så fort kan det gå her nede. Så noe er det halvanna rolig uke før siste pakking og flytting. HA ein fin dag der vest klem

gretashobby

29.10.2015 kl.10:26

fruensvilje: JA det er heilt greieog praktiske. JA dei kjøpte for ei stund siden og fikk solgt i går. Eg koser meg ja. Blir litt strikkin noe neste uke kanskje Vi får sjå skal hvertfall kjøpe noe garn i dag.

strikkepiken

29.10.2015 kl.13:51

Både blomstene og pulsvarmerene var fine de :)

gretashobby

30.10.2015 kl.09:32

strikkepiken: Tusen takk for det.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits