En liten "sopptur" og så enda mer garn :)

Morgen fra Nøtterøy. I dag er det litt grått +9 g. I går hadde vi +15 og sol. Begge deler til å leve med i november:)

Kjøpte litt mer garn på lørdag eg. Det vart garn til genser til Trym og sokker til mammaen


Måtte visst begynne på den genseren eg. Strikker den i dobbel mtynnmerino. Sokkegarnet er sterk. Skal bruke dobbelt garn og pinner nr 6 er planen. Da hadde eg brått planer for 6 nye prosjekt. Og så skal eg kjøpe garn til minst eit prosjekt til. Tror det blir enten i dag eller i morra. Vi får sjå. Handler inn mye garn og strikker lite. Kunne godt ha røkke å strikka mer. Men det blir liksom ikkje. Masse strikking er heime det. 

I helga var vi på tur i skogen og skulle sjå om vi fann sopp. Ikkje tl å spise altså hehe


Masse sopp ropte en henrykt gutt. "ikke ta på mommo" 


Oi den va stor


Kanskje det bor noen inni der?


Se det der mommo, hull i treet. Se mamma


Masse bær


Denna va fin

Det er kjekt å gå i skogen å sjå den med hjelp av barenøyne. Man må ha god tid, men veldig kjekt og lærerikt. Avsluttet turen med å plukke masse kastansjenøtter fra eit tre like i nærleilken av der dei bor no. I dag får eg vel gå ein tur i skogen åleine kanskje. Men først skal eg sykle på butikken. Vel ikkje først. For no skal eg kose emg på pc'en ei stund. Så skal eg brette klede og så kan eg ta meg ein tur ut. 

håper dere får ein fin dag. Kommer sikkert innom i morra, men så blir  eg vekke noen dager, tror eg. Ta vare på deg selv. 

18 kommentarer

Liv T gjesdal

03.11.2015 kl.09:50

Hei Koselig du er innom her Så flotte ting du strikker Er så godt med godvær nå så blir ikke vinteren så lang ,Skal på eu kontroll med bilen idag samt få skifte olje på den-Begynner å komme seg med flyttingen Fikk beskjed sist lørdag at på søndag stiller vi opp og flytter for deg Det er venner det,Trodde ikke jeg hadde så mye men noe må hives da plassen her er mye mindre,I morgen skal jeg og 2 av jentene mine vaske ut på Ålgård så har jeg bare her å konsentrere meg om Har vært skikkelig tøft men det kommer seg,Har heller ikke fått strikket så mye men litt blir det,Er så godt å slappe av med strikk.Ønsker deg en flotte dag og goe klem.Hils dine

Liv

03.11.2015 kl.09:53

Hei. Dere hadde nok en fin tur. Spennande for en liten kropp å gå der, dermed spennande for de som er med og.

Gensaren ser artig ut. Er dette og uten oppskrift? Rart med det, når en kommer ut av daglige rutiner så blir vi ikkje så hekta på strikkinga.

Vi har milde fine dager her og, nesten 12 gr. nå og opphold.

Fin dag til deg og. Klem.

fruensvilje

03.11.2015 kl.10:01

så koslige bilder,ja det er fint i skogen og barn har sin egen måte å se naturen på :) ser deilig ut genseren du strikker til lillegutt,ikke farlig når du tryller frem nye klede når du er der nede hi hi.Ha en fin dag,skal ut og gå eg og men først i 12 tiden :)

mimouna

03.11.2015 kl.11:09

Sopp er spennende! Jeg tør ikke plukke, er så redd for å ta feil. Men de er morsomme å studere også. Kjekt med skogstur uansett.

Du har jammen fått mye nytt garn og mange nye prosjekter! Men en del får vel bli med hjem igjen. Og det er greit å hamstre litt når man er i nærheten av en fin butikk med godt utvalg.

Kos dere videre! *klem*

Ellbjørg Skinderhaug

03.11.2015 kl.11:49

greit å være på en plass der det er garnbutikk--- du har mange nye planer ser jeg..

Her kom stuegardinene opp i går-- utrolig , men sant. I dag strikker jeg kanter på den grå kofta som har ligget alt for lenge.

Så mange fine høstmotiver dere fann i skogen du---- høsten er vakker.

birdbay

03.11.2015 kl.14:56

Så utrolig flotte bilder:) Det er like koselig hver gang jeg ser et innlegg fra deg:) Ha en fortsatt nydelig dag fineste du:)

Lillemor

03.11.2015 kl.18:59

Hallo vennen :-) Jeg er så glad du har noe å drive med her østpå, hi hi, men bloggingen kommer i annen rekke, jeg gjettet det husker du. Kos deg alt du kan med familien, fint vær hadde vi spart til deg også, og det skal vi fortsette med. Litt småyr og grått i dag, men fin temp. Gode klemmer fra samme del av landet denne gangen<3<3 C. hilser fra godstolen, han blir sprekere og sprekere, heldigvis. Jeg var hos legen i dag, har blitt skinnmager i denne tiden vet du, så blodprosenten var litt lav bl.a, men det ordner seg.

Tone

03.11.2015 kl.19:13

Flotte farger og den genseren, ja skjønte at du bare måtte starte på den. :) Og plutselig 6 nye prosjekt....? Har en mistanke om at du må på garnbutikk igjen. :) :)

Så fine høstbilder. Og været er jo heller ikke å forakte. Her er det drittvær.

Ha en flott kveld på Nøtterøy sammen med familie. :)

Oldemorbloggen

03.11.2015 kl.21:03

Trym har nok fått opplæring i at han ikkje skal ta på soppane, nokre kan jo vera giftige. Dei tjukene, som veks på tre, kan du ta med deg og forme litt mens dei er mjuke og etter kvart stivnar dei og blir harde. Kan brukast i dekorasjonar etc.

gretashobby

04.11.2015 kl.10:21

Liv T gjesdal: Hei. Noen som ligger etter med å lese kommentarer her . Kan vel adlri vere emg vel.
Veldig kjekt med slik fltt ver.
Så kjekt at du ahr mange som vil hjelpe deg med både flytting og nedvask. Da får du det gjort og kan bare kose deg i din nye heim etterpå. Tenker det blir godt når alt er over. Håper du får ein fin dag og ei super langhelg. Klem fra Nøtterøy

gretashobby

04.11.2015 kl.10:24

Liv: JA det hadde vi. eldig kjekt å følge med ein liten kar i skogen. Ser litt mer av korleis den blir i dag, genseren altså. Nei det er nok med oppskrift denne gangen. NEi det er sant. Men i gårkveld var det tid for litt strikking. Var åleine og da ble det strikking vet du.
I dag er det kaldt her. Var tåke, så lette den opp og sola kom, men no er det tjukk tåke att. det kan skifte fort her. Så regner med at sola titter frem att snart. Fyrer i ovnen eg da, så lider ingen nød- fin dag til deg vennen klem

gretashobby

04.11.2015 kl.10:26

fruensvilje: Hei og takk for det. Ja dei er så opne og så vitebegjerlig. Håper eg får den ferdig. Men vi får sjå kor mye strikking det blir i Oslo.
Hadde tenkt emg ein tur i skogen i dag. Menno drøyer eg det hvertfall litt. Gidder ikkje å gå i skogen i tjukk tåke

gretashobby

04.11.2015 kl.10:28

mimouna: Ja sopp er spennende:) Vi hadde ein flott skogstur og han veit at dei ikkje skal plukkes. Ja måtte jo det da. SIden det hadde blitt så tomt i strikkekurven min. Eit enslig strikke prosjekt ligger att hjemme. Det får eg ta når det passe.
Blir nok noen turer innom garnbutikken der og kanskje andre også medan eg er her.
Takk det gjer eg God langhelg til deg. klem

gretashobby

04.11.2015 kl.10:30

Ellbjørg Skinderhaug: Veldig kjekt det og kanskje litt farlig hehe. Ja da, må jo ha planer. Og det meste er jo oppdrag og når ein ahr sagt ja til dem, så må man jo kjøpe garn og strikke det.
Så kjekt at du fikk dei opp att da så fort. Det gleder meg.
Enkelt ting har det med å bli liggende. Men så lenge det blir ferdig til slutt, er det jo ikkje så nøye.
Ja høsten har vore vakker i år.

gretashobby

04.11.2015 kl.10:31

birdbay: Tusen takk vennen. Du er ikkje sann da. Verdens beste oppmunterer og skryter. Er du alltid så posetiv og god med alle?. Nyt dagen

gretashobby

04.11.2015 kl.10:36

Lillemor: Hei på deg kjære venn. Ja bloggingen kommer i andre rekke og slik skal det vere. Og ja du sa det. No blir eg borte i flere dager fra bloggen.
eg koser meg verre eg. Og har planer om å gjøre det i Oslo også. Ja det hadde dere vet du, og det er eg evig taknemmelig for. No krysser vi bare fingrene for at det er fint ver neste helg også. Det er da det skal flyttes.
så kjekt at C kommer seg dag for dag. Det gleder emg stort.
Du må huske å passe på deg sjølv. Går ikkje i lengden om du skal forsvinne helt.
Stor klem fra meg. Skal sende eit par dit du er når eg er i Oslo også. Den finner vel veien sjølv den kanskje

gretashobby

04.11.2015 kl.10:38

Tone: Takk og ja det måtte eg jo bare da. Ja hvorfor ikkje. hehe. Må vel det ja. Men no blir det nok lite strikkin noen dager. Vet ikkje om man gjør slikt i Oslo. Men tar med i tilfelle da hehe.
Er veldig glad for veret vi har no ja. Håper det varer. SLika t det er fint ver dei store flyttedagene.
Takk for det. Kos deg med dine du også. klem

gretashobby

04.11.2015 kl.10:39

Oldemorbloggen: Ja det har han. Og slike ting hører han på :). HAdde glemt at dei heitte tjuker. Ja det er sant. Blir nok ikkje i år. MEn ein annan gong kanskje.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits