3 nøster og oppdatering fra øst

God formiddag kjære dere som titter innom meg i dag. Det har vore stille fra meg lenge no. Trodde aknskje eg skulle ah  blogga på mandag, men ops så var det brått onsdag. Men no er eg her. Hadde planer om å ta masse bilder i Oslo. For det var så fint når eg var der. Men da eg skulle sjekke bilda min, ja da fann eg ut at eg tok 0 bilder i Oslo. Får vel sette det på kontoen for at eg hadde det kjekt. For det hadde eg. 

Starta med å  treffe tanta mi og vi koste oss på Stortorgets gjestgiveri. Før vi gjekk og kjøpte desse tre nøsta her


Det skal bli ei lue, når damen får tid. Ukjent garn for emg , så dette gleder eg meg til. 

Ved slottet traff vi på Vennina mi som kom fra jobb, og vi to gjekk heim til henne og tante dra vel hjem :). Hjemme hos vennina mi låg ei overasking å venta på meg. Ho hadde bestilt bord på   Jaipur kl 18. Og så skulle vi på teater å sjå halve kongerikt etterpå. Det vart helaften på oss. Godt eg hadde kjøpt meg ny kjole i  Tønsberg før eg dro inn til Oslo. Det var kjekke kveld. Fredagen tok eg det rolig før eg dro på litt shopping. Shoppingen fortsatt da Vennina mi var ferdig på jobb. På ettermiddagen dro vi på besøk til min bror og kone. Det var ein kjempe kjekke kveld også. Vi avslutta med eit liten tur på bar før vi gjekk heim og sløva foran tven. Godt sliten eg da. Ikkje vand med så mye festligheter og så vart det visst litt vin på dama også. Var vel min kvote for i år det kanskje hehe. Lørdagen tok vi det med ro og dro på litt shopping som ikkje vart noko av. Utenom at eg kjøpte meg ein pose lefser. Som eg la att i Oslo. Men da fikk jo ho noe å kose seg med da. Får vel skaffe meg ein ny pakke før jul. Dro tidlig eim på søndag. 

Trym og Moika henta meg på toget og så dra vi å såg på huset fra utsiden. Etterpå dro vi på skogstur. Trym ville se etter mer sopp :)


For dere sopp kjennere. Er dette en sopp?


Trym ville ha bilder av desse også. 


Fikk fanga kveldshimmelen ein kveld før helga


Vakkert. 

Har vore veldig heldig med veret. Og alt har vore kjekt så langt. Bortsett fra at eg var heilt sylta. Og når det gav seg med sår hals og kløe, ja så skjer det som skjer emd meg. Eg mista nesten heilt stemma. så det vart mye kviskring og rare lyder av meg når eg var i Oslo. Men no er eg nesten normal att. 

Da må eg vel gi meg. Skal ned til Teie sentrum og sjå om eg f¨r tak i eit garn nøste. Mangla eit nøste for å få ferdig ein genser. Hadde kjekt å fått gjort den ferdig medan eg er her. Men det er ikkje noe stress. Håper dere ahr det fint. Skal innom mange etter kvart. 

 

25 kommentarer

Nicole Touch

11.11.2015 kl.10:53

fantastisk flott blogg, skikkelig inspirende man får av å lese denne flinke bloggeren. Ønsker deg en knallbra dag videre, btw så er du velding pen, WOOW <3 keep up the good work!

Liv

11.11.2015 kl.11:09

Hei. Du hadde nok ei strålandes helg i Oslo, og kjekt er det. 😃

Godt å ha været på si side, så kan en være meir ute. Håper du får tak i garnet du trenger.

Tweedgarnet er nydelig! De har et mønster som heter Tømmerhoggergenseren som er strikka i det, den er kjempefin. Trur Smart og har tweed...

Ha en fin dag.

Hobbystua

11.11.2015 kl.11:26

Heisan Greta:-) Veldig artig og lese at du har det trivelig om dagene nå. Ja det er artig med noen overraskelser innimellom,og jeg kan tenke meg at du koste deg med alt du var med på i Oslo. Men sikkert godt og komme tilbake til datter og lille Trym igjen:-) Og blir nok spennende med dette garnet du skal strikke lue av,tror jeg har sett det i butikken her også. Mange fine bilder du viser her og selv føler jeg vi har bare gått i et evig tåkehav i mange dager nå,så er nok forskjell fra vest til øst:-) God bedring og ha det riktig så hyggelig der du nå er. Stor klem fra Marianne:-))

gretashobby

11.11.2015 kl.11:32

Liv: Hei vennen. JA eg hadde det. Koste meg veldig og vart veldig sliten. Men i dag er eg tilbake til normalenn. Sjølv om det er ein som vil tidlig opp, så føer eg meg utsoven i dag.
Ja det håper eg også. Skulle jo kjøpt mer da eg handla det inn, men sånn vart det ikkje og da er det ikkje vits i å stresse med det.
Det må eg sjekke ut. Gleder emg til å prøve det. Men det blir vel ei stund til. Ligger litt etter strikke skjemaet mitt.
Ha ein fortsatt fin dag. Klem

gretashobby

11.11.2015 kl.11:36

Hobbystua: Hei Marianne. Så koselig at du syns det da. Ja det syns eg er kjekt. Blir aldri for gammel for det.
Det var det. Begge deler er kjekt på kvar sin måte. Hadde ikkje orka så amnge dager i strekk med alt det eg fikk med meg i Oslo.
Glder meg til å strikke den luen, men det blir nok ei stund til. HAr ikkje prioritert å strikke så mye her. Finner liksom ikkje den roen.
Det var tåke her dagen før eg dro til Oslo, men etter at eg kom tilbake har det bare vore fint. Da er det mer tåke på østsiden da.
Takk for dett. Eg skal kose meg dei siste dagene også, heilt klart

fruensvilje

11.11.2015 kl.11:39

hei Greta,så koselig å høre litt fra deg,virkelig kjekt att du koser deg så masse :) kjedelig med forkjølelse,men det høres ut som fine dager alikavel.

Skal du være lenge borte ?

Ellbjørg Skinderhaug

11.11.2015 kl.12:06

Humrer med meg selv når jeg leser om Osloturen din . Det blir fort litt mye for oss som er mest vant med å sulle for oss selv---😱😱

Og så vart du forkjøla i tillegg--- det har jeg stor forståelse for. Jeg er enda ikke helt rein i halsen etter flere uker.

Ikke blir det lefser på T heller når han kommer😰😰

Vi må få se genseren når den blir ferdig. Jeg startet med dukkekjole i går. Opphørssalg med 50% på garnbutikken og det ble en pose garn til forsjellig småtteri. Kjøper kanskje litt mer senere, men fargene plukkes ut etterhvert.

God tur hjemover når den dagen kommer.

gretashobby

11.11.2015 kl.12:07

fruensvilje: Hei Connie. Eg koser meg veldig eg. Forkjølesen er på retur så det er greit. Torstein kjem i morra og så er det flytting i helgen. Mandag drar vi heim. Så tirsdag eller onsdag er eg tilbake i den vanlige tralten tenker eg. Skal prøve å nå innom deg før den tid.

gretashobby

11.11.2015 kl.12:09

Ellbjørg Skinderhaug: Hehe, Du har så rett. Og du fikk vel merke det du, at det kanskje vart litt mye på den unge gamla.hehe. Ja ein tåler jo ikkje så mye når ein er forkjøla. Og det veit jo du alt om .Men til uka er vi heilt på topp att begge to. :)
Nei men vi får jammen skaffe det til jul da.
Klart dere skal få sjå den når den er ferdig.
Det er vel både trist og kjekt med opphørssalg. Kjekt for lommeboka der og da, men trist når dei forsvinner.
takk for det. Det blir ikkje før mandag da.

mimouna

11.11.2015 kl.13:48

Høres i grunnen herlig ut å kose seg sånn at du glemmer å ta bilder. Stikk motsatt av de som må ta selfier og poste absolutt alt hele tiden, de rekker jo ikke å nyte øyeblikket.

Du får finne roen igjen nå da, med skogsturer med Trym og strikketøy i godstolen. Og god bedring med forkjølelsen! *klem*

Lillemor

11.11.2015 kl.14:34

Hei vennen :-) Gleder meg å høre at Osloturen var vellykket selv uten bilder :-D Forkjølelse er ikke å spøke med, min har gått over til luftveisinfeksjon, så da er det penicillin som gjelder, men det går over. Ellers går dagene nesten som vanlig, snakkes mer over helga når du er hjemme i Høyanger. Kos deg de siste dagene her øst med lille Trym & co ;-) Klemmer på lang avstand, da blir du ikke smittet av meg iallfall<3<3

annebe

11.11.2015 kl.15:10

Så bra du koste deg og hadde fint vær da du var på disse trakter :)) Både familiekos, skogtur, Oslotur, venninnemøte, shopping og tilogmed teater...høres ut som mange fine opplevelser :))Kjedelig med den halsen og stemmen da...men bra det har bedra seg :) Så får du kose deg med hverdagen, strikking og trim igjen :)) Klem <3<3

birdbay

11.11.2015 kl.16:24

Det er så koselig å se deg igjen:) Blir like glad hver gang:) Nydelige bilder:) Så flott at du koste deg i Oslo, men litt tråkig å bli syk da:) Godt du er på bedringens vei:) Blir spennende å se hva slags prosjekter denne flotte fruen kommer med fremover:) Ønsker deg en fortsatt nydelig kveld, aller fineste hobby greta mi:) Klem:)

Tone

11.11.2015 kl.16:37

Høres ut som om du har hatt en flott tur til nå. Så synd at bildene fra Oslo var 0 bilder. :( Godt du koste deg iallfall. Nå får du ta det godt med ro og bli HELT frisk. Kan tenke meg strikkepinnen går selv om du koser deg med barnebarn også. Spennende med det garnet. Har aldri vært borti det før jeg heller. Alltid morsomt å prøve noe nytt. Ha en flott kveld og kos deg videre. Klem :)

fjellgeitbundingen

11.11.2015 kl.17:47

Hei, så flott du koser deg. Kjempe vakker kveldshimmel. Årstida er fin slik. Det Tweedgarnet så spennende ut. Blir artig å se resultater av det. Må du bare fortsette å kose deg så masse :)

strikkogtov

11.11.2015 kl.23:20

Ser ut som du har hatt et fint opphold i Oslo. Spennende garn :)

gretashobby

12.11.2015 kl.13:28

mimouna: JA det var kjekt. Gjekk i ettt da. Det kan du sei ja. Vel så mye tid til det blir det ikkje. I ettermiddag kommer T. I morra skal vi ha kose dag med Trym og så skal det flyttes. Travle dager. Forkjølelsen kommer seg den. klem

gretashobby

12.11.2015 kl.13:31

Lillemor: Hei på deg du skjønne. Det er kasnkje bevise på at den var vellykket hehe. Alt går over. Min er skikkelig på retur no. Men henger nok litt igjen en stund. Ja det gjør vi. Får det muligens travelt dei første dagene også. Men fra onsdag tror eg at det skal vere normalt.
Skal nok få til å få ein klem på kort avstand ein gong også. Når man har god tid. Ta vare på deg selv og ver flink å spise. Klem fra solfylte Nøtterøy

gretashobby

12.11.2015 kl.13:32

annebe: JA eg koste meg eg. Veret er jo upåklagelig da. Håper det varer over helgen. Trenger fint ver under flyttingen til ungfolket.
Viruser går over dem, men er ikkje vand med å ha dei. Så da blir eg litt sutrete hehe.
HVerdgen skal bli normal att ut i neste uke. Fra onsdag håper eg. Klem fra meg <3

gretashobby

12.11.2015 kl.13:34

birdbay: Tusen takk snille du. Du er no bare hærlig da. Takk for det. Det gjekk greit det. Merka ikkje så mye når ein har det kjekt. hehe. Tror eg får det travelt på strikkefronten når eg kjem heim. for eg får gjort så himla lite her nede.
Ønsker deg ei flott helg til deg også. SKjønne vennen. Klem fra hobbygreta

gretashobby

12.11.2015 kl.13:36

Tone: JA eg har hatt ein super tur. JA skal vere litt flinkere neste gang. Det lover eg. Strikkepinnene dei går nok ikkje så mye nei. Skal få det travelt når eg kjem heim og igjenge att. JA det blir spennende. Gleder emg til eg får tatt fatt på det. Når det blir da. Nyt dagen og helgen. Så er eg tilbake i vanlig gjenge att fra onsdag håper eg.

gretashobby

12.11.2015 kl.13:37

fjellgeitbundingen: Hei. Så kjekt at du syns det da. JA det er jo fint med årstider. Såesielt når dei er så fin som denne høsten ahr vore her øst. JA gleder emg til å prøve det. Takk eg gjør så godt eg kan. klem

gretashobby

12.11.2015 kl.13:37

strikkogtov: Ja eg koste meg dero Hovedstaden. JA det skal bli kjekt å prøve

mimouna

16.11.2015 kl.15:16

Titter innom sånn av og til for å se om det er noe nytt. Tolker bloggpausen som at du har det travelt-koselig med familien. Og håper at alt går greit med flyttingen.

Klem fra regnvåte Bergen. :)

gretashobby

17.11.2015 kl.07:57

mimouna: Hei vennen. Så kjekt da. No er eg heime og skal prøve å oppdatere meg litt etter litt. Liker jo å få med meg alt, men no tror eg at eg kjem til å slite med det. Får sjå kva som skjer.
Eg hadde ikkje tid til å blogge på slutten nei. Eller eg ahdde ikkje roen til det. Kunne gjort det på kvelden på hotellet, men det ligger ikkje for emg. Innlegg må skrives tidlig på dagen. Men no skal eg prøve å vere jamn. Klem fra Høyanger, veit ikkje kva ver det er i dag enno.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits