Hei, Når eg får landa må det strikkes for fult.

God morgen kjære alle sammen. No har eg vore så mye fraverende at eg har nesten dotte ut av hele bloggingen. Men kommer for håpentligvis fort tilbake til normalen. Spennende å sjå om det er noen som har savna meg :). 

Kom heim i 18.30 tida i går sliten men turen gjekk i grunnen greit. vi hadde snøføre fra Hokksund til Lærdal sånn ca. 


Nede i lavlandet var det sluch og det gjekk saaaakte. Men når vi kom i høyden var det flott vinterføre. Og endelig kunne T trykke litt mer på gasspedalen. Vi hadde bare ein liten pause med nødvendig ærend og litt matkjøp. Så egentlig gjekk det radigt. Men man blir v eldig sliten av å sitte rett opp å ned og ikkje gjøre anna enn å høre på lydbok, følge med på veien og ja. Om eg strikka på turen, neida. Eg har strikka så lite i det siste, at strikketøyet som eg skulle ta rett i bilen. Jo det låg laaangt nedi i kofferten. Jaja, ein har det som ein gjer det til. 

Har hatt tre kjekke uker. Og som eg alltid sei når vi reiser heim fra familie eller familie reiser heim fra oss. Eg blir så tom. Men så kan eg jo glede emg over alle gode minna og da går det seg fort til. Hadde vi bod nermere hadde vi ikkje vore saman kvar dag uansett. Og eg kan ikkje vere saman med alle heile tida siden dei bor på forskjellige steder. Men no skal eg glede meg over minna og snart tillate emg å glede meg til neste treff. 

Kjøpte jo ein del garn østafore og hadde planer om å få strikka ein god del. Men det vart ikkje slik. Hadde nok flere dager hatt anledning til å strikka mer, men hadde ikkje heilt roen til det. MEn avslutta kva dag på hotellet med ein liten time med strikking før eg slokna. 

I løpet av dagen, må eg få fart på pinnene att. For skal  eg rekke alt eg har lovet før jul, så må eg berre stå på. Rakk foresten å oppdage i går kveld at eg ikkje hadde nok gaarn til å fulføre ein genser. Men sendte melding til ein butikk eg kjøpte garnet på, så eg håper dei kan hjelpe meg med eit nøste. 

Ellers blir det litt å ta tak i her heime. Her var veldig ryddig og reint. Bortsett fra at støvkluten ikkje har vore så veldig flittig brukt. MEn det er alltid litt som må gjerest når ein har vore vekke så lenge. Dessuten må vi  ommøblere litt. Sofaen må vekk fra varmeovnen under vinduet mot verandaen. Og så vil eg prøve å rydde vekk litt som ikkje trenger å stå fremme. Vil alltid ordne opp litt når eg kjem heim. Må liksom få rydda litt da. Men skal få tid til noen timer med strikke pinnene også. Tror eg skal strikke litt baren Marius i dag. 

Da skal eg gi meg. Skal få sjå litt bilder fra Bryggen i Tønsberg en dag. Men eg tok forsvinnende lite bilder. Hvertfall bilder som kan vises frem. Ønsker dere alle ein flott dag. 

30 kommentarer

fjellgeitbundingen

17.11.2015 kl.08:25

Hei, så koselig å se deg her igjen. Har savna innleggene dine, men forstår jo hvorfor du har vært ganske fraværende. Noe annet ville vært litt unaturlig.. Men litt har du jo fått blogget også.Høres ut so du savnet strikketøyet på bilturen. Selv strikker jeg gjerne mer når jeg er hos familie. Fri for husarbeid. Dog kun lette strikketøy da. Og kan jo legge det helt bort innemellom. Men du strikker jo mye når du er hjemme og har jo helt små barnebarn..

Liv

17.11.2015 kl.08:35

Hei. Der var dere vel i havn, og godt er nok det. Velkommen heim! Trur ingen forventa at du skal blogge når du er på reise, så det er heilt greit. Hehe. Du kommer nok fort inn i strikketida igjen, rutinane sitter fast de om en ha vært ute av de i en periode. Eg kjempa med en Marius med rundfelling fortsatt. Bør være ferdig til jul...Rekna med eg kan begynne fellinga, kanskje imorra en gang. Får sjå, skal lage noen kakedeiger idag som eg skal steike imorra. Så er det konsert på ettermiddagen. Gleda meg masse til det.

Ha en fin dag med garn og pinna. Klem.

fruensvilje

17.11.2015 kl.08:45

God morgen.Du har vært veldig savnet og det var veldig hyggelig å ha deg tilbake :))

Det blir som regel ikke som en først tenker når en er borte på tur,klart du kunne ikke strikke like mye som når du sitter hjemme alene :)) strikker ingenting eg heller for tiden,har en skulder som sette punktum finale på den kosen (

Det var et nydelig bilde du hadde,for selv om vi aller helst vil være uten snøen ,så må eg nok innrømme att det er vakkert,ja bare det ikke er sørpe da. Kos deg hjemme i dag og hygg deg med å pusle i egen stue :)

Iselin Renée

17.11.2015 kl.09:14

God morgen :)

Torild

17.11.2015 kl.09:21

Godt du er tilbake, ja. Har savna å lese bloggen din, den hører med til morrakaffen :-)

mimouna

17.11.2015 kl.09:51

Kjekt at du er tilbake, og at du har gode minner med i kofferten. :)

Tar sikker litt tid å lande igjen etter tre hektiske uker, men det går seg nok til denne gangen også. Koselig med skikkelig vinter og snø, er passe lei øsregn nå. Men sånn er det å bo på Vestlandet.

Vi snakkes! *klem*

Liv T gjesdal

17.11.2015 kl.10:21

God morgen kjære Greta.Ja du har vært savna så godt å ha deg tilbake.Er kommet vel i havn på mitt nye bosted og trives veldig godt ,Er gla jeg fikk kvittet meg med mange ting synes det er godt å ikke ha så mye,Har og vært en tur i Danmark og skal til København på julerevy den 23 nov,Idag skal jeg være barnevakt Espen har vært så heldig å har fått leilighet så de skal på møte med kommunen for å snakke om hvor mye hjelp tilsyn han trenger,Han er og begynt på jobb i vernet bedrift 3 dager i uken og han trives kjempegodt,Jeg er ferdig med mariusen til mitt bonus bb.Har strikket ferdig en pute og å 3 par sokker .nå holder jeg på med en juleløper så er liksom i gang igjen nå.Er så gla på dine vegner at du har hatt en fine tid i de 3 ukene,Hjelper liksom å tenke på det når været slår seg helt vrangt,Ønsker deg en forteffelig flotte deg og goe klem

Oddbjørg

17.11.2015 kl.10:26

Velkomen heim! Har sakna dine daglege innlegg. Gled meg til å sjå kva som er på pinnane etter kvart.

Ha ein fin dag!

Hobbystua

17.11.2015 kl.10:37

Heisan Greta:-) Veldig koselig og ha deg tilbake igjen og nå vet vi jo at du er hjemme hos deg selv,så da blir det sikkert noen innlegg etter hvert. Men er jo artig og lese at du har hatt noen fine uker med familie og venner. Det er mye viktigere en og oppdatere en blogg:-)) Vi ses her nok snart. Ha en riktig fin dag og ikke mas for mye med alt du har på agendaen nå da.-))

EllbjørgSkinderhaug

17.11.2015 kl.11:10

Der var du ja---😀 Kjenner igjen følelsen av å gå litt rundt seg selv den første tiden etter å komme hjem . Når dagen er gått og du har fått flyttet på de tingene du tror ikke er på rett plass skal du se du er i strikkemodus og roen senker seg---

Her vaskes entreen. Skitten var den vel ikke , men no har jeg gjort det. Det er helst dører og dørkarmer som trenger et ekstra drag iblant.

Her kommer sannelig sola og---☀️

Lillemor

17.11.2015 kl.12:42

Hei i heimen vennen :-) Du var dypt savnet disse 3 ukene, men endelig er du online igjen og tilbake i støvet, he he, etter en fin tur hit øst. Synes jeg hører strikkepinnene klirrer, nå må du passe på nakke og skuldre med så dårlig tid ;-) Jeg har bestemt meg for å brodere ferdig en juleduk 90x90 cm, som jeg begynte på for ørten år siden (som b.barna sier) Det må da være overkommelig selv for meg. Ellers har vi vært ute på glattisen i dag, men med brodder så det gikk fint, all snø fra i går er borte. Klemmer er på vei vestover, du får fange dem når du har tid<3<3

gretashobby

17.11.2015 kl.13:32

fjellgeitbundingen: Hei. Så kjekt da at du har savna meg. KAn ikkje bruke tida mi på blogging når det er andre ting som er viktigere ja. JA eg har blogget mer enn vanlig. Men eg var også ein del åleine på dagtid. Strikketøyet savna eg på bilturen ja, men kanskje like greit. Får sette i gang no om litt. Strikket litt på kveldender nede. Kunne nok ha strikket mer på dagtid når eg var åleine. Men brukte tida til andre ting. Alt til sin tid. Får ta det att no.

gretashobby

17.11.2015 kl.13:37

Liv: Hei. Kjekt å vere ferdig med turen heim ja. Den er alltid lang. Takk for det. Bra. Problemet er vel at eg føler eg skulle gjort alt. hehe. Men det går greit. Eg prioriterer slik eg vil det.
Du har nok eit poeng der. Kjem nok til å fåunna litt etter kvart her. Du får ta med deg Mariusen og komme ned heit, så kan vi strikke MArius sammen. Viss det er mulig?. Ikkje torsdag, mandag og torsdag. Ellers.
Har tatt huset no og er fornøgd med det. Sein lunch. Ihel svolten, men etterpå skal eg strikke litt. Kos deg på konsert. Klem fra meg.

gretashobby

17.11.2015 kl.13:42

fruensvilje: God formiddag vennen. Tusen takk for fine ord. :). Kjekt å vere savna da. Nei det er sant. Men eg kunne ha strikket mer. For eg var åleine pådagen noen timer. Men da var det gjerne andre ting ein ville gjere.
Så trasigt med den skuldra di altså. Håper du får orden på det att. Eg hadde 2 år eg ikkje kunne strikke i det heile tatt. Men heldigvis så rettet det seg til slutt.
Ja det er vakkert når den er rein og ny. Men glad så lenge den ikkje er her. Sjølv om eg ikkje er glad for det pissregnet som detter ned her i dag heller da
T er fri i dag og. Så vi har tatt hele leiligheten og ommøblert litt. såno kan desember berre komme. Skal bare kjøpe noen gaver til og noen må eg kjøpe i Bergen andre helgen i des.

gretashobby

17.11.2015 kl.13:43

Iselin Renée: God formiddag til deg

gretashobby

17.11.2015 kl.13:43

Torild: Takk for fine ord. Så koselig da :)

gretashobby

17.11.2015 kl.13:47

mimouna: Så kjekt å vere ønska velkommen tilbake. Ja det har eg fult av. Ja da det går seg til. alltid tungt dei første dagene. Men det går alltid bra. HAr ikkje hatt dårlig ver østafor. Hadde tåke ein og halv dag. Og litt småyr ein dag. Var pissregn ei nattt da, men det gjorde ingen ting. Nei det var to netter og ein halv dag med regn. Ellers ahr det vore fintver.
JA sånn er det å bo her vest. Nyt dagen inne. klem

gretashobby

17.11.2015 kl.13:50

Liv T gjesdal: God formiddag Liv. Takk for det. Så kjekt å høre att du trives da. Du er fortsatt aktiv skjønner eg. Godt å kunne vere til hjelp. Samtidig kunne roe seg ned i sin eigen heim og strikke og kose seg. Har det alltid kjekt når eg er med familien veit du. Og så har eg hatt ganske så ok og fint ver. Stor klem fra meg til deg

gretashobby

17.11.2015 kl.13:51

Oddbjørg: Takk for det. Så koselig å høre da. Bare Marius fir tida. Venter på garn til ein annan genser. Fin dag til deg også. klem

gretashobby

17.11.2015 kl.13:53

Hobbystua: Hei på deg kjære Marianne. Så kjekt at du syns det da. HAr hatt det ja. HAr jo alltid det da. Det er når ein er saman emd familien at ein virkelig lever syns eg da. Ja det er viktigere, heilt klart. Ja eg har så mange blogginnlegg eg skulle ha lest. Kommer snart til dine også. Kjære Marianne. T var fri i dag også. Så vi fikk gjort masse på formiddag. No er det bare avslappng resten av dagen. Stor klem fra meg til deg

gretashobby

17.11.2015 kl.13:56

EllbjørgSkinderhaug: JA her var eg. Heldigvis er T heime i dag. Men i morra kjem eg nok bare til å virre rundt. Så er det trening att på torsdag og da begynner kvardagen å gå segg til att.
Tinga er no på rett plass, og etter at eg slår av pc'en så skal eg sette emg ned å kose meg med strikketøyet.
Du er starta på jule rengjøringen skjønner eg. Så heldig du er da. Sola såg eg mye til østafore, men her detter vannet rett ned i dag.

gretashobby

17.11.2015 kl.14:00

Lillemor: Hei på eg. Så kjekt å kunne glede deg med å vere tilbake att. Skal vere regelmessig ei stund no :). Støvet er borte, møblane er flyttapå og roen kan senke seg. Men i morra er T tilbake på jobb, så da går eg nok rundt meg sjølv hehe.
Mine pinner klirrer ikkje. Eg bruker bare trepinner hehe. Skal strikke om ein times tid. No må eg oppdatere meg litt.
Kjekt å ha noe slikt å holde på med no denne mørkeste tida. Så flink dere er. Så det snødde hos dere også ja. Her snør det ikkje. Vannet detter rett ned. Ja ja. Sånn er det. Eg sitter bare å venter på at dei skal komme eg. Men dei må passe på når tunellen er open. Den er stengt mesteparten av dagen. og natta. Bare noen få gjennomkjøringer i døgnet. til faste tider. Men dei finn nok frem. Mine er på veg i fly i dag hehe.

birdbay

17.11.2015 kl.14:52

Åååå så godt å se deg igjen:) Jeg har savna deg masse:) Det er blitt vinter hos deg altså:) Ja det er vel litt rart når en skal reise hjem etter å ha vært på farten så lenge også da:) Ønsker deg en nydelig dag:) klem fra meg:)

Tone

17.11.2015 kl.18:37

Du har vært savnet. :) Men det er klart at det er en tid til alt. Så flott at du har fått mange gode minner. Det er rart med den der håndarbeidstrangen. Noen ganger er det bare sånn at man ikke finner roen. Da er det vel bare mye annet som forgår i rundt en. Men jeg er sikker på at du kommer sterkt tilbake. :) Ha en god kveld. Klem

gretashobby

17.11.2015 kl.18:47

birdbay: Du da. Er no bare god. Nei her er det ikkje vinter. Det var når vi dro fra østlandet at det var vinter. Når vi kom ned Hemsdalsfejelelt på sognesida var det det bart og regn.
Det er alltid tungt å dra så alngt fra familie, men det går seg alltid til. fin kveld til deg vennen klemmen

gretashobby

17.11.2015 kl.18:49

Tone: Dere er så gode alle sammne. Blir reint rørt eg. Ja det er virkelig ei tid for alt. JA har kommet litt i siget alle rede og skal gå i sofaen no. Strikking og legobygging passer dårlig og så er det så mye anna å ta seg tid til der øst. Men når eg flytter så blir det vel strikking østafor også. Fin kveld til deg også skjønne venn

annebe

17.11.2015 kl.19:14

Koselig du er her igjen ja..men greit med en litt lengre pause fra blogginga innimellom også, iallefall når du har kost deg med familien istedenfor :))

Sitte lenge i bil er noe av det mest slitsomme jeg gjør...men noen ganger må man jo :))

Skjønner den tomhetsfølelsen etter at man har vært mye sammen med sine og så skal man tilbake til hverdagen...men som du sier det går seg til :))

Koselig med snø på bildet..her er det sørpe og is nå ...trenger ikke snø mer før i midten av Desember synes jeg :)) Da får du kose deg med hverdagen igjen :) Klem <3

Oldemorbloggen

17.11.2015 kl.19:40

Vel heime igjen og lukka til med strikkinga.

gretashobby

18.11.2015 kl.13:24

annebe: Det var fint sagt av deg kjære deg. Ja ein må velge iblant og familie er viktigst, hvertfall for emg. Må det, men du og du så stiv eg var da eg gjekk ut av bilen. Gjekk omtrent dobbelt ei stund.
Det går heldigvis fort over. Er ikkje så lenge til vi skal vere med familie igjen. Skal til Bergen ein snartur om vel 3 uker.
Ja det vart eit ok bile. Sørpe er kjedelig. Skal det vere snø skal det vere kaldt og den skal holde seg i ro. Slik den ikkje bruker her i vest.
Eg koser meg eg og prøver å komme ajour med det meste. Klem fra meg <3

gretashobby

18.11.2015 kl.13:25

Oldemorbloggen: Tusen takk for det

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits