Fikk en telefon fra min kjære i går, dermed vart dagen heilt annles + pulsvanter

Det er lørdag morgen. Har sosa litt rundt før eg sette meg ned. No er det tid for blogg, frokost og masse kaffi. T ligger enno, men kommer vel snart han også. Håper din morgen er god også. 

I gå var planen å få strikka masse, for i dag skulle eg jo til Førde. Men så vart det ikkje slik. Sosa først rundt og fikk gjort forefallende og litt anna. HAdde nett satt meg goddt til rette for å strikk, da eg fikk tlf fra min kjære. "Er du litt impulsiv og blir med til Førde i dag? sei han. Og slik vart det. skifta i full fart og pakka ned eit strikk. Skulle ikkje havne i samme situasjon som sist eg var ute på veiene og måtte vente. Men i går gikk det veldig radig både på opptur og nedtur. Venta vel bare sånn ca 4 rader. Hadde ikkje strikk som passa til å strikke på medan vi kjørte. 

For å sei det med ein gong. eg var ikkje innom garnforetninger. Og kjøpte ikkje garn. Det var melblandinger, frokostblandinger og julegaver som stod på agendaen. Og så finne noe som eg kunne sette på ønskelista til T. Men først måtte vi ha oss litt mat. Vi har fått oss stamplass i Førde. Vi liker å ha stamplasser vi da hehe. Ferkse smaker er eit slikt sted. Der bestilte fruen hjorteburgere med tilbehør. Det er så godt. Savner jo hjortekjøtt denne dama da. Med magen full av mat og kaffi tok vi fatt på handlinga. OG det første eg handla var hverken gaver elelr mat, men sqndaler til emg sjølv. Innesko. Gaitlan skoa som eg sverger til er berre så fantastik for mine ben og fatter. Men eg har ønska å bytta ut joggeskoa med snadaler. Og endelig hadde dei min størrelse. Dei er rådyre, men det får eg tole. MAnge strikketimer får å tjne opp desse her. hehe. Litt nettere enn blå store joggesko. 


Fornøgd og ganske fattig tok eg fatt på julegavehandel. Eller vi tok fatt på den. Vi var på mange butikker. Og fikk avklart ein del gaver. Så no har eg kontroll der også. Liker å ha kontroll. Resten av gavene får vi ta når vi skal til Bergen om 3 uker. 

Tok eit fint bilde på turen opp. Vi stod å venta litt og det var ei god plasering. Tok det ut igjennom lukka vindu


Fornøgd med det der :)

Siden det ikkje vart strikka så mye  i går, så ligger eg enda litt lengre etter. Men håper å få gjort litt i dag da. Skal ut å gå, men da må vi kle oss godt. I dag er det -3 grader. Så det blir vel ikkje lange turen. Så eg burde få strikka litt. :)

Avslutter dagens innlegg med eit lite oppdrag eg fikk medan eg var østafor.


Ikkje heilt goddt bilde, men det kan eg ikkje gjere noko med. Dei er sendt til mottaker for lengst

Desse vart altså strikka og sendt til motaker medan eg var på Nøtterøy. Dei er strikka i merino ekstra fin fra Drops. Samme oppskrift som den eg lagde pulsvantene mine av. Altså eget mønster. Enkelt og greit. Men det er jo oftest det beste det da. Oppdargsgiver var fornøgd og da er jo eg det også. 

Da kom min kjære også så da avslutter eg no. Håper du får ein fin lørdag. Nydelig ver og har vett til å kose deg, ikkje bare stresse

16 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

21.11.2015 kl.08:41

Myk start på en novemberlørdag ser jeg--😊

Nyt resten av dagen. Jeg hører J lager speilegg på kjøkenet så no er det frokost.

Verden utenfor stuevinduene er med ett blitt hvit. Forandringen er stor----😧😧

birdbay

21.11.2015 kl.08:47

Travel dame for tiden du:) For et fantastisk bilde, det var utrolig vakkert, du burde forstørre det å henge det opp på veggen:) Ønsker deg en nydelig lørdag:) Jeg har bare lyst til å si at jeg har blitt litt avstands glad i deg altså:) Du gjør meg sånn varm om hjertet du, det er rart at det kan bli sånn når man ikke har truffet hverandre en gang:) Du er en herlig dame tror jeg:) Klem fra meg:)

gretashobby

21.11.2015 kl.09:03

Ellbjørg Skinderhaug: Ja veldig deilig start på dagen. Og veldig godt å ikkje skulle noen steder i dag.
Takk, så koselig da. Skikkelig start på dagen er ikkje dumt. Kanskje eg får bilde av det hos deg. Her er det kaldt-3 så nesten kvitt her og, men det er rim, ingen snø :)

gretashobby

21.11.2015 kl.09:11

birdbay: I dag skal eg ha ein rolig dag og ser frem til det. Tusen takk er veldig fornøgd med det ja. Takk det samme godjenta mi. Å så god du er. No vart eg rørt eg da. Vi må treffes neste gang eg er lenge østafor da. så får vi avsløre kossen eg er. Du er no ei snil og god jente du også. Som vil alle vel. Eg har egentlig på følelsen at vi er lik og har litt lik bakgrunn, om ikkje heilt. Glad i deg og. skjønenr du. Må møte deg ein dag <3

birdbay

21.11.2015 kl.09:16

Ja det høres veldig koselig ut:) Det må vi prøve å få til:) Klem:)

gretashobby

21.11.2015 kl.09:18

birdbay: Da har vi ein avtale til neste år. Målet må vere det. :)

birdbay

21.11.2015 kl.09:32

Jeg er med:)

gretashobby

21.11.2015 kl.09:48

birdbay: :)

Liv T gjesdal

21.11.2015 kl.10:58

Hei.Så flott bilde du har tatt.Så gode ut de sandalene Om de er dyre så er det verd det for føttene si del.Jeg må ha gode sko og.Ble en travel kveld igår men vi koste oss samtidig,Idag skal jeg til Anita og klippe meg i morgen blir det pakking .Blir litt strikking inni mellom.Ha en superfin dag og gooooe klem

fruensvilje

21.11.2015 kl.11:10

god morgen.Så utrolig hyggelig med en slik impuls tur,no hadde eg håpet på tur selv i dag,men det ser det verre ut med,det er en mulighet i morgen også så får vi se om det blir noe av det.

Fine sandaler,gode å ha sommer som vinter om du bruker dem inne :) og ja joggesko er ikke rette innesko iallefall

Liv

21.11.2015 kl.11:40

Hei. Er vel godt idag at Førdeturen er unnagjort. Ha en ubrukt dag heime, det er lekkert. 😃 Høres ut som dere fikk gjort det som var planlagt og, kan ikkje være bedre. Eg må oppover eg og i næraste framtid, hvis eg ikkje finner det eg skal ha her i bygda.

Ser ut som du har kjøpt gode sandala, viktig det. Fine pulsvarmere og.

Eg har laga to fårerulla idag. Nå skal de ligge noen døgn i saltlake før de skal i press. Trur eg hiver meg på et par kakesorter og, de som kan settast på brettet med en gang. Lefsene og kransekaka er underveis. Det har eg skaffa hos ei flink dame. Så da har eg snart berre kosen igjen. Sånn eg lika å ha det. Ha en kjempefin lørdag. Klem.

gretashobby

21.11.2015 kl.12:43

Liv T gjesdal: Hei. Tusen takk for det. Dei er knallgode. Du burde invistere i slike. Gjør så godt for kneea.
Så bra at det var ein flott kveld sjølv om det var travelt. Så deilig da med klipp. Skal den 8. Er planen.Kos deg resten av dagen. Klemmen kommer full fart

gretashobby

21.11.2015 kl.12:45

fruensvilje: God formiddag. Ja det var kjempekjekt. Skit d at det ikkje vart noen tur på deg. Da får vi krysse fingrene for at det blir i morra da.
Veldig glad eg endelig fikk tak i desse i rett størrelse. Godt å slippe å bruke joggeskoa inne ja.

gretashobby

21.11.2015 kl.12:51

Liv: Hei, ja det er faktisk veeldig godt. Det er det uten tvil. Vi fikk gjort alt vi tenkte og gjorde ikkje noe vi ikkje hadde tenkt. Så det var ein perfekt dag. Av og til må ein desverre ut av bygda for å få tak i det ein treng. Sånn er det bare.
Dei er knallgod. Veit kva eg kjøper når eg kjøper slike. Dyr veldig dyr, men eg er glad eg endelig fikk tak i rett størrelse.
Høyres kjekt ut. Lefser, kven bestiller du av. ? Eg og har lyst på lefser. Så bra at det er nesten bare kosen att. Må prøve å finne ut om eg skal bake. HAr ikkje fått noe svar enno. Takk det samme til deg. Nyt dagen den er vakker i dag

mimouna

21.11.2015 kl.15:51

Greit å ta ting på sparket av og til, og den Førde-turen ble jo innholdsrik. :)

Fantastisk flott motiv du fant, det bilde skulle du nesten rammet inn og hengt på veggen. Kjekt med nye sandaler også. Høres ut som om de er verd prisen, gode sko er viktig.

Nydelig vinterdag i dag, skikkelig kaldt ute. Satser på at regnet tar seg en pause nå.

Nyt helgen! *klem*

gretashobby

21.11.2015 kl.16:59

mimouna: Ja når T tar initiativ til tur sånn brått, ja s¨blir det tur da :).
Ja det var kjempeflott. Spørs om eg ikkje skulle det ja. Foreslå desse skoa til mammaen din da. Siden ho ikkje vil ha joggesko
Vi må nyte dagen i morgen, for utpå mandag kjem regnet og blir verande til snøen tar over.
Nyt helgen du også vennen. klemmen

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits