Lurer på kva eg satser på når eg skal strikke etter lunch i dag, Hm

JA det får eg tente på. Eg regner med at eg velger sokken og ikkje genseren. Men vi får sjå. 


Gleder meg til eg er ferdig med begge deler eg. Da er alt som eg ville bli ferdig med før jul  ferdig. Gjekk visst litt fortere enn eg hadde trodd denne gangen også. Var eit veldig rotete bilde ser eg no, men det får stå sin prøve. Gidd ikkje ta noko nytt. Tok det rett før sengetid i går. Holdt foresten ut til kl var nesten 22.30 før eg var i seng i går. Og eg hadde ei god natt, sjølv om den var ferdig kl  6. Men oppe bsare ein gong så skal hvertfall ikkje eg klage. 

God morgen foresten, det fikk eg viss ikkje sagt i dag. Veret er nok  det samme våte men eg tror kanskje det har stabelisert seg på regn no. Det er no noe det da. 

Skal på trening i dag kl  10. Så såg eg at det var tomt for meieripårodukter i kjøleskapet. Så da får eg finne ut om eg vil handle etter trening eller vente til T er ferdig på jobb. Ta ukeshandelen i  dag er planen. Må vaske litt klede igjen også. Det er noen som har vore på badet og fylt opp skitnetøy kurven med mørk 40 vask att. skjønner ikkje kven det kan vere. hehe. 

HAdde veldig koselig besøk av Anneli i går. Ho har nettopp lært seg å strikke. Det er så koselig å sjå. Da sat vi å skravla og strikket til ho måtte gå. Serverte ovnsomelett til lunch


Lsger alltid to former når eg først holder på. Dette vart lunch og middag i går. Og så har eg nok til lunchen min i dag. Lager aldri omelett på steikepanna lengre. Bruker heller litt lengre tid og så slipper eg at det blirsvidd under og osten oppå blirså spør og fin. Nesten som pizza sa Annelig. Og det har ho rett i. Kanskje eg skulle prøve å tilsette litt flere ingredienser og så kalle det Greta Pizzza. Siden det ikkje er rett pizza, må det da vere 3 z'er i ordet hehe. 

Håper du får ein god dag og at du ikkje stresser no før jul. Det er bare så dumt å gjere. Jula kommer og den blir fin uansett. 

22 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

03.12.2015 kl.08:38

God morgen. Vi kom oss opp i dag og😊

Den genser'n har jeg hatt trua på fra du startet med den. Blir " luggom".

+ grader og sludd, men vi tar dagen i bruk.

gretashobby

03.12.2015 kl.08:40

Ellbjørg Skinderhaug: God morgen. Det var jammen bra. HAdde vore kjedelig viss ikkje. Den blir bra vet du. Regn her og ja det er no det det er.

fruensvilje

03.12.2015 kl.09:25

God morgen,kanskje du strikker både på genser og sokker i dag )) kjekt blir det uansett.

Omeletten såg deilig ut,kjekt med noe varmt og godt til vennine lunch .

Du får hygge deg på trening,ukeshandelen ville eg tar ilag med T hi hi

Liv

03.12.2015 kl.10:57

Hei. Er vel på trening du nå. Eg venta besøk snart. Akkurat nå sitte ho i kø ved Økslandsvatnet...Du finne nok ut av arb. ditt. Fint blir det uansett.

Omeletten såg herlig ut, eg har ikkje prøvt å ha det inni ovnen. Trur eg må. Hehe.

Idag skal ikkje eg utafor døra, passa meg bra. Har plana for ettermiddagen, så dagen blir vel for kort som vanlig.

Fin dag til deg. Klem.

gretashobby

03.12.2015 kl.12:11

fruensvilje: God formiddag. KAnskje det du. Det hadde vel ikkje vore ein umulig tanke. Vi får sjå. Det blir det.
Omeletten er veldig god den. Synd eg ikkje ahr kome på før å servert den til venniner. Ukeshandelen bli sammen emd T ja. HAn ville vere med og da sei eg ikkje nei til det.

gretashobby

03.12.2015 kl.12:13

Liv: Var akkurat ferdig når du postet den kommentaren. Kjekt med besøk og kjedelig å sitte i kø. Det gjer eg veit du. Tror det blir rødt frst så får vi sjå kor angt eg kjem.
Omeletten er veldig god. JA det bør du prøve på.
Det høres ut som ein god plan. Dagene flyg og om kvelden er man for trøtt til noe som helst. Kos deg med besøk og deine andre gjøremål i dag

Hobbystua

03.12.2015 kl.12:56

God formiddag Greta:-) Tenker du kommer til og strikke på både genser og sokker jeg,,for kjenner deg nå etter mange år:-) Og igjen så er det fint og høre at du har hatt besøk og kost dere med strikking og god mat. Er vel som flest at det går litt i bølger og be til seg besøk på en formiddag. Nå har vel snart ingen tid til verken det ene eller det andre for julestria har begynt og vise seg nå,,:-) Men godt vi har is i magen og tar dagene som dem kommer,,en skal hygge seg også. Men håper du får en fin dag videre med hva du en gjør..-)

Oddbjørg

03.12.2015 kl.13:19

Hei!

Eg har tru på at du strikkar på begge prosjekta:-) Bra vert det nok!!

Var så glad i går - kom langt på strikkeprosjektet - heilt til eg oppdaga ein feil og måtte rekkja opp det meste eg hadde gjort. Slett ikkje moro, men kunne ikkje halda fram slik det var. Ja, ja ....

I dag har eg laga opp mange porsjonar med kjøttkake. No rekk eg nokre omgonger før middagen skal lagast. Kjempefint innever.

birdbay

03.12.2015 kl.14:49

Imponert igjen:) Nydelig strikk:) Den omeletten så jo helt himmelsk ut:) Hva denne dama ikke kan:) Ha en fortsatt strålende dag da fineste hobbygreta mi:) Klem fra meg:)

gretashobby

03.12.2015 kl.16:40

Hobbystua: God kveld MArianne. Kan hende du har rett i det. Men hittil har eg bare strikka på dei røde. Men kanskje eg får dei ferdig og da kan eg jo fortsette på det andre. Er vel slik at du kjenner meg ganske godt på enkelte ting no ja etter så mange år. Er vel 7 år no, det er litt sykt å tenke på.
Liker å kose meg og slappe av i desmber. Får ferdig det meste i god tid før jula kommer helt. Ja is i magen må ein ha. Jul blir det nok uansett. Blitt strikking og håndarbeide i dag. I morra har eg ingen planer. Spent på kva eg gjer da. Håper du koser deg inmari masse . Stor klem fra meg

gretashobby

03.12.2015 kl.16:45

Oddbjørg: Hm, dere altså. Det kan jo hende da ja. Vi får sjå. Det håper vi da.
Huff da. Først overlykkelig og så åtte du ta opp att. Det er berre så kjedelig. Men av og til Må ein bare. Hadde ikkje bltt fornøgd uten.
Kjøttkkaer er godt å ha klar i frysen ja. Da blir det lettvindte seinare. Gleder meg til å sjå det du strikker. Men det blir aknskje ikkje før etter jul det da.

gretashobby

03.12.2015 kl.16:47

birdbay: Det skal ikkje noko til for å imponere deg da. Ikkje veit du kossen det blir når det blir ferdig ein gong. Men slik er du. Så trenger eg skryt så får eg bare legge ut noe, så skryter du :)
Denne dama kan å strikke og ta meg av barn. Men ellers kan ho vel ikkjeså mye tror eg. Klem fra meg til deg

irene

03.12.2015 kl.17:07

Hei. Du strikker vel litt på begge deler tenker eg. De omelettene så veldig god ut. Nå skal eg sitte å strikke på neste par med tove votter en stund, og så må eg pakke litt. Vi reiser etter jobb i morgen til Bygstad på smalahove fest i helgen. Kanskje det blir en liten tur til Førde også. Ha en fin kveld og helg. Klem

gretashobby

03.12.2015 kl.17:11

irene: Hm Dere da. Nesten så eg ikkje akn det i dag, siden alle tror eg gjr det hehe. Vi får sjå i løpet av kvelden. Dei er faktisk veldig gode. Kos deg med vttestrikkingen. Til Bygsatd du. Og til Førde. Det blir ikkje dumt nei. Kos deg og nyt helgen. Klem

birdbay

03.12.2015 kl.17:23

Det er gode egenskaper det:) Så tenker jeg det finnes noen til jeg som du ikke nevner:)

Marit Stokka

03.12.2015 kl.18:17

Den omeletten så god ut.

Tipper du strikker på sokkene .

Her er det litt stille etter jeg ble ferdig med sokkene. Litt julesysler........

Takk for koselig hilsen i bloggen.

Ha en fin kveld.

Liv T gjesdal

03.12.2015 kl.22:49

Hei Har vært litt turbulens her, Den lille skal oppereres i morgen kl.9 og de regner med en tid på mellom 4 og 8 timer .Men vi får håpe på det beste,Svulsten var 3gange 5 cm men hadde ikke trykker på noe for den ligger visnok i et hulrom.Har fått strikket 4 par nye bestikksokker da sjefen ville vi skulle pynte med de neste gang Har og strikket et par sokker til Espen.Han er så gla i hjemmestrikket sokker.Ellers går det opp og ned.Du blir ferdig i god tid før jul Du er en racer strikker til tider,Ha en fine kveld og goa nåttå

gretashobby

04.12.2015 kl.07:47

birdbay: Takk godjenta mi

gretashobby

04.12.2015 kl.07:48

Marit Stokka: Den er garantert god. VArt både sokkene og det andre. Men det andre får dere se i morgen.
Litt strikking må alltid til, men det er mulig det blir ein rolig periode her og. Vi får sjå om eg er istand til det.
Alltid kjekt å sjå at du ahr nye innlegg. Fin førjulstid videre

gretashobby

04.12.2015 kl.07:51

Liv T gjesdal: Skjønner at det vart litt turbulens ja. Krysser fingrene for at det går bra. Stakkars dere alle. Du får slappe av med strikketøyet no når det stormer som verst. Finnes ikkje noe som er så avslappende som det. Ha ein så fin dag som mulig. Stor klem herfra

mimouna

04.12.2015 kl.11:03

Siden jeg leser i feil rekkefølge i dag vet jeg hva som ble først ferdig. ;)

Omelett i ovn var ikke dumt. Må prøves! (Bare uten cottage Cheese, hihi. De jeg bor med har blitt veldig mistenksomme til nye ting jeg servere pga den dumme viskelær-osten.)

gretashobby

04.12.2015 kl.12:41

mimouna: Ja og i morra kommer genseren. Ingen fare det er ikkje viskelær ost i denne omeletten hehe. Håper du har det fin klem fra meg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits