Har starta på ei par til og ein litt skummel tur

God morgen kjære deg. Det er merkelig stilt i dag. Ikkje hører eg vinden ule, Ikkje hører eg at det plasker ned med regn heller. KAnskje det både er vindstille og ikkje regn. Det er litt vanskelig å sjå da, siden det er mørkt, men eg tror det. Kanskje vermeldinga er rett og vi får ein dags pause. :)

Dagen i går starta ganske ok. Vi bestemte oss for å gå  tur uansett ver og ville utforske om det hadde skjedd noe bak tunellen. Der vi liker å gå tur når det er tørt og fint ver. Det vart ein spes tur. Var ikkje heilt sikker etter kvart om eg ville fortsette, men T sa det var trygt. Og det gjekk jo bra. Midt i turen sendte eg eit bilde til ei god vennine og fortalde kvar eg var. Da vart ho opprørt. Fikk beskjed om å komme meg derifra. Det var ein grunn til at tunellen var bygd. Vart vel ikkje noe mindre redd da. Vi snudde og kom oss tilbake i god behold. Men det var ingen kosetur. våt på beina vart eg også. Her er bilder fra turen


Her kom vi ikkje lengre. Damen var veeldig godt kledd og hadde ein stokk med seg. Veit ikkje kva den skulle vere til hjelp mot. Anna enn at vi fikk tatt vekk noen lauvhauger her og der, slik at vannet fikk renne mer fritt


Elver var det over alt. Her skal det ikkje vere vannsom ikkje renner rett videre under vegen


Her bruker det ikkje å vere elv


Ikkje rart ho vart våt på beina siden ho hadde fjellsko ikkje støvler. 


Godt å sjå bilen att og kunne dra heim

Det er mulig det er galskap å oppsøke slike steder i slikt ver. Eg har hvertfall ikkje tenkt å gjere det fleire ganger. Når man tenker på kor store skader vannet har gjort flere steder i landet og kor mange som må komme til unsettning å redde andre. Og så oppsøker vi ein slik plass. Fy oss. Men eg tror at, nei eg veit at eg hadde aldri dratt dit om ikkje T hadde hatt så lyst. 

Resten av dagen var formen ikkje god. Eg tror eg gjekk som ein stiv stokk heile turen og var så passe redd at det ødelagde resten av dagen. Nei, det var sterkt sagt. Eg ahdde ein fin og avslappende dag. Men kroppen var ekkel og eg var litt utslått. Jaja, eg fikk ein billig lærepenge ikkje sant ...?

Nei over til noe mer gøy. Det var ein passende dag til å strikke litt på ein ny enkel sokk


Lang i skaftet blir den. Og så kjekt strikk når ein ikkje ahr hode til å tene fletter eller anna mønster. Syns no dei blir litt fin som sokker også eg da. Eller Ragger som eg egnetlig kaller det. Om desse veks meir i dag eller om eg begynner på noe nytti dag, sei det er litt vanskelig å sei. For no kan eg jo igjen ah mange strikk. Da får vi sjå kva eg får lyst til etter lunch. Før den tid skal eg på trening og noen få ærender. 

Nei no skal eg gi meg. HA ein fin dag alle sammen

24 kommentarer

birdbay

07.12.2015 kl.08:08

Det var jo noen fantastiske bilder da:) Selv om det sikkert var litt skummelt, godt du kom deg trygt og godt hjem igjen:) Og du strikker og du strikker det ene finere enn det andre og jeg blir like imponert hver gang:) Ha en strålende mandag og en god dag på trening:) Her skal det vaskes, med både armer og ben tror jeg:) Stor klem fra meg:)

gretashobby

07.12.2015 kl.08:15

birdbay: God morgen. Ja bilda vart flotte dem :). Så i etterrtid er det jo kjekt da. Viss du hadde strikket så hadde du enkelt greid desse her. For det er flerfarga garn så eg holder fortsatt bare i pinnene. Men kjekt å kunne imponere deg uansett kva eg gjer :)
Takk for det. Lykke til med vaskingen min skjønne solståle. klem

Liv

07.12.2015 kl.08:16

God morgen. Jaja, som eg skreiv på FB igår, turen har skjedd men er historie nå. Fristande å si meir, men nå legger vi det dødt. 😃😃

Gode sokka du er i gang med. Eg er snart ferdig med et par Mariusvotter i dobbel Finull. Garnet hadde eg liggande. Desse skal eg handtove, berre for å få de litt mjukare. Blir til Emil, hadde ikkje meir garn enn det.

Skal nedover, håper på opphold. I alle fall er det lettare i været ei stund idag. Ha ein fin start på ny veke. Klem.

fruensvilje

07.12.2015 kl.08:20

God morgen.Ja det er en grunn til att både vi og dere har fått tunell,men vi går bak tunellen vi også innimellom,men hadde ikke gått i alt det vannet dere gikk i da hi hi.Det gikk greit og dere fikk flotte bilder,og så går dere ikke der igjen når været er som nå ))

Skal gå til Bjørke eg og i dag,strikkekafe, så får vi se om jeg går tunellen da )

Du trengte nok noen gode varme sokker på beina etter den våte turen i går )) holdt deg tørr og varm i dag og nyt treningen

gretashobby

07.12.2015 kl.08:39

Liv: god morgen. Eg har forstått tegninga og ja no er deet over.
Takk aj det tror eg at dei blir. Godet med noen som går litt godt opp over leggen.
Det blir nok gode votter. Eg har aldri håndtova, men ahr skjønt at da har ein meir kontroll og kan få dei slik ein vil.
Emil blir nok glad for dei han.
Vil gjerne ha fint ver heile dagen i dag eg. Men vi tar det vi får. klem fra meg og fin tur nedover.

gretashobby

07.12.2015 kl.08:41

fruensvilje: God morgen. Godt oppsumert Connie. Det er rasa fra fjellsiden som er skumelt der ute. Vet aldri når det ramler ned svære steiner. Så i slikt ver er det skummelt.
Gå tunellen du. Det er tryggest.
Hehe, ja kanskje det. Men eg har nok sokker tror eg. Desse blir til lageret når dei blir ferdig. Må fylle opp att det vet du.
Takk for det ja det skal eg. Fin tur til strikkekafen din

Liv T gjesdal

07.12.2015 kl.09:57

God morgen Flotte bilder men du verden så mye vann.Uff tenker på der dere gikk igår okke noe koselig tur.Men dere fikk mye opplevelser,Ja flotte sokker Je g ble ferdig men Rannveig sine og et par til Ruben så pinnene gikk varme i går og det kjenner jeg idag,Var ute å gikk en liten tur igår å vi har noe som heter gisketjern,Gikk mye på skøyter der i barndommen,Men igår hadde jeg med litt brød i tilfelle der var ender Og jeg så 2 ender og 1 svane men når jeg begynte å gi mat kon iallefall 20 ender til svømmende De lagde en v så det var så flott å se. Måtte le med meg selv men en koselig opplevelse.Ha goe trening goe dag og goe klem

Oldemorbloggen

07.12.2015 kl.10:08

Ja, her var det ver ute og gjekk. Så vått har heldigvis ikkje me det.

gretashobby

07.12.2015 kl.12:03

Liv T gjesdal: God formiddag. Fine bilder, men kjekt var det ikkje.Men ein har det som ein gjer det til ikkje sant. Det var da voldsomt kor du strikka i går da. Går ikkje fort her no, men det er heilt greit syns eg. Skal bare kose emg no.
Så koselig tur du hadde da. Slikt er minneverdig det. Håper du tok bilde av det så du kan ha å sjå tilbake på. Fin dag til deg vennen. Klem

gretashobby

07.12.2015 kl.12:03

Oldemorbloggen: Er nok mange som haddde det verre i går. Men godt ein slipper å det slik.

Ellbjørg Skinderhaug

07.12.2015 kl.12:18

Flotte bilder, men det er skummelt hva slikt uvær kan føre til. Det gikk da bra og dere fikk en tur. Jeg var på førjulskonsert en som sangkorets har hver desember. Mange er utrolig flinke, og sammen skaper de stemning.

Sokker bobler fram frå strikkepinnene dine ser jeg---😀 Jeg laget dukkeselbuvotter i går-- i dag blir det kanskje lue. Må bake litt først. Fylte kjeks hører med og blir vel til helt av seg selv i år og--😂

gretashobby

07.12.2015 kl.12:21

Ellbjørg Skinderhaug: Takk for det. Det gjekk bra. Og godt er det.
Kan tenke meg at det var ein flott konsert. Fikk julestemning du da :)
Hehe, bobler og bobler , ja aj skal legge opp eit nytt par i dag. dei andre kan kvile litt hehe.
Dei er heldig desse dukke mammmene i din familie . Det høres godt ut. Og dei blir nok til heilt av seg sjølv ja. Fin dag der oppe i trøndelagen

Oddbjørg

07.12.2015 kl.12:34

Fine bilete! Godt at det gjekk bra på turen.

Lestar (sokkar) kan ein vel ikkje få nok av. Her i huset kjem det ofte spørsmål etter nye par, så det er greit å ha eit lite lager.

Nyt måndagen!

annebe

07.12.2015 kl.13:57

Det var mye vann ja...fryser det på der blir det iallefall livsfarlig å gå der...godt dere komm dere trygt i bilen igjen :)) Håper kroppen din har mykna opp litt igjen og at du koser deg med sokke strikking :)) Bildene ble veldig fine , naturen er mektig...synd med ødeleggelser, men dette er det jo ingen som rår over..

Håper det blir en strålende desember videre både hos dere og hos oss ..på alle måter :) Mandagsklem <3

Hobbystua

07.12.2015 kl.16:38

Heisan Greta:-) det var mye vann og jeg tenker nå på alle som har fått sine hjem totalt oversvømt av helgens uvær. Men håper dem får hjelp fort til og komme seg på fote igjen. Men nå fikk jo dere sett at det er en grunn til at tuneller har kommet for sikkerheten sin skyld,,så vær forsiktig når det er slikt vær,tenker da på rasfaren. Men sikkert godt og komme seg hjem og få på seg noe tørt og ikke minst varme sokker. Fine er disse du strikker på nå også. Håper kroppen din har fått myknet litt igjen etter treningen. Ellers ønsker jeg deg en fortsatt fin dag og en ny uke. Selv har jeg vært og klippet håret i dag og det var nydelig:-))

gretashobby

07.12.2015 kl.17:03

Oddbjørg: Bilda er Ikkje verst dei, men dei sulle vel ikkje vore tatt. Ragger er det alltid bruk for ja. Kjekt å ha litt lager. For det går noen sokker i løpet av året. Takk det samme. Klem

gretashobby

07.12.2015 kl.17:08

annebe: Spørs om eg venter til våren no. JA det var godt det.
Kroppen ahr alltid godt at treningen. Er så glad eg får lov å gå der å trene.
Ja da eg koser meg med nye sokker i dag. Er visst på galaien no hehe.
Takk ja fine bilder men det gror vel sanrt att der ute det som ikkje raser ned.
Vi får ta dagene som dei kjem klem herfra

gretashobby

07.12.2015 kl.17:12

Hobbystua: Ja vi skal ikkje klage vi. vi som oppsøker vannet,. Ellers ingen ødeleggelser her. Det er tragisk å få ødelagt sine hjem. Ikkje minst no i desember.
vi går nok ikkje der når veret ikkje er bra. Kan sjølvsagt rase ellers også. Men da kan en høre det når det kommer hvertfall.

Kroppen er alltid fornøgd når eg har vor på trening. Håper bare eg får fortsette med det neste år også. Krysser fingrnbe for det.
fin kveld til deg også søte snille Marianne. Eg skal kluppe meg i morgen og det skal som du sei bli godt. Klem til deg vennen

akbhandy

07.12.2015 kl.20:22

Noen flotte værbilder dere har tatt. Men dere må være forsiktige når dere ferdes på slike steder. Vær og vann skal man ikke undervurdere. Så blir det nye sokker i herlig garn. :-) Ha en fin kveld. klem. :-)

fjellgeitbundingen

07.12.2015 kl.23:58

God kveld, Greta. Skulle komme ed en koselig kommentar nå på tampen av min dag, men klokka renner visst fra meg. Må vel knø meg i seng nå. Koselig var det å lese innleggene dine. Flink du er å komme på tur. Kan ikke ta hensyn til vær og føre hele tiden, vi må heller leve. Er det meningen rår vi ikke over livet, likevel, uansett hvor vi er..Fin strikk. Prates mer snart. Klem og natta.

gretashobby

08.12.2015 kl.08:05

akbhandy: ja bilda vart ikkje verst. Kjem nok til å tene på dei som tøffe seianre. Berre egg får det litt på avstand. Sokker og sokker her for tida. Hehe. da koser eg meg.Nyt dagen klem fra meg

gretashobby

08.12.2015 kl.08:07

fjellgeitbundingen: God morgen vennen. Tusen takk for fine ord. Det finnes ikkje dålig ver, bare dårlige klær heter det jo. Kan ikkje sitte inne i månadsvis vet du.
Koselig at du stakk innom ein liten tur da. Så kommer du att når du ahr tid. klem

mimouna

08.12.2015 kl.14:10

Ojsann, det der så litt ut som risikosport! Veldig vått i alle fall. Bra dere kom dere helskinnet tilbake igjen.

Sokker i selvstripende garn trenger i grunnen ikke mer mønster, de blir fine helt av seg selv. :)

gretashobby

08.12.2015 kl.17:31

mimouna: Det var nok det ja. Ja det blir ikkje flere slike turer i slikt ver. Får oppføre meg fint heretter.
Ja slikt garn trenger ikkje mønster.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits