Juletreet, førjulsoveraskelse og enda eit påbegynt sokkepar

Starter innlegget med å legge ut julletreet mitt


No får eg kose meg med det frem til helgen og så frem til vi drar østover etterpå. Har ikkje så mye pynt på. Men det viktigste er der. :) Var ikkje enklet å få tatt bilde av det, siden det er litt mye rundt der. Men fikk til eit ok eit til slutt :)

Fikk også overaskelse i posten i går. Begynner å bli bortskjemd no. Men det passa jo fint det da, siden juletreet var på plass før posten vart henta. 


Nydelige grytekluter og 

søte små hjerter har Marianne fra bloggen Hobbystua sendt meg. Tusen takk kjære Marianne. Det var da altfor generøst. Vart veldig overaska og glad. Sender ein stor klem til deg. 

Den borskjemde dama begynte på enda eit sokkepar i går. Det vart eit i restegarn. Så kanskje ikkje det vakkreste. Men det kan bli eit varmt og godt par og det er viktigst. 

å snart gi meg no med å begynne på nye sokker, men ikkje heilt. Vil starte på eit nytt til hvertfall i dag. Når eg ahr både en del garn og mye tabker, så må eg no bare da, ikkje sant?. Tror det blir noen i siljagarn i dag og kasnkje i morgen også. Får sjå om eg får til det eg har i hodet mitt. VAriasjoner over samme tema som presser på for tida. Men så må eg innimellom strikke desse enkle på kvelden da. Så i går begynte eg på to. Men viser bare ett i dag hehe. 

Ingen planer i dag. Overhode ingen planer. Men eg regner med at dagen forsvinner før eg får tenkt emg om alikevel. Eg kunne jo skreve eit innlegg om kor  dum eg syns alle som bruker tida si på å kritisere andre er. Lurte p det i går, men tror eg lar det vere. Ønsker dere heller ein vakker dag og ta vare på dere selv, kvarandre og sei noe fint til  dem du er glad i dag. <3

 

 

 

 

 

18 kommentarer

birdbay

09.12.2015 kl.07:46

Så koselig juletre:) Og så koselig med pakker i posten, jeg er ganske sikker på at du fortjener det;) Sokkene ser flotte ut:) Ingenting annet å si:) Du får nyte dagen med å gjøre ingenting, selv om du sikkert får gjort noen ting:) Ha en nydelig dag du nydelige frue:) Klem fra meg:)

Liv

09.12.2015 kl.07:58

God morgen. Tidlig på'an du og ser eg. 😃 Har bøtta inn noen krus kaffe her alt, sånn er det med den saken.

Treet ditt er fint det, passelig med pynt etter min smak, stilig.

Du er altså godt i gang med sokkeproduksjon, var vel meininga mi og...Eg har strikka veldig lite i det siste. Får ta det igjen seinare.

Må på handel idag. Da sette eg pris på at det regna rett ned. Håpe det beste. Ha en fin dag. Klem.

gretashobby

09.12.2015 kl.08:00

birdbay: Tusen takk. Ja det var veldig kjekt med pakke overaskelse i posten. Du da, det var koselig sagt. Sokkene er ok, ikkje mer enn det
Å gjøre ingen ting hører ikkje med til det eg jør. Eg må alltid ha noe å gjøre. Sitte stille å se ut i lufta, gjør eg aldri. Men eg skal ikkje forte meg og stresse. Skal bare kose gjøre det som skal gjøres.
Tusen takk skjønne gode lille venn. Klem

gretashobby

09.12.2015 kl.08:04

Liv: God morgen. Ja det nytter ikkje å ligg for tida. Det vil ikkje kroppen, så om hodet vl sove er ikkje kroppen enig hehe. Fått min del av kaffi eg og hehe.
Tusen takk. Ja eg syns det skal vere slik ikkje for overpynta. Har med det viktigste og det er det vi har fått av jentene. Og så litt til sjølvsagt.
Ja no skal eg legge opp ein del slik at det blir litt sokker til lageret mitt. Og det er sokker som eg har lyst til å legge opp no. Så får vi håpe eg ahr lyst til å lage dei ferdig også :)
Du kan å sjå det posetive i tinng. Greit med regn rett ned ja. JHåper du slipper å bli våt. Klem fra meg

Ellbjørg Skinderhaug

09.12.2015 kl.08:06

Tenkte meg juletreet var pynta i dag ja----🎄🎄

Kos deg med det. Sannelig får du fylt opp sokkelageret ditt . Det er omtrent som når jeg får en votteperiode😂

Godt å få gjort noe av det en har hatt i hodet. Jeg fikk startet på dukkedåpskjole i går kveld. Prøvde et nytt mønster på skjørtet. Det skulle egentlig være julestrikken min, men no spørs det om jeg må finne en ny til det. Regn og vind kommer over fjellet og det blir nok en grå dag. Vi får finne på noe som lyser opp---

gretashobby

09.12.2015 kl.08:14

Ellbjørg Skinderhaug: JA det var nok det :). Eg nyter det eg. Eg får i første omgang fylt opp korga med påbegynte sokker hehe. Greit med slike rafs ikkje sant. No har du jo dukke klede rafs da og dei er så fine.
Ja det er snat. Den blir sikkert lekker. Det må du nok heilt kalrt. For den er nok ferdig lenge før jul hihi.
Regner det visst bare rett ned som Liv skrev i innlegget før her. Eg skal ikkje ut i dag. Så det får bare regne. Det gjer det no om eg vil det elelr ikkje foresten. Inne har eg det lyst og fint. hehe. Håper du får ein god dag vennen

Irene

09.12.2015 kl.08:23

God morgen. Veldig fint juletre dere har. Nok pynt har du også. Eg liker ikke over pyntet juletre. Kos deg med sokke strikking. Veldig fin presang du fikk av Hobbystua. Hun lager mye fint. Ha en fin dag og kos deg. Klem

gretashobby

09.12.2015 kl.08:41

Irene: God morgen. Tusen takk. Syns det vart fint eg også ja. Ja sant eg var heldig. Ja ho er flink med pinner og garn den jenta. Takk for det. Fin dag til deg også vennen klem

fruensvilje

09.12.2015 kl.09:08

det vart et koselig pyntet juletre,ja no kan dere hygge dere med julefølelsen i heimen før dere reiser på tur ))

Restegarnsokker varmer like godt som andre,og disse passer godt i støvler og fjellsko ))

Jeg skal iallefall ut og gå en tur i dag ))

Liv

09.12.2015 kl.09:16

Eg glømte å komm. gava di. Kjempefine grytekluter og hjerter du fikk. Gryteklutene var så fine at de hadde nok hengt som pynt hos meg. Hehe.

Liv T gjesdal

09.12.2015 kl.10:02

Hei Florr pynta juletre,Du er nå heldig men jeg er sikker på at du fortjener en liten hilsen i posten .Flotte grytekluter og hjerter,Var ute og gikk meg en tur igår men det var surt og kaldt så begynte det å regne så da reiste eg hjem.Holder på med en babyjakke skal begynne på raglanfellingen nå så blir det nok sokkestrikk her og,Jeg synes sokkene var flotte,Ha en fine dag og kos deg inne Det skal jeg og .Goe varme klem til deg

gretashobby

09.12.2015 kl.12:22

fruensvilje: Tusen takk for det. Ja no er julefølelsen her, hvertfall så lenge ein ikkje ser ut av vindauga hehe.
Det er sant og dei vart ikkje så rare som eg trodde egentlig.
Du er sprek. Her blir det innedag. Sånn er det med den saken. Trening i morra da.

gretashobby

09.12.2015 kl.12:22

Liv: Du er no god da. Kjempefine syns eg og dei er. Må nok henge mest til pynt ja.

gretashobby

09.12.2015 kl.12:24

Liv T gjesdal: Tusen takk. Syns det vart fint eg og. Det var fint sagt av deg :). Flotte var dei hvertfall gryteklutene.
Babyjakker går ganske fort, men det erjo tynt garn da. Ja da får du starte på sokker du og. Varm klem til deg også

annebe

09.12.2015 kl.14:26

Vakkert pyntet tre..og jeg syns det var veldig koselig der det sto blant gitarer jeg..så kan jo T spille en julesang for deg også :)) Koselige ting du hadde fått i posten også...

Veldig greit med dager uten planer..jeg får besøk av søstrene mine i kveld..da får de kaffe og bløtkake :)) Hygg deg med strikking og gjerne noen gåturer i tida frem til dere skal østover :)) Klem <3

gretashobby

09.12.2015 kl.16:36

annebe: Tusen takk for det. Han spiller mye gitar for tiden, men det er ikkje julesanger. Han "komponerer" melodier sjølv. Veldig koselig det.
Takk det skal eg. Vi snakkes nok før det, viss du ikkje ahr tenkt å gå i hi. Kos deg med besøket ditt klem <3

Hobbystua

09.12.2015 kl.19:10

Heisan Greta:-) Jeg har hatt en litt travel dag her og har liksom ikke fått kommet meg ordentlig inn her på bloggen,for når jeg var innom tidligere så måtte jeg avbryte pga telefon. Men nå blir det en rolig kveld så kan få tittet litt her igjen. Nydelig og enkelt juletre har dere fått pyntet ferdig og nå kan du bare kose deg med nisser og nyte juletreet frem til reisen nedover:-) Hyggelig at du likte det du fikk i posten Greta,er ikke mye men en liten ting som takk for alle årene som du har kommentert og lagt igjen koselige ord på bloggen min. Dessuten er jeg klar over at hekling er ikke noe du prioriterer så mye selv.

Tror nok disse sokkene du strikker blir gode og varme på bena jeg,og det er jo det viktigste:-) En fortsatt fin kveld til deg og nå blir det en håndballfri kveld.-))

gretashobby

10.12.2015 kl.07:35

Hobbystua: Hei kjære Marianne. Så du ahr det travelt for tida. Du må ikkje stress da vet du. Eg tar det helt med ro eg hehe.
Ja no kan eg bare nyte det og skal ta det litt mer med ro når det gjelder strikkingen også. Har visst stresset litt i det siste. Hehe.
Skulle bare mangle at eg ikkje likte gaven fra deg. Du er altfor snil med meg. Får liksom ikkje gjort att. Du er no snil da. Ja vi har kjent kvarandre lenge :). Nei eg hekler ikkje anna enn det eg må. Så tusen takk igjen.
Ja alle sokkene blir varme og gode og dei fleste blir vel ikkje så verst å sjå på heller. får vi håpe.
Ja i går kveld vart det ikkje håndball. Så da vart det luksus fellen hehe. HA ein fin dag kjære deg. klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits