Førjul tur til Bergen uten... og bare eit ....

God morgen.  Ikkje akkurat det veret eg ønska meg for dagen. Men tar det vi får. Det blåser ikkje slik som det gjorde i går, så da går det nok bra. Kva går bra jo at vi skal kjøre til Bergen i dag. Gamle nissefar på kjelken har komandoen i heimen medan vi er vekke. Og det er jo særs betryggende. :)

Når eg eg ute å farter, tar eg gjerne med meg eller tar alltid med meg pc og minst 3 strikketøy. Og så bruker eg gjerne ikkje laptoppen og strikker kanskje ti omganger på ein sokk før eg legg meg. Så denne gangen drar eg uten lapptopp og med bare eit strikketøy i veska. Det skulle hold ei massevis. Og skulle det bli problem så har dei både garn og pinner i Bergen. 

Det vil da sei  at denne sokken her får ikkje vere med


For å starte på sokk nr to er litt vrient. Da må eg telle og styre på. Så eg tar heller med eit par av dei enkle andre strikka. Har sett liknende sokker før, men ikkje heilt slik. Her er det falske fletter i dei brune felta. Tror dette blir eit par passende str 37 når dei blir ferdig. 

Eg skal altså til Bergen og det blir stilt fra meg frem til mandag. Tar heilt fri eg. Så får eg heller komme sterkere tilbake. Ta vare på dere selv og nyt helgen. Klem

 

20 kommentarer

Lisbeth

11.12.2015 kl.08:06

God morgen! Er sikker på at nissefar vil passe godt på alt, både hus, strikketøy og resten av nissene. Fine sokker du strikker😊 Har strikket sokkekalender til mannen min her. Begynte litt sent, så er akkurat ferdig😉 Små sokker, også putter jeg noe oppi de😋 Her er det meldt snø i løpet av natta❄️Ønsker dere ei fin helg i Bergen😊

birdbay

11.12.2015 kl.08:49

For noen fantastiske sokker:) Har aldri sett på maken jeg:) Så da skal fruen ut på farten igjen da:) Det hørtes koselig ut:) Nissene passer nok på vil jeg tro:) Ha en herlig dag, og en nydelig helg i Bergen. Klem fra meg:)

Liv

11.12.2015 kl.08:52

Hei. Ha ei fin helg i Bergen. Går ut fra at dere skal være ilag med fam. Det er jo alltid kjekt.

Så du merka ikkje jordskjelvet? Det var utrulig ekkelt...varte ganske lenge og. Rista og dura skikkelig. Uff.

Ha det godt.

fruensvilje

11.12.2015 kl.09:00

God morgen.Det var en annerledes sokk ja og ikke den en tar som et avslappande strikk forran tven,så det er nok lurt å ta med et par som ikke krever tankegang hi hi men fin var den da.

Kos dokke i Bergen,været får vi ikke gjort noe med,så en må pent ta det en får ja

fjellgeitbundingen

11.12.2015 kl.09:21

Hei Greta, har nå fått tid å kose meg med innleggene dine med strikking, nisser, planer og gaver i postkassen. Ser ut som du har fine dager og litt å bryne deg på. Håper du får en fin helg, kjære deg. God tur til Bergen. Håper dere får fint kjørevær. Klem

Liv T gjesdal

11.12.2015 kl.09:50

Hei min gode venn.Håper dere får en fine tid i Bergen,Nydelige både sokk og farge Du er veldig oppfinnsom når det gjelder sokkestrikking,Hadde en flotte kveld i går med mine klassevenninner,Kjempekoselig å mimre fra skolens dager.Ha en flotte dag og goe klem

annebe

11.12.2015 kl.13:13

Da håper jeg du koser deg masse i Bergen :)) Og den sokken var jo tøff :)) Snakkes mer når du er tilbake :)) Klem og god tur <3

mimouna

12.12.2015 kl.12:11

Takk for i går, håper resten av helgen også blir koselig. :)

Høres fornuftig ut å redusere antall strikketøy som får være med, det er lett å pakke ned for mye. Sokken klarer nok å vente på en partner til du kommer hjem igjen. Hvis ikke nissefar har lært seg å strikke, da. Kanskje han overtar mens du er borte, hihi.

Vi snakkes, klem.

Marit Barsnes Krogsæter

12.12.2015 kl.16:21

Flotte sokker du har laga. Kjenner att dette med å ta for mange strikk med på tur. Men eg har alltid strikk med meg i veska, veit aldri når eg kan strikke ein omgang eller to. Ønsker deg ein fin tur til Bergen og ei fortsatt fin adventstid!

AnnetteK

13.12.2015 kl.09:33

God tur til Bergen!

gretashobby

14.12.2015 kl.08:57

Lisbeth: God morgen. Nissefar gjorde jobben sin han nog passet på leiligheten medan vi var vekke.
Så flink du er da. Min mann og eg får ingen kalender vi da. i dag snør det her også. Helga i Bergen var perfekt

gretashobby

14.12.2015 kl.08:59

birdbay: Tusen takk gode venn. Nei håper da ikkje det. Da har noen laget slike før og da har jo ikkje eg funne dei opp :). JA noe har fruen vore ute å farta enda ein gong. Og ikkje lenge til neste heller.
Nissene gjrode jobben sin dei. Vi koste oss i Bergen. Takk for det. klem til deg også

gretashobby

14.12.2015 kl.09:00

Liv: Tusen takk vennen. Helga var perfekt. Det var vi ja. Og ja det er alltid kjekt. Vi merka ikkje noe jordskjelv nei. Heilt rart. Så det må ha vore akkurat i det vi gejkk midt inne i blokka på vei ned til garasjen.
Ha ein fin dag. klem

gretashobby

14.12.2015 kl.09:02

fruensvilje: God mrogen. Ja det er for håpetligvis ein heilt annerledes sokk. Må vel snart lage nr to også. HAdde nok ikkje blitt strikket så masse om den ahdde vore med nei. Ikkje det at eg brukte tida på å strikke da, men noen omganger vart det jo.
Var egentlig veldig heldig med veret. No snør det, glad vi ikkje var ute å farta i dag.

gretashobby

14.12.2015 kl.09:04

fjellgeitbundingen: HEi vennen. Du er no god da. Så koselig å høre at du liker å lese deg opp på mitt "spennende" liv. HAdde ei kjempeflott helg i Bergen. Kjøreveret var over all forventning. Vart bedre og bedre etter kvart som vi kjørte. Koste oss masse. klem

gretashobby

14.12.2015 kl.09:06

Liv T gjesdal: Hei vennen. Ja vi hadde ei flott helg i Bergen.
Tusen takk for det. Liker å variere litt ja. Så bra da. Alltid kjekt å treffes slik vil eg tro. Håper du også har hatt ei fin helg klem

gretashobby

14.12.2015 kl.09:07

annebe: Vi koste oss veldig masse. Takk skal du ha. Ja vi får håpe det :) Takk turen var flott klem <3

gretashobby

14.12.2015 kl.09:10

mimouna: Sjølv takk min venn. Det var veldig kjekt. Håper du ikkje syns det var dumt at eg gjekk når Merima måtte gå? Pakket ned helt perfekt denne gangen. Det er eg stolt over :).
Nissefar har nok ikkje lært seg å strikke nei. Han hadde nok med å holde gjengen samlet og å passe på leiligheten.
Må snart starte på sokk nr to av det paret også. Men tror ett anna par skal få bli ferdig først.
Snakkes ja klem

gretashobby

14.12.2015 kl.09:15

Marit Barsnes Krogsæter: Takk for det. Er bare ein som er ferdig enno da. Eg strikker veldig sjelden i bilen. Blir så fort kvalm. Og hvertfall på denne tida av året. Men eg ahr det i nerleiken i tilfelle det skulle bli stopp og venting på turen.
Takk hadde ein flott tur til Bergen. Takk det samme til deg

gretashobby

14.12.2015 kl.09:15

AnnetteK: Takk hadde ein fin tur til Bergen

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits