6 smånisser har flytta inn og herlig helg i Bergen

Hei da er eg tilbake glad og fornøgd :). HAr hatt ei fantastisk helg i Bergen. Traff både venner og familie og koste oss saman med dem. Fikk gjort masse av både det som er nødvendig før jul og masse kos også. Kort oppsumert var det slik. 

Shopping av julegaver + noe småtteri, vennine treff på meg, var sammen med all familie, Spiste verdens beste boller som ikkje var lavkarbo,  var turister med ei tur på Akvariet. 18 år siden sist, så det var på tide hehe. Og mye mer. Var sliten på lørdagskvelden, så vi roa ned tidlig på rommet. I går kjørte vi heim etter frokost og resten av dagen bare sløva vi med å høre på lydbok og gjøre det mest nødvendige for å få oss mat. Ei flott helg. Ikkje så mye mer å sei om det. Legger ut noen bilder til slutt fra Bergen, men først over til Nissene.


Desse 6 herlighetene flyttet inn hos oss i går. Ei av vennine mine i Bergen nemmelig http://mimounashobby.sprayblogg.no/ Hadde laget desse til meg. Fikk dei i julegave. Men ho syns eg skulle pakke dem opp med en gang. Fordi ho syns dei skulle få stå ved resten av nisse gjengen min. Og siden vi skal vere vekke i jula, vart det litt dumt om dei måtte vente til neste jul om dei skulle få treffe resten av gjengen. Her står dei litt usikker i ein ring forann resten og veit ikkje heilt kva dei skal gjøre. 


Det tok litt tid. Her står dei fortsatt i ein ring litt fra resten og diskuterer kva skal vi gjør. Men så tar gamle nissen baksert ordet og ordner opp. Inviterrer dei ny ankomne inn i varmen til resten. For sjølv om dei er små, Ikkje har bein, ingen ahr sjekk og berre ein er rødt kledd, så er vi alle nisser sa han. 


Det er eit fargerikt felleskap av nisser. Eit felleskap der alle får vere med liten som stor. :) 

Fikk mer i gaven også, men det får vere til ein annan gang kanskje. 

Så over til Bilda fra helgen. 


Bondens marked. Kjøpte meg lefser


Først 3 bilder av pingvinene så ein drøss andre bilder fra akvariet


Denne lille karen her ser ut som han smiler og gjerne vil hilse på oss


Avslutter billedserien fra akvariet med denne digre late karen her :)

Må ta med eit par  orgen bilder fra Torgalmenningen ein tidlig lørdags morgen også


Det såg ikkje slik ut utpå dagen lørdag, for å sei det enkelt


Stille før stormen hehe. Vi bodde på hotel Bristol rett ved Torgalmenningen. Perfekt utsikt til toget. Såg mye rart der fra hehe. 

No får eg prøve å komme litt ajour før eg skal på trening. Må vel få satt igang vaskemaskin i dag også. Men er liksom ikkje heilt i modus enno. Tilbake til normalen i morra. Håper dere alle har hatt ei fin helg og at dere er kalr for ssite innspurt før jul. Skrives snart

28 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

14.12.2015 kl.08:56

Skjønner nesten ikke at dere rakk over alt dere gjorde, men med god vilje rekk ein mye.

I dag er det nok godt med ein rolig dag. Vi finn vel noe å pusle med.

gretashobby

14.12.2015 kl.09:17

Ellbjørg Skinderhaug: Nei det gjekk i ett. Men da var det godt å ikkje gjere noko når vi kom heim i går. Skal på trening snart og så har eg nok nok å gjere om eg vil resten av dagen.

fruensvilje

14.12.2015 kl.09:22

Ja dere har opplevd mye på en liten helg ,da blir en gjerne litt slitne ) da er det godt å ha et hotellrom å trekke seg tilbake på ))

Det var en fin julegave du fikk ,nydelige smånisser )) jeg skal på julelunch no,det er strikkekafeen som skal hygge seg før vi tar juleferie

mimouna

14.12.2015 kl.09:43

God morgen!

Så kjekt at smånissene ble tatt inn i varmen av de store. De får det nok bra hos deg! :)

Godt å finne roen igjen etter en hektisk og innholdsrik helg. Og morsomt å se alle bildene fra Akvariet. Lenge siden jeg var der sist, man glemmer lett å benytte seg av tilbudene i egen by.

Håper den ne uken blir god! Klem.

Liv T gjesdal

14.12.2015 kl.09:50

Hei Så mange fine bilder fra akvariumet,Er så koselig å gå rundt å se på alt som lever.Veldig glad dere hadde det så flott.Jeg hadde en travel helg Hadde jo sagt ja til å være med i en 65 års dag,Da begynte vi kloken10 å dekke bordene å vaske opp alle talerknene ikke alle som er nøye når de vasker så vi må gå over å se,Var ferdig halv1 hadde fri til kl.5 og det ble full rulle nesten hele kvelden Var hjemme halv 3 så jeg var ikke noe tess igår men føler meg bedre nå.Men har bestemt meg å bare være med på treffen Holder på med et par til med sokker ,Strikker de store så de so har lange føtter og kan få,Ellers har vi hatt litt frost ,Liker ikke det men må ta det som kommer,Ønsker deg goe trening og fine dagen ,Goe klem og

Hobbystua

14.12.2015 kl.12:39

Heisan Greta:-) Så mange flotte bilder fra akvariet du har vært på i Bergen,og det høres koselig ut at du har hygget deg med familien og gode venner. Slikt lever en lenge på i ettertid:-) Men artige smånisser du har fått av Mimouna ,ja den jenta der tryller jo frem mye fint. Og det er en herlig nissegjeng som har tatt dem inn i varmen selv uten skjegget:-) Helgen her har også vært bra og fulgt med på ski og ikke minst håndballkampen på tv,så litt småbaking og strikking har jeg virkelig kost meg med ja. Nå har skurebøtta og støvsugeren vært fremme i dag så litt fornuftighet blir det også gjort. Må du ha en fortsatt fin dag og kos deg med nisser og annet du har på timeplanen. Og dessuten var det fint og ha deg tilbake her på bloggen. Klem fra Marianne :-))

gretashobby

14.12.2015 kl.13:10

fruensvilje: Hei. Ja når man ikkje er heilt ung lengre, så tar det på å ha det så kjekt. Ja det er sant. Det er godt det på slike helger.
JA ikkje sant. Og måtte jo pakke opp den med det samme. Litt dumt ellers.
Kos deg å julelunch.

gretashobby

14.12.2015 kl.13:12

mimouna: God formiddag. Ja det tok ikkje så alng tid heller. Man må bare innrette seg litt etter skikken dei store har og det går visst bra.
Ja det er litt godt med lite program noen dager no.
Måtte liksom samle bildene derfra og da passet det i innlegget her. JA det som ligger der rett foran nesa blir ofte glemt.
Takk for det og takk det samme. klem

gretashobby

14.12.2015 kl.13:15

Liv T gjesdal: Hei. Ja måtte jo bare legge dem ut eg da. JA vi koste oss masse.
Å holde på å feste til klokka halv 3 på natten hadde ikkje denne dama klart nei. Hehe. Bra du begynner å komme deg til att da. Bakrusen er vel ikkje god hverken når man er ung eller gammel :)
Her er det vinter i dag. Spørs om vi ahr det i morra. HA ein fin dag klem

Lillemor

14.12.2015 kl.13:19

Hallo vennen :-) Ser du har vært på farten igjen, at dere klarte å få med dere så mye på en helg i Bergen er utrolig ;-) Her har vi mye besøk om dagen, men de har med seg nistepakker, så det går greit, bare hygge. Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid der vestpå. Jeg hverken leser eller kommenterer blogger for tiden, kun to av dere ;-) Klemmer på vei fra et Oslo i rimfrost<3<3 -6 grader her nå.

gretashobby

14.12.2015 kl.13:23

Hobbystua: Hei kjære MArianne. Takk for det. var jo synd å ikkje legge dem ut når T hadde tatt så mange bilder. JA det var ei veldig fin helg dette. JA det gjør man heilt klart.
Ja ho er veldig flink med mye også sånt småting. Og dei passet jo godt inn her desse smånissene.
Ja dei fikk innpass ganske fort. Var vel fordi dei kunne å tilpasse seg med dei store tenker eg.
H<r ikkje begynt å følge med på vintersporten enno eg. Men det kjem nok snart. Vi er heilt hekta på ei bok no. Så her går det i lydbok for tida.
Koselig å strikke og for deg hekle til håndbalkamopene goså vil eg tro. Skal få med meg neste kamp.
Takk for gode og varme ord MArainne. Eg skal smårydde og få vaska litt klede. Og så ahr eg tenkt å lage potetball som vi kaller det i dag. Veldig lenge siden sist. I kveld blir det nok litt strikking. Men mare koser meg med det. HA ein fortreffelig dag kjære gode venn

gretashobby

14.12.2015 kl.13:26

Lillemor: NEimen hei vnnen. Der var du att. JAda vi har vore på farten. Er ikkje måte på kor vi farter for tida.
Ikkje rart vi vart slitne vel hehe.
Så bra at dere har masse besøk og at dei har vett å ha med seg "niste". Da blir det bare masse kos av det.
Håper du kommer deg snart og er tilbake i ditt gamle jeg att. Savner deg vet du. Men ta vare på deg selv. Så kommer du sterkere tilbake. Føler meg beæret som får vere ein av to på lista di. Det gleder eg. stor stor klem til dere begge. Håper det går rette veien. <3<3. Kellmer fra vinter Høyanger.

Oddbjørg

14.12.2015 kl.14:02

Ser ut til at du har hatt ei fin helg saman med familie og vener. Men det er alltid godt å koma heim til det normale att. Smånissane var søte. Godt dei fekk vera saman med dei store.

Julestemning no med ein god del nysnø og stille fjord. Måtte det halda seg slik fram til over jul. Men det er vel å ønskja for mykje. I kveld skal eg på husflidslagsmøte - det siste i år. Alltid koseleg på julemøtet, og trekkinga av lotteriet er eit høgdepunkt for mange.

Ha ein fin ettermiddag/kveld

birdbay

14.12.2015 kl.14:10

Nydelige bilder og vakre nisser:) Godt du har fått kost deg litt:) Er bare en liten tur hjemom før det bærer til Sverige for å handle:) Ha en nydelig kveld nydelige hobbygreta mi:)

annebe

14.12.2015 kl.15:32

Så bra du er fornøyd med turen..koselig å høre litt hvordan dere hadde det, og se fine bilder :)) Vi var i Akvariet i Bergen da guttene var små...fin opplevelse :))

Søte smånisser du har fått og koselig de ble tatt vel i mot av de andre :) Fin samling nisser du har :)) I dag skal jeg prøve å få stekt opp medisterkaker til jul..har iallefall handla inn det jeg trenger :)) Klem og fin mandag videre <3<3

gretashobby

14.12.2015 kl.16:39

Oddbjørg: Ja vi har virkelig hatt ei fin helg. Det er det heilt klart. Ja det syns eg også. Ja det var eg litt spent på siden dei er ein annan rase.
Julestemning her også. Men er redd det ikkje varer lenge.
Kos deg på husflidsjulemøte. Fin uke videre klem

gretashobby

14.12.2015 kl.16:41

birdbay: Takk for det gode venn. Det var veldig kjekt. Kos deg på førjulshandel i Sverige. Det er vel litt av eit kjør.
Kos deg på handel og ikkje misnt etter at du kjem heim godjenta mi . Klem

gretashobby

14.12.2015 kl.16:44

annebe: Ja det var ei flott helg. Eg måtte jo vise masse bilder og fortelle litt da vet du. Da er det på tide med ny tur. Men det blir vel litt for travelt for deg.
Ja eg var veldig spent på om dei gamle ville snu ryggen til å ikkje motta desse ne nisseborgerne. MEnd et gjekk veldig fint. Men alle var innstilt på å jenke seg og da går det jo som regel. Bra.
Tenker det gjekk bra med medister kake stekingen eg. Det har eg aldri laga og aldri hatt i hus. Ikkje med i vår tradisjon. Kos deg og slapp av etterpå. Klem fra vinter Høyanger enn så lenge

irene

14.12.2015 kl.16:57

Hei. Hører at du har hatt en fin tur i Bergen med familie og venner. Mange fine bilder har dere tatt også.Fine nisser du fikk av mimouna, ja hun lager mye fint. Denne helgen har vi slappet av med sport på TV og pakket inn noen julepresanger. Kom i mål med strikkingen min. Ha en fin kveld. Klem

Liv

14.12.2015 kl.17:57

Kjekt at turen var vellykka. Kjempefine nissa du har fått, er berre rå med pinnane den dama.

Eg hadde ikkje tid å stoppe på idag. Kassadama venta på meg. Hadde glømt avisa som eg fekk lov å hente i full fart, før eg skulle betale. Så da blei det sånn.

Kjekt å leike turist. Er noen år siden akvariet ja...

Ha en fin kveld. Klem.

Marit Stokka

14.12.2015 kl.18:28

Fin tur dere har hatt.

Det er alltid kjekt å rusle rundt på Akvariet, noen år siden vi var der sist.

Koselige nisser du har.

Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min.

Fortsatt fin adventstid til deg og.

fjellgeitbundingen

14.12.2015 kl.18:31

Så masse dere har fått gjort. Fine bilder fra akvariet og Bergen.

Oldemorbloggen

14.12.2015 kl.21:10

Dei små nissane liknar litt på champagnekorknissar. Elles var det fine bilder frå akvariet, det er mange år sidan eg var der sist. Eg fekk jammen lyst på ein tur, eg og.

gretashobby

15.12.2015 kl.11:25

irene: Ja vi hadde ein veldig koselig tur til Bergen. Takk for det. Ja ho gjør det den dama. Høres ut som ei veldig fin helg hos dere også da. Om i eit anna tempo hehe. Så bra at du kom i mål med strikkingen da. Håper du har ein god dag i dag også. klem

gretashobby

15.12.2015 kl.11:27

Liv: JA det var toppers det. Det er heilt sant. Ho er bare rå.
Nei skjønte at du ikkje ahdde tid å stoppe. Fauk avgårde men det er greit det. Vi får sei hei ein annan dag.
Ja det var veldig fint å vere turist. Håper du ahr ein fin dag og at du ikkje dette om det er glatt ute i dag. Klem fra meg

gretashobby

15.12.2015 kl.11:28

Marit Stokka: JA det var ein koselig tur. Ja det var kjekkere enn eg trodde. Ja eg har ein heil gjeng no . Likder dem.
Alltid kjekt å titte innom når du først legger ut noe.Takk det samme til deg

gretashobby

15.12.2015 kl.11:28

fjellgeitbundingen: Ja vi rakk masse det er sant. Takk for det. Håper du ahr ein fin dag der oppe i nord

gretashobby

15.12.2015 kl.11:29

Oldemorbloggen: JA det var faktisk det første eg tenkte på eg og, og sjekka, men det var ikkje kork inn nei.
Takk for det. Dei vart flottere enn fotografen trodde. JA det gjør seg med ein tur der altså

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits