Stakkars hodet mitt som er så fult av ting eg vil lage

JA det kan vere slitsomt det. Det er ikkje at det eg vil alge så mye avansert og lage så masse nye egne mønstre. Neida det er bare at eg vil lage både det eine og det andre og helst alt på ein gong. I går fikke kome igang med denne luen her


Heilt enkel lue. Så tenkte eg at det hadde jo vore kjekt med eit skjerf til denne  luen og testa ut , rekket opp, begynte på nytt og rekket opp og så vart eg heilt frustrert. Men etter litt "hjelp" av eit apr anddre så kom eg på at eg ville lage to forskjellige skjerf. Og da må eg lage ei lue til med mørk lilla og  offwhite også. så da da blir  det to  sett. Ja ja da var det 4 nye strikk. Så rydda eg i sokke kurven og der var 4 påbegynte par. Da begynner det å vokse i diverse kurver her og eg skulle håpt at hodet var tomt med ønsker om nye strikk. Men neida. Der er 10-12 nye sikkert om ikkje flere. Men i dag skal ingen av dei få lov å komme ut. Må da greie meg med dei eg har vel. Blir så sliten i hodet av dette tullet hehe

Har vel ikkje ønska dere god morgen ein gong. Her er det viktige saker som må skrives først hehe. Det er kaldt eller kaldere enn i går. -8 i dag. Eg har tenkt  emg ut, men det spørs om eg kjører ned til sentrum og så  går rundt å gjør diverse ærender. Da får eg vore litt ute, men slipper å bli nedkjølt. Treng kanskje å kjøpe meg ein ullstilongs til. Får sjå. 

Er så mye strikketull her for tida at eg ikkje får gjort det eg burde i heimen . Men kanskje eg får gjort litt meir av det eg har tenkt i dag. Skal hvertfall alge meg noen nye krydderblandinger. Og så vil eg prøve ut nye oppskrifter etter kvart. I middagsretter og slikt altså. Retter som kan vere rett for emg og for vanlige folk. LAvkarbo uten å vere lavkarbo om noen skjønner kva eg meiner hehe.

Nei da er det nok vrøvl. Ønsker dere ein flott dag

28 kommentarer

fruensvilje

06.01.2016 kl.08:37

God morgen,ja dette var alvorlige greier hi hi skjønner att hode ditt kan bli litt fullt innimellom )) en helt grei og fin lue og jeg tenker den får følge av et flott skjerf.

Låg faktisk ut i senga og tenkte strikke tøy jeg også,om jeg kunne prøve meg på noe enkelt ,bare når jeg er på strikkekafe for det starter opp igjen på mandag )) vi får se.Her er det aktivitetsuret mitt som er spennende og jeg oppdager noe nytt hver dag )) og ved å være bevist og kutte ut sukker har jeg nå gått ned 4 kilo på en uke )) 1 kilo til så er jeg på det jeg var før jul )) så her er det bare å bevege seg litt til ) ha en fin dag

birdbay

06.01.2016 kl.08:42

Du strikker og du strikker:) Du strikker til og med når du ikke strikker du:) hehe.... Men du er flink da, det skal du ha:) Det er ikke alltid like godt å balansere den lavkarbokosten med det de andre her hjemme vil spise , men det går jo på sett og vis likevel:) Ønsker deg den aller beste dagen, og må du få gjort det du planlegger å gjøre:) Stor klem fra meg:)

Ellbjørg Skinderhaug

06.01.2016 kl.08:51

Sett med lue og sjerf som passer til hverandre hørest fint ut. No er du i gang---👍du har nok jobbet mer med hodet enn med strikkepinnene de siste dagene. Greit å ha slike tanker og jobbe med når en vil rydde i hodet. Noen ganger er det egentlig andre tanker som vil ha plassen, men de kan vente til det er ryddet for dem og vi er modne for å ta jobben med dem.

Det går fort mot lysere dager no og vi får nyte denne rolige årstiden selv om den er litt kald. Heldige vi som har lys og varme, gode klær og sko, mat og gode venner . Vi får " varme " hverandre.

I dag kler vi av juletreet og det blir dekke rundt rododendroene som står og hutrer ute i et nakent bed. De er fulle av blomsterknopper som ligger i dvale og venter på våren--- de og.🌅

gretashobby

06.01.2016 kl.09:25

fruensvilje: Morn morn. Ja skikkelig alvorlig greier. KAsnkje eg bør bestille elgetime hehe. Det blir nok greit til slutt. Heilt klart.
Kjekt om ein kunne strikke litt der ja. Du fårnvurdere det, men samtidig vere forsiktig. KAsnkje du kunne strikke ein kjøkkenklut?
Oisann det var da voldsomt da. -4 kg. Du ahr jammen vore flink . Viss du gjekk opp 5 g i jula så skjønner eg det bedre ja. Lettere å få det av viss ein tar det med ein gong. Lykke til med den ssite kg .. Fin dag til deg også

gretashobby

06.01.2016 kl.09:27

birdbay: Hei vennen. Ja det er sant. strikker snart i søvne. Eg som skulle ta det litt roligere når det gjalt strikk i år. Det er brutt og glemt alt.
Tuen takk for det. Eg har ikkje vore flink med Lavkarbo den siste månbaden. Men prøver sånn alveis hvertfall. Så kjem det vel i gjenge att etter kvart.
Får nok ikkje gjort alt eg vil, men ein del så skal eg vere fornøgd. Må komme emg vekk på skjerf
men først og det var visst ikkje så enkelt i dag hehe. HA ein stålandes dag søte deg. klem

Liv

06.01.2016 kl.09:30

God morgen. Hehe, må flire. Du får det til å høres ut som du har alvorlige problem. Da kan eg fortelle deg at det har du ikkje...Trur du skal være fornøyd med strikket du har på pinnane nå, og slappe av litt. Det blir sagt at strikking er terapi. Da må du la det få lov å bli det...

Kaldt ute, men heldigvis stilna vinden. Blir kjørt på handel om dagane, har det som plommen i egget. Hadde nok vært godt med en tur. Gjelde jo berre å kle seg godt sie søstra mi. Hehe.

Fin dag videre. Klem.

gretashobby

06.01.2016 kl.09:31

Ellbjørg Skinderhaug: Hei. Ja det er vel ikkje dumt det. Ja no er eg igang veit du hihi. Det har eg heilt klart og no når eg telt etter her så er det 14 nei 15 nye strikk eg vil lage som eg ikkje ahr notert opp. Så eg entlig så har eg vel jobb resten av året ve hehe.
Der har du eit veldig godt poeng. Er nok ein de andre tnaker som stanger der bak som eg ikkje vil ha frem. Så da strikker vi da :)
Det gør det heldigvis. Liker det bedre slik enn regn og tåke så eg nyter desse dagene. JA vi har faktisk mye og vere taknemmelig for. Vi ahr det godt. Og kan godt øse litt av alt vi har.
Greit å få ut juletreet no ja. Og rhododenron blir nok gla dofr litt dekken. Ha ein god dag kjære venn på Hemnes

gretashobby

06.01.2016 kl.09:35

Liv: Morn du. Bare flir du hibi. Gjør det eg og. Litt oppgitt latter da. Kn vere veldig alvorelig ja hehe. Ne eg har ikkje mye å s
klage over nei. Skal slappe av eg. Og kose meg med dei eg har begynt på. Skal skrive ned dei andre så da har eg styr på dei også. Da kan eg v¨bare kose emg
Hehe, skal det vennen.
Skal nedover eg og. Gjøre noen ærender. Men glad eg har bilen. Er jo bare å kle seg, men greit å slippe å gå langt når det er så kaldt da.
Ha ein flott dag min kjære venn. klemmen

Oddbjørg

06.01.2016 kl.09:36

Huve og skjerf vert bra! Eg forstår korleis du har det med alle tankane rundt strikkeprosjekt. Det kan vera "tungt" innimellom, men det hadde vori verre om vi ikkje hadde lyst til å laga noko. Mitt hovud er og fullt av idear no. Skal ha syhelg saman med nokre vener, men kva skal eg sy? Hadde lyst til å sy m. a. eit lite veggbilete, men no har eg ikkje nok stoff til bakgrunn. Ein løpar var og på planen, men har heller ikkje nok stoff til den bakgrunnen, sjølv om hyllene er fulle. Ikkje noko å klaga over, men ..... Kan hende det vert gryteklutproduksjon i staden.

Rundt 12 kuldegrader i dag; godt at ein har nok ved å fyra med. Ikkje alle som kan kosa seg inne i varmen. Ha ein kreativ onsdag!

Liv T gjesdal

06.01.2016 kl.10:17

Hei, Heldige du som har så mye i hodet du har lyst å lage Jeg synes det er kjekt å ha mange planer når det gjelder strikking,Er ferdig med toppen min skal prøve å ta bilde av den Ligger til press nå.Fikk og spørsmål om jeg ville strikke 10 par sokker Jeg kan prøve sa jeg,Skal holde garn selv og de skal være i str,42,Men har ikke peiling hva jeg kan ta i betaling Har du.Hadde forresten lagt opp til sikksakk skjørte men får ta det innimellom.Jeg reiser på tir med trekkspillklubben på fredag og skal da til Kiel og hjem på mandag,Blir flott lue den du strikker nå,Ønsker deg en fine dag i kulden vær forsiktig ute og ha en fine deg .Goe klem til deg

Marianne

06.01.2016 kl.10:50

God morgen til deg.

Ja er vel ikke morgen lenger for deg men slik ble det her etter å ha sotte oppe halve natta. Men eg har ikke tenkt i heletatt....og det er bra. Eg skal i løpet av dagen finne ut en ny ting som skal ferdigstilles....men må kikke litt i poser først for å se ka eg har.

Ønsker deg en flott dag :)

Lillemor

06.01.2016 kl.12:26

Hei min venn :-) Det er bedre å være full av ideer enn uten en eneste en, som meg ;-) Det var en blogger som iallfall satte meg på ideen om en tur på kino. Både C. og jeg har lest boken, men hun synes filmen var god, så da tar vi sjansen, kanskje fredag inkl middag. Her er det kaldt nok nå synes jeg, -14 i dag når jeg sto opp. Nå skal vi ta en tur i butikken, men det blir jo med bil, men ullundertøyet er på i tilfelle motorstopp, huff. Ha en fin dag med krydderblandinger og eventuelt shopping :-D Klemmer på vei fra meg til deg<3<3<3

gretashobby

06.01.2016 kl.12:54

Oddbjørg: Tror det blir ok ja. Så godt å høre da. Det heilt klart mye verre å ikkje ha lyst til å lage noen ting. Det er jo eit veldig godt tegn og start på året tenker no eg da. Syhelg er sikkert kjekt ja. Eller kasnkje du lager klede. Eller er det bare lappe teknikker dere syr på sy-helgene dine.
her "fyrer" eg med lys, for vi har ikkje mulighet til vedfyring. Det liker eg ikkje. Men det er veldig mye varme av lysa også. Kreativ onsdag til deg og. Klem

gretashobby

06.01.2016 kl.13:08

Liv T gjesdal: Ja det er vel egentlig ikkje noe problem men ein fordel. Eg har det bra eg. Er jo kjekt da. Så er ein aldri arbeidsledig liksom.
Ja det må du gjøre.
Så gøy da. Klart du klarer det. Spørs kossen sokker det er. Kor mye arbeide og garn tjukkelse. Men du bør jo ta minst 150 for arbeide gjerne 200.
Har lyst til å lage sikk sakk skjørtet eg og. Lurer på om eg skal alge mange av dei hehe.
Da må du kose deg i helgen da. Det blir nok kjekt. Du liker å reise tror eg :).
Takk for det. Eg kler emg godt eg så går det bra vet du. Ferdig med å vere ute no. Ha ein nydelig dag videre

gretashobby

06.01.2016 kl.13:11

Marianne: God foriddag. Huff da, sitte oppe halve natta, Ikkje bra hehe. Det er bra. Viss tankene er dårlige er det greit å la vere å tenke.
Du har masse som ikkje er ferdig emd andre ord. Lykke til med å velge kva du sj\kal gjøre ferdig.
Flott dag til deg også

gretashobby

06.01.2016 kl.13:15

Lillemor: Hei kjære lille nurk. Ja det er nok ein fordel det. Sikker på at du har ideer sjølv om du ikkje heilt er klar over det. Kva film skal dere sjå da? Spennende å gjere noko ein ikkje gjer til vanlig. Kino med middag høres veldig koselig ut.
Eg har på ull undertøy heile tida no eg. Tar ingen sjangser. Kjekt å komme seg ein tur på butikken også.
Krydderblandingene får vente til i morra. vArt ein del handling og ærender. Og ein del jobb her inne. Nytt oppdrag under planlegging. Krydderet fikser eg i morra. No skin faktisk sola inn vinduet. Både kjekt og litt nifst. HVertfall viss eg ser på vinduet. hehe. HA ein fin dag min venn
Tak for klemmer. Håper du ahr lyst på noen fra meg og. <3 <3 <3

irene

06.01.2016 kl.15:26

Hei. Den luen blir fin og enkel med fine farger. Du kommer sikkert med et skjerf som passer til også. Eg er også sånn at eg har lyst å begynne på alt med en gang. Nå er vognteppe ferdig og da er det bare å feste tråder, men det går fort. Holder på å fjerne julen også. Det går bra med hoften,bedre hver dag heldigvis. Ha en fin dag og kos deg med strikketøyet. Klem

annebe

06.01.2016 kl.16:52

Kjenner til det med å ville gjøre flere ting på en gang...men ikke håndarbeide for meg da :)) Men du får være glad du har inspirasjon og ideer ...og lyst til å lage mye fint :))

I dag har jeg laget noe nytt til middag..kyllingsuppe med nanbrød til...kjempegod :))

Ønsker deg en fin onsdagskveld :)) Klem fra kalde Mjøndalen i dag<3

Lillemor

06.01.2016 kl.16:52

Vi skal se 'En mann ved navn Ove' - boken var artig, han er en grinebiter til tusen, helt ulik meg altså ;-) Vi fikk handlet og nå grilles kyllingen, liker best å krydre og grille den selv. Har ikke selvlaget krydderblanding ferdig, men bruker litt av hvert, holder C. unna for mye salt skjønner du etter sønnens ordre ;-) Kos dere denne vinterkvelden og god middag. Klemmer mottas med takk og sendes i fleng vestover<3<3<3

strikkogtov

06.01.2016 kl.18:45

Jeg kan nok også ha tanker om både det ene og det andre prosjektet, men du slår meg :) Så mange prosjekter på en gang har jeg ikke. Lua som er avbildet blir kjempefin ;)

gretashobby

06.01.2016 kl.18:49

irene: Hei. Da har vi fått tilbake strømmen etter vel 2 timer uten. Veldig enkel lue, men av og til er det enkle ok også.
Kjekt å strikke på masse, men no skal eg bare strikke nye når noe er ferdig. Tror eg. Vel feste tråder går ikkje fort. Festet 92 tråder i dag. Det tok tid. Men no ligger sjalet i maskina. Gleder meg til å sjå vognteppet ditt kommer. Ha ein fortsatt fin kveld. klem

gretashobby

06.01.2016 kl.18:59

annebe: Er jo kjekt det men ein plass må ein gi seg. Og du er vel ikkje den som strikker på 10 strikk samtidig. Ein kan gjere mye andre ting også.
Eg er heldig heilt klart. Men No blir det snart strikking att også. vart lite noen timer her Mista strømmen. Strikka litt men vanskelig å sjå.
det hørtest godt ut. Fin onsdagskveld til deg også. Klem fra Høyanger som fikk strømmen tilbake

gretashobby

06.01.2016 kl.19:05

Lillemor: Den filmen vil eg også sjå. Vi digget boka. Heilt super bok. Gleder emg til å høre fra deg kossen filmen var.
høres godt ut det der. Her vart det børdskiver i dag. Vi mista strømmen i det eg skulle til på middagen. Går bra. Ja det må du passe på da ja. Ellers får du vel kjeft. No er strømmen tilbake og vi får kose oss med lys og strøm att.. Da får du lysfylte klemmer

gretashobby

06.01.2016 kl.19:08

strikkogtov: Hehe, og så blir lista mi lengre og lengre. Men no skal eg ikkje tilføye emr der. Tror eg. Takk for det. Enkel er den hvertfall

fjellgeitbundingen

06.01.2016 kl.19:16

God morgen, skjønner du bare er veldig full av virketrang for tiden. Det er jo supert. Skjønt hodet blir vel fullt og dagen travel. Det holder hardt hos meg å fullføre UFO, men nå kan jeg strikke ei stund uten å telle og styre, og ser enden i prosjektet nå ;)

gretashobby

06.01.2016 kl.19:28

fjellgeitbundingen: God kveld sei eg no. Er visst det ja. Og får ikkje gjort alt eg har tenkt til men det gjer vel ikkje så mye. Dagen blir innholdsrik og så slipper eg og kjede seg.
Gleder meg til å sjå kva det er du styrer med da. Nyt kvelden vennen. klem

mimouna

06.01.2016 kl.21:15

Det er vel et godt tegn at kreativiteten blomstrer og ideene myldrer. Kan bli mye spennende av slikt!

Høres bra ut å teste ut nye matretter også. Januar er en super tid til å prøve noe nytt, da starter man liksom med blanke ark.

gretashobby

07.01.2016 kl.08:37

mimouna: Ja det er eit godt tegn. No har eg skreve meg liste, så får eg sjå om eg følger den. AKn ikkje starte på alt eg ahr lyst til å lage på ein gong. Står 16 mye ting på lista. Finnes grenser for emg også.
Fikk ikkje testet ut noe i går, da vi ikkje ahdde strøm noen timer. Men aksnkeje g får starta på det i dag.
Håper du ahr det fin min venn. Stor klem til deg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits